ooh oh maşşallah topik baya bi hareketlendi sılagülcüm nerdesin yaaaaaa yeni kayıtlar var bak
kızlar hepiniz hoşgeldiniz ay ne güzel yaaa birlikten kuvvet doğar hesabı kalabalık olunca daha bi fazla kilo veririz belki kaydirigubbakcemile2
olumunekankayizsmiletamam silagul cum, no problem
everything is fine, when semo is online on KK zemuszemus
selamlar ben de yeni kilo vermeye başladım beni de aranıza alır mısınız şu anda boyum 1.55 kilom 73eyvahedigeldismile
selam herkese benide aranıza alırımısınız????
merhaba,
sılagül arkadaştan davet aldım diyet yapıyorum martın 9 unda başladığım diyete nisanın 3 ünde tartıldım 72 den 68 kiloya güşmüşüm çok kararlıyım tüm zaralıları çıkardım hayatımdan sizinle dahada zayıflayacağım inşanllah deneyimlerinizle bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler...
Günaydın kızlar bu hafta sonu da 1 dk popomun üzerine oturmadan geçirdim oğlum sayesindespor yapmış sayılırmıyım acaba:)
Hafta sonu yediklerimi yazımm
sabah:
yarım yağlı sütle hazırlanmış nesfit
öğlen:
tavuklu salata,bi kase çorba
akşam:
bi kase ton balıklı kepekli yağsız makarna
Yazdıklarım çok sağlıklı diil biliyorum ama fırsat bulup yemek yemem pek mümkün olmuyo valla bu tempoya zayıflamazsam taştan sayıcam artık kendimi:)
Bu arada kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum,darısı başıma inşallah..
♥gözyaşı♥;12490620 .!.:Arkadaşlar bende katılmak istiyorum. Daha önce de katıldım ayrıldım bir yıl öncesinde. Her gün düzenli girmeye çalışırım ama iş yoğunluğuma göre giremediğimde olabilir. Yediklerimi spor yaptıysam yaptıklarımı yazarım. Takip edebileceğim bi yer olursa daha düzenli yapacağıma inanıyorum. Şuanki kilom 81-82 civarı (tartım bozuldu tamirde) boyum 1,67 cuma net kilomu yazarak başlarım yarışmaya eğer beni kabul ederseniz bana özel mesaj atabilir misiniz? Herkese kolay gelsin.
prensesss016 teşekkür ederim zayıflıyacağım inşallah 60 lara inip bebiş yapacağom
Bende katilmak istiyorum guruba bana biri yardimci olsun lutfen..
Yas:18
Boy:158 cm
Kilo:62
aramıza hoş geldin canımŞenizbende katılmak istiyorum:) yaşım 33
boy 164
kilo 63
yettim gari geldima.s:sm_cool::sm_cool:
Silagül nerdesin cidden ya
olumunekankayizsmile
tabi gel buyur canım sen karar verdikten sonraŞeniz
gel tabi buyur canımŞeniz
hoşgeldin aramızaŞeniz
teşekkürler canım azmin elinden ne kurtulurŞeniz
canım çok isterdim sana yardımcı olmak ama diskalifiye listesindesin ve ben kurallara göre seni gruba alamam ben değil hiç bir gruba katılamaz diskalifiye olanlar:1no2: ama istersen burada listeye dahil olmadan kendini motive etmek açısından bizimle paylaşımda buluna bilirsin.:1no2:
inşallah canım hayırlısıyla tez zamanda inşallah:Saruboceq:
aramıza hoş geldin canımŞeniz
aramıza hoş geldin canımŞeniz
yettim gari geldima.s
Ben 18 yaşındayım 161 boy 57 kilom ve 76 bel inceliğim var atrık yeter zayıflamak istiyorum ne olur bana yardımcı olun bıktım usadım artık yemin ederim hergünüm kabus kurtarın beni yalvarırısn
valla duacınız olurum yardım edin bana ben size resmimide göstemek istiom ama nası yapacağımı bilimom bana yardımnmm edinnnn
nolur
sende aramıza hoş geldin canımŞeniz
kaydirigubbakcemile5teşekürler hoş buldukkkk çok ümitliyim burdan
merhaba kızlar..... bende yeni geldim elimden geldiğince paylaşaım yapacam inş. yalnız bu hafta kursum var çok giremiyorum......
beni takıma alsınlar varya tutamaz kimse bni
son sürattt ah ahh bi alsınlar bni takıma nerdeeeeeee aah
şu an açlıktan ölüyorum ne ytapsammmmmmmmmmmm
yoğurt yada süt olabilir. kalsiyumun zayıflamada etkisi büyük.bol bool su iç. hatta yat uyu.yerimsenibenşu an açlıktan ölüyorum ne ytapsammmmmmmmmmmm
yoğurt yada süt olabilir. kalsiyumun zayıflamada etkisi büyük.bol bool su iç. hatta yat uyu.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?