sılagülcüm iyi başkansın ya ama kendine çok kötü bir ceza vermişsin bizede böyle cezaların varmı ben korktum bu kadından ya sumo güreşçisi gibi inşallah rahatsızlığın geçerde kilo vermeye başlarsın sıkma canını
kızlar beni aranıza alır mısınız?59 kiloyum.. 3 ay içinde 9 kilo vermek hedefim...doğumdan kaldı...süt olsun diye yedim...hiç kilo veremedim...ben hemen hergün giriyorum..ne yediğimi yazarım...bugünküleri yazmayayım...yarın başlarım ...ok?
selam kızlarrr
bende geldim:kedi:
ben 1.70 boyundayım
kilom 71e vurdu sonra azbuçuk koşim az yiyim dedim 68.6 gösterdi bu sabah.
en kötü tarafım çok iradesizim. akşama kadar o kadar dikkat ederim mesela akşam bakarım eşim bir kilo baklavayla gelmiş iştahla yiyor tüüm kendime verdiğim sözleri o baklavaları ağzıma atana kadar unutuyorum. sonra bir pişmanlık çöküyor bir pişmanlık çöküyor anlatamam. belki bir grup içinde bir yarış havasında daha iradali olmayı başarabilirim.
çok uzatmim ne yediğimide söylim.
sabah önce limonlu marul maydonoz roka tere ile miğdemi şişirdim(miğdem şişmeden doyduğumu hissetmiyor aranıp duruyorum ağzıma bişi atim diye bende bu yöntemi buldum bilmem ne kadar doğru? siz ne dersiniz?)
sonra peynir az bişide dayanamadım saralle yedim bir dilim ekmek den az yedim.
öğlen kötükocacım işten geldiğimde ay çokta açtım mis gibi patates kızartmış yedim:kedi:
akşamda altı olmadan yağsız balık pişirdim 3 küçük. önce limonlu salata ile miğdemi biraz doldurup ekmeksiz balıkları yedim. dayanabilirsem ki dayanmaya çalışacağım bu akşam yemek işi bitmiştir benim için.
hu huuuu slm herkese.çok şükür yaa bi takımdan ses çıktı.nasıl sevindim varya tam umudumu kesmiştim.yürüyüşten geldim bi bakim ne var ne yok dedim süpriz oldu.hihoyyyt.bu gün neler yedim neler yaptım.sabah gözümü açar açmaz yüzümü yıkamadan ılık su ya biraz bal bikaç damla limon sıkıp içtim.bi 10 dk sonra 5 kayısı yiyip suyumu içtim.30 dk yürüdüm geldim.bi demlik yeşil çay demledim 3 dlm kepek ekmegi (fazla kaçtı sanki ama)az cık lor salatalık domat biber 6 dane zeytin :kedi: yedim.daha ne yiceksem satt 13 gibi yeşil mercimek yemegi 3 kaşık bulgur pilavı yedim.saat 16 da yeşil çay ile etiform ve 1 elma yedim üzerine tarçın döktüm.saat 18 de bi tas mercimek corbası,kendimce yaptıgım dere otlu domatlı kabak yemegi 1 kase yogur ve 4 dilim kepek ekmegi yedim.1 saat e yakında tempolu yürüyüş yaptım.ya bişi sorcam canım acayip derecede hoşaf istiyor az sakarinli yapsam hata olurmu yada az zararlı kaydirigubbakcemile3 bi tarifi olan varmı???
herkese başarılar dilerim mucuks ladım cemi cümleyi Şenizopuyorumnanaktan
sılagül naptın canım doktora gittinz mi inşallah bi problem yoktur aman ağzınıda hayra aç ameliyat filan deme öyle iyi haberlerini bekliyoruz mucckksss
Kendine haksızlık etme silagul iyi bi başkansın sen.
günaydın fıstıklar çokkk mutluyum sabah tartıldım ve 61.6 1.400 gr vermişim ya çok sevindim allahım inşallah 50 li kilolarıda görürüz :lepi:
evet canım grubumuz şenleniyor.:teytey::dance: senide bekleriz en kısa zamandaopuyorumnanaktancanım kbb ile ilgili.ben burnumdan.benim canavar bademcik ve geniz etinden olacaktı şimdilik ertelendi. koçişte küçük dil burun etlerinden operasyon geçirecekti şimdilik kaytardı.(laf aramızda azcuk korktuda kaydirigubbakcemile3)bir kulağında delik var oda takipte oda 1 ay sonra yapılacak tetkiklerden sonra belli olacak. ilgin için teşekkürlerŞeniznaber fıstıklar...oh oh maaşallah size..yeni arkadaşlar gelmiş..hoşgelmişler..
sılagülcüm ne oldu ya geçmiş olsun hepsini okuyamadım da ne ameliyatı bu?umarım önemli bir şey yoktur.,
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum opuyorumnanaktan
slm bayanlar ben geldimmmm.evet bu günkü menüm ahanda söle......sabah ılık su bal limon olayı yine kayısı takviyesi..40 dk yürüdüm geldim.domat roka dere otu peynir 4 zeytin 1 çay kaşıgı ayva reçeli (annem yapmıştı dayanamadım )3 dilim kepek ekmegi ve ıhlamur..saat 12 gibi 4 kepekli biskuvi 1 salatalık.saat 13:30 da kabak yemegi yeşil salata,saat 16 gibi 1 elma 1 mandalin yarım kiviyi karıştırıp üzerine tarçın döküp yedim. saat 17 falandı 1 grisini ve bi salatalık yedim yeşil çay içtim 3 fincan.saat 1830 da 2 baget haşlanmış bi kase yogurt 1 küçük haşlanmış patates 1 bardak portakal ve greyfurt suyu (ev sıkımı paket degil ha) biraz da salata.şimdide burda işimi bitirip yürüyüşe çıkıcam.en az yarım saat yürürüm.gelincede yeşil çayımı içicem.ehh benden bu kadar..haa bu arada 5 günde 1kg 400 gr la vedalaşmışım övünmek gibi olmasındahadin mucukladım hepicinizi...
sılagülcüm iyi başkansın ya ama kendine çok kötü bir ceza vermişsin bizede böyle cezaların varmı ben korktum bu kadından ya sumo güreşçisi gibi inşallah rahatsızlığın geçerde kilo vermeye başlarsın sıkma canını
prensescim inşallah allah en kısa zamanda bebiş müjdesini verir size isteyen herkese versin allahım olur ya benim arkadaşımda bir yıl korunmamıştı ama hamile kalamamıştı sonunda doktora gitmeye başladı tahliller filan ikinci ayda hamile olduğunu öğrendi kısmet herşeyin zamanını allah bilir hayırlısı canım bende sana katılıyorum bu kadının resmini evin en görünen duvarına asmak lazım iştah kapatıcı hırslandırıcı bişey bu ya ama çok korkunç
figenkcim tebrikler birinci olmuşsun haftaya neler olacak bakalım kızlar haftasonu diye kaçırmayalım dikkat yaza ne kaldı hepinize keyifli haftasonları mucccckkkssss
kızlar beni aranıza alır mısınız?59 kiloyum.. 3 ay içinde 9 kilo vermek hedefim...doğumdan kaldı...süt olsun diye yedim...hiç kilo veremedim...ben hemen hergün giriyorum..ne yediğimi yazarım...bugünküleri yazmayayım...yarın başlarım ...ok?
selam kızlarrr
bende geldim:kedi:
ben 1.70 boyundayım
kilom 71e vurdu sonra azbuçuk koşim az yiyim dedim 68.6 gösterdi bu sabah.
en kötü tarafım çok iradesizim. akşama kadar o kadar dikkat ederim mesela akşam bakarım eşim bir kilo baklavayla gelmiş iştahla yiyor tüüm kendime verdiğim sözleri o baklavaları ağzıma atana kadar unutuyorum. sonra bir pişmanlık çöküyor bir pişmanlık çöküyor anlatamam. belki bir grup içinde bir yarış havasında daha iradali olmayı başarabilirim.
çok uzatmim ne yediğimide söylim.
sabah önce limonlu marul maydonoz roka tere ile miğdemi şişirdim(miğdem şişmeden doyduğumu hissetmiyor aranıp duruyorum ağzıma bişi atim diye bende bu yöntemi buldum bilmem ne kadar doğru? siz ne dersiniz?)
sonra peynir az bişide dayanamadım saralle yedim bir dilim ekmek den az yedim.
öğlen kötükocacım işten geldiğimde ay çokta açtım mis gibi patates kızartmış yedim:kedi:
akşamda altı olmadan yağsız balık pişirdim 3 küçük. önce limonlu salata ile miğdemi biraz doldurup ekmeksiz balıkları yedim. dayanabilirsem ki dayanmaya çalışacağım bu akşam yemek işi bitmiştir benim için.
hu huuuu slm herkese.çok şükür yaa bi takımdan ses çıktı.nasıl sevindim varya tam umudumu kesmiştim.yürüyüşten geldim bi bakim ne var ne yok dedim süpriz oldu.hihoyyyt.bu gün neler yedim neler yaptım.sabah gözümü açar açmaz yüzümü yıkamadan ılık su ya biraz bal bikaç damla limon sıkıp içtim.bi 10 dk sonra 5 kayısı yiyip suyumu içtim.30 dk yürüdüm geldim.bi demlik yeşil çay demledim 3 dlm kepek ekmegi (fazla kaçtı sanki ama)az cık lor salatalık domat biber 6 dane zeytin :kedi: yedim.daha ne yiceksem satt 13 gibi yeşil mercimek yemegi 3 kaşık bulgur pilavı yedim.saat 16 da yeşil çay ile etiform ve 1 elma yedim üzerine tarçın döktüm.saat 18 de bi tas mercimek corbası,kendimce yaptıgım dere otlu domatlı kabak yemegi 1 kase yogur ve 4 dilim kepek ekmegi yedim.1 saat e yakında tempolu yürüyüş yaptım.ya bişi sorcam canım acayip derecede hoşaf istiyor az sakarinli yapsam hata olurmu yada az zararlı kaydirigubbakcemile3 bi tarifi olan varmı???
herkese başarılar dilerim mucuks ladım cemi cümleyi Şenizopuyorumnanaktan
çok uykum geldi ancak fırsat bulabildim yazmaya artıkım yarın görüşürüz bacular. herkese tatlı rüyalarŞenizopuyorumnanaktan
sılagülcüm geçmiş olsun canım ya allah şifanızı versin sıkma canını herşey düzelir inşallah bizim ufaklığıda babaannesi yarın doktora kontrole götürecek bizimde orta kulak iltihabı var antibiyotik kullanıyoruz sürekli inşallah geçmiştir görüşürüz canım öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?