Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok geçmiş olsun niloşum.

Hoşgeldin zeynepswty. Hep birlikte bu kilolardan kurtulucaz inşallah =)) Allah bebişini sana bağışlasın =)) zemuszemus

kızlar kilo bildirimi cumartesi kaç gibi yapılıyor

Cuma günleri öğleden önce bildirimleri yapıyoruz canım.

Canım ya bende ilk önce zeynebe yazdığın yorumu okudum. Diyorum alla allah birisi bizim takıma yanlışlıklamı girdi. Avatar resmide tanıdık. kaydirigubbakcemile3
Prenses tebrik ederim. 200 gr vermişsin =))

Kızlar benim eski kilom 60.6 idi. Yeni kilom 60.2 Dün sabah tartıldığımda tam 60 gelmiştim ama bugün 60.2 geldim. Reglim henüz bitmedi o etkiledi biraz galiba. Dün bir iki de kaçamak yaptım 200 gr ordan kaybettim. Artık gr gr kilo vermek istemiyorum. Nişana 2 ay kalmışken. Her hafta keşke 1 kilo verebilsem eyvahedigeldismile

teşekkür ederim pırlantacım bende seni tebrik ederim 400 gr da iyi
hiç verememekten iyidir. hem bak bu hafta beni geçmişsin canım niloşcum senide tebrik ederim 200 gr verdim diye üzülme. ya kızlar ben 62 kilodan 58 e 2 haftada indim ama 58 den sonra resmen gram gram ilerliyorum ne sinir bişey yaaa ben 62 den 58 e hemen inice 1 ayda gider 5 kiloda diye düşünüyodum ama malesef yerimde sayıyorum o yüzden haftaya hareket çalışmaya başlıyorum olmucak böyle gram gram nisanda alışveriş yapıcam ben hemen vermem gerek kiloları

Aynen prenses ya. Bende gram gram kilo vermek istemiyorum. Sporu haftada 4 güne çıkarcam. Artı akşamları hiç bişi yemicem 17.30 dan sonra. Gerçi artık bünyem canım bişiler yemek istemiyo. İşte nadir evdekilere uyuyorum arada can sıkıntısından

slm kizlar, silagul beni geri donmek uzere ayrildi yazarmisin?

oludugum yerde sayiyorum hala, aklimi basima toplim 2 haftaya donerim inschallah.

Cunku kilom hala AYNI :a015:

aynen canım yaa midemmi küçüldü nedir canım hiçbişey istemiyo az önce 3 tane form bisküvi yedim onuda zorla aç kalmıyım diye başkada bu sabah bişey yiyemedim abur cubursuz yapamayn ben aklıma bile gelmiyo şimdi abur cubur
markete gidiyoruz yemeklik alıp çıkıyorum bisküvi bile almıyorum artık :1no2:

**** 3.TAKIM 147 .ETAP ****

cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )( geri dönmek üzere ayrıldı)
ebruli016 (57.3/57.1/0,2/0.35%)
figenk24 (63.0///)
memuzin (75.8/75.8/0.0/0.00%)( geri dönmek üzere ayrıldı)
semo (64.8/64.8/0.0/0.00%) (geri dönmek üzere ayrıldı)
silagul (69.5//%)
pirlanta_a (60.6/60.2/0.4/0.66%)
NİDAA(76.2///%)
niloşş (78.0/77.7/0.3/0.38%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (618.4///%)

şimdilik durum bu sılagülcüm umarım becerebilmişimdir

bu arada gittikçe azalıyoruz arkadaşların bunların zayıflamaya niyeti yok yaza çıtır falan olmak istemiyolar bence sılagülcüm yeni arkadaşlar davet edelim istersen 6 kişi kaldık bi de yeni bi arkadaş geldi düzenli katılımda bulunursa 7 oluruz mafoldumben

Bende öyle abur cubur pek aklıma gelmiyo ama şu an burnuma acayip patates kızartması koktu. canım acayip çekti yani :kedi: Birde ben bu sabah bir poğaça aldım bayadır yemiyodum. Hala karnım davul gibi. Bir poğaça zor geldi sonunu zorladım çöpe gitmesin diye. Hala hazmedemedim :sinifsinif:

evet grubumuzun sayısı git gide azalıyor. Arkadaşlar düzenli girmiyo. paylaşımımız az. Nolcak böle bilmiyorumkismile

arkadaşlar geldim geldim kilomm 62 bugün yemekte sabah bir dilim kızarmış ekmek bir yumurta bol yeşillk arada diyet büsküvi neden bilmiyorum bugün kahvaltı sonrası çok acıktım öğlen yemekte bulgur pilavı ve kuru fasulye var az bulgur az fasulye akşam salata ve çorbaaaaaaa bugn böyle hepinize iyi hafta sonlarııı

sağol pırlantacım ama böyle giderse dağılır bu grup söyleyim kimseden çıt çıkmıyo en çok paylaşımı biz yapıyoruz ama işte bişeyleride zorla yaptıramayız hiç olmazsa kararlı değillerse hiç girmesinler bizide boşuna uğraştırmasınlar lmaz:

canım kutluyorum seni 1 kilo vermişsin ne güzel bu haftanın birincisi sensin galiba hadi hayırlısı olsun inş. devamıda böyle geçer canıma.s.

**** 3.TAKIM 147 .ETAP ****

cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )( geri dönmek üzere ayrıldı)
ebruli016 (57.3/57.1/0.2/0.35%)
figenk24 (63.0/62.0/1.0/1.59%)
memuzin (75.8/75.8/0.0/0.00%)( geri dönmek üzere ayrıldı)
semo (64.8/64.8/0.0/0.00%) (geri dönmek üzere ayrıldı)
silagul (69.5//%)
pirlanta_a (60.6/60.2/0.4/0.66%)
NıDAA(76.2///%)
niloşş (78.0/77.7/0.3/0.38%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (618.4///%)

şimdilik durum bu sılagülcüm umarım becerebilmişimdir

Haftanın birincisi belli oldu bence tebrikler:hooray:

Takım kaptanımız silagul. Ama diğer arkadaşlarında grubumuza katılabilir. Çünkü bizim sayımız baya azaldı. Nekadar fazla olursak okadar azimli oluruz. 1 Hafta deneme süreci oluyor. Bugün silagul seni listeye ekler kilonu filan bir hafta sonrasında deneme süresi bitince sende bildirimde bulunursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…