ya sılagülcüm evet bazı arkadaşları gerçekten eleyelim hiç katılımda bulunmuyolar dediğin gibi yerinde sayanlada var kızlar kusura bakmayın ama bize motivasyonumuzu artıracak kişiler lazım inanın takımın durumu çok kötü yakında toptan diskalifiye olucaz çünkü hiç katılım yok paylaşım yok ben hergün burdayım ama bişey paylaşamıyorumki. sılagülcüm bence sen yeni üyeler davet et şöyle gerçekten kilo vermeye meyilli kişiler olsun ama laf olsun diye adlarını yazdırıp sonra kaybolmasınlar. kızlar kusura bakmayın ama bu böyle üstüne alınan alınsın iki iki daha dört paylaşımda bulunmayanlar ve üst üste kilo veremeyenler diskalifiye olsun benim fikrim bu :umursamaz:
canım evet haklısın. bu kuralı koymamdaki amaç buydu. sürekli davetlerde bulunuyorum ama gelen 1 -2 yazıp sonra girmiyor. özelden bile yazıyorum ama yok. senağlamaçok üzülüyorum valla grub başkanlığını bile bırakmayı düşündüm. toparlayamadım grubu motive edemedim sizlerisenağlama
**** 3.TAKIM 146 .ETAP ****
cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )
ebruli016 (58.0/57.3/0.7/1.21%)
figenk24 (57.0/63.0/-6.0/-10.53) (eski üye)
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)( geri dönmek üzere ayrıldı)
memuzin (76.0/75.8/0.2/0.26%)
semo (64.8/64.8/0.0/0.00%)
silagul (69.7/69.5/0.2/0.29%)
pirlanta_a (61.0/60.6/0.4/0.66%)
niloşş (78.6/78.0/0.6/0.76%)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (619.3/623.2/-3.9/-0.63%)
**** 3.TAKIM 146 .ETAP ****
ebruli016 (58.0/57.3/0.7/1.21%) grup birincisi:hooray:a.s.
niloşş (78.6/78.0/0.6/0.76%) grup ikincisi:hooray:a.s.
pirlanta_a (61.0/60.6/0.4/0.66%) grup üçüncüsü:hooray:a.s.
tebrik ediyorum.diğer kilo veren kendimide.
cabik cim ve semocum ne yapacağınızı cezanızı biliyorsunuz. cabikcim geçen haftada cezanı yerine getirmedin sanırım.lmaz:
Niloş senide tebrik ederim şekerim.
Hayırrrrrr başkanlığı bırakmayı düşünme kesinlikle. Bu grup hatırlarsan bir ara dağılıyodu iyicene sen toparladın. Başkanlığı bırakmana izin vermem ben kendi adıma :1no2: sensiz olmaz.)
Bu arada detaylı anlatımın için çok teşekkür ederim. Anladım galiba =)) Teşekkür ederim.
merhabalar kızlar..çok özür dileyerek neden kilo bildirimimi yapamadığımı açıklayayım..sabah ben daha uyurken dersaneden aradılar..program değişmiş..ve sabah dersim varmış..kalkım apartopar hazırlandım çıktım..zaten ordada hiç fırsatım olmadı..koşturmaktan aklıma bile gelmedi kilo ildirimi..yoksa bilen bilir evdeyken düzenli girer kilomuda bildirirdim..ayrıca artık ikinci bi dersaneyede başlıcam..yani başımı kaşıyacak vaktim olmayacakk.
bu sebepten bende zaten geri dönmek üzere ayrılmak istediğimi bildiricektim sılagülcüğüme..
takımında motivasyonunu bozmamak için en iyisi bu..sılagülcüm zaten sende demişsin..çok saol anlayışın için..
ve hepinizi seviyorum..umarım geri döndüğümde kilo almış olmam..yoksa şişko şişko nişanlanacam mafoldumben
hepiniz hakkınızı helal edin..her fırsatta uğrarım heeee benden kurtulamazsınız :))
hoşçakalın...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Uzun bir aradan sonra eski bir alışkanlığımıza geri dönüyoruz.. Bundan sonra her ayın ilk etabında, yarışmacı üyelerin bugüne kadar verdikleri kiloların hesaplandığı ve kilo kayıp oranlarına (%) göre sıralama yapıldığı "Bugüne Kadar Kim, Kaç Kilo verdi?" listemizi yayımlamaya başlıyorum.
İlk listemiz 146. etap verilerine göre hazırlanmış olup, linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/11951800-mesaj21.html
Sözkonusu listede, yarışmacıların yarışmaya giriş tarihlerini ve bugüne kadar kaç kilo verdiklerini öğrenebilirsiniz.
Bu listede bana göre en önemli şey, bu işin eğer istenirse başarılabileceğini gösteriyor olması..
Listenin üst sıralarında yer alan arkadaşlarımız, başarının canlı kanıtları.. Hepsini bu vesile ile tebrik ediyorum. a.s.
Dedim ya, uzun bir süre ara vermiştik.. Aranızda tanımadığın bir çok yeni üye var. Malum.. Paylaşım alanını takip etme alışkanlığını kazanmamış olabilirler.. İşte bu nedenle de sadece bu aya mahsus olmak üzere her takım topiğinde sözkonusu gelişmeyi duyurmak istedim.
Önümüzdeki ay, listedeki sıralamanızın yükselmesi dileğiyle, sağlıklı zayıflamalar dilerim.
Not : Gerek başlangıç tarihinizde, gerek kilo bilgilerinizde, gerekse nickinizin yazım şeklinde sizi rahatsız eden en ufak şey için bile temas kurmaktan lütfen çekinmeyin. Mesajlarınızı paylaşım alanına yazın ki görebileyim.. yerimseniben
teşekkür ederim arkadaşım bilgilendirdiğin için.yeni üyeler belki bilmez püsküüt bize cuma yarışmalarını kazandıran kişi. teşekkür ediyorum bu vesiyleyle tekrardan kendisine huzurunuzdaa.s.a.s.Şeniz
canım eğer gerçekten kararlı ve azimliysen hergün düzenli paylaşımda bulunurum diyorsan ,azmimle sizleride arkamdan sürüklerim diyorsan http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...uma-zayiflama-yarismasi-661.html#post11920336 buraya bekleriz. ama lütfen birkaç mesaj yazıp sonra vazgeçeceksen gelme.
sılagül davetini aldım canım.. gelmek istiyorum ben.. ama bilgisayarım bozuk iş yerinde.. bozuk olmasa sürekli online olurdum konuda.. bilgisayarım düzeldiğinde gruplara tekrar girmeyi deneyeceğim.. umarım mümkün olur o zaman da.. mevcut yeriniz olur.. davetin için çok teşekkürler.. umarım zayıflama yolunda buluşuruz sizinle kaydirigubbakcemile2 kolay gelsin hepinize olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?