selam bugünki yediklerim
sabah yumurta az peynir çay
öğle 3 köfte salata
akşam havuç salatası 3 köfte
koşubandına binmek istiyorum diğer tarafta hayır binme yarın binersin diyor içimdeki sesfisfisfis
tamam aferin cezanı çekmişsin. sana çıkardığım yarışma listelerine baktınmı.6 aydır aynı yerdesin. bak sana deyom bacum ya düzenli girer paylaşımda bulunur ve zayıflarsın yada balina balina gezersin .kaydirigubbakcemile3ceza mi cektim, 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 13. 14.
bu takimlara yazdim :1shok:
Yarindan itibaren, SIKI diyetim basliyor tekrar, birincilik benim inschallah :asigim:
GÜNAYDIIIIIN DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR,
HERKEZE GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUMa.s.
selaam kızlar
ikş hafta aradan sonra neyseki tekrar buradayım
ankara çok güzeldi annemin yemekleride
kilo almadım çok şükür
Günaydınlar... Herkese güzel bir hafta diliyorum ve Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun...
Cumartesi günü Kayınvalideciğimi doktora götürdük. Kendisi ms hastası şimdi de menüsküs veya fıtıktan şüpheleniyorlar. Yürümesi iyice zorlaştı senağlama mr falan çekilicek haftaya tam kesin belli olucak tahlil sonuçlarından. Nişan öncesi ameliyatta olabilir. Allah hayırlısını versin inşallah.
Pazar günü de yeni nişanlanan arkadaşıma hayırlı olsuna gittik. biraz kaçırdım ben gidicem diye birsürü şey yapmış rejimde olduğumu bilmesine rağmen kötükedihüso. Bugün sporla telafi etmem gerekiyor.
canım tekrardan hoşgeldin aramızaŞeniz
kilo almadığın içinde tebrik ediyorum. düzenli paylaşımda bulunursan bu hafta listeye ekleyeceğim seni haberin olsunyerimseniben
canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum kayınvalidene. benimde kayınpederin durumu kötü sanırım gitmem gerekecek. doktora gitmeyi ve tedavileri reddediyor.dinlemiyor kimseyi. iş bana düştü inşallah ikna edebilirim.mafoldumben
selam bacular
hepinize iyi bir hafta diliyorum.
morelim bozuk bacular ya kayınpederin durumu kötü.çocuk gibi reddediyor tedaviyi gitmem gerekecek sanırım..inşallah ikna edebilirim.
hafta sonunu hiç sormayın bana ne kadar ödem yapan şey varsa yedim. simit ,pasta ,mantıalsanaalsanasmileklava:
öyle olunca bu sabahki tartı 72 yi göstedi.senağlamaoff başa dön yine önce ödemi at sonra zayıflamaya çalış.endokrinden randevu aldım yine ayın 16 sına. olmuyor böyle ya sadece hafta sonu yediğim halde duruma bak ya.mafoldumben
ha yediğimde kahvaltıda 1 simit
akşam yarım tabak mantı.
dün akşamda oğlum çok istedi kurabiye yaptım 2 tane ondan buda 2.5 kilo yaparmı ya delircem valla .(zatten kadrolu delüüüüüyümm-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştılaelaelaelaelae)
bu sabah ki menüm
sabah 7 de mide ilacım ve su
8de okul dönüşü 1 kase sütlü nesfit
12 de 2 kurabiye 1 bardak sütklava:
13 de sütlü kahve tatlandırıcılı
sonrada etle devam edecemeyvahedigeldismile
canım bebişinin neyi var geçmiş olsun yüce yaradan tez zamanda şifa versin inşallah.:Saruboceq:
koşu bandı meselesi bende de aynı şuan karşımda:kedi: 1.5 yıldır bakışıyozbilmiyorumkismile kendisiylen çok nadir buluşuyoruzklava::roflol:
tam dayaklığım valla.alsanaalsanasmileklava::mymeka:tüüü bide gülüyom ağlancak halime
selam bacular
hepinize iyi bir hafta diliyorum.
morelim bozuk bacular ya kayınpederin durumu kötü.çocuk gibi reddediyor tedaviyi gitmem gerekecek sanırım..inşallah ikna edebilirim.
hafta sonunu hiç sormayın bana ne kadar ödem yapan şey varsa yedim. simit ,pasta ,mantıalsanaalsanasmileklava:
öyle olunca bu sabahki tartı 72 yi göstedi.senağlamaoff başa dön yine önce ödemi at sonra zayıflamaya çalış.endokrinden randevu aldım yine ayın 16 sına. olmuyor böyle ya sadece hafta sonu yediğim halde duruma bak ya.mafoldumben
ha yediğimde kahvaltıda 1 simit
akşam yarım tabak mantı.
dün akşamda oğlum çok istedi kurabiye yaptım 2 tane ondan buda 2.5 kilo yaparmı ya delircem valla .(zatten kadrolu delüüüüüyümm-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştılaelaelaelaelae)
bu sabah ki menüm
sabah 7 de mide ilacım ve su
8de okul dönüşü 1 kase sütlü nesfit
12 de 2 kurabiye 1 bardak sütklava:
13 de sütlü kahve tatlandırıcılı
sonrada etle devam edecemeyvahedigeldismile
Sizede çok geçmiş olsun silagul. İnşallah kayınpederin tedaviyi kabul eder de biran önce başlar. İnsanlar yaşlandıkça daha bi çocuk daha bi inatçı oluyorlar galiba.
İki günde 2,5 kilo gerçekten çok yediklerin okadar kilo yapıcak şeyler değil yani sabah bir simit akşamada yarım tabak mantı bi anormallik var bu iştelmaz: Hep aynı yerde aynı saatte mi tartılıyosun. Mesela tuvalete çıkmadıysan onunda etkisi vardır.
valla canım ben bir anlasam. bana bu oğluma hamilleliğimden kaldı. annemde ölen erkek kardeşime hamileyken böyle olmuş.hamileyken bir görsen ekmeği saklıyorlardı benden .çünkü ekmek yiyince hamurişi felan ellerim ayaklarım arı sokmuş gibi şişiyor elllerimi kapatamıyordum.5.5 yıldır hamur işi ekmek pilav makarna yesem sorun oluyor böyle valla pilav makarnayı özlüyorum bazen. ekmek hamur işinide hafta sonları kahvaltısında yiyorum. hamurişi ve ekmeğe bayılan ben için tam işkence açıkcası.mafoldumbensenağlama
valla canım ben bir anlasam. bana bu oğluma hamilleliğimden kaldı. annemde ölen erkek kardeşime hamileyken böyle olmuş.hamileyken bir görsen ekmeği saklıyorlardı benden .çünkü ekmek yiyince hamurişi felan ellerim ayaklarım arı sokmuş gibi şişiyor elllerimi kapatamıyordum.5.5 yıldır hamur işi ekmek pilav makarna yesem sorun oluyor böyle valla pilav makarnayı özlüyorum bazen. ekmek hamur işinide hafta sonları kahvaltısında yiyorum. hamurişi ve ekmeğe bayılan ben için tam işkence açıkcası.mafoldumbensenağlama
Kızlar bide bi sorun var sadece bendemi acaba.
Bu aşağıda konuyu okuyanları görüyordum bugün öğlenden beri göremiyorum. Neden olabilir acaba sizde de ölemi???
canım sakın öyle düşünme sen başkanlığa devam et bu senin suçun değilki kızlar kilo vermek istemiyolar şişko şişko ortalarda dolanmak hoşlarına gidiyo galiba yazın bol kıyafetler aramaya başlarlar yine sen kendini üzme sen hep aramızdasın kaydirigubbakcemile5
valla canım çok isterim size grup birinciliğini vermeyi ama siz kabul etmiyosunuz ben na yapayım bence boşuna yormayın kendinizi birinci yine benim bu hafta 2. kim?bayanssulusmile
fazla arayı açma canım yoksa gelinliğin içine giremezsin ona göre aramızda olmasanda sen diyetine devam et belki aramıza zayıfladığını bildirmek için dönersin.
bu kadar emin olma canım ben varken birincilik size kalmaz siz ikinciliğin yarışını yapın aranızdabayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur öp bizim için bebeğiniopuyorumnanaktan
canım yaaa takma bu kadar hiç veremeyenler var üğzülme bu kadar hatta daha hırslı ol bu hafta daha fazla verip birinciliği ebruliye kaptırmıcam dekaydirigubbakcemile3
bencede terk et bence hiçbir işe yaramıyo ben kaç ay uyguladım gram veremedim bence hepsi boş ilaçmış kürmüş yemiceksin kardeşim bak nasıl zayıflıyosun ben bunu yaşayarak öğrendim 2 senedir.
canım çok teşekkür ederiz seninde kutlu olsun ve tüm kadınların. bu hafta hepimize güzel bi hafta olsun hihoyyyt
tamam aferin cezanı çekmişsin. sana çıkardığım yarışma listelerine baktınmı.6 aydır aynı yerdesin. bak sana deyom bacum ya düzenli girer paylaşımda bulunur ve zayıflarsın yada balina balina gezersin .kaydirigubbakcemile3
canım aramızda 100gr fark vardı onunlamı beni korkutuyorsunkaydirigubbakcemile3 görbak birinci benim birinciliği sana vermem zemuszemus
bugün yediklerim
Sabah 1 kase müsli
Öğlen 1 kase nesfit
Ara 2 tane diet bisküvi
Akşam sezar salata
(dün çok kaçırdığım için bugün biraz az yedim sanki inşallah spordan sonra akşam eve gidince bişiler atıştırmadan uyurum)
inş. canım cuma günü belli olacak ak koyun kara koyun
canım ne kadar az yemişsin galiba birinciliği kimseye bırakmıcaksın bu hafta kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar ben dün biraz fazla kaçırdım iyi hissetmiyorum kendimi insan fazla yediği zaman ne kadar mutsuz hissediyo kendini biranlık mutluluklar sonrasında uzun zamanlı mutsuzluklar oluyo bu gün telafi edicem ama ne yediklerimi ve yiceklerimi paylaşayım sizinle
sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği + peynir+zeytin
ara 1 portakal
öğle 1 kase yoğurt
ara 1 portakal
akşam menemen ve 1 dilim kepek ekmeği ve kapanış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?