bana mesaj yazmışsın ama ben sana yazamıyom
ama çok isterim yardmını alah ne muradın verse derim duacın olurum
su hiç içmedim: sinifsinif:
selamlar ben de yeni kilo vermeye başladım beni de aranıza alır mısınız şu anda boyum 1.55 kilom 73eyvahedigeldismile
sende hoşgeldin canım aramıza ama bu kadar kompleks yapma 1 ay sıksan dişini verirsin bu kiloyu madem bu kadar isteklisin sadece 1 ay düzenli olarak yap diyetini ve sporunu bak nasıl eriyosunBen 18 yaşındayım 161 boy 57 kilom ve 76 bel inceliğim var atrık yeter zayıflamak istiyorum ne olur bana yardımcı olun bıktım usadım artık yemin ederim hergünüm kabus kurtarın beni yalvarırısn
valla duacınız olurum yardım edin bana ben size resmimide göstemek istiom ama nası yapacağımı bilimom bana yardımnmm edinnnn
nolur
selam herkese benide aranıza alırımısınız????
KAHVALTI
bahçıvan - light beyaz peynir 10 gr. 17 cal.
zeytin (yeşil) 15 gr. 21 cal.
ülker altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi 5 tane 90 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
yayla çorbası 1 por. 115 cal.
bahçıvan - light beyaz peynir 5 gr. 8 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
2. ARA ÖĞÜN
eti crax sade çubuk kraker 1 paket 154 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
yayla çorbası 1 por. 115 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
30 dk bisikley çevirdim:)
çok yararlı bilgiler okuyorum gruptan yalnız benim bildiğim 3 fincan biberiye zararlı sadece günde 1 fincan öneriyorlar diyebiliyordum?
tgull tavsiyelerin için çok teşekürederim hep çok ama çok güzel gevezelik deyil dolu ve önemli şeyler yazmışsın
valla okurken keyif aldım ben bu kalori hesabını
kilotakibi.comdan yapıyorum
çok güzel bir site herkeze öneriyorum
kilonun günlük aylık haftalık şekilde takip edebiliyorsun
sen maşalah veriyormuşsun devamını dileirm
ama merak etme ben diyeten deyil ama takıntıdan komleksten zayıflıcam
1haziranda tatile çıkıcm 6 kilo vermek istiyorum hadi hayırlısı artık opuyorumnanaktan
unutmadan hergün 3 bardan fincan yani biberiye çayı içiyorum yağ yakıyomuşşş
şimdi o siteye girdim ama beceremedim yaaa...üyelik mi gerekiyo
merhaba,
sılagül arkadaştan davet aldım diyet yapıyorum martın 9 unda başladığım diyete nisanın 3 ünde tartıldım 72 den 68 kiloya güşmüşüm çok kararlıyım tüm zaralıları çıkardım hayatımdan sizinle dahada zayıflayacağım inşanllah deneyimlerinizle bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler...
Günaydın kızlar bu hafta sonu da 1 dk popomun üzerine oturmadan geçirdim oğlum sayesindespor yapmış sayılırmıyım acaba:)
Hafta sonu yediklerimi yazımm
sabah:
yarım yağlı sütle hazırlanmış nesfit
öğlen:
tavuklu salata,bi kase çorba
akşam:
bi kase ton balıklı kepekli yağsız makarna
Yazdıklarım çok sağlıklı diil biliyorum ama fırsat bulup yemek yemem pek mümkün olmuyo valla bu tempoya zayıflamazsam taştan sayıcam artık kendimi:)
Bu arada kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum,darısı başıma inşallah..
♥gözyaşı♥;12490620 .!.:Arkadaşlar bende katılmak istiyorum. Daha önce de katıldım ayrıldım bir yıl öncesinde. Her gün düzenli girmeye çalışırım ama iş yoğunluğuma göre giremediğimde olabilir. Yediklerimi spor yaptıysam yaptıklarımı yazarım. Takip edebileceğim bi yer olursa daha düzenli yapacağıma inanıyorum. Şuanki kilom 81-82 civarı (tartım bozuldu tamirde) boyum 1,67 cuma net kilomu yazarak başlarım yarışmaya eğer beni kabul ederseniz bana özel mesaj atabilir misiniz? Herkese kolay gelsin.
amma kaynatmışsınız kızlar yaaa
duygucum çok fazla kilon olmamasına rağmen çok azimli gördüm seni umarım böyle devam eder ve kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın
prensesss016 teşekkür ederim zayıflıyacağım inşallah 60 lara inip bebiş yapacağom
teşeüküer ederim :) ama gerçekten çok rahatsız eden biir vucudum var bazen erkeklerin bana diksinerek baktıklarını görbiliyourm
bende kilolu ama vucuda okadar orantılı insanlar varki kendimi bir odada ağlarken bulabilyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?