sağol canım ya valla parçalamak geldi içimden :mymeka:
gidicem canım ya benim gittiğim yer yedi tepe üniversitesi hastanesi özel şirketin anlaşması var diye gittim.gitmez olaydım zaten istanbulda doktor gibi doktor zor bulunuyor.kafamçokkarıştısüt meselesi için prolaktin normal dedi çıktı işin içinden:mymeka:
ahh bacım şu doktor hikayelerimi bir anlatsam oğlumun rahatsızlığında rastladığım doktor adı altında tüccarları kasapları bir duysan sırf izmire gittim doktor için 7 ay orada kaldım oğlum için annemin yanında.250 tl. sadece muayene ücretini veriyorsun eline sonra bakıyorsun gözünün içine acaba bizi kandırıyormu para almak içinmi istiyor bu tetkikleri yoksa gerçekten gereklimi diye. sırf hastane para kazansın diye 3 yaşındaki çocuğu düşünmeden acı veren gereksiz onca şey yaptırdılarki oğluma.eşim zona oldu stresten.bense işte böyle yaralarımı sardım yaşıyorum.
özel hastane iyi diye bişey yokki keşke gerçekten bilsemde tanıdığım olsa buralarda doktor gibi doktor bulsam nerde çalıştığının önemi yok.senağlamaözelin dışı göreni yakıyor içi benisenağlama
hıı anladım, deneme sürecindeydim şimdide cuma başlangıç kilomu söyleyip yarışa katılmış oluyorum.
anladım
fenada olmadı benim için alışma süreci oldu ilk bir hafta.
bu arada doktorla ilgili yazdıklarını okudumda gerçekten çok sinir bozucu ya bide özellikle hani hastayız bir medet umarak gidiyoruz dalga geçiliyor gibi konuşuluyor ya bir yudum suda boğasım geliyor öyle doktorları.
benimde başıma geldi bu yüzden çok hassasım bu konuya;
bende işitme güçlüğü var kulağım kesintisiz çınlıyor konuşmaları ayırt edemiyorum sesli ortamlarda ve başıma ağrılar giriyor artık o çınlama sesinden. bir işitme testi yaptırıyor tamam birşeyin yok diyo. ya diyorum ben sağır değilim tabi duyuyorum ama çınlıyor gerçekte heryer sizin ölçüm odanız gibi sessiz sedasız değil ki kulağımdaki çınlamada olunca sesleri konuşmaları ayırt edemiyorum
ama nerdee aynen seninki gibi takmış bi testlere sonuca bakıyor bişi yok...bizde psikopatız hastalık hastasıyızya uydurup duruyoz sanki.
maalesef ben kulağımdaki sorundan kurtulamadım 3senedir çekiyorum inşallah en kısa zamanda iyi olursun.
günaydın arkadaşlar ben dün yediklerimi paylaşıcam sizinle ama biraz kaçırdım akşam arkadaşım geldi bana kalmaya e tabi güzel yemekler yaptım ona tabi bende yedim bi güzel
sabah k-fleks
ara 1 muz
öğle yoğurt çorbası birkaç dilim domates
ara bir paket bisküvi (bari bikaçtane ye demi ama yok paketi bitirdim resmen)
akşam
bezelye yemeği+pilav ve bol yeşil salata bir dilim ekmek
ara 1 fincan ıhlamur ve biraz çekirdek
yine söylüyorum bu hafta kendimden fazla umutlu değilim kızlar bakalım yarın ne olucak eyvahedigeldismile
günaydın fıstıklar dün herkes kaçırmış galiba bende akşam misafirlerim olduğu için biraz kaçtı vallahi ama bugün cezamı verecem yarım saat fazla spor bugün sabah yarım dilim kepek ekmeği biraz patates salata ve çay suyumu içmeye çalışıyorum az öncede bir tane form bisküvi yedim öğlenede çorba ve yoğurt yemeyi düşünüyorum öğleden sonra bir tane yeşil elma çay ve çok acıkırsam akşama kadar bir tanede form bisküvimden yerim akşam balık ve salata yemeyi düşünüyorum sonrada çay içerim bugünlük menüm bu kadar
kızlar kilo bildirimini yarın yapacaz dimi öğlene kadar bayanssulusmile
kızlar gunaydın carsamba yediklerim şunlar:
sabah 2 tane krep1 bardak meyve suyu
ara yarım muz
öğle bi avuç kuru yemiş 1 tane albeni (yemek hazırlayacak vakit yoktu)
akşam kurt gibi açtım
yarım tabak kabak yemeği
3 köfte ....ekmek yemedim yarım tabak pilav yedim
bikaç kaşık salata yedim
1 tane soda içtim
gün içinde bol su tabiki
ayrıca evi sildim süpürdüm bunu spor olarak sayıyorum baya yorucuydu hala ağrıyor heryerim
ben yarın sabah tartılıp kilomu yazarım....haftada bir tartılayım diyorum..karddeşim diyet yaparken dru öyle söylemişti...pztsileri sabah hiçbişey yemeden hep aynı kıyafetle tartılırdı....
kilo verebildiğimi sanmıyorum ama bakalım göreceğiz...hepinizi öüyorum...bigün topik arkadaşlarımdan birinin / birkaçının / hatta hepsinin başarı öykülerini okumak dileğiyle
slm kızlar
artık ara öğün yemeye karar verdim ve ne olursa olsun yoğunda olsam zaman ayıracağım ara öğüne.
dün kayısı getirdim iş yerime. öğlen yemeği saat 13:00de ve ben o saate çook acıkmış oluyor yemeklere saldırıyorum resmensempatiksalakcinni ama dün ve bu günde saat 11gibi acıkmaya başlayınca 3tane kayısı yedim bastırdı öğlene çok kalmadı ama aç değilim.
bu arada yeme düzenimi şu şekilde yapmaya karar verdim ne dersiniz;
-sabah lahana suyu sonra kahvaltı,
peynir yeşillik falan ve canım tatlı istiyorsa bunu sadece sabah az bir miktar yiyim diye düşündüm.
10:-11 gibi 3kayısı(sayısı fazla mı 2 mi yesem?
-öğlen yemeği iradem dışında ne çıkar yemekhanede bilmiyorum ama ekmek yemem yemekten öncede kesin bir bardak su:)
16:00 gibi bir elma yada şekersiz az balla taze tarçınlı limonata
-18:30 yine aç karnına lahana suyu,
sonra artık çorba, sebze yemeği pilavda olacaksa bulgur pilavı...
20:00-21:00arası eşim gelince o yemeğini yerken yoğurt yada salata.
en geç 10:00 gibi bir yada yarım yeşil elma...
ooo ara ana toplam altı diyorlardı benimki 7oldu:))
bencede canım yaaa bence sen akşam yemeğinden sonra pek ara yapma hatta hiç yapmasanda olur yada meyve veya yoğurt ye sadece çünkü genelde akşam yenen şeyler kilo aldırıyo ama listenm güzel olmuş bence 3 kayısıda çok değil
tgull pilatesin sende işe yaramasına sevindim...inşallah yapabilirim....sılagul gecmiş olsun...üzüldüm yazdıklarını okuyunca...ama şaşırmadı...anlattığın dra benzer oyle çok dr gördüm ki...hipokrat yemini ediyorlar bir de....allaj muhtac etmesin hiçbirimizi...bu arada ben de isterim paylaşımı artırayım ama malesef çok yogunum...gunde 1 kere o da 10-15 dk ancak netteyim
Şenizopuyorumnanaktanmerhabalaar herkeseee...nasılsınız bakalım fıstıklar...ben halaa cok yoğun ve yorgunum..ama dönecem yakında aranıza..ha kilomada dikkat ediyorum..hiç almadım..
beni unutmayın diye arada bir uğruyorum böyle iştee..
şimdik kaçayım..hoşçakalın.. opuyorumnanaktan
hıı anladım, deneme sürecindeydim şimdide cuma başlangıç kilomu söyleyip yarışa katılmış oluyorum.
anladım
fenada olmadı benim için alışma süreci oldu ilk bir hafta.
bu arada doktorla ilgili yazdıklarını okudumda gerçekten çok sinir bozucu ya bide özellikle hani hastayız bir medet umarak gidiyoruz dalga geçiliyor gibi konuşuluyor ya bir yudum suda boğasım geliyor öyle doktorları.
benimde başıma geldi bu yüzden çok hassasım bu konuya;
bende işitme güçlüğü var kulağım kesintisiz çınlıyor konuşmaları ayırt edemiyorum sesli ortamlarda ve başıma ağrılar giriyor artık o çınlama sesinden. bir işitme testi yaptırıyor tamam birşeyin yok diyo. ya diyorum ben sağır değilim tabi duyuyorum ama çınlıyor gerçekte heryer sizin ölçüm odanız gibi sessiz sedasız değil ki kulağımdaki çınlamada olunca sesleri konuşmaları ayırt edemiyorum
ama nerdee aynen seninki gibi takmış bi testlere sonuca bakıyor bişi yok...bizde psikopatız hastalık hastasıyızya uydurup duruyoz sanki.
maalesef ben kulağımdaki sorundan kurtulamadım 3senedir çekiyorum inşallah en kısa zamanda iyi olursun.
selam arkadaşlar doktordan geldim yine gittim doktoru şikayet ettim.
ama pek kaleye alacaklarını sanmıyorum. dün yaşadıklarımı anlatayım size.
endokrine gittim dedimki.,
göğsümden süt geliyor,
aşırı üşüyorum,tatlı krizleri yaşıyorum ama yemekle aram yok,
başım dönüyor
midem bulanıyor,
ekmek pilav makarna yiyemiyorum 2-2,5 kilo ödem yapıyor dedim.
gözümü açamıyorum hep yorgunum hep uyumak istiyorum
saçlarım dökülüyor
ani öfkeleniyorum sinirleniyorum dedim
kilo veremiyorum versemde zar zor verdiklerimide hemen fazlasıyla geri alıyorum.hatta durumun vahimliğini anlatabilmek için kullanmadığım zayıflama hapı kalmadı dedim herkes zayıflarken ben gram veremedim dedim.
onca belirti anlattım bana dediği sadece hap yutarak zayıflanmaz dedi.
6 öğün yemek yicen spor yapıcan dedi.ben bunları biliyorum zaten dedim.diyetisyene git dedi.sanki, sadece kilo veremiyorum diye gitmişim gibi. bende spor yapamıyorum ayağım dizim belim sorunlu dedim yasak dedim. o zaman onları çöz dedi.
şimdi gidip belime dizime platinmi taktırayım çözümü bu dedim. spor yapmak için yaptırcan demezmi.
hayatın boyunca tatlı yemicen dedi.bende diyetisyenler bile arada tatlı veriyorlar bine saçmalık dedim.
senin sorunun çikolatanın tanını sevmen dedi.
ay ALLAHIM onca şey söyledim adam kiloya taktı.
böyle dalga geçer gibi küçümser gibi.
göğsümden süt gelmesine bakmadı bile.
neyse çıktım tahlil verdim.
dün akşam o sinirle araştırdım reaktif hipoglisemi diye bir rahatsızlık varmış. ani kan şekeri düşüklüğü. o zaman çikolata tatlı şeyler ister hasta diye açıkça yazıyor çıktısını aldım.benim gittiğim endokrine göre benim derdim çikolata.ve bu şeker yüklemesiyle belli oluyormuş benden bunu istemedi.
bugün gittim halkla ilişkilere ordaki bayana durumu anlattım. ciddiyetsiz dalga geçer gibi bir tavırlamı hasta tedavi edilir dedim. doktorumuz işinde çok iyidir dedi. yrd. doç. ya.dünyayı bilse doktorunuz bana anlattığı kadarını bilirim dedim bende. tahlilleriniz normalmiş psikolojik olabilir dedi.hormon dengesizliği bazen tahlillerden anlaşılmaz başka testler gerekirmiş bunuda internetten öğrendim.diyelimki iyiyim benimle böyle saygısız konuşmaya hakkı varmı dedim.bunca belirtiyi boşverdiler bişeyde takıldılar kaldılar. yani doktoru savunmak o saygısız davranışı ört bas etmek ister gibi. iyi dedim bende, doktorunuz haklı hastayla dalga geçer gibi konuşmaya hakkı var ben psikolojik deliyim .onca belirti söyledim kiloya taktı dedim.
dilekçe verin dedi.şikayetinizi inceleyelim döneriz dedi.bende sizin bişey yapcağınız yok dedim. sanki bedava yapıyorlar. dün yapılan tahliller ve doktor parası 500 tl fatura kesildi eşimin şirketine buda indirimli fiyatı bide.
neyse çıktım doktora baktı tahlillere herşey iyi dedi yine bilmiş ukala tavrıyla. bende dün kü davranışınız doktorluğa yakışmadı dedim. onca şey anlattım kiloya taktınız dedim.diyelimki tahlillerde bişey yok yinede benimle böyle konuşmaya hakkınız yok çünkü bu sıkıntıları ben yaşıyorum dedim.bide çikolata delisi yaptınız beni dedim. onca şeyleri niye atlıyorsunuz dedim.ben gözümü açamıyorum yorgunluktan uyuma isteğinden sürekli başım dönüyor hipoglisemi olabilirmiyim dedim çünkü onlar tatlı yemek isterlermiş hayır sen çikolatanın tadını seviyorsun demezmi yine.bu hastalık şeker yüklemesiyle belli oluyormuş neden bunu istemediniz dedim ben öyle karar verdim dedi. ya ben onca şey dedim yok öyle tıpta bişey diyorsunuz tersler gibi. ama ben yaşıyorum dedim.vücudum ödem yapıyor acaba ekmek pilav makarna gibi şeylere alerjim olabilirmi diyorum yok öyle bişey diyip kestiriyor.iyide ben niye yaşıyorum.
süt olayı sadece prolaktinden olmuyormuş birsürü başka nedeni olabiliyormuş dedim bön bön bakıyor.bizim doktor prolaktin normal dedi çıktı işin içinden.
velasılın hayatımı aşırı derecede etkileyen diğer faktörler bile kaleye alınmadan paramla rezil oldum.zaten sinirliyim dahada sinir oldum.araba kullanıyorum başım dönüyor dikkatim dağılıyor. ama normal ben çikolata deliyiyimya.
selam arkadaşlar doktordan geldim yine gittim doktoru şikayet ettim.
ama pek kaleye alacaklarını sanmıyorum. dün yaşadıklarımı anlatayım size.
endokrine gittim dedimki.,
göğsümden süt geliyor,
aşırı üşüyorum,tatlı krizleri yaşıyorum ama yemekle aram yok,
başım dönüyor
midem bulanıyor,
ekmek pilav makarna yiyemiyorum 2-2,5 kilo ödem yapıyor dedim.
gözümü açamıyorum hep yorgunum hep uyumak istiyorum
saçlarım dökülüyor
ani öfkeleniyorum sinirleniyorum dedim
kilo veremiyorum versemde zar zor verdiklerimide hemen fazlasıyla geri alıyorum.hatta durumun vahimliğini anlatabilmek için kullanmadığım zayıflama hapı kalmadı dedim herkes zayıflarken ben gram veremedim dedim.
onca belirti anlattım bana dediği sadece hap yutarak zayıflanmaz dedi.
6 öğün yemek yicen spor yapıcan dedi.ben bunları biliyorum zaten dedim.diyetisyene git dedi.sanki, sadece kilo veremiyorum diye gitmişim gibi. bende spor yapamıyorum ayağım dizim belim sorunlu dedim yasak dedim. o zaman onları çöz dedi.
şimdi gidip belime dizime platinmi taktırayım çözümü bu dedim. spor yapmak için yaptırcan demezmi.
hayatın boyunca tatlı yemicen dedi.bende diyetisyenler bile arada tatlı veriyorlar bine saçmalık dedim.
senin sorunun çikolatanın tanını sevmen dedi.
ay ALLAHIM onca şey söyledim adam kiloya taktı.
böyle dalga geçer gibi küçümser gibi.
göğsümden süt gelmesine bakmadı bile.
neyse çıktım tahlil verdim.
dün akşam o sinirle araştırdım reaktif hipoglisemi diye bir rahatsızlık varmış. ani kan şekeri düşüklüğü. o zaman çikolata tatlı şeyler ister hasta diye açıkça yazıyor çıktısını aldım.benim gittiğim endokrine göre benim derdim çikolata.ve bu şeker yüklemesiyle belli oluyormuş benden bunu istemedi.
bugün gittim halkla ilişkilere ordaki bayana durumu anlattım. ciddiyetsiz dalga geçer gibi bir tavırlamı hasta tedavi edilir dedim. doktorumuz işinde çok iyidir dedi. yrd. doç. ya.dünyayı bilse doktorunuz bana anlattığı kadarını bilirim dedim bende. tahlilleriniz normalmiş psikolojik olabilir dedi.hormon dengesizliği bazen tahlillerden anlaşılmaz başka testler gerekirmiş bunuda internetten öğrendim.diyelimki iyiyim benimle böyle saygısız konuşmaya hakkı varmı dedim.bunca belirtiyi boşverdiler bişeyde takıldılar kaldılar. yani doktoru savunmak o saygısız davranışı ört bas etmek ister gibi. iyi dedim bende, doktorunuz haklı hastayla dalga geçer gibi konuşmaya hakkı var ben psikolojik deliyim .onca belirti söyledim kiloya taktı dedim.
dilekçe verin dedi.şikayetinizi inceleyelim döneriz dedi.bende sizin bişey yapcağınız yok dedim. sanki bedava yapıyorlar. dün yapılan tahliller ve doktor parası 500 tl fatura kesildi eşimin şirketine buda indirimli fiyatı bide.
neyse çıktım doktora baktı tahlillere herşey iyi dedi yine bilmiş ukala tavrıyla. bende dün kü davranışınız doktorluğa yakışmadı dedim. onca şey anlattım kiloya taktınız dedim.diyelimki tahlillerde bişey yok yinede benimle böyle konuşmaya hakkınız yok çünkü bu sıkıntıları ben yaşıyorum dedim.bide çikolata delisi yaptınız beni dedim. onca şeyleri niye atlıyorsunuz dedim.ben gözümü açamıyorum yorgunluktan uyuma isteğinden sürekli başım dönüyor hipoglisemi olabilirmiyim dedim çünkü onlar tatlı yemek isterlermiş hayır sen çikolatanın tadını seviyorsun demezmi yine.bu hastalık şeker yüklemesiyle belli oluyormuş neden bunu istemediniz dedim ben öyle karar verdim dedi. ya ben onca şey dedim yok öyle tıpta bişey diyorsunuz tersler gibi. ama ben yaşıyorum dedim.vücudum ödem yapıyor acaba ekmek pilav makarna gibi şeylere alerjim olabilirmi diyorum yok öyle bişey diyip kestiriyor.iyide ben niye yaşıyorum.
süt olayı sadece prolaktinden olmuyormuş birsürü başka nedeni olabiliyormuş dedim bön bön bakıyor.bizim doktor prolaktin normal dedi çıktı işin içinden.
velasılın hayatımı aşırı derecede etkileyen diğer faktörler bile kaleye alınmadan paramla rezil oldum.zaten sinirliyim dahada sinir oldum.araba kullanıyorum başım dönüyor dikkatim dağılıyor. ama normal ben çikolata deliyiyimya.
glukoz tolerens testi istemedi mi doktor??eğer yemekten sonra uykun geliyorsa,2-3 saat sonra da tok iken şekerin düşüyorsa,el ayak titremesi,baş dönmesi terleme,sinirlilik gibi belirtileri vardır,kilolar karın bölgende birikiyorsa reaktif hipoglisemiden şüphelenebilirsin.öyle bir şüphen varsa bu testi iste. glikoz içiriyorlar,her yarım saatte şekerine bakıyorlar. 2.saatin sonunda 140-170 qrqsı çıkar ve arkasından ani düşerse reaktif hipoglisemi rahatsızlığın var demek. kilo vermeni engeller hatta aldırır. çözümü de düzenli beslenme başka da yapılacak hiçbir şey yok.
canım çok geçmiş olsun gittiğin dr takma kafana ona değil kendine zarar veriyorsun bencebi dahiliye dr git çünkü bendede sürekli yorgunluk ve uykuhali saçlarımın dökülmesi oluyordu gerçi hala yorgunluk devamda dr tahlil istedi ve b12 vitamini eksikliği varmış iğneleri var kullanıyorsun ben düzenli kullanamadım o yüzden benim şikayetlerim geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?