inş. canım bende bebiş istiyorum bakalım ne zaman kısmet olucak
inş. çok bekletmezler bizi
inşallah ama hamilelikte alınan kiloları göz önünde bulundurursak lütfen 60 a düştüğümde gelsin:ecrin_bebek:
canım resimden pek bişey anlayamadım ben tam belli olmuyo yani basen bölgenmi var yada göbek falanmı seni bu kadar rahatsız ediyo
inşallah ama hamilelikte alınan kiloları göz önünde bulundurursak lütfen 60 a düştüğümde gelsin:ecrin_bebek:
inş. canım Allah gönlüne göre versin
benim için hiç farketmez yeterki gelsin ben kilo almayada sonunda rejim yapmayada razıyım
can simitleirm var kocamanlarr kocamanda bir göbekk((((((((((((((((((((((
zaten o göbekleri napıcaz bilmem benimde tek problemim ayva göbeğim ben dümdüz olsun istiyorum başka yerimde gram bişey yok ne basen nede başka bişey vücudumda çok orantılıdır hatta herkes çok kızıyo rejim yaptığım için ama göbeğimi istemiyoruuuuuuuuuuummmmm :umursamaz:
inş. canım Allah gönlüne göre versin
benim için hiç farketmez yeterki gelsin ben kilo almayada sonunda rejim yapmayada razıyım
zaten o göbekleri napıcaz bilmem benimde tek problemim ayva göbeğim ben dümdüz olsun istiyorum başka yerimde gram bişey yok ne basen nede başka bişey vücudumda çok orantılıdır hatta herkes çok kızıyo rejim yaptığım için ama göbeğimi istemiyoruuuuuuuuuuummmmm :umursamaz:
ooo süper canım maşallahh ama ben internetten araştırma yapıyorum mekik aletimi alsak ne)
ooo süper canım maşallahh ama ben internetten araştırma yapıyorum mekik aletimi alsak ne)
olabilir aslında eğer azimliysen yapabilirsin kimisi bi hevesle alıyo atıyo bi kenara sonra aleti keşke benim evim müsait olsa hemen kondurucam bi yürüyüş bandı ama evim çok ufak
Allah gönlüne göre en yakın zamanda versin inşallah sağlıklı sahatli bir bebiş
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım inş. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
alıcam elime devv bir töppü basenlerimi karnımı törpilicemmmm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
merhaba,
sılagül arkadaştan davet aldım diyet yapıyorum martın 9 unda başladığım diyete nisanın 3 ünde tartıldım 72 den 68 kiloya güşmüşüm çok kararlıyım tüm zaralıları çıkardım hayatımdan sizinle dahada zayıflayacağım inşanllah deneyimlerinizle bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler...
♥gözyaşı♥;12490620 .!.:Arkadaşlar bende katılmak istiyorum. Daha önce de katıldım ayrıldım bir yıl öncesinde. Her gün düzenli girmeye çalışırım ama iş yoğunluğuma göre giremediğimde olabilir. Yediklerimi spor yaptıysam yaptıklarımı yazarım. Takip edebileceğim bi yer olursa daha düzenli yapacağıma inanıyorum. Şuanki kilom 81-82 civarı (tartım bozuldu tamirde) boyum 1,67 cuma net kilomu yazarak başlarım yarışmaya eğer beni kabul ederseniz bana özel mesaj atabilir misiniz? Herkese kolay gelsin.
alıcam elime devv bir töppü basenlerimi karnımı törpilicemmmm
Dünku yediklerim:
sabah: kahvalti
aksam: corba
Canim dün pek bi sey yemek istemedi, KE$KE hergun oyle olsa guclubacismile
Cumartesi, spora gittim
Hafta sonu, 3 defa sen zayifladinmi diyenler oldu.
Ama zayiflamaktan degil, SIKILA$TIGIM DAN galiba
Olsun ama ben zayiflamasamda cok mutlu oldum
opuyorumnanaktan
HO$GELDIN ARAMIZA CITIR
HO$GELDIN CANIM, inschallah alinirsin gruba, sen düzenli payla$im yap zemuszemus
ALLAH IYILIGINI versin senin kiz hihoyyyt
O kadar takma kafana sekerim turkbayragi
Bende katilmak istiyorum guruba bana biri yardimci olsun lutfen..
Yas:18
Boy:158 cm
Kilo:62
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?