ay kızlar canım çok tattlı çekti tarçınlı limon içtim ama geçmiyorr çok istiyor çoook...
günaydın canlar hepinize mart ayının sonuna geldik ve ben dahil bi ilerleme göremiyorum kızlar bizde ne olacak bizim bu halimiz gram gram vermekten sıkıldım valla biraz yürüyüşlerimi artırdım ama bakalım cuma güne görücez ben dün yediklerimi paylaşayım
sabah 1 adet göfret+1 muz
ara 1 çikolataklava:
öğle 1 yoğurt + 1 elma
ara yağsız makarna + portakal
akşam yarım ekmeğin arasına peynir domates biber ve marul koyup yedim 1 bardak ayran içtim ekmek çok sıcaktı ve bu ne zamandır yapmak istediğim bişeydi ve yaptım pişman değilim ama bidaha olmaz söz a.s
kızlarrrrrr yeni hamile olduğumu öğrendim çok şaşkınızzz çok yeni daha amaaaaa benim için dua edin inanın sevinemiyorum bile yaşadıklarımdan sonralütfen hepiniz dualarınızı eksik etmeğin korkuyu ve heyacanı ve sevinci bir yaşıyorum allşah isteğen herkeze nasip etsin :)
ayy sıcak ekmeeekk... canım çektibilmiyorumkismile ama dediğin gibi şu gram gram verme işinden sıkıldım haftada keşke bir kilo verebilsek ne güzel olacak. dün akşam canımın çok tatlı çektiğini yazmıştım ya tarçınlı limon içmiştim. onu yazdıktan sonra alt komşu çağırdı çocuğunun doğum günüymüş kötü ana denk geldi hayır diyemedim küçük bir dilim pastasından yedim. yürüyüşümüde yaptım 45dakika kadar. akşamın cezası olarak sabah erken kalkıp yarım elma yedim sonra yürüyüş yaptım ama fazla değil 20dakika kadar iyi geldi. kalan yarım elmamıda yarım dilim kepek ekmekle yedim.
Dün yediklerim.
Sabah 1 Kase müsli
Öğlen Brokoli ve karnıbahar haşlaması
Ara 2 kurabiye
Akşam İki parça haşlama tavuk göğsü
Ara 2 kare küçük çikolata
(1 saat 20 dakka spor)
kızlar yaptığım büyük bir yanlış vardı...su içmiyordum. dün zorla su içmeye başladım. sanırım çok çay içtiğimden çok fazla su aramıyorum dikkat etmesem susayıp da bardağı elime almıyorum.
sayacağım artık günde 10bardaktan aşağı su içmek yok. saat 11:00a geliyor şimdiden 3bardağı içtim.(aranızda üç bardağa gülen olabilir ama benim gibi su içmeyi unutan günde bir bardak su içen biri için iyi bir rakam)
kızlarrrrrr yeni hamile olduğumu öğrendim çok şaşkınızzz çok yeni daha amaaaaa benim için dua edin inanın sevinemiyorum bile yaşadıklarımdan sonralütfen hepiniz dualarınızı eksik etmeğin korkuyu ve heyacanı ve sevinci bir yaşıyorum allşah isteğen herkeze nasip etsin :)
kızlar selam ....diyete basladığımdan beri sütüm azaldı gibi...oğlum gece daha sık uyanıyor...belki de diştir bilemiyorum...ama vicdan azabı çekiyorum...bırakmkla bırakmamak arasındayım...üf ya hem diyet yapsam hem sütüm azalmamasa olmaz mı..
kızlar bugün yediklerimide yazayım sabah iki tane poaça ve beyaz peynir yedim çay içtim bide şimdide form çubuk yiyorum galiba üç dört tane yedim farkında değilim sılacım pazar ve pazartesi bişeyler vardı sitede bende anlayamadım ama giremedim msj gönderemedim
kızlar ya sabah tartıldım bi gram verememişim ya bendede ödem oldu galiba şort alıyorum şu termal sauna şorttan bakalım işe yarayacakmı hayırlısı görüşürüz canlar
kızlar ben daha listede değilim zaten ama yinede üzgünüm sizi yarı yolda bırakıyormus gibi hissediyorum...sütüm azaldığı için ayrılıyorum...zaten azdı iyice gider diye korkuyorum....eşim annem vs de baskı yapıyor zaten...emziren anne diyet yapmaz diye........ben 3 ay sonra yani bebeğim 1 yaşına geldiğinde tekrar başlarım...o zaman kabul ederseniz yine bu takımla devam ederim....teşekkürler güzel paylaşımlarınız için....bebeği olacak arkadaşımızı da tebrik ederim
slm kızlar
dün sabah yediğimi zaten yazmıştım. bir elma yarım dilim kepek ekmek ve 2bardak su içmiştim.
ara öğünde 3kayısı yedim.
öğlen yemekhanede makarna ve kıymalı patates vardı.yemeğe başlamadanda iki bardak su içtim. makarnayı az aldım.işten çıkmadan veliler kek ikram ettiler bir dilim kek yedim.
akşam eve gelince aç karnıma 3bardak su içtim lahana suyumuda içtim. sonra 40dakika kadar yürüdüm koştum üstümde kuru bişi kalmadı çok terledim.
akşam yemeğindede hani spordan 1saat sonra yenecektiya acıkınca unuttum. marul maydonoz patates yemeği ve suyunu içtiğim lahanaları yoğurtladım, bunları yedim.
bu arada arkadaşlar benim göbek falan üstünde durunca mekikti diyetti küçülüyor ama bacaklarım incelmiyor. bacaklarıyla sorun yaşayanlar bacakları kalın olanlar inceltmek isteyenler varsa neler yapıyorsunuz. üst bacaklarım kalın kalın bide ortaları bıngıl bıngıl sinir oluyorum bi güzel pantolon alamıyorum bel bol geliyor bacaktan yukarı çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?