Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın canlar hepinize mart ayının sonuna geldik ve ben dahil bi ilerleme göremiyorum kızlar bizde ne olacak bizim bu halimiz gram gram vermekten sıkıldım valla biraz yürüyüşlerimi artırdım ama bakalım cuma güne görücez ben dün yediklerimi paylaşayım
sabah 1 adet göfret+1 muz
ara 1 çikolata klava:
öğle 1 yoğurt + 1 elma
ara yağsız makarna + portakal
akşam yarım ekmeğin arasına peynir domates biber ve marul koyup yedim 1 bardak ayran içtim ekmek çok sıcaktı ve bu ne zamandır yapmak istediğim bişeydi ve yaptım pişman değilim ama bidaha olmaz söz a.s

ayy sıcak ekmeeekk... canım çektibilmiyorumkismile ama dediğin gibi şu gram gram verme işinden sıkıldım haftada keşke bir kilo verebilsek ne güzel olacak. dün akşam canımın çok tatlı çektiğini yazmıştım ya tarçınlı limon içmiştim. onu yazdıktan sonra alt komşu çağırdı çocuğunun doğum günüymüş kötü ana denk geldi hayır diyemedim küçük bir dilim pastasından yedim. yürüyüşümüde yaptım 45dakika kadar. akşamın cezası olarak sabah erken kalkıp yarım elma yedim sonra yürüyüş yaptım ama fazla değil 20dakika kadar iyi geldi. kalan yarım elmamıda yarım dilim kepek ekmekle yedim.

Dün yediklerim.

Sabah 1 Kase müsli
Öğlen Brokoli ve karnıbahar haşlaması
Ara 2 kurabiye
Akşam ıki parça haşlama tavuk göğsü
Ara 2 kare küçük çikolata

(1 saat 20 dakka spor)

kızlar yaptığım büyük bir yanlış vardı...su içmiyordum. dün zorla su içmeye başladım. sanırım çok çay içtiğimden çok fazla su aramıyorum dikkat etmesem susayıp da bardağı elime almıyorum.
sayacağım artık günde 10bardaktan aşağı su içmek yok. saat 11:00a geliyor şimdiden 3bardağı içtim.(aranızda üç bardağa gülen olabilir ama benim gibi su içmeyi unutan günde bir bardak su içen biri için iyi bir rakam)

kızlarrrrrr yeni hamile olduğumu öğrendim çok şaşkınızzz çok yeni daha amaaaaa benim için dua edin inanın sevinemiyorum bile yaşadıklarımdan sonra lütfen hepiniz dualarınızı eksik etmeğin korkuyu ve heyacanı ve sevinci bir yaşıyorum allşah isteğen herkeze nasip etsin :)

Figen çok sevindim. Allah sağlıklı bi şekilde bebişini dünyaya getirmeyi ve sonrasında Analı Babalı büyütmeyi nasip etsin İnşallahh..

olsun canım arada olur öyle kaçamakla aşırıya kaçmadıkça tabi hem bak bugün telafisini yapmaya başlamışsın

Dün yediklerim.

Sabah 1 Kase müsli
Öğlen Brokoli ve karnıbahar haşlaması
Ara 2 kurabiye
Akşam İki parça haşlama tavuk göğsü
Ara 2 kare küçük çikolata

(1 saat 20 dakka spor)

oooohhh yarasın canım

olsun canım bende su içmeyi pek aklıma bile getirmezdim ama şimdi bende içiyorum bol bol hem damlay damlaya göl olur böyle böyle arttırırsın hem sayark içesen daha azimli oluyo insan bende sayıyorum içtiğim suları hadi kolay gelsin canım

canım özeldende yazmışsın inan çok sevindim birde birkaç sorum oldu özelden cevaplarsan çok sevinirim canım tekrar tebrik ederim :CüvCüv:

kızlar selam ....diyete basladığımdan beri sütüm azaldı gibi...oğlum gece daha sık uyanıyor...belki de diştir bilemiyorum...ama vicdan azabı çekiyorum...bırakmkla bırakmamak arasındayım...üf ya hem diyet yapsam hem sütüm azalmamasa olmaz mı..

canım bence bebeğinin sağlığı herşeyden önce gelir eğer bebeğin emiyosa diyet yapman uygun olmaz bebeğin emmeyi bıraktığı zaman başlarsın diyete sıkıntı yapma bunu kendine sen bi annesin ve önce bebeğini düşünmelisin benim tavsiyem diyeti bırakman canım

gözün aydın, senin adına çok sevindim. dualarım bebeğin ve seninle. ilk bebek mi olacak?

hayır canım allah nasip edince oluyor iki ay önce kürtaj oldum ikinci adetimi oldum hamile kaldım ve yeni gruba katılmıştım klio vermem gerekiyordu yaş aicabı doktor korunmayın dedi bizde korunmsadık olduuu 61 kilo ile hamile kaldım listeden çıkıcam ama sizinle hergün paylaşımım olıcak buralardayım yani hepinizin dualarını bekliyorum :) okuyon dua eden herkezden allah razı olsun

selam kızlar bende bugünki yediklerimi yazayım
sabah menemen tarzı azda sucuklu yumurta +çay
öğle az tavuk ve komşu oturmasına gittim azda kısır yedimeyvahedigeldismile
akşam tavuk göğüs salata
çay içerkende şu hoşbeş varya onun bir paketini yedimeyvahedigeldismile dayanamadım:çok üzgünüm:
50 dk yürüğüş

günaydın kızlar bende dün yediklerimi paylaşayım büyük güne az kaldı
sabah kepek ekmeğine kaşarlı tost
ara 1 elma
öğle yoğurt ve 5 adet bisküvi
ara 1 elma + 1muz
akşam kebap yedim eşim ısmarladı birde ayran
sonrada 1 adet burma tatlı yedim eyvahedigeldismile
bu cuma hiç iç açıcı bi sonuç veremicem yine galiba
ayrıca 30dk yürüdüm ve 12 bardak su içtim

Kızlar dün yedklerimi yazayım

Sabah 1 tost
Ara 1 Elma
Öğlen Domates salatalık sivri biber
Ara 1 Portakal
Akşam Hamburger menü =(
Ara 1 kupa süt

(bu hafta benim içinde pek iç açıcı değil)

kızlar ben daha listede değilim zaten ama yinede üzgünüm sizi yarı yolda bırakıyormus gibi hissediyorum...sütüm azaldığı için ayrılıyorum...zaten azdı iyice gider diye korkuyorum....eşim annem vs de baskı yapıyor zaten...emziren anne diyet yapmaz diye........ben 3 ay sonra yani bebeğim 1 yaşına geldiğinde tekrar başlarım...o zaman kabul ederseniz yine bu takımla devam ederim....teşekkürler güzel paylaşımlarınız için....bebeği olacak arkadaşımızı da tebrik ederim

slm kızlar
dün sabah yediğimi zaten yazmıştım. bir elma yarım dilim kepek ekmek ve 2bardak su içmiştim.
ara öğünde 3kayısı yedim.
öğlen yemekhanede makarna ve kıymalı patates vardı.yemeğe başlamadanda iki bardak su içtim. makarnayı az aldım.işten çıkmadan veliler kek ikram ettiler bir dilim kek yedim.
akşam eve gelince aç karnıma 3bardak su içtim lahana suyumuda içtim. sonra 40dakika kadar yürüdüm koştum üstümde kuru bişi kalmadı çok terledim.
akşam yemeğindede hani spordan 1saat sonra yenecektiya acıkınca unuttum. marul maydonoz patates yemeği ve suyunu içtiğim lahanaları yoğurtladım, bunları yedim.

bu arada arkadaşlar benim göbek falan üstünde durunca mekikti diyetti küçülüyor ama bacaklarım incelmiyor. bacaklarıyla sorun yaşayanlar bacakları kalın olanlar inceltmek isteyenler varsa neler yapıyorsunuz. üst bacaklarım kalın kalın bide ortaları bıngıl bıngıl sinir oluyorum bi güzel pantolon alamıyorum bel bol geliyor bacaktan yukarı çıkmıyor.

ALLAAAAAH:teytey::dance: OLEYYYYY:teytey:ŞenizCANIM ÇOK SEVİNDİM İNAN BU ARALAR ALDIĞIM EN GÜZEL HABER.:ecrin_bebek:RABBİM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN CANIM YAA.O KADAR MUTLU OLDUMKİ TEYZE OLUYOS HA:ecrin_bebek:gamyoncuiremsuRABBİM SANA VE TÜM İSTEYENLERE BEBEK HASRETİ ÇEKENLERE PRENSES VE CEYLİNNAZ ARKADAŞIMIZA (GRUBUMUZUN ESKİ ÜYELERİNDEN) SAĞLIKLI,HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR NASİP ETSİN.DUALARIMIZI FİGENK ARKADAŞIMIZDA BOŞA ÇEVİRMEDİĞİN GİBİ DİĞER İSTEYENLERİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜR YARABBİM:Saruboceq:

EVET CANIM BENDE SORUN YAŞADIM ŞİMDİ DÜZELDİ SANIRIM.DURUMUNU İZAH ETTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRŞeniza.s.LER

CANIM CANIN SAĞOLSUN. HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK.SÜT İÇİN BOL SIVI AL CANIM. İNCİR,ÜZÜM,ISIRGAN ÇAYI YER ELMASI BUNLAR SÜT YAPAR .BİRDE ECZANELERDE VİTAMALT DİYE ALKOLSÜZ BİRA VAR ODA SÜT YAPIYOR BENDE BUNLARI YAPMIŞTIM.İNŞALLAH SENDEDE İŞE YARAR. BEBİŞİNİ ÖPÜYORUZ Şeniz

CANIM EĞER ÜŞENMEM UYGULARIM DERSEN SPOR YAPMADAN ÖNCE LAHANA YAĞI SÜR ERİMESİNİ İSTEDİĞİN YERE VE STREÇ FİLMLE SIKI SIKI SAR. DÜZENLİ YAPARSAN FAYDASINI GÖRÜRÜSÜN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…