Günaydın arkadaşlarrrr ben iyiyim şu anda herşeyde yolunda umarım hep böyle devam eder şimdi çalıştığım iş yeri üç ay önce beni çağırdığında hamileydim hamileğim diğe kabul etmemişlerdi sonra bebeğimi kaybedince ben onları aradım bebeğimi kaybettim hala arıyorsanız çalışabilirim dedim onlarda ok dediler işe başladım üç ay sonrada allahıma bin şükür gene hamile kaldım sizlerinde fikrini almak istiyorum hemen söylemiyeyim değil mi çünkü heran herşey olabilir üç ay dolsun öyle söyliyeyim dimi bebeği görelim pıt pıt larını duyalım daha çok rken dimi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim işim çok iyi ağır bir iş değil şartlarda çok iyi işimi kaybetmek istemiyorum evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
ay bitane bebiş dahamı geliyor ne:teytey::dance:teyze oluyoruz inşallah yine. canım kan testi yaptır istersen reglini 1 gün geçse bile çıkar kesin sonuç. böylelikle stresten kurtulursun. idrarda pek kesin sonuç vermiyor ve çok beklemek gerekiyor. hadi hayırlısı inşallah bu hafta figenki yazacağım hamile diye haftaya da seni yazarım inşallah.:Saruboceq:canım benim bekarkende evlendikten sonrada hiç şaşmadı günlerim 9 aydır bebek istiyoruz ve ilk defa ocak ayında 5 gün şubat ayındada 7 günlük bi gecikmem oldu ve ikisindede test yapmıştım negatif o yüzden şimdide yapmaya korkuyorum yine negatif görücem diye galiba cumartesiye kadar beklicem ve cumartesi yapıcam ya aslında varsa bugünde çıkar ama dediğim gibi çok korkuyorum beklicem galiba eyvahedigeldismile
canım geçmiş olsun benim canavarda hasta bende hastayım dün gece yine 1 poşet ilaçla döndük eve. zaten bir sürü ilaç kullanıyordum bir sürü ilaç daha eklendi. ben karnımı ilaçlarla doyuyuyorum.:roflol:selam nasılsınız ben çok yoğunum 2 kızımda hasta:çok üzgünüm: büyük okula gidiyor ama ufaklık bana köksöktürüyor:ecrin_bebek: vakit bulup giremiyorum yeni yeni ayaklandı sürekli yürümek istiyor arkasından geziyorum düşüpte biyerini açıtırdiye o önde ben arkada evi turluyoruzkaydirigubbakcemile bu arada diyetimide bırakmadım ama gram gram veriyorum sinir oluyorumgerçi almaktansa gram gram vermekte güzel züüürt tesellisi:roflol:
herkese selam
ne güzel haberler var burda, figenk hayırlı olsun çook sevindimm senin adına
bi güzel haberde benden 500 gr gitti
Slm citirlarrr
Oh hava cok guzel yaaaaa...
Aksam kaynanamda kuran okunucak.
Ve hazirlik yaptik hamurlar, salatalar, tatlilar...
Hamur yemicem inschallah, bol bol salata yicem, 3gundur dikkat ediyom yediklerime
bugunde bozmicam inschallah.
Bakalim yarin buyuk gun
**** 3.TAKIM 149 .ETAP ****
figenk24 (61.0///%) (kilo almaya karar verdi çünkü hamileee:dance:)
silagul (/70.8///%)
pirlanta_a (59.8///%)
prensesss016 (57.0///%)
niloşş (77.5///%)
tgull (68.600///%)
zeynepswty (61.1///%)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (402.4///%)
bacular liste bu tgull ve zynepswty canlarım doğrumu başlangıç kilolarınız?
slm sılagülcüm
benim başlangıç kilom doğru. 68.600le başladım.
ne çabuk geçti bir hafta dimi....iş yeri internetimde sorun vardı belki yarın sabah giremem vede mesaiden sonra toplantımız var, eve gecirikim de kilo bildirimine geç kalırım diye diye garantiye almak için sabah tartıldım.
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: 67.500:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
.... şok oldum çok sevindim. dikkat ettim yürüdüm lahana limon suyu falan içtim bol su içtim ama ööle aman aman sıkı bir diyet olmamıştı beklemiyordum açıkcası çok mutluyum. iki haftadır dikkat ediyorum ama son bir haftada değişiklik oldu tartıda inşallah her hafta 1 kilo gider...gitsinde aslında ben haftada 500gramada razıyım.
bu gün yediklerime gelim. yarım kepek ekmekle bir yumurta. seminer vermeye gitmiştim bir yere akşama kadar yiyebilecek sadece bisküvi bulabildim. ara öğün çay bisküvi,öğlen çay bisküvi, diğer ara öğün çay bisküvi...nefret ettim bisküviden. akşamda lahana suyumu içtiim ve suyunu içtiğim lahana ile bulgur pilavı yedim.
canım doğru benim başlangıç kilom 61.1 di halada aynı galiba
canım senide listeye eklemeden birkaç hafta denemek istiyorum gerçekten kararlımısın bakalım.Şeniz
selam bacular nassınız görüşmeyeli?
beni sorman valla durum kötü hastayım boğazım yanıyor sinüzüt azdı. ameliyat yolu gözüküyorda erteliyorum. benim canavara da gözüküyor rapor verdi doktor 2 hafta önce 2 kutu antibiyotik içmişti 2 hafta iyiydi şimdi yine kötü.
öksürüyorda pazartesi kontrole gideceğiz filmde çekilecek geniz eti için.
valla içinizi kararttım demi hep hastayız.
canım arkadaşlarda demiş sen bilirsin yinede bence şimdilik söyleme.hamileyken çalışmanı istemiyorlarmı?birde şunu göz önünde bulundur canım eğer seni yoracak çok ayakta kalacağın bir işse tekrar düşün. ALLAHIM korusun ama bişey olursa keşke çalışmasaydım dememen için canım. dualarım seninle dilerim kuzunu alacaksın bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağına.
ay bitane bebiş dahamı geliyor ne:teytey::dance:teyze oluyoruz inşallah yine. canım kan testi yaptır istersen reglini 1 gün geçse bile çıkar kesin sonuç. böylelikle stresten kurtulursun. idrarda pek kesin sonuç vermiyor ve çok beklemek gerekiyor. hadi hayırlısı inşallah bu hafta figenki yazacağım hamile diye haftaya da seni yazarım inşallah.:Saruboceq:
canım geçmiş olsun benim canavarda hasta bende hastayım dün gece yine 1 poşet ilaçla döndük eve. zaten bir sürü ilaç kullanıyordum bir sürü ilaç daha eklendi. ben karnımı ilaçlarla doyuyuyorum.:roflol:
valla bu hafta kilo almış gözüküyorum yine ya sinir oluyorum kendime. karnım davul gibi tuvalet sorunum var.bir sürüde ilaç içiyorum nolcek benim durumum ya.hatta 2 gün önce otobüsle bir yere gitmek zorunda kaldım amcanın biri kalktı bana yer verdi. eee 5 aylık gibi karnım bende utandım hamile değilim diyemedim teşekkür edip oturdum.:kedi:
slm sılagülcüm
benim başlangıç kilom doğru. 68.600le başladım.
ne çabuk geçti bir hafta dimi....iş yeri internetimde sorun vardı belki yarın sabah giremem vede mesaiden sonra toplantımız var, eve gecirikim de kilo bildirimine geç kalırım diye diye garantiye almak için sabah tartıldım.
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: 67.500:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
.... şok oldum çok sevindim. dikkat ettim yürüdüm lahana limon suyu falan içtim bol su içtim ama ööle aman aman sıkı bir diyet olmamıştı beklemiyordum açıkcası çok mutluyum. iki haftadır dikkat ediyorum ama son bir haftada değişiklik oldu tartıda inşallah her hafta 1 kilo gider...gitsinde aslında ben haftada 500gramada razıyım.
bu gün yediklerime gelim. yarım kepek ekmekle bir yumurta. seminer vermeye gitmiştim bir yere akşama kadar yiyebilecek sadece bisküvi bulabildim. ara öğün çay bisküvi,öğlen çay bisküvi, diğer ara öğün çay bisküvi...nefret ettim bisküviden. akşamda lahana suyumu içtiim ve suyunu içtiğim lahana ile bulgur pilavı yedim.
iyi geceler kızlar misafirlikteydim anca girebildim ben bu hafta hiç veremedim galiba aynı duruyorum akşamda mantı ve sütlaç yedim oh hem veremiyorum hem yiyorum bu hafta böyle geçti arkadaş gezmesi yüzünden ha bire yedik neyse haftaya inşallah yürüyüşlerle telafi ederim
yarın kızıma gidecem allah izin verirse akşama kızımı öpcem koklucam ya çok özledim
prensescim canım neden korkuyorsun test yapmaya hep negatif olacak diye düşünme inşallah zamanı gelmiştir bebişine kavuşmanın allahım hayırlısını versin her zaman için ben bir iki gün geçmişti test yaptım bekleyemedim çünkü inşallah seninde mutlu haberlerini alırız senin için dua edecem canım
niloşş geçmiş olsun canım bu aralar dikkat etmek gerekiyor havanın güzelliğine aldanıp üşütüyor çocuklar bahar havası çarpıyor insanı
sılagülcüm çok geçmiş olsun oğlunada sanada bende senin gibi şişim adet olucam bekliyorum ondan mı neyden bilemiyorum canım haftasonu kızıma gidecem orda nete giremeyebilirim beni mazur görün pazar akşamı inşallah görüşürüz sonra bıraktı bizi demeyin tamam mı
yarın sabah görüşürüz herkese iyi geceler kaydirigubbakcemile3
Günaydınlar fıstıklar. Ben bugün çok kötüyüm =(( Sabah başımın ağrısıyla uyandım. Sanki kafamın üstüne 20 kilo koymuşlar gibiyim. Eğilip kalkarken acayip başım ağrıyo. Sabah kalkınca hapşurdum beynim çıkıcak gibi oldu =(( Benim başım ağrımazdı İlk defa başım böyle ağrıyor inşallah geçer ya =((
Yeni kilom 59.5 Artık hep böle 300- 400 gr vericem galiba. 1 kilo verdiğim zamanlarda vardı şimdi yavaşladı baya spor yapmama rağmen =((
geçmiş olsun canım havalarda çarpmış olabilir dikkat et canım sende benim gibi oldun bak 50 li kilolarda insan kilo değil gram verebiliyo anca yani bide dikkat ediyoruz etmesek nolcak acaba kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?