Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam bugünki yediklerim
sabah yumurta az peynir çay
öğle 3 köfte salata
akşam havuç salatası 3 köfte
koşubandına binmek istiyorum diğer tarafta hayır binme yarın binersin diyor içimdeki sesfisfisfis

canım bebişinin neyi var geçmiş olsun yüce yaradan tez zamanda şifa versin inşallah.:Saruboceq:

koşu bandı meselesi bende de aynı şuan karşımda:kedi: 1.5 yıldır bakışıyozbilmiyorumkismile kendisiylen çok nadir buluşuyoruzklava::roflol:
tam dayaklığım valla.alsanaalsanasmileklava::mymeka:tüüü bide gülüyom ağlancak halime

ceza mi cektim, 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 13. 14.
bu takimlara yazdim
:1shok:

Yarindan itibaren, SIKI diyetim basliyor tekrar, birincilik benim inschallah :asigim:
tamam aferin cezanı çekmişsin. sana çıkardığım yarışma listelerine baktınmı.6 aydır aynı yerdesin. bak sana deyom bacum ya düzenli girer paylaşımda bulunur ve zayıflarsın yada balina balina gezersin .kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIIIIIN DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR,

HERKEZE GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUMa.s.

CANIM ABLAM SAĞOLASIN BENDE GRUBUMUZUN ÇITIR OLMA YOLUNDAKİ HATUNLARI BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM KADINLARIN DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.
DİLERİM KADINLAR HAK ETTİĞİ DEĞERDE MAL GİBİ SATILMADIĞI,NAMUS CİNAYETLERİNE KURBAN GİTMEDİĞİ,SEX KÖLESİ SAYILMADIĞI AKLIMA GELMEYEN BİRÇOK EZİYETTEN KURTULDUĞU BİR HAYATA KAVUŞURLAR.:Saruboceq:

selaam kızlar
ikş hafta aradan sonra neyseki tekrar buradayım
ankara çok güzeldi annemin yemekleride
kilo almadım çok şükür

canım tekrardan hoşgeldin aramızaŞeniz
kilo almadığın içinde tebrik ediyorum. düzenli paylaşımda bulunursan bu hafta listeye ekleyeceğim seni haberin olsunyerimseniben

canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum kayınvalidene. benimde kayınpederin durumu kötü sanırım gitmem gerekecek. doktora gitmeyi ve tedavileri reddediyor.dinlemiyor kimseyi. iş bana düştü inşallah ikna edebilirim.mafoldumben

selam bacular
hepinize iyi bir hafta diliyorum.
morelim bozuk bacular ya kayınpederin durumu kötü.çocuk gibi reddediyor tedaviyi gitmem gerekecek sanırım..inşallah ikna edebilirim.
hafta sonunu hiç sormayın bana ne kadar ödem yapan şey varsa yedim. simit ,pasta ,mantıalsanaalsanasmileklava:
öyle olunca bu sabahki tartı 72 yi göstedi.senağlamaoff başa dön yine önce ödemi at sonra zayıflamaya çalış.endokrinden randevu aldım yine ayın 16 sına. olmuyor böyle ya sadece hafta sonu yediğim halde duruma bak ya.mafoldumben
ha yediğimde kahvaltıda 1 simit
akşam yarım tabak mantı.
dün akşamda oğlum çok istedi kurabiye yaptım 2 tane ondan buda 2.5 kilo yaparmı ya delircem valla .(zatten kadrolu delüüüüüyümm-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştılaelaelaelaelae)
bu sabah ki menüm

sabah 7 de mide ilacım ve su
8de okul dönüşü 1 kase sütlü nesfit
12 de 2 kurabiye 1 bardak sütklava:
13 de sütlü kahve tatlandırıcılı
sonrada etle devam edecemeyvahedigeldismile

Sizede çok geçmiş olsun silagul. İnşallah kayınpederin tedaviyi kabul eder de biran önce başlar. İnsanlar yaşlandıkça daha bi çocuk daha bi inatçı oluyorlar galiba.

İki günde 2,5 kilo gerçekten çok yediklerin okadar kilo yapıcak şeyler değil yani sabah bir simit akşamada yarım tabak mantı bi anormallik var bu işte lmaz: Hep aynı yerde aynı saatte mi tartılıyosun. Mesela tuvalete çıkmadıysan onunda etkisi vardır.

ya kızlar keşke bendede koşu bandı olsa valla üzerinden inmem almak istiyorum ama evde koyacak hiç yerim yok malesef evim çok ufak ama olmasını çok isterdim ne terlerdim üzerinde kıymetini bilin koşu bantlarınızın ve bizim yerimizede koşunkaydirigubbakcemile2

canım kayınpederine çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inş. ikna etmeyi başarırsın. bu arada o yediklerin 2,5 kilo aldırmaz ama ödemse o başka bence ihmal etme canım

valla canım ben bir anlasam. bana bu oğluma hamilleliğimden kaldı. annemde ölen erkek kardeşime hamileyken böyle olmuş.hamileyken bir görsen ekmeği saklıyorlardı benden .çünkü ekmek yiyince hamurişi felan ellerim ayaklarım arı sokmuş gibi şişiyor elllerimi kapatamıyordum.5.5 yıldır hamur işi ekmek pilav makarna yesem sorun oluyor böyle valla pilav makarnayı özlüyorum bazen. ekmek hamur işinide hafta sonları kahvaltısında yiyorum. hamurişi ve ekmeğe bayılan ben için tam işkence açıkcası.mafoldumbensenağlama

Allah allah çok enterasan ya. =((( Bide öle yasaklar sorunlar olunca insanın daha bi çok canı ister valla

Kızlar bide bi sorun var sadece bendemi acaba.
Bu aşağıda konuyu okuyanları görüyordum bugün öğlenden beri göremiyorum. Neden olabilir acaba sizde de ölemi???

ah canım yaa kıyamam sana ama yasaklar daha bi tatlı gelir dimi şimdi peki bunu bi tedavisi yokmu doktora gitsen ilacı falan vardır belki

Kızlar bide bi sorun var sadece bendemi acaba.
Bu aşağıda konuyu okuyanları görüyordum bugün öğlenden beri göremiyorum. Neden olabilir acaba sizde de ölemi???

yok canım bende göremiyorum yani genel bi sorun sanırımCADIARZU

canım aramızda 100gr fark vardı onunlamı beni korkutuyorsunkaydirigubbakcemile3 görbak birinci benim birinciliği sana vermem zemuszemus

arkadaşlar bebeğim bu aralar boğaz ve kulak enfeksyonu oluyor sıksık şuan yine boğazından dolayı rahatsız ilaç kullanıyoruz güzel dilekleriniz için saolun

bugün yediklerim

Sabah 1 kase müsli
Öğlen 1 kase nesfit
Ara 2 tane diet bisküvi
Akşam sezar salata

(dün çok kaçırdığım için bugün biraz az yedim sanki inşallah spordan sonra akşam eve gidince bişiler atıştırmadan uyurum)

Haklisin silagul cum, dogru soze ne denir...

64 - 65 kilo arasinda oynayip duruyorum.

Biliyorum ayni yerde gidip geldigimi, inchallah bu hafta kiricam bu oynunu

canım aramızda 100gr fark vardı onunlamı beni korkutuyorsunkaydirigubbakcemile3 görbak birinci benim birinciliği sana vermem zemuszemus

inş. canım cuma günü belli olacak ak koyun kara koyun

canım ne kadar az yemişsin galiba birinciliği kimseye bırakmıcaksın bu hafta kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar ben dün biraz fazla kaçırdım iyi hissetmiyorum kendimi insan fazla yediği zaman ne kadar mutsuz hissediyo kendini biranlık mutluluklar sonrasında uzun zamanlı mutsuzluklar oluyo bu gün telafi edicem ama ne yediklerimi ve yiceklerimi paylaşayım sizinle
sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği + peynir+zeytin
ara 1 portakal
öğle 1 kase yoğurt
ara 1 portakal
akşam menemen ve 1 dilim kepek ekmeği ve kapanış

inş. canım cuma günü belli olacak ak koyun kara koyun

canım ne kadar az yemişsin galiba birinciliği kimseye bırakmıcaksın bu hafta kaydirigubbakcemile2

Akşam eve gidince de kaçamak yapmadım çok şükür. 1 tane grisini yarım bardak limonata içtim. =) Hafta sonu ben kaçırdıklarım yüzünden yarım kilo aldım. Hergün tartıldığım için biliyorum. O yarım kiloyu verip üstüne yine kilo vermem lazım. Çabam onun için.

Ebruli dün sende fazla bişey yememişssin. Niye üzülüyosun fazla kaçırdım diye anlamadım. Yediklerinde bişi yokki :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…