Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam bacular
giremedim siteye kusuruma bakmayın.ianaın hiç vaktim olmadı hep dışardaydım bugünde okul ev ve vergi dairesi arasında koşturuyorum evrak tamamlamaya çalışıyorum.saçma sapan şeyler istiyorlar eee istanbulda bir yere gitmek ölüm
dün sadece hatırladığım öğlene doğru tahıllı bir simit
sonrasında öğleden sonra kan şekerim düştü bir meyva suyu ve 1 adet metro yedimklava:
16 da 1 hamburger 1 ıcetea sonra akşam sekize doğru evi zor buldum. benim canavar komşudaydı onu almaya gittim bırakmadı illa mantı yiyelim diye küçük bir tabak yedim

çok düzensiz oldu üzgünümsenağlama

bu günde bu saate kadar 1 kahve
yarım elma
3 günkurusu
4 erik kurusu yedim
çok azda közlenmiş patlıcan

şimdi çıkmam lazım lütfen kusuruma bakmayın önce vergi dairesine gidicem sonrada benim oğlan yine hasta doktora gidicem.
hepinizi öpüyorumŞenizŞeniz

Önemli olan bebişinin sağlığı canım. =)) Belki biz ozamana kadar mezun oluruz En azından ben 3 ay sonra mezun olurum inşallah. Ama uğarırım buralara yine =))

Kolay gelsin silagulcuğum.

Slm citirlar,

Ooooh ooh yeni üyelerimiz gelmi$, takim güzelle$mi$ kaydirigubbakcemile2
Bu hafta geri dönsem diyorum, inschallah.

Kafama soktum, ya zayiflicam ya zayiflicam!
Dügunde panda gibi olmak istemiyorum

herkeze hayirli aksamlar opuyorumnanaktan

canım kendin ve bebeğin için en hayırlı kararı vermişsin bir tavsiyede ben vereyim sana süt için arkadaşım tarafından denenmiştir. benim arkadaşı sütü olsun diye boza içip üstüne su içiyodu devamlı boza bardağı ve suyu hep odadaydı aklına geldikçe bir yudum bozasından ve üstünede suyundan içiyodu ve çok işe yarıyodu camı dene istersen

canım duaların için ALLAH razı olsun inş. en kısa zamanda bende böyle güzel bi haberlerle gelirim size çok teşekkür ederim canım ettiğin dualar için

hadi canlar yaz geliyo en kısa zamanda sizleride bekliyoruz aramıza kaydirigubbakcemile

kızlar hepinize kocaman kocaman günaydınlar
ben dünkü yediklerimide paylaşayım sizlerle
sabah kepek ekmeğine kaşarlı tost
ara 1 muz + bisküvi
öğle şehriyeli yoğurt çorbası ve 1 elma
ara 2 portakal
akşam yoğurtlu ıspanak yemeği + salata ve 1 dilim kepek ekmeği
ara çay + mısır+çekirdek ve bi çikolata (e ne kaldı desenize)
ya gündüz süper gidiyorum ama akşam eve gidince şaşıyo herşey bu hafta pek umutlu değilim kızlar ama bu arada 30 dk yürüdüm ve 10 bardak su içtim.

Günaydın arkadaşlarrrr ben iyiyim şu anda herşeyde yolunda umarım hep böyle devam eder şimdi çalıştığım iş yeri üç ay önce beni çağırdığında hamileydim hamileğim diğe kabul etmemişlerdi sonra bebeğimi kaybedince ben onları aradım bebeğimi kaybettim hala arıyorsanız çalışabilirim dedim onlarda ok dediler işe başladım üç ay sonrada allahıma bin şükür gene hamile kaldım sizlerinde fikrini almak istiyorum hemen söylemiyeyim değil mi çünkü heran herşey olabilir üç ay dolsun öyle söyliyeyim dimi bebeği görelim pıt pıt larını duyalım daha çok rken dimi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim işim çok iyi ağır bir iş değil şartlarda çok iyi işimi kaybetmek istemiyorum evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

figencim meraba bencede hemen söyleme her an herşey olabilir herşey bizler için sen bi 3 ay geçsin tehlikeli dönemleri atlat ve kalp atışlarını duyup bebeğini gör o zaman söylersin ama hemen söyleme canım 3 ay bekle serim ben napıcaksın canım bebek olunca bırakıcakmısın işi yoksa izinden sonra geri dönmeyi düşünüyomusun

canım iyi bir firma bırakmayı düşünmüyorum bakalım inşallah sağlığım el verirde çalışırım bende öyle düşünüyorum şu üç ay geçsin öyle söylerim sağol paylaşımın için :) sen naptın varmı bi değişiklik

yok canım ben daha adet olmadım ama test yapmayada korkuyorum negatif testi görücem diye kendimdeki değişiklikler göğüs uçlarım acıyo dokununca ama şişlik falan yok bide kasıklarım batıyo rahim bölgemdede inceden sızlamalar var düne kadar akıntım vardı ama bugün bişey yok bide bel ağrım var ama işte herşeyide gebeliğe vurmak istemiyorum beklemedeyim canım şuan bide dün ve bugün hep aç hissediyorum kendimi sürekli bişeyler yemek istiyorum o yüzden bu hafta fazla rejime uyamadım

canım git test yappp bekleme günün geçmiş belirtilerde vsar
dikkat et kendine neden korkuyorsun ki cesaretli olll varsa var günün geçmese anlıycam geçmiş günün sapmalar olur mu öyle gecikmelerrrr

canım git test yappp bekleme günün geçmiş belirtilerde vsar
dikkat et kendine neden korkuyorsun ki cesaretli olll varsa var günün geçmese anlıycam geçmiş günün sapmalar olur mu öyle gecikmelerrrr

canım benim bekarkende evlendikten sonrada hiç şaşmadı günlerim 9 aydır bebek istiyoruz ve ilk defa ocak ayında 5 gün şubat ayındada 7 günlük bi gecikmem oldu ve ikisindede test yapmıştım negatif o yüzden şimdide yapmaya korkuyorum yine negatif görücem diye galiba cumartesiye kadar beklicem ve cumartesi yapıcam ya aslında varsa bugünde çıkar ama dediğim gibi çok korkuyorum beklicem galiba eyvahedigeldismile

sen bilirsin allah inşallah sanada bu duyguyu yaşatırrrr sitres yapma özel bir şirkettemi çalışıyorsun

amin canım inan çok dua ediyorum bunu için evet özel bi şirkette çalışıyorum ama küçük biyer zaten bebek olsun çalışpmıcam hem bakıcak kimsem yok hemde kendim bakmak istiyorum bebeğime eşimde böyle olmasını istiyo tabi o zaman şartlar ne gözterir bilemem aslında herşey zamana bağlı canım

Günaydın arkadaşlar. Figen bence söleme hamile olduğunu biraz daha zaman geçsin canım.

Prenses inşallah olumlu sonuç alırsın inşallahhh. Allahım sanada nasip etsin bi tane bebiş =)

Bende evlendikten sonra bebeğim olunca çalışmak istemiyorum. Çalışan bi annenin çocuğuyum. onun zorluklarını iyi bilirim. Annesini dört gözle beklemeyi filan. Allah nasip kısmet ederse çocuğum olunca bende çalışmıcam. Ben bakıcam =))

Günaydın arkadaşlar. Figen bence söleme hamile olduğunu biraz daha zaman geçsin canım.

Prenses inşallah olumlu sonuç alırsın inşallahhh. Allahım sanada nasip etsin bi tane bebiş =)

canım benim sağol duaların için inş. sizlerede aratmadan versin Rabbim

evet canım çok haklısın bide ben çocuğum benim ve babasının terbiyesiyle büyüsün istiyorum çünkü ananelerin babannelerin elinde şımarıya çocuklar ve ben hergün şahit oluyorum buna aşimin amcaları torunlarına bakıyolar ve o kadar çok şımarttılarkı çocuğu şimdi anne babasını takmıyo bile ve paradan daha önemli benim yavrum yolumu gözlemesini istemiyorum eğer yapıyosam bakıcamda

İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin. Benimki biraz babanne elinde büyücek.
Ben kayınvalidemle birlikte oturucam hasta olduğu için. Hayırlısı olsun inşallah

selam nasılsınız ben çok yoğunum 2 kızımda hasta:çok üzgünüm: büyük okula gidiyor ama ufaklık bana köksöktürüyor:ecrin_bebek: vakit bulup giremiyorum yeni yeni ayaklandı sürekli yürümek istiyor arkasından geziyorum düşüpte biyerini açıtırdiye o önde ben arkada evi turluyoruzkaydirigubbakcemile bu arada diyetimide bırakmadım ama gram gram veriyorum sinir oluyorum gerçi almaktansa gram gram vermekte güzel züüürt tesellisi:roflol:

Geçmiş olsun niloşş. Soğuk algınlığımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…