Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba arakadaşlar,
bu gün hafta sonu tatilim olduğu için güzel bir kahvaltı yapmak istedim aşkımla ammma elimden geldikçe diyet hale getirerek.
kahvaltı;
saat 11
tembel patates: (tavada patatesi bir kaşık yağ ile işte kızarabileceği kadar kızartıp bir bardak su döktüm üstüne suyunuda çekti)
biraz peynir ama ekmek yemedim.
öğlen pazara gittim. canım çok lahana sarması çekti. bulgurla birlikte aş yaptım lahanası bol ama içi azıcık sarma yaptım bir tabak yedim
kızlar bide ender saraçın meşur lahana kürü var ya onun için beyaz lahana aldım şimdi kaynattım. sabah akşam bir bardak içilecekmiş galiba ona başlayacağım. inşallah işe yarar.
şimdi koşu bandına çıkıp sonrada mekik çekeceğim ve önümüzdeki iş haftası için hazırlıklara başlayacağım çook yoğun bir hafta beni bekliyor.

naber fıstıklar...oh oh maaşallah size..yeni arkadaşlar gelmiş..hoşgelmişler..
sılagülcüm ne oldu ya geçmiş olsun hepsini okuyamadım da ne ameliyatı bu?umarım önemli bir şey yoktur.,
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum opuyorumnanaktan

slm bayanlar ben geldimmmm.evet bu günkü menüm ahanda söle......sabah ılık su bal limon olayı yine kayısı takviyesi..40 dk yürüdüm geldim.domat roka dere otu peynir 4 zeytin 1 çay kaşıgı ayva reçeli (annem yapmıştı dayanamadım )3 dilim kepek ekmegi ve ıhlamur..saat 12 gibi 4 kepekli biskuvi 1 salatalık.saat 13:30 da kabak yemegi yeşil salata,saat 16 gibi 1 elma 1 mandalin yarım kiviyi karıştırıp üzerine tarçın döküp yedim. saat 17 falandı 1 grisini ve bi salatalık yedim yeşil çay içtim 3 fincan.saat 1830 da 2 baget haşlanmış bi kase yogurt 1 küçük haşlanmış patates 1 bardak portakal ve greyfurt suyu (ev sıkımı paket degil ha) biraz da salata.şimdide burda işimi bitirip yürüyüşe çıkıcam.en az yarım saat yürürüm.gelincede yeşil çayımı içicem.ehh benden bu kadar..haa bu arada 5 günde 1kg 400 gr la vedalaşmışım övünmek gibi olmasında hadin mucukladım hepicinizi...

DİĞER GRUPLARA YAZDIĞIM MESAJIMohaoldumsmileklava:

SELAM BEN 3. GRUPTANIM BU HAFTA KİLO ALDIĞIM İÇİN CEZAM:

BEN ŞİŞKONUN ÖNDE GİDENİ,PİSBOĞASIN TA KENDİSİYİM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GİDERİM ARTIKIN

HEPİNİZE İYİ ZAYIFLAMALARa.s.a.s.VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM

sağolasın canım.evet grubumuzun kuralı bu kilo veremeyen ve alanlar diğer gruplara ne durumunu belirtip kilo veremedim veya aldım gibi ben şişkoyum.pisboğazın tekiyim yazacak. benim gibi.bu cezayı kaytarmaları engellemek için koyduk:roflol::jeyyar:inşallah canım bakalım salı endokrine gideceğim ne diyecek bakalım.

canım tabiki alırız aramıza hoşgeldin.Şenizama bikaçgün yazıp sonra kaybolmak yok düzenli paylaşım şart tamammı.

hoşgeldin canım.Şeniz bikaçgün yazıp sonra iradem,i kontrol edemiyorum ben gidiyorum demek yok anlaştıkmıa.sbak cezamızda var bizimlmaz:

hoşgeldin canım sende aramızaŞenizcanım sana söyleyeyim bikaçgün sonra kaçmak yok anlaştıkmıa.scanım bir demlik yeşil çay biraz fazla olmamışmı?:uhm:bide yeşil çayı koyu yapma daha fazla yararı olur diye koyu yeşil çay kabızlık yapar unutmasempatiksalakcinnihoşaf çekmiş canın sadece üzümden yapsan şeker katmadan.içerken içine tatlandırıcı atabilirsin ben stevya kullanıyorum hem doğal hem çok şekerli bir tadı var.1 küçük paketi 2 kesme şeker tadıveriyor.
Stevya'nın Özellikleri - Stevya Stevia naturel tatlandırıcı - Biogenecs Biyoteknoloji A.Ş. bir incele istersen

sılagül naptın canım doktora gittinz mi inşallah bi problem yoktur aman ağzınıda hayra aç ameliyat filan deme öyle iyi haberlerini bekliyoruz mucckksss

sağol canımŞeniz gittik kbb ye aile boyu.benim canavar için şimdilik düzeldiği için takip edelim dedi şimdilik ameliyat yok onun için.
kociş için ise 1 ay sonraya tekrar kontrol dedi.
benim ise 1 ay sonra tekrar tomografi çektirmem gerek ondan sonra ameliyat olacağım.durum bu .

Kendine haksızlık etme silagul iyi bi başkansın sen.

teşekkür ederim:asigim:Şeniz
günaydın fıstıklar çokkk mutluyum sabah tartıldım ve 61.6 1.400 gr vermişim ya çok sevindim allahım inşallah 50 li kilolarıda görürüz :lepi:

maşallah darısı başıma:Saruboceq:

evet canım grubumuz şenleniyor.:teytey::dance: senide bekleriz en kısa zamandaopuyorumnanaktancanım kbb ile ilgili.ben burnumdan.benim canavar bademcik ve geniz etinden olacaktı şimdilik ertelendi. koçişte küçük dil burun etlerinden operasyon geçirecekti şimdilik kaytardı.(laf aramızda azcuk korktuda kaydirigubbakcemile3)bir kulağında delik var oda takipte oda 1 ay sonra yapılacak tetkiklerden sonra belli olacak. ilgin için teşekkürlerŞeniz

maşallahdevamı gelir inşallah:Saruboceq: bu arada greyfurt suyuna dikkat et canım eğer kullandığın bir ilaç varsa tehlikeli olabilir.a.s

çok uykum geldi ancak fırsat bulabildim yazmaya artıkım yarın görüşürüz bacular. herkese tatlı rüyalarŞenizopuyorumnanaktan

inş. canım ben yinede umudumu kaybetmiyorum evet üzülüyorum ama herşey Allahtan onunda bi zamanı vardır diyorum Allah büyük canım :Saruboceq:

hoşgeldin canım iyi kilo vermeler kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım ah bu kocaları napıcaz bilmem kendilerini diyet yapmıyolar bizede yaptırtmıyolar klava:

canım sende hoşgeldin grubumuza opuyorumnanaktan

çok uykum geldi ancak fırsat bulabildim yazmaya artıkım yarın görüşürüz bacular. herkese tatlı rüyalarŞenizopuyorumnanaktan

sılacım çok geçmiş olsun tekrar Allah acil şifalar versin canım:Saruboceq:

slm kızlar hepimize günaydın grup ne kadar güzel olmuş böyle kalabalıklaşmışız inş. birkaçgün sonra gitmezsiniz kızlar yaza az kaldı şöyle birbirimizi motive edip zayıflayarak ayrılalım gruptan
ben hafta sonu pek iyi beslenemedim çünkü hep bi koşuşturmaca içindeydim
cumartesi sabah 1 adet simitle biraz peynir yedim.
öğle 1 meyvasuyuyla geçiştirdim akşam üzeri bu hafta canım çok döner ekmek istemişti eşimle döner ekmek yemeğe gittik 1 ayran ve birazda patates yedim.
tabi sonra eltimlere gittik ordada 2 ufak parça börek + 4 mercimek köftesi ve tavuk göğsü tatlısı yedim
pazar günü saat 9 da kaktım çünkü misafirlerim gelicekti.
sabah 2 dilim kepek ekmeği ve biraz peynir yedim bir de çay içtim
öğle 2 dilim fırın makarna
patates püresi ve 1 dilim kek yedim
akşam yemedim öğle fazla kaçırdığım için sadece biraz çekirdek çitledim.
yani kısacası hafta sonu pejk iç açıcı değildi ama bu hafta kararlıyım 56 yı görücem mutlaka
bu sabah 1 kase k-fleks yedim yine bu hafta başladım 2 öğün k-fleks yicem
hepinize iyi haftalar diliyorum kızlarrr

Herkese merhaba

yine bir pazartesi ve ben yine çok kararlı diyete başlıyorum:))
Bunca zaman denemediğim tek şey buyu bakalım ne olacak
Günde iki öğün kflex ,1 öğün normal
gelişmeleri an be an yazacağım kızlar
inşallah artık şu çizelgeyi değiştiririm
öpüyorum hepinizi

Günaydınlar herkese... Topiğimiz canlanmış ne güzel.

Hafta sonu bende pek iyi beslenemedim. Şu hafta sonlarında zaten doğru düzgün beslensem haftada bir kilo kesin vericem artık onu anladım yani.
Dayım gelmişti Ankaradan gezdik dolaştık acıktık yedik içtik yani anlayacağınız =(

günaydın kızlar, pazar günü yediklerimi yazmaya utanıyorum ama madem kural bu yazıcam baska carem yok
9da kahvaltı 4-5 dilim sucuk yarım yumurta 3 dilim ekmek bir dilimi reçelli iyi ki rejimdeyim olmasam neler yiyeceğim
3 te öğle yemeği 2 hamburger 8-10 dilim patates kızartması 1 tane gazoz
akşam yemek yemedim kendime ceza verdim bol bol su içtim , çok acıktığım içinde 9 da yattım
pazar günü rejime başlamak için uygun bi gün değilmiş neden pazartesi başlanıyor şimdi anladım
bütün gün dışardaydık, 9 aylık oğlum emzirdiğim için sanırım çok acıkıyorum.......kendimi uzun süre aç bırakınca da böyle kalorili sevdiğim şeylere saldırıyorum....birbirimizi motive edelim kızlar...bu iş ya olacak ya olacak .....bugün yediklerimi de yarın toptan yazarım....herkese kolay rejimler

selam bayanlar..ben 8. takım üyesiyim..bu hafta kilo aldığım için cezalıyım..
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
ben şişkonun ,pisboğazın tekiyim..
hepinize sağlıklı kg vermeler..

slm kızlaar,
sılagülcüm idareme sahip olamıyorum diye kaça kaça bu hale geldim zatti... artık kaçmak yok zayıflayana kadar buradayım.
yediklerime gelinceee
kahvaltıda
aç karnıma iki bardak su
lahana suyu(iğrenççç)
bir bardak çay(şekersiz)
patatesli poğaça:kedi:
öğlen;
yemekhanede pilav ve kurufasülye vardıbenneyaptımki yedim.
akşam;
lahana suyu
ısırgan yemeği vardı onu yiyeceğim ekmeksiz.
yoğurt

bu arada sabahki poğaça ve öğlenki pilav için 30dakika fazla yürücem koşcam. normalde her akşam 32dakika koşup yürümaya karar vermiştim. bu akşam 62dakika olacak.
bu arada ne sinir bozucu 30dakika yürü koş öyle ter atıyor yoruluyorum ama bakıyorum sadece 200kalori ancak yakmışım.ama bir dilimciik kek 250 kalori diyolar bu ne adaletsiizliik...

sağol canım senin bebişinede acil şifalar diliyorumŞeniz

selam bacular maşallah döktürmüşünüz yine.Şeniz
ben bugün yoktum yarında yokum doktora gideceğim
menüm sabah saat 11 de 1 adet sütlü kahve 1 adet şinitzel

13 de çay 1 adet küçük patatesli ve kıymalı poğaça,
15 de 1küçük kase kısır
17 de 1 adet şinitzel 1 poğaça ve çay
sonra yarım elma ve avuç içi kadar damla çikolataklava:
kendinize iyi bakın öpüyorumŞenizŞeniz

günaydın kızlar,
günlerdir uğrayamadım kusura bakmayın, biliyorum sılam bana kızıyorsun tükanı boş bıraktım
diye ama mazeretim var asabiyim ben:=)
şaka bir yana hem hastayım hemde mersine gittik geldik, cenazemiz vardı, o yüzden böyle oldu kusura bakmayın,
hepinizi kocaman kocamann opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar herkes günaydın ne güzel artık topiğe girince 2-3 sayfa okuyorum önceden birkaç satır olurdu şimdi paylaşımlar güzelleşmiş sayfalar doluyo devamı gelir inş.
ben ne yediğimi yazayım dün
sabah k-fleks
ara 1 bardak süt
öğle yoğurtlu makarna
akşam k-fleks + yoğurt
sonrada 1 dilim kek ve meyve suyu keşke yemeseydim ama tabi devamıda geldi 4-5 adet çubuk kreker ve biraz cips tırtıkladım yani sen koca gün k-fleksle beslen sonra git abur cubur ye olacak şeymi yaaa akşamları hep böyle oluyo nedense yine kilo değil gram ericem bu gidişle mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…