Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm citirlarrr

Oh hava cok guzel yaaaaa...
Aksam kaynanamda kuran okunucak.
Ve hazirlik yaptik hamurlar, salatalar, tatlilar...
Hamur yemicem inschallah, bol bol salata yicem, 3gundur dikkat ediyom yediklerime
bugunde bozmicam inschallah.

Bakalim yarin buyuk gun

herkese selam

ne güzel haberler var burda, figenk hayırlı olsun çook sevindimm senin adına
bi güzel haberde benden 500 gr gitti

selam bacular nassınız görüşmeyeli?
beni sorman valla durum kötü hastayım boğazım yanıyor sinüzüt azdı. ameliyat yolu gözüküyorda erteliyorum. benim canavara da gözüküyor rapor verdi doktor 2 hafta önce 2 kutu antibiyotik içmişti 2 hafta iyiydi şimdi yine kötü.
öksürüyorda pazartesi kontrole gideceğiz filmde çekilecek geniz eti için.

valla içinizi kararttım demi hep hastayız.

canım arkadaşlarda demiş sen bilirsin yinede bence şimdilik söyleme.hamileyken çalışmanı istemiyorlarmı?birde şunu göz önünde bulundur canım eğer seni yoracak çok ayakta kalacağın bir işse tekrar düşün. ALLAHIM korusun ama bişey olursa keşke çalışmasaydım dememen için canım. dualarım seninle dilerim kuzunu alacaksın bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağına.

ay bitane bebiş dahamı geliyor ne:teytey::dance:teyze oluyoruz inşallah yine. canım kan testi yaptır istersen reglini 1 gün geçse bile çıkar kesin sonuç. böylelikle stresten kurtulursun. idrarda pek kesin sonuç vermiyor ve çok beklemek gerekiyor. hadi hayırlısı inşallah bu hafta figenki yazacağım hamile diye haftaya da seni yazarım inşallah.:Saruboceq:
canım geçmiş olsun benim canavarda hasta bende hastayım dün gece yine 1 poşet ilaçla döndük eve. zaten bir sürü ilaç kullanıyordum bir sürü ilaç daha eklendi. ben karnımı ilaçlarla doyuyuyorum.:roflol:
valla bu hafta kilo almış gözüküyorum yine ya sinir oluyorum kendime. karnım davul gibi tuvalet sorunum var.bir sürüde ilaç içiyorum nolcek benim durumum ya.hatta 2 gün önce otobüsle bir yere gitmek zorunda kaldım amcanın biri kalktı bana yer verdi. eee 5 aylık gibi karnım bende utandım hamile değilim diyemedim teşekkür edip oturdum.:kedi:

Son düzenleme:
herkese selam

ne güzel haberler var burda, figenk hayırlı olsun çook sevindimm senin adına
bi güzel haberde benden 500 gr gitti

canım grubumuza uğramadığın için haberin yok sanırım. paylaşımda bulunmadığın için geçen hafta kilo bildirimindede bulunmadın,yazdığım mesajlara da dönmediğin için diskalifiye oldun. artık grubumuz listesinde yer almıyorsun. ama senin adına sevindim 500 gr. vermişsin. istersen burada paylaşımına devam edebilirsin ama listede yoksun canım.

gelelim günün raporuna nihayet doktorun dediğini yapabildim hep dışardaydım yapamıyordum.
sabah 6 da ilaçlarım
7 de 3 gün kurusu bol su
sonra benim canavara ballı süt yaptım ilaçlarını verdim beraber bir uyumuşuz 11 de kalktık.
evde ekmek ve yumurta kalmamış markete gittik 12 de
peynirli maydanozlu olmet yedim
1 çay kaşığıda katı pekmez
sonra 15 gibi 1 sütlü kahve içtim komşumla geçmiş olsuna gelmişti
15 de 1 kase sütlü nesfit
akşama ne yerim bilmiyrum
şimdlik bu kadar

canım senide listeye eklemeden birkaç hafta denemek istiyorum gerçekten kararlımısın bakalım.Şeniz

**** 3.TAKIM 149 .ETAP ****

figenk24 (61.0///&#37 (kilo almaya karar verdi çünkü hamileee:dance:)
silagul (/70.8///%)
pirlanta_a (59.8///%)
prensesss016 (57.0///%)
niloşş (77.5///%)
tgull (68.6///%) yeni üye
zeynepswty (61.1///%)
yeni üye
3.TAKIM TOPLAM KıLO (402.4///%)

bacular liste bu tgull ve zynepswty canlarım doğrumu başlangıç kilolarınız?

Son düzenleme:

slm sılagülcüm
benim başlangıç kilom doğru. 68.600le başladım.
ne çabuk geçti bir hafta dimi....iş yeri internetimde sorun vardı belki yarın sabah giremem vede mesaiden sonra toplantımız var, eve gecirikim de kilo bildirimine geç kalırım diye diye garantiye almak için sabah tartıldım.
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: 67.500:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
.... şok oldum çok sevindim. dikkat ettim yürüdüm lahana limon suyu falan içtim bol su içtim ama ööle aman aman sıkı bir diyet olmamıştı beklemiyordum açıkcası çok mutluyum. iki haftadır dikkat ediyorum ama son bir haftada değişiklik oldu tartıda inşallah her hafta 1 kilo gider...gitsinde aslında ben haftada 500gramada razıyım.

bu gün yediklerime gelim. yarım kepek ekmekle bir yumurta. seminer vermeye gitmiştim bir yere akşama kadar yiyebilecek sadece bisküvi bulabildim. ara öğün çay bisküvi,öğlen çay bisküvi, diğer ara öğün çay bisküvi...nefret ettim bisküviden. akşamda lahana suyumu içtiim ve suyunu içtiğim lahana ile bulgur pilavı yedim.

canım tebrik ederimalkisalkisalkis maşallahdarısı başıma ben mehter takımı gibiyim.bir veriyorum 2 alıyorum.senağlamaartık sıkıldım ya çok zor bu hastalık üfff.

Son düzenleme:
**** 3.TAKIM 149 .ETAP ****

figenk24 (61.0///%) (kilo almaya karar verdi çünkü hamileee:CüvCüv::dance::teytey:)
silagul (/70.8///%)
pirlanta_a (59.8///%)
prensesss016 (57.0///%)
niloşş (77.5///%)
tgull (68.6/67.5/1.1/1.6%) yeni üye
zeynepswty (61.1///%) yeni üye
3.TAKIM TOPLAM KİLO (///%)

bacular yarın tüm grupların kilo bildirimini ben yapıcam bu hafta sıra bizim grupta sizde geç kalmazsanız sevinirim.

Son düzenleme:
canım doğru benim başlangıç kilom 61.1 di halada aynı galiba

geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler canım.
zeynepcim istersen şöylede yapabiliriz.seni bu hafta listeye eklersem grup kuralımıza göre bu hafta kilo veremediysen ki o zaman ceza alıp tüm gruplara ben şişko pis boğazın tekiyim yazmak zorunda kalıcaksın.haftaya da nete giremeyecekmişsin. haftaya cumada giremeyeceksen gel seni döndüğünde ekleyeyim listeye ne dersin.yok ben cezamada razı olurum haftaya cumada bildirim yapabilirim dersen tamam. kararını bildir ona göre listeyi ayarlayayım canım .a.s

canım senide listeye eklemeden birkaç hafta denemek istiyorum gerçekten kararlımısın bakalım.Şeniz

Slm canim, oyle olsun bakalim silagul cum, yeni uyeleri bulunca, eskiler denensin bakalim.
Kararliyim canim, listeye ekle sen beni, 65 kilo dan, deneme surecinde diye zemuszemus

Gör bakalim, bu defa kararlimiyim degilmiyim opuyorumnanaktan

Bugun biraz huzunluyum, kocacim turkiye ye gidiyor sabah, maca, buyuk derbi ye kaydirigubbakcemile2

Bende yanliz uyicam 4 gün klava:
Hayirli gecelerrrrrrr

Elma Sirkesinin Faydalari
--------------------------------------------------------------------------------

Binlerce yıl önce, mahzende unutulan bir şaraptan tesadüf eseri keşfedilen sirkenin, ciltteki lekelerden fazla kilolara, sağlıksız saçlardan varisli damarlara kadar birçok derde deva olduğunu biliyor musunuz?.

Özellikle elma sirkesinin pırıl pırıl saçlar, lekesiz bir cilt ve incecik bir vücuda kavuşmanızda çok önemli katkıları var. Fersan, size evde kolayca uygulayıp, baharın yorgun cildinizde bir çiçek gibi açmasını sağlayacak önerilerde bulunuyor. Bugüne kadar sadece sofrada kullanılan elma sirkesini güzelliğiniz için denemediyseniz, şimdi tam zamanı...

* Kepeksiz saçlar Saçınızı yıkadıktan sonra, son durulama suyuna elma sirkesi ekleyin. Saçlarınızın kepekten arındığını ve parlaklaştığını göreceksiniz.

* Akne tedavisi Su ile seyreltilmiş elma sirkesi ile yüzünüzü temizleyin ve su ile durulayın. Elma sirkesi cildinizi yumuşattığı gibi, antiseptik özelliği ile akneye neden olan mikropları öldürecektir.

* Ciltteki lekelere Dörtte bir litre suya, üç çorba kaşığı elma sirkesi ekleyip, kaynayıncaya kadar ısıtın, ateşi kısın. Başınıza bir örtü örtüp, yüzünüzü buhara tutun. Yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesi ile yüzünüzü silin. Haftada iki kez tekrarlayabilirsiniz.

* Varisli damarlara Bir bezi elma sirkesine batırıp, sıkın. Bezi varisli bölgeye sarın ve 30 dakika bekletin. Bu süre içinde bacaklarınızı yukarı kaldırarak dinlendirin. Sabah-akşam tekrarlayın.

* Zayıflamak için... Bir bardak suya bir-iki kahve kaşığı elma sirkesi ve bir kahve kaşığı bal ekleyip, karıştırın. Uygun bir rejimle birlikte kullanıldığında, düzenli kilo vermenize katkı sağlar.

kizlar yan denemek lazim bence, ne dersiniz???

selam sılagülcüm geçmiş olsun canım inan üzülüyorum canım senin için yaaa bi ev bi doktor hastane arasında mekik dokuyosun işin zor canım temennim bian önce iyileşmeniz canım canım kan testi yaptırmak istemiyorum hemen maliyetli olduğu için ancak pozitifi görürsem yaptırırım ama onada gerek kalmadı çünkü bu sabah test yaptım malesef negatif şimdi rahatladımya gelir 1-2 güne benim kırmızılar napalım hayırlısı böyleymiş canım

canım tebrik ederim seni çok güzel vermişsin bu şekilde devam et canım yakında mezun bile olursun

valla canım o kadar alıştımki kaç aydır negatifi görmeye cesartimi topladım yaptım bu sabah ve yine negatif artık test yapmayada tövbe edicem işte bu yüzden korkuyorum canım test yapmaya çünkü o testler hiç pozitif olmuyo :sinifsinif:

Günaydınlar fıstıklar. Ben bugün çok kötüyüm =(( Sabah başımın ağrısıyla uyandım. Sanki kafamın üstüne 20 kilo koymuşlar gibiyim. Eğilip kalkarken acayip başım ağrıyo. Sabah kalkınca hapşurdum beynim çıkıcak gibi oldu =(( Benim başım ağrımazdı ılk defa başım böyle ağrıyor inşallah geçer ya =((

Yeni kilom 59.5
Artık hep böle 300- 400 gr vericem galiba. 1 kilo verdiğim zamanlarda vardı şimdi yavaşladı baya spor yapmama rağmen =((

slm kızlar ben hemen kilo bildirimimi yapayım malesef ben gram gram vermeye devam ediyorum 200 gr verebilmişim belkide regl şişliğide vardır haftaya olursam hepsi birden iner şuanki kilom 56,8 yani dünkü yediklerimi yazayım
sabah 3 dilim kepek ekmeği zeytin peynir birazda ekmeğe çikolata sürdüm
ara 1 muz + 1 elma
öğle bisküvi ve yoğurt
ara 2 portakal
akşam çorba + yoğurtlu ıspanak + 2 dilim kepek ekmeği + salata
ara 1 muz ve birazcık kazandibi eşiminkinden
ayrıca 10 bardak su içtim

geçmiş olsun canım havalarda çarpmış olabilir dikkat et canım sende benim gibi oldun bak 50 li kilolarda insan kilo değil gram verebiliyo anca yani bide dikkat ediyoruz etmesek nolcak acaba kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım havalarda çarpmış olabilir dikkat et canım sende benim gibi oldun bak 50 li kilolarda insan kilo değil gram verebiliyo anca yani bide dikkat ediyoruz etmesek nolcak acaba kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim :)) inşallah geçer bi an önce.

Evet ya gram gram veriyorum. Ben her hafta bir kilo diye düşünüyordum hep sporada başlayınca veririm diyodum ama olmuyo. Böyle 200 gr 300 gr verirsem her hafta Nişanıma hedefime ulaşamıcam ne yazık ki. 2 Ayda 6 kilo veremem sanırımbilmiyorumkismile

günaydın bende malesef fazla veremedim sinir oluyorum gram gram vermeğe bu hafta 77.300malesef 200gr:çok üzgünüm: cık veriyorum:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…