selam kızlar ben geldim benim ufaklıktan dolayı giremedim çok hareketli ve hiç durmuyor kendinede zarar veriyor ilgilenmediğim taktirde anlıyacağınız kendime ayıracağım vaktim olmuyor şuan uyuyorda o şekilde girdim
silagün canım beni merak etmişsin teşekkür ederim bugün kontrole gittik geçmiş dedi ama hafif kızarıklık devam ediyor alerjik bünyesi olduğu içinmiş gözlemliyeceğiz şikayetleri artarsa tekrar dr gideceğiz inş tekrarlamaz
yarın büyük gün kilocuklar nasıl verildimi hııııııı
kızlar merhaba sılagülcüm bizi takıma davet etmişsin teşekkürler sonunda biri sesimizi duydu vallahi yetişmesen biz takım oluyorduk yani kendimi tanıtayım bir kuzum var adı bengüsu bir yaşında kilolarımı onun için aldım zaten annesine hediyesi minik kuzumun hamilelikte 25 kilo aldım 57 kiloydum 82 kiloya kadar çıktım boyum 1.65, doğumdan sonra yavaş yavaş kendiliğinden gitti kilolar emzirme o kadar önemliki kilo vermede gerçekten yararı oldu bana, son bir 7 kilom kaldı inşallah sizinle beraber onlarıda vericem bugünkü yaptıklarımı anlatayım
sabah iki dilim kepek ekmeği beyaz peynir ve domates
ara öğün tabiki çay( çok seviyorum ama bugün şekeri azalttım),su
öğlen bir dilim kepek ekmeği çorba ve yoğurt
ara öğün bir havuç bir elma ve çay,su
akşam üç kaşık makarna bol salata
bugün akşam bir saat yürüyüş artı bisiklet,60 yarım mekik, 60 makas hareketi
şimdilik iyi gidiyor bakalım sonuç ne olacak herkese iyi geceler opuyorumnanaktan
kızlar kilo bildirimi cumartesi kaç gibi yapılıyor
kızlaaaaarrr günaydınlaaaarrr hepinize bu arada ben ebruli linkimi değiştirdim diğer linkimle beni herkes tanıyodu çevrem falan o yüzden değiştirdim haberiniz olsun canlarım
akşam ne yiyeceğime karar veremiyodum evde çiğ köfte vardı 4 adet ondan yedim marulla bide bir kase yoğurt yedim ve geceyi kapattım
veeeeeeeeee kilo bildirimimi yapıyorum 57.3 olan kilo bu sabah itibariyle 57.1 malesef 200 gramcık verebilmişim ama ben üzülmedim zaten bu haftadan ümitli değildim hatta tartıya korkarak çıktım ama 200 gr vermişim eh idare eder haftaya daha fazla veririm inş. bu arada ben 1. liği savdım galiba bakalım kim olucak
günaydın kızlar benim kilom 77.7 bu hafta nazar deydi fazla veremedim
teşekkür ederim pırlantacım bende seni tebrik ederim 400 gr da iyi
hiç verememekten iyidir. hem bak bu hafta beni geçmişsin canım niloşcum senide tebrik ederim 200 gr verdim diye üzülme. ya kızlar ben 62 kilodan 58 e 2 haftada indim ama 58 den sonra resmen gram gram ilerliyorum ne sinir bişey yaaa ben 62 den 58 e hemen inice 1 ayda gider 5 kiloda diye düşünüyodum ama malesef yerimde sayıyorum o yüzden haftaya hareket çalışmaya başlıyorum olmucak böyle gram gram nisanda alışveriş yapıcam ben hemen vermem gerek kiloları
Aynen prenses ya. Bende gram gram kilo vermek istemiyorum. Sporu haftada 4 güne çıkarcam. Artı akşamları hiç bişi yemicem 17.30 dan sonra. Gerçi artık bünyem canım bişiler yemek istemiyo. İşte nadir evdekilere uyuyorum arada can sıkıntısından
aynen canım yaa midemmi küçüldü nedir canım hiçbişey istemiyo az önce 3 tane form bisküvi yedim onuda zorla aç kalmıyım diye başkada bu sabah bişey yiyemedim abur cubursuz yapamayn ben aklıma bile gelmiyo şimdi abur cubur
markete gidiyoruz yemeklik alıp çıkıyorum bisküvi bile almıyorum artık :1no2:
bu arada gittikçe azalıyoruz arkadaşların bunların zayıflamaya niyeti yok yaza çıtır falan olmak istemiyolar bence sılagülcüm yeni arkadaşlar davet edelim istersen 6 kişi kaldık bi de yeni bi arkadaş geldi düzenli katılımda bulunursa 7 oluruz mafoldumben
arkadaşlar geldim geldim kilomm 62 bugün yemekte sabah bir dilim kızarmış ekmek bir yumurta bol yeşillk arada diyet büsküvi neden bilmiyorum bugün kahvaltı sonrası çok acıktım öğlen yemekte bulgur pilavı ve kuru fasulye var az bulgur az fasulye akşam salata ve çorbaaaaaaa bugn böyle hepinize iyi hafta sonlarııı
arkadaşlar geldim geldim kilomm 62 bugün yemekte sabah bir dilim kızarmış ekmek bir yumurta bol yeşillk arada diyet büsküvi neden bilmiyorum bugün kahvaltı sonrası çok acıktım öğlen yemekte bulgur pilavı ve kuru fasulye var az bulgur az fasulye akşam salata ve çorbaaaaaaa bugn böyle hepinize iyi hafta sonlarııı
sağol pırlantacım ama böyle giderse dağılır bu grup söyleyim kimseden çıt çıkmıyo en çok paylaşımı biz yapıyoruz ama işte bişeyleride zorla yaptıramayız hiç olmazsa kararlı değillerse hiç girmesinler bizide boşuna uğraştırmasınlarlmaz:
teşekkür ederim canlarım evet bende takıma katılmak istiyorum hatta bir kaç arkadaşım daha var takıma katılmak isteyen biz geçen hafta çok yazdık bizide alın takıme diye işte geldim bende burdayım ben gündüzleri pek giremiyorum anca akşamları girebiliyorum gündüz işim yoğun oluyor ama bundan sonra gündüzleride girmeye çalışcam böyle kabul edermisiniz bilmiyorum bu arada cevabınızı şimdi okudum kilo bildirim zamanıyla ilgili ben bildiremiyorum herhalde takımda sayılıyormuyum bilmiyorum bugünkü muhteşem iştah kapatıcı menümü yazayım
sabah: iki dilim kepek ekmeği, çay, beyaz peynir, zeytin
ara öğün: çay, su
öğlen: bir dilim kepek ekmeği, kabak, yoğurt
ara öğün: su, bir elma, çay
akşam: salata, kabak, yoğurt
ara öğün: bir portakal, çayve boool su
kızlar işten çıkınca spor beni bekliyor ya mekik çekiyorum ama kaburgalarıma ağrıdan dokunamıyorum mahvetti beni hamlamışım galiba akşam görüşürüz kolay gelsin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?