Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bana mesaj yazmışsın ama ben sana yazamıyom
ama çok isterim yardmını alah ne muradın verse derim duacın olurum

su hiç içmedim : sinifsinif:

Su icmeden, kilo vermek cok zor tatlim.
Ben bunu ke$fettim kendimde, 1.5 veya 2 litre icmek gerek gunluk.

- SU metabolismayi hizlandirir
- MiDE ye tokluk hissi verir
- DI$KININ yumu$amasini saglar
- Ödemi engeller
opuyorumnanaktan

selamlar ben de yeni kilo vermeye başladım beni de aranıza alır mısınız şu anda boyum 1.55 kilom 73eyvahedigeldismile

hoşgeldin canım

sende hoşgeldin canım aramıza ama bu kadar kompleks yapma 1 ay sıksan dişini verirsin bu kiloyu madem bu kadar isteklisin sadece 1 ay düzenli olarak yap diyetini ve sporunu bak nasıl eriyosun

selam herkese benide aranıza alırımısınız????

sende hoşgeldin canım

yeni katılan arkadaşlar ben kısaca size gruptaki kurallardan bahsedeyim hergün üzenli olarak paylaşımda bulunmanız gerekiyo semo arkadaşımızında dediği gibi yediğinizi içtiğinizi sporunuzu hatta bi sıkıntınız varsa yada bi sorunuz herşeyi paylaşabilirsiniz ilk hafta deneme süreciniz oluyo yani ilk bir hafta düzenli olarak paylaşımda bulunursanız listeye girebilirsiniz listeye kabul edildiğiniz haftaki kilonuz başlangıç kilonuz oluyo her hafta azda olsa kilo vermek zorundayız veremeyenler yada kilo alanlar cezalandırılıyor diğer takımların hepsine ben pisboğazın tekiyim kilo veremedim yazıyoruz işte bu kadar hepinize iyi kilo vermeler şekerler he unutmadan şunuda belirteyim gerçekten kilo vermek istiyorsanız ve paylaşımda bulunucaksanız girin buraya yoksa hiç başlamayın derim çünkü gerçekten azimli arkadaşlara ihtiyacımız var tekrar başarılar

kızlaaaaaaarrrrr günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
bi hafta sonunu daha geride bıraktık
ben yediklerimi paylaşayım sizinle
cumartesi sabah simit+peynir+çay
öğle yarım ekmekten daha az ekmeğin arasına 3 köfte koyup yedim
birazda helva yedim
akşam 1 poğça+meyve suyu
pazar sabah 2 dilim kepek ekmeği+peynir+yumurta+çay
öğle fanta içtim birada cips tırtıkladım lmaz:
akşam eltimin kızının doğum günüydü birsürü pasta börek yapmışlar ama tabi ben sadece mecimek köftesi bir parça börek ve birazda pğaztadan yedim (daha ne kaldı demi) ama inanın tabaklar doluydu hepsinden yemedim yani
işte böyle oldu yine hafta sonu kaçamaklarla geçti bilmiyorumkismile

merhaba,

sılagül arkadaştan davet aldım diyet yapıyorum martın 9 unda başladığım diyete nisanın 3 ünde tartıldım 72 den 68 kiloya güşmüşüm çok kararlıyım tüm zaralıları çıkardım hayatımdan sizinle dahada zayıflayacağım inşanllah deneyimlerinizle bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler...

Günaydın kızlar bu hafta sonu da 1 dk popomun üzerine oturmadan geçirdim oğlum sayesindespor yapmış sayılırmıyım acaba:)
Hafta sonu yediklerimi yazımm
sabah:
yarım yağlı sütle hazırlanmış nesfit
öğlen:
tavuklu salata,bi kase çorba
akşam:
bi kase ton balıklı kepekli yağsız makarna

Yazdıklarım çok sağlıklı diil biliyorum ama fırsat bulup yemek yemem pek mümkün olmuyo valla bu tempoya zayıflamazsam taştan sayıcam artık kendimi:)
Bu arada kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum,darısı başıma inşallah..

Son düzenleme:
yediklerimi paylaşıyorum. pazar sürekli eşimle birlikteydik giremedim forma. cumartesi sabah en son sinirli sinirli size akşam eşimin bana baklava yedirdiğini anlatmıştım. o gün sırf ev işlerinden 10 dakka popo yere değmedi yüksek kondüsyonla ev işi yaptım eşyaların yerini değiştirip yeni bir dizayn yaptımguclubacismile

yediklerime gelinceee,
cuma akşam cozuttum diye öncelikle bol bol su ve geneldede içlerine limon damlattım.
limonlu,maydonozlu,yeşil elmalı su yaptım onu içtim sürekli,
kahvaltıda taze soğanlı yumurta, peynir
öğlen salatası bol bulduru az kısır yaptım. çorbada vardı.
akşam meyve yedim...
dün yani pazarda
kahvaltıda
geç yaptık kahvaltıyı
peynirli yumurta
zeytin

öğleden sonra mutfak alışverişi yapmaya çıktık
eşimin işi vardı 1saat hızlı hızlı yürüdüm. sonra
dışarıda yedik öğleni yine geç saattte
karışık pide yedim
kola bile içtim..
akşam keten tohumlu yoğurt yedim.

bir hafta sonuda bööyle gelip geçti.
bu arada geçen gün belimi ölçtüm can simidinin tam üzerinden 87cm

Arkadaşlar bende katılmak istiyorum. Daha önce de katıldım ayrıldım bir yıl öncesinde. Her gün düzenli girmeye çalışırım ama iş yoğunluğuma göre giremediğimde olabilir. Yediklerimi spor yaptıysam yaptıklarımı yazarım. Takip edebileceğim bi yer olursa daha düzenli yapacağıma inanıyorum. Şuanki kilom 81-82 civarı (tartım bozuldu tamirde) boyum 1,67 cuma net kilomu yazarak başlarım yarışmaya eğer beni kabul ederseniz bana özel mesaj atabilir misiniz? Herkese kolay gelsin.

tgull bende bazen keten tohumlu yort yiyorum acayip rahatlatıyo
herekze tavsiye eerim
bu arada 2 hafta oldu regl olmıyıorum ama karnımda davul davul mubarek valla napıcam şaşırdım
sabah kalktığımda
10gr peynir
6 adet zeytin
5 tane altın başak
bakalım sınuç ne olacak:)

ooo ne güzel kalorilerine kadar dikkat ediyorsun. bak sayende yiyeceklerin kalorisini de görmüş oluyorum. toplam 600küsür kalori sanırım.
dur hemencik sana bir hesap yapayım.
vücut her yarım kilosu için günde 10kal harcar.
yani günlük vücudunun ihtiyacı olan 1040 kalori. yani hiç bişi yapmasanda vücut bunu harcıyor. ayrıca günlük hareketliliğe göre 300-600 kalri arası harcama yaparız. günlük normal hareketliysen 1040+300=1340 kalori yakıyor vücudun.
sen 600kal alıyorsan yaklaşık günde hani yaptığın sporu yediklerinden çıkararak yaklaşık söylüyorum.1340-600=740kal kalrori ihtiyacı kalıyor vücudunun ve bunuda daha önce vucutta depolanan yağlardan yakarak karşılıyor. günlük 740kaloriden haftada
740*7=5180kal veriyorsun yaani o da 672gram ediyor. 672gram sadece bu hesap sonucunda verilen kilon ama emin ol günlük 600küsürlük diyetle daha fazla verirsin.
ay bu zayıflama durumları banada kafayı yedirtti görüyormusunlaelaelaelaelae
bak senin kilolar belli yerlerde toplanmış vücudunun her yerinde değil benim resminden gördüğüm kadarıyla.şimdi sen 600kalorilik diyet yapınca çok düşük bu vücut metebolizman zayıflayabilir ki bu çok kötüüü..
bence nasıl olsa çok fazla vereceğin kilo yok ve yaza kadar verilmeyecek birşey değil.spora çok ağırlık ver göbek en rahat öyle gidiyor. bide lahana kürünü öneririm.
sık sık ye benim ara öğün gibi bişim yoktu ara öğün yedim aç kalmıyorum ama kilo veriyorum şükür. birde ebru şallının platesini izlediysen onun göbek eritme egzersizlerini yap.aç karnına en az iki bardak su iç. ben çok oburum ama bu su içme iştahımı azaltıyor ve sindirimimi hızlandırıyor. sporla ilgilide son bir tavsiyem. sağolsun buradaki arkadaşlar söylemişti. yemekten sonra ilk bir saat spor yapılmayacakmış, inceltmiyor kas yapıyormuş galiba. sonra spor açken yapınca da spordan sonra ilk bir saat yemek yenmeyecek, o zaman depolanırmış.öyle ikisine denk gelmeyen bir saatte yap.
ammada gevezelik ettim yaa...
hadi kolay gelsin canım, bu form düzenli olma diyeti sürdürme konusundan gerçekten çok yararlı.

tgull tavsiyelerin için çok teşekürederim hep çok ama çok güzel gevezelik deyil dolu ve önemli şeyler yazmışsın
valla okurken keyif aldım ben bu kalori hesabını
kilotakibi.comdan yapıyorum
çok güzel bir site herkeze öneriyorum
kilonun günlük aylık haftalık şekilde takip edebiliyorsun
sen maşalah veriyormuşsun devamını dileirm
ama merak etme ben diyeten deyil ama takıntıdan komleksten zayıflıcam
1haziranda tatile çıkıcm 6 kilo vermek istiyorum hadi hayırlısı artık opuyorumnanaktan
unutmadan hergün 3 bardan fincan yani biberiye çayı içiyorum yağ yakıyomuşşş

çok yararlı bilgiler okuyorum gruptan yalnız benim bildiğim 3 fincan biberiye zararlı sadece günde 1 fincan öneriyorlar diyebiliyordum?

çok yararlı bilgiler okuyorum gruptan yalnız benim bildiğim 3 fincan biberiye zararlı sadece günde 1 fincan öneriyorlar diyebiliyordum?

hımmm cnm sende doğru olabilirsin aama ben hiç bir zararını görmedim
eyer 10 bardak kadar içersen zehirliyormuş şfisfisfis

şimdi o siteye girdim ama beceremedim yaaa...üyelik mi gerekiyo

şimdi o siteye girdim ama beceremedim yaaa...üyelik mi gerekiyo

evet üyelik gerekio ama öyle ücretli bşy deyil çok ta basit
üye kaydını yapıyosun sonra sana bir mail gelio orda şifreni verio onlada giriyosun:)yerimseniben

hoşgeldin canım aramıza iyi kilo vermeler

hayır canım bence tam aksine güzel beslenmişsin yalnız ara öğünde katarsan listeye daha güzel olur acıkmazsın yani meyve yoğurt yada diyet bisküvi falan yiyebilirsin aralarda

sende hoşgeldin canım sılagül gelince atar sana özelden msj

amma kaynatmışsınız kızlar yaaa
duygucum çok fazla kilon olmamasına rağmen çok azimli gördüm seni umarım böyle devam eder ve kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın

prensesss016 teşekkür ederim zayıflıyacağım inşallah 60 lara inip bebiş yapacağom

amma kaynatmışsınız kızlar yaaa
duygucum çok fazla kilon olmamasına rağmen çok azimli gördüm seni umarım böyle devam eder ve kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın

teşeüküer ederim :) ama gerçekten çok rahatsız eden biir vucudum var bazen erkeklerin bana diksinerek baktıklarını görbiliyourm
bende kilolu ama vucuda okadar orantılı insanlar varki kendimi bir odada ağlarken bulabilyorum

prensesss016 teşekkür ederim zayıflıyacağım inşallah 60 lara inip bebiş yapacağom

inş. canım bende bebiş istiyorum bakalım ne zaman kısmet olucak
inş. çok bekletmezler bizi

canım resimden pek bişey anlayamadım ben tam belli olmuyo yani basen bölgenmi var yada göbek falanmı seni bu kadar rahatsız ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…