Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ooh oh maşşallah topik baya bi hareketlendi sılagülcüm nerdesin yaaaaaa yeni kayıtlar var bak
kızlar hepiniz hoşgeldiniz ay ne güzel yaaa birlikten kuvvet doğar hesabı kalabalık olunca daha bi fazla kilo veririz belki kaydirigubbakcemile2

:sm_cool::sm_cool:

Silagül nerdesin cidden ya

:) burası harika
bu akşam knorun çabuk çorbası sından 5 altınbaşaj 13 gram yoğurt küçük bir salata yiyırum şuan
baklaımmm

birşey sorucam nesquikkli süt içmek istiomm aama içmelimiyim ne kadar kalori alrım kio yaparmı bilemiyorum

KAHVALTI

bahçıvan - light beyaz peynir 20 gr. 34 cal.
zeytin (yeşil) 10 gr. 14 cal.
ülker altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi 5 tane 90 cal.
süt (tam yağlı) - inek 1 bard. 124 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ülker altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi 5 tane 90 cal.

ÖĞLE YEMEĞı

yayla çorbası 1 por. 115 cal.
sütaş - peynir - light beyaz peynir 10 gr. 18 cal.
zeytin (yeşil) 5 gr. 7 cal.
2. ARA ÖĞÜN

elma 1 ad. 60 cal.

AKŞAM YEMEĞı

mercimek çorbası 1 por. 183 cal.

tamam silagul cum, no problem
everything is fine, when semo is online on KK
zemuszemus
olumunekankayizsmile

selamlar ben de yeni kilo vermeye başladım beni de aranıza alır mısınız şu anda boyum 1.55 kilom 73eyvahedigeldismile

tabi gel buyur canım sen karar verdikten sonraŞeniz

selam herkese benide aranıza alırımısınız????

gel tabi buyur canımŞeniz

hoşgeldin aramızaŞeniz

teşekkürler canım azmin elinden ne kurtulurŞeniz

canım çok isterdim sana yardımcı olmak ama diskalifiye listesindesin ve ben kurallara göre seni gruba alamam ben değil hiç bir gruba katılamaz diskalifiye olanlar:1no2: ama istersen burada listeye dahil olmadan kendini motive etmek açısından bizimle paylaşımda buluna bilirsin.:1no2:

prensesss016 teşekkür ederim zayıflıyacağım inşallah 60 lara inip bebiş yapacağom

inşallah canım hayırlısıyla tez zamanda inşallah:Saruboceq:

Bende katilmak istiyorum guruba bana biri yardimci olsun lutfen..

Yas:18
Boy:158 cm
Kilo:62

aramıza hoş geldin canımŞeniz

bende katılmak istiyorum:) yaşım 33
boy 164
kilo 63
aramıza hoş geldin canımŞeniz

:sm_cool::sm_cool:

Silagül nerdesin cidden ya
yettim gari geldima.s

selam bacular
kusuruma bakmayın oğlum cumartesi geniz eti ameliyatı oldu o yüzden cumartesi çok üzgündüm.
şükür çok iyi geçti şuanda çok iyi ama eskiler geldi aklıma morel olarak çöktük. yavrucum 4 .kez narkoz aldısenağlamabu son olur inşallah.
pazarda ben geç kalktım 2 gündür uykusuzdum sonra kahvaltı yapıp hemen çıktık hava çok güzeldi lunaparka götürdük bizim canavarı alışveriş derken eve geldiğimizde saat 21.30 du .kuzucuğumu yıkadım yatırdım kendim yıkandım derken kendimi zor attım yatağa.
bu sabahta saat 8 de çıktım evden canavarı okula bıraktım oradan komşumla alışverişe gittik öğlen canavarı aldım sonra yine alışveriş merkezine derken evi yine 19 da buldumakannehir
sizleri ihmal ettim kusura bakmayın bu aralar böyle oldu. bide okulda sınıf annesiyim 23 nisanda tiyatro yapıcaz bizim ufaklıklara veliler olarak onların kostüm hazırlıkları malzemeleri araştır derken hep dışarda oluyorum.kafamçokkarıştı

OOOOOOOOOOOOOOOOOOHH oh oh,
Yeni üyelerimiz'in hepside alinmi$ grubaaaa

Tebrikler kizlarrr, bol kilo vermeler hep beraber inschallah
opuyorumnanaktan

sende aramıza hoş geldin canımŞeniz

merhaba kızlar..... bende yeni geldim elimden geldiğince paylaşaım yapacam inş. yalnız bu hafta kursum var çok giremiyorum......

beni takıma alsınlar varya tutamaz kimse bni
son sürattt ah ahh bi alsınlar bni takıma nerdeeeeeee aah

teşekürler hoş buldukkkk çok ümitliyim burdan
kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar..... bende yeni geldim elimden geldiğince paylaşaım yapacam inş. yalnız bu hafta kursum var çok giremiyorum......

olumunekankayizsmile

beni takıma alsınlar varya tutamaz kimse bni
son sürattt ah ahh bi alsınlar bni takıma nerdeeeeeee aah

canım takıma girmek senin elinde düzenli paylaşımda bulun azmini kaybetme Şenizyeter

ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR TAKIM KAPTANINIZ SESLENİYOR.

3. TAKIM KURALLARI

1 - DÜZENLİ PAYLAŞIM ŞART

(GÜN İÇİNDE YEDİĞİN İÇTİĞİN,SPORUN BAŞTA OLMAK ÜZERE EĞER İSTERSEN VE VARSA DERDİN TASAN BİZ BİR AİLEYİZ)

2 - 3 GÜN ÜST ÜSTE HABER VERMEKSİZİN PAYLAŞIMDA BULUNMAYAN DİSKALİFİYE OLUR. CUMA YARIŞMASI KURALLARINA GÖRE DİSKALİFİYE OLAN YARIŞMACI BAŞKA HİÇ BİR TAKIMDA DA OLSA YARIŞMA YA KATILAMAZ.

3 - LİSTEDEKİ YARIŞMACILAR İÇİNDE BULUNDUĞU HAFTA İÇERİSİNDE KİLO VEREMEDİ VEYA ALDI İSE GRUBUMUZ KURALLARI GEREĞİ DİĞER YARIŞMA GRUBLARINA GİRİP KENDİNİ TANITIP MİSAL BEN 3. GRUPTAN SILAGUL BU HAFTA KİLO VEREMEDİM(YADA KİLO ALDIM) GİBİ DURUMUNU BELİRTİP BEN PİS BOĞAZ ŞİŞKONUN TEKİYİM YAZACAK.

4 - ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLARIN 3. TAKIM YARIŞMA LİSTESİNE GİRİP ASIL YARIŞMACI OLABİLMELERİ İÇİN 1 HAFTA DENEME SÜRELERİ VARDIR. BU 1 HAFTA İÇERİSİNDE DÜZENLİ PAYLAŞIMDA BULUNUYORMU YEDİKLERİNE DİKKAT EDİYORMU AZİMLİMİ BUNA BAKILACAK. 2-3 GÜN SONRA YAZMAYIP GİDENLER YANİ GERÇEKTEN KİLO VERMEYE NİYETLİ OLMAYANLARDA GELİP YAZIYOR O YÜZDEN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ KOYULDU. LİSTEYE HEMEN ALIP SONRA SİLMEK OLAYINI ENGELLEMEK ADINA.

5 -1 HAFTA İÇERİSİNDE DÜZENLİ PAYLAŞIMDA BULUNANLAR GRUBA GİRMEYE HAK KAZANANLAR BENİM TARAFIMDAN BİLDİRİLECEK .ADLARI SYLENEN YARIŞMACILAR CUMA ÖĞLEN 12 YE KADAR KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNACAK LİSTEYE BİLDİRDİĞİ KİLO BAŞLANGIÇ KİLOSU OLARAK EKLENECEK.

6- KİLO BİLDİRİMLERİ CUMA ÖĞLEN 12 YE KADARDIR.GEÇİKECEK YADA O GÜN BİLDİRİM YAPAMAYACAKLAR PERŞEMBE AKŞAMINDAN KİLOSUNU GRUBUMUZA BİLDİRECEKTİR.

ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR. HEPİMİZ ZAYIFLAR İSTEDİĞİMİZ KİLOYA EN YAKIN ZAMANDA KAVUŞURUZ İNŞALLAH.a.s.

silagul cok tsk ederim oglusuna cok cok gecmis olsun opuyorumnanaktan
ben tam olarak yarin basliycagim icin bugun neler yaptigimi yazmadim sadece bugunden biraz dikkatli yedim..Ve 1.5 saaten fazla yürüyüs yaptim..Ablamla beraber gittim hamile oldugu icin fazla hizli yuruyemiyor yavas yavas yuruduk biraz:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…