Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kötükedihüso özel hastanede ne bilim okadar parayı alıyolar (devlet hastanelerinde de öle olması gerekir ama nerde) daha bi titiz olmaları gerekirken onlarda sallıyo demekki işte. Olan yine hastalara oluyor. of valla ya. Allah hastanelere doktorlara düşürmesin ama onlarsızda bırakmasın :1no2:

İnşallah sorunundan kurtulursun en kısa zamanda Allahın izniyle. =((

Afiyet olsun şeker =)) Dün bende kaçırdım. Bu hafta bende pek umutlu değilim kendimden =((

Bende dün yediklerimi yazayım.
Akşam kayınvalidemlere davetliydim. biraz kaçtı =((

Sabah Domates salatalık biber 3 zeytin. 1 dilim normal ekmek
Ara = Yok =(
Öğlen = Kabak sote 4 5 kaşık. 2 kaşık yoğurt
Ara = Çeyrek ekmek köfte (acayip açtım öğlenki yemekle doymadım)
Akşam = Hamsi tava bol salata.
ve Çayla birlikte gofret filan yedim =(

kızlar gunaydın carsamba yediklerim şunlar:
sabah 2 tane krep 1 bardak meyve suyu
ara yarım muz
öğle bi avuç kuru yemiş 1 tane albeni (yemek hazırlayacak vakit yoktu)
akşam kurt gibi açtım
yarım tabak kabak yemeği
3 köfte ....ekmek yemedim yarım tabak pilav yedim
bikaç kaşık salata yedim
1 tane soda içtim
gün içinde bol su tabiki
ayrıca evi sildim süpürdüm bunu spor olarak sayıyorum baya yorucuydu hala ağrıyor heryerim
ben yarın sabah tartılıp kilomu yazarım....haftada bir tartılayım diyorum..karddeşim diyet yaparken dru öyle söylemişti...pztsileri sabah hiçbişey yemeden hep aynı kıyafetle tartılırdı....
kilo verebildiğimi sanmıyorum ama bakalım göreceğiz...hepinizi öüyorum...bigün topik arkadaşlarımdan birinin / birkaçının / hatta hepsinin başarı öykülerini okumak dileğiyle

tgull pilatesin sende işe yaramasına sevindim...inşallah yapabilirim....sılagul gecmiş olsun...üzüldüm yazdıklarını okuyunca...ama şaşırmadı...anlattığın dra benzer oyle çok dr gördüm ki...hipokrat yemini ediyorlar bir de....allaj muhtac etmesin hiçbirimizi...bu arada ben de isterim paylaşımı artırayım ama malesef çok yogunum...gunde 1 kere o da 10-15 dk ancak netteyim

evet canım yarın öğlene kadar yapılacak

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

slm kızlar
artık ara öğün yemeye karar verdim ve ne olursa olsun yoğunda olsam zaman ayıracağım ara öğüne.
dün kayısı getirdim iş yerime. öğlen yemeği saat 13:00de ve ben o saate çook acıkmış oluyor yemeklere saldırıyorum resmensempatiksalakcinni ama dün ve bu günde saat 11gibi acıkmaya başlayınca 3tane kayısı yedim bastırdı öğlene çok kalmadı ama aç değilim.

bu arada yeme düzenimi şu şekilde yapmaya karar verdim ne dersiniz;
-sabah lahana suyu sonra kahvaltı,
peynir yeşillik falan ve canım tatlı istiyorsa bunu sadece sabah az bir miktar yiyim diye düşündüm.

10:-11 gibi 3kayısı(sayısı fazla mı 2 mi yesem?

-öğlen yemeği iradem dışında ne çıkar yemekhanede bilmiyorum ama ekmek yemem yemekten öncede kesin bir bardak su:)

16:00 gibi bir elma yada şekersiz az balla taze tarçınlı limonata

-18:30 yine aç karnına lahana suyu,
sonra artık çorba, sebze yemeği pilavda olacaksa bulgur pilavı...

20:00-21:00arası eşim gelince o yemeğini yerken yoğurt yada salata.

en geç 10:00 gibi bir yada yarım yeşil elma...

ooo ara ana toplam altı diyorlardı benimki 7oldu:))

selam kızlar sizin ekranda mavimi önceden kırmızıydı o hali daha güzeldi
yediklerim sabah sucuklu yumurta çay
öğle 3 köfte bol salata
akşamda sanırım tavuk olur

bencede canım yaaa bence sen akşam yemeğinden sonra pek ara yapma hatta hiç yapmasanda olur yada meyve veya yoğurt ye sadece çünkü genelde akşam yenen şeyler kilo aldırıyo ama listenm güzel olmuş bence 3 kayısıda çok değil

merhabalaar herkeseee...nasılsınız bakalım fıstıklar...ben halaa cok yoğun ve yorgunum..ama dönecem yakında aranıza..ha kilomada dikkat ediyorum..hiç almadım..
beni unutmayın diye arada bir uğruyorum böyle iştee..
şimdik kaçayım..hoşçakalın.. opuyorumnanaktan

ama 18:30dan sonra hiç ara öğün yapmazsam çok acıkırım ve eminim gece miğdemin kazınmasıyla uyanırım( zaten ya yoğurt yerim ya salata ikisini bir yemem. bir de meyveyi vitamin olsun diye yemeyi düşünmüştüm ama doğru iki defa ara gibi bişiler atıştırmam çok fazla olabilir en iyisi eşime akşam eşlik ederken yoğurt yada salata hangisini yiyeceksem porsiyonu azaltır yanında birde meyve yerim. o zaman tamm olur herhalde.
bu arada itiraf ediyorum çook canım çikolata çekti iki ayrı çeşit aldım ikisindenden birazcık ısırdım :sm_cool: hem nefsimi körledim hem bir mutlu oldum bir mutlu oldum yasak olunca ne tatlı oluyorlar yabilmiyorumkismile

sağolasın canımŞeniz
Şenizopuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun sanada ALLAH şifa versin.inşallah iyi bir doktor bulursun:Saruboceq:

selam bacular bugün yine çok yoğundum .okulda seminer vardı sonra pazara giitm geldim evde kalan işlerimi yaptım halende bitrmeye çalışıyorum.
malumunuz yarın hastaneye gidicem sabah erkenden çıkıcam.
şimdiden hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
rabbim herkesin gönlündeki tüm güzel duaları kabul etsin. evlerimizden sağlık,mutluluk ,bereket ve huzuru eksik etmesin.

prensescim liste bu bunu kopyalayıp üzerine eklersin canım. eğer öğleden sonra kendime gelebilirsem bakmaya çalışırım yada akşam.
liste tamamlandıktan sonra kopyalayıp bu adrese yapıştırıyorsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

yalnız nasıl yapıştıracağını anlatayım en son kilo bildirimlerini yapan kişinin mesajını alıntılıyacaksın sırasına göre bizi 3. grup bölümüne kopyalayacaksın.ve alıntı yaptığın mesajın başında
ve sonunda mesela [/QUOTE] ile başlayan yazıyı bu yazıları silip mesajı öyle cevaplayacaksın.canım bununla ilgili bir mesaj vardı ama bulamadım.inşallah anlatabilmişimdir.yukarıda linkini verdiğim yere takıldığın bişey olursa yaz yardımcı olacaklardır. yada püsküüte sorabilirsin.
Şeniz

**** 3.TAKIM 148 .ETAP ****

figenk24 (62.0///&#37
silagul (71.0/70.8/0.2/0.28%)
pirlanta_a (60.2///%)
prensesss016 (57.1///%)
NıDAA(76.3//%)
niloşş (77.7///%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (618.1///%)

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun gittiğin dr takma kafana ona değil kendine zarar veriyorsun bencebi dahiliye dr git çünkü bendede sürekli yorgunluk ve uykuhali saçlarımın dökülmesi oluyordu gerçi hala yorgunluk devamda dr tahlil istedi ve b12 vitamini eksikliği varmış iğneleri var kullanıyorsun ben düzenli kullanamadım o yüzden benim şikayetlerim geçmedi

gunaydın kızlar...henuz listede degilim gerçi ama cuma old. için kilomu yazmalıyım sanırım....bikaç dk önce tartıldım 58.5 gösterdi...umarım doğrudur....pek umudum yoktu çünkü........
perşembe yediklerimde şunlar
sabah 8 gibi1 paket form bisküvisi
ara yarım muz
öğlen 1.30 gibi 3 köfte 4-5 kaşık kabak yemeği 3-4 kaşık pilav
ara yok
akşam 8 gibi 4-5 kaşık kabak yemeği 1 dilim kepek ekmeği
aslında sonra bişey yemeyecektim ama dayanamadım 1 avuç kuruyemiş yedim
içecek olarak gün boyunca 2 soda ve bol su
yarın görüşmek üzere kızlar....

glukoz tolerens testi istemedi mi doktor??eğer yemekten sonra uykun geliyorsa,2-3 saat sonra da tok iken şekerin düşüyorsa,el ayak titremesi,baş dönmesi terleme,sinirlilik gibi belirtileri vardır,kilolar karın bölgende birikiyorsa reaktif hipoglisemiden şüphelenebilirsin.öyle bir şüphen varsa bu testi iste. glikoz içiriyorlar,her yarım saatte şekerine bakıyorlar. 2.saatin sonunda 140-170 qrqsı çıkar ve arkasından ani düşerse reaktif hipoglisemi rahatsızlığın var demek. kilo vermeni engeller hatta aldırır. çözümü de düzenli beslenme başka da yapılacak hiçbir şey yok.

aynen anlattığın gibi şikayetlerim tüm kilom göbeğimde ama adam taktı hatta reaktif hipoglisemi hastalığının çıktısını aldım gösterdim neden şeker yüklemesi istemediniz bu hastalık onunla belli olurmuş dedim.onu ben bilirim sende şeker yok sen çikolatanın tadını seviyorsun diyor hala yaa. onca şey anlattım adam kilo veremiyorum kısmına ve canım çok tatlı istiyor kısmına taktı.benim şikayetlerim halen devam.senağlama

canım ya sağol valla delirtti beni.başka doktora gidicem elbet .o o ağzından çıkanı kulağı duymayana kalırsak ben yandım.

slm arkadaşlar dünkü ydiklerimi paylaşayım önce sizlerle
sabah 3 dilim kepek ekmeği peynir + zeytin 1 bardak meyve suyu
ara 1 armut
öğle k-fleks
ara 2 kivi 1 portakal
akşam biraz bezelye ve pilav + ayran
sonrada 1 bardak meyve suyu + çekirdek
bu hafta pek umutlu değilim demiştim kızlar sadece 100 gr verebilmişim 57 oldum yani hala 56 yı göremedim çıldırıcam resmen sabitlendi kilom demekki daha dikkatli olmam gerekiyomuş ama bu hafta spora kesin başlıyorum ginde en az 1 saat yürüyüş ve hareket çalışıcam haftaya artık 56 yı görmek istiyoooorruuuummmmm mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…