kızlar ben daha listede değilim zaten ama yinede üzgünüm sizi yarı yolda bırakıyormus gibi hissediyorum...sütüm azaldığı için ayrılıyorum...zaten azdı iyice gider diye korkuyorum....eşim annem vs de baskı yapıyor zaten...emziren anne diyet yapmaz diye........ben 3 ay sonra yani bebeğim 1 yaşına geldiğinde tekrar başlarım...o zaman kabul ederseniz yine bu takımla devam ederim....teşekkürler güzel paylaşımlarınız için....bebeği olacak arkadaşımızı da tebrik ederim
selam bacular
giremedim siteye kusuruma bakmayın.ianaın hiç vaktim olmadı hep dışardaydım bugünde okul ev ve vergi dairesi arasında koşturuyorum evrak tamamlamaya çalışıyorum.saçma sapan şeyler istiyorlar eee istanbulda bir yere gitmek ölüm
dün sadece hatırladığım öğlene doğru tahıllı bir simit
sonrasında öğleden sonra kan şekerim düştü bir meyva suyu ve 1 adet metro yedimklava:
16 da 1 hamburger 1 ıcetea sonra akşam sekize doğru evi zor buldum. benim canavar komşudaydı onu almaya gittim bırakmadı illa mantı yiyelim diye küçük bir tabak yedim
çok düzensiz oldu üzgünümsenağlama
bu günde bu saate kadar 1 kahve
yarım elma
3 günkurusu
4 erik kurusu yedim
çok azda közlenmiş patlıcan
şimdi çıkmam lazım lütfen kusuruma bakmayın önce vergi dairesine gidicem sonrada benim oğlan yine hasta doktora gidicem.
hepinizi öpüyorumŞenizŞeniz
kızlar ben daha listede değilim zaten ama yinede üzgünüm sizi yarı yolda bırakıyormus gibi hissediyorum...sütüm azaldığı için ayrılıyorum...zaten azdı iyice gider diye korkuyorum....eşim annem vs de baskı yapıyor zaten...emziren anne diyet yapmaz diye........ben 3 ay sonra yani bebeğim 1 yaşına geldiğinde tekrar başlarım...o zaman kabul ederseniz yine bu takımla devam ederim....teşekkürler güzel paylaşımlarınız için....bebeği olacak arkadaşımızı da tebrik ederim
ALLAAAAAH:teytey::dance:OLEYYYYY:teytey:ŞenizCANIM ÇOK SEVİNDİM İNAN BU ARALAR ALDIĞIM EN GÜZEL HABER.:ecrin_bebek: RABBİM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN CANIM YAA.O KADAR MUTLU OLDUMKİ TEYZE OLUYOS HA:ecrin_bebek: gamyoncuiremsuRABBİM SANA VE TÜM İSTEYENLERE BEBEK HASRETİ ÇEKENLERE PRENSES VE CEYLİNNAZ ARKADAŞIMIZA (GRUBUMUZUN ESKİ ÜYELERİNDEN) SAĞLIKLI,HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR NASİP ETSİN.DUALARIMIZI FİGENK ARKADAŞIMIZDA BOŞA ÇEVİRMEDİĞİN GİBİ DİĞER İSTEYENLERİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜR YARABBİM:Saruboceq:
Slm citirlar,
Ooooh ooh yeni üyelerimiz gelmi$, takim güzelle$mi$ kaydirigubbakcemile2
Bu hafta geri dönsem diyorum, inschallah.
Kafama soktum, ya zayiflicam ya zayiflicam!
Dügunde panda gibi olmak istemiyorum
herkeze hayirli aksamlar opuyorumnanaktan
canım git test yappp bekleme günün geçmiş belirtilerde vsar
dikkat et kendine neden korkuyorsun ki cesaretli olll varsa var günün geçmese anlıycam geçmiş günün sapmalar olur mu öyle gecikmelerrrr
sen bilirsin allah inşallah sanada bu duyguyu yaşatırrrr sitres yapma özel bir şirkettemi çalışıyorsun
amin canım inan çok dua ediyorum bunu için evet özel bi şirkette çalışıyorum ama küçük biyer zaten bebek olsun çalışpmıcam hem bakıcak kimsem yok hemde kendim bakmak istiyorum bebeğime eşimde böyle olmasını istiyo tabi o zaman şartlar ne gözterir bilemem aslında herşey zamana bağlı canım
Günaydın arkadaşlar. Figen bence söleme hamile olduğunu biraz daha zaman geçsin canım.
Prenses inşallah olumlu sonuç alırsın inşallahhh. Allahım sanada nasip etsin bi tane bebiş =)
Bende evlendikten sonra bebeğim olunca çalışmak istemiyorum. Çalışan bi annenin çocuğuyum. onun zorluklarını iyi bilirim. Annesini dört gözle beklemeyi filan. Allah nasip kısmet ederse çocuğum olunca bende çalışmıcam. Ben bakıcam =))
canım benim sağol duaların için inş. sizlerede aratmadan versin Rabbim
evet canım çok haklısın bide ben çocuğum benim ve babasının terbiyesiyle büyüsün istiyorum çünkü ananelerin babannelerin elinde şımarıya çocuklar ve ben hergün şahit oluyorum buna aşimin amcaları torunlarına bakıyolar ve o kadar çok şımarttılarkı çocuğu şimdi anne babasını takmıyo bile ve paradan daha önemli benim yavrum yolumu gözlemesini istemiyorum eğer yapıyosam bakıcamda
selam nasılsınız ben çok yoğunum 2 kızımda hasta:çok üzgünüm: büyük okula gidiyor ama ufaklık bana köksöktürüyor:ecrin_bebek: vakit bulup giremiyorum yeni yeni ayaklandı sürekli yürümek istiyor arkasından geziyorum düşüpte biyerini açıtırdiye o önde ben arkada evi turluyoruzkaydirigubbakcemile bu arada diyetimide bırakmadım ama gram gram veriyorum sinir oluyorumgerçi almaktansa gram gram vermekte güzel züüürt tesellisi:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?