Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

**** 3.TAKIM 146 .ETAP ****

cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )
ebruli016 (58.0/57.3/0.7/1.21%)
figenk24 (57.0/63.0/-6.0/-10.53) (eski üye)
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)( geri dönmek üzere ayrıldı)
memuzin (76.0/75.8/0.2/0.26%)
semo (64.8/64.8/0.0/0.00%)
silagul (69.7/69.5/0.2/0.29%)
pirlanta_a (61.0/60.6/0.4/0.66%)
niloşş (78.6/78.0/0.6/0.76%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (619.3/623.2/-3.9/-0.63%)

**** 3.TAKIM 146 .ETAP ****
ebruli016 (58.0/57.3/0.7/1.21%) grup birincisi:hooray:a.s.
niloşş (78.6/78.0/0.6/0.76%) grup ikincisi:hooray:a.s.
pirlanta_a (61.0/60.6/0.4/0.66%) grup üçüncüsü:hooray:a.s.

tebrik ediyorum.diğer kilo veren kendimide.
cabik cim ve semocum ne yapacağınızı cezanızı biliyorsunuz. cabikcim geçen haftada cezanı yerine getirmedin sanırım.lmaz:

canım evet haklısın. bu kuralı koymamdaki amaç buydu. sürekli davetlerde bulunuyorum ama gelen 1 -2 yazıp sonra girmiyor. özelden bile yazıyorum ama yok. senağlamaçok üzülüyorum valla grub başkanlığını bile bırakmayı düşündüm. toparlayamadım grubu motive edemedim sizlerisenağlama

Hayırrrrrr başkanlığı bırakmayı düşünme kesinlikle. Bu grup hatırlarsan bir ara dağılıyodu iyicene sen toparladın. Başkanlığı bırakmana izin vermem ben kendi adıma :1no2: sensiz olmaz. )
Bu arada detaylı anlatımın için çok teşekkür ederim. Anladım galiba =)) Teşekkür ederim.

Ebruli sende yettin gariiii. Grup birincisi, grup birincisi (yanlış hatırlamıyosam iki üç kere dimi) eyvahedigeldismile Artık benim grup birincisi olmam lazım hihoyyyt

merhabalar kızlar..çok özür dileyerek neden kilo bildirimimi yapamadığımı açıklayayım..sabah ben daha uyurken dersaneden aradılar..program değişmiş..ve sabah dersim varmış..kalkım apartopar hazırlandım çıktım..zaten ordada hiç fırsatım olmadı..koşturmaktan aklıma bile gelmedi kilo ildirimi..yoksa bilen bilir evdeyken düzenli girer kilomuda bildirirdim..ayrıca artık ikinci bi dersaneyede başlıcam..yani başımı kaşıyacak vaktim olmayacakk.
bu sebepten bende zaten geri dönmek üzere ayrılmak istediğimi bildiricektim sılagülcüğüme..
takımında motivasyonunu bozmamak için en iyisi bu..sılagülcüm zaten sende demişsin..çok saol anlayışın için..

ve hepinizi seviyorum..umarım geri döndüğümde kilo almış olmam..yoksa şişko şişko nişanlanacam mafoldumben

hepiniz hakkınızı helal edin..her fırsatta uğrarım heeee benden kurtulamazsınız :))

hoşçakalın...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

8. takımdayım 1 kilo aldığım için
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
ben pis boğazın tekiyim:kedi:

Niloş senide tebrik ederim şekerim.

canım mesejın için teşekkürlera.s. canım bende çok mutlu oldum birinciliği kaptırmışım:mymeka: bu hafta neyse haftaya yine benim nasıl olsa:jeyyar: bukadarda iddalı konuşuyorumalkisalkisalkis varmı benimle yarışmak isteyensempatiksalakcinni hadibakalım hodri meydan eyvahedigeldismile

sağol canım bunu sitem olsun diye değil gerçekten düşünüyorum. hani size faydam olamıyor gibi geliyor. yeni üyeler çağırıyorum ama grubu canlandıramıyorumsenağlama

Uzun bir aradan sonra eski bir alışkanlığımıza geri dönüyoruz.. Bundan sonra her ayın ilk etabında, yarışmacı üyelerin bugüne kadar verdikleri kiloların hesaplandığı ve kilo kayıp oranlarına (&#37 göre sıralama yapıldığı "Bugüne Kadar Kim, Kaç Kilo verdi?" listemizi yayımlamaya başlıyorum.
ılk listemiz 146. etap verilerine göre hazırlanmış olup, linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/11951800-mesaj21.html
Sözkonusu listede, yarışmacıların yarışmaya giriş tarihlerini ve bugüne kadar kaç kilo verdiklerini öğrenebilirsiniz.

Bu listede bana göre en önemli şey, bu işin eğer istenirse başarılabileceğini gösteriyor olması..
Listenin üst sıralarında yer alan arkadaşlarımız, başarının canlı kanıtları.. Hepsini bu vesile ile tebrik ediyorum. a.s.

Dedim ya, uzun bir süre ara vermiştik.. Aranızda tanımadığın bir çok yeni üye var. Malum.. Paylaşım alanını takip etme alışkanlığını kazanmamış olabilirler.. ışte bu nedenle de sadece bu aya mahsus olmak üzere her takım topiğinde sözkonusu gelişmeyi duyurmak istedim.

Önümüzdeki ay, listedeki sıralamanızın yükselmesi dileğiyle, sağlıklı zayıflamalar dilerim.

Not : Gerek başlangıç tarihinizde, gerek kilo bilgilerinizde, gerekse nickinizin yazım şeklinde sizi rahatsız eden en ufak şey için bile temas kurmaktan lütfen çekinmeyin. Mesajlarınızı paylaşım alanına yazın ki görebileyim.. yerimseniben

canım elbet biliyorum düzenli paylaşımda bulunduğunu.mesajımda da yazdım zaten anlıyorum çok yoğun olduğunu.o yüzden dedim zaten.
tamam canım ben seni geri dönmek üzere ayrıldı yazayım ama fazla uzatma arayı bak nişan olcek daha valla tombiş bir gelin olmaya kararlı değilsin heralde.
seni kocaman öpüyorum canım. yeni dersanede hayırlı olur inşallah senin için. paranın hayrını bereketini gör.kolay gelsin canım. özletme uğra arada tamam mı.opuyorumnanaktanŞenizŞeniz

teşekkür ederim arkadaşım bilgilendirdiğin için.yeni üyeler belki bilmez püsküüt bize cuma yarışmalarını kazandıran kişi. teşekkür ediyorum bu vesiyleyle tekrardan kendisine huzurunuzdaa.s.a.s.Şeniz
arkadaşlar bu sayfayada bakın sürekli bilginiz olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-54.html

bu arada ben eksilerde seyrediyorum listede 96 cıyım vaybe.ver al ver al geldiğim nokta bu.alsanaalsanasmileyazın 60 olduydum ama ah bu hastalık beni mahvetti 75 e çıktım 4-5 ayda
mafoldumbenahhh kortizonlar bitirdiniz benisenağlama

selam bacular
hepinize iyi hafta sonları diliyorum
sabah kahvaltım 1 simit (ödem sorunumdan sadece hafta sonları yiyebiliyorum)
1 yumurta
birazcık peynir
1 çay
ve azcık ballı kaymakalsanaalsanasmile
kahvemi içerken yazıyorum size dışarı çıkıcam birazdan benim canavarı doktora götüreceğim bakalım ne diyecek .
hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞenizkendinize iyi olumunekankayizsmilekilolarınıza kötü davranın alsanaalsanasmile:mymeka:lütfen

opuyorumnanaktan Şeniz

Cuma yarışmasını kazandırmış gibi görünebilirim, doğru ama eksik bir cümle..
Üyeler olmasa ne işe yarar yarışma, kural, format.. Tek başıma dolaşır dururdum.. di mi ama? :roflol:

selam kızlar nasılsınız benim bebişim hasta onunla uğraşıyorum
sabah kahvaltım az kavurmalı soğanlı yumurta yedim çay
öğlen köfte salata düşünüyorum

merhaba arkadaşlar bugün yediklerimi paylaşayim sabah iki dülüm ekmekten tost aralarda bol su bugün ara öğünüm yoktu işler iyice yoğunlaştı pvc firmasında çalışıyorum sezon açıldı gelen giden eksik olmuyor un utuyorum açlığımı evden dahamı kolay olcak ne ama aklıma geldikçe su içtim öğlen üç kaşık bulgur pilavı yarım tabak nohut akşam bol salata ve bir kase çorba hepinize iyi pazarlarrrr :):)

ya kızlar moralim çoook bozuk .bu hafta o kadar çabama rağmen 200 gr. vermem azmimi kırdı motivasyonumu yerlerde süründürüyo.böyle olmıcak.
regl dönemim yakın ondan şişlikmi var acep
p.tesi gidip bi spor salonuyla görüşücem
mutlaka kilo vermeliyim.
kendimi çok kötü hissediyorum:a015:

sılagül davetini aldım canım.. gelmek istiyorum ben.. ama bilgisayarım bozuk iş yerinde.. bozuk olmasa sürekli online olurdum konuda.. bilgisayarım düzeldiğinde gruplara tekrar girmeyi deneyeceğim.. umarım mümkün olur o zaman da.. mevcut yeriniz olur.. davetin için çok teşekkürler.. umarım zayıflama yolunda buluşuruz sizinle kaydirigubbakcemile2 kolay gelsin hepinize olumunekankayizsmile

canım istediğinde bir uğra yer varsa alırız elbet. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…