Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm canim, mesaj'larin sag alt kös$esinde, MQ var, cevaplamak istedigin mesajlarda MQ ye bas, sonra alinti yap, hepsine cevap ver canim zemuszemus

Kolay gelsingggggg kaydirigubbakcemile5

selam bacılar,
çok yorucu bir geçirdim. yediklerimi yazim sizlere

sabah;
bir dilim kepek ekmekle bir haşlanmış yumurta,marul,biberi sandiviç yaptım
öğlene yakın 11gibi
form bisküvi yedim.
öğleden sonra 14:30 gibi
birkaç sarma,bir poğaça,bir kurabiye
17:00da eve gelirken komşuya uğradım ısrar etti
patates-fasülye tava yapmıştı yağlı değildi ama.dört çatal falan onu yedim.

canım çok sıkkın ve birşey yemek istemiyorum başım çok ağrıyor. akşamda meyve yer süt içerim artık.

bu arada yarın büyük gün kilo bildirimlerimizi yapacaktıkya...benim iş yeri interneti son anda sorun çıkarır garantiye alim diye bugün tartıldım.bu hafta diyet ve boğazıma sahip olma açısından çok verimli bir hafta değildi piknikti adetti derken kaçak çok oldu ama spor açısından iyiydi.4akşam spor yaptım hemde lahana yağları sürülüp streç sararak bu akşamda yapacağım 5gün spor olacak bir haftada.
kilom bu sabah 67.200dü
yarın sabah tekrar tartılacağım. internet olursa onu da yazarım onu eklersiniz. eğer aksilik oldu da yarın kilo bildirimi yapmadım anlayın ki internet uyuzluk yapıyor bu sabahki kilomu yani 67.200ü yazın sizlere bir zahmet...
hepinizi çok öptüm iyi akşamlar...
yarın akşam güzel haberlerinizi bekliyorum:))

merhabalar herkese..
nasılsınız kızlar..beni unutmayın hee :)) gelecem az kaldı..acık daha özleyin beni emi??
hoşçakalın

selam kızlar herkese günaydın bende dün yediklerimi paylaşayım
sabah 2 dilim kepek ekmeği+peynir+zeytin+süt
ara puding ve bi parça çikolata klava:
öğle ton balıklı salata
ara 1 elma+süt
akşam sarma+salata+yarım dürüm
ara çay biraz fıstık
kızlar ben dün akşam hesapta olmayan bi şekilde annemlerde kaldım eşimle annemle gittik ve eşim ordan işe gidiceği için benim orda kalmamı istedi yani eve dönmedik o yüzden tartılamadım ve başka imkanım yok tartılmaya o yüzden beni bu hafta aynı yazın zaten ben bu haftayı es geçmiştim ama bidaha söz böyle bişey olmucak hamileliğimden kesin emin olmadığım sürece diyeti bırakmak yok bu arada kızlar dün 1 saat yürüdüm ve sabah akşam 30 ar adet mekik çekmeye devam ediyorum yaza düz bi karınla giricem inş. kaydirigubbakcemile2

Eski kilom 59.5 Yeni Kilom 59.4 Sadece 100 gr verebilmişim senağlama Çok üzgünüm çoook :mymeka: :a015: -tatlicadiarzu- :bbo:
(Bu hafta hiç spora gidemedim o yüzden 100 gr verebildim yediklerime dikkat ederek, Bu gidişle hedefime ulaşamıcam)

Günaydın kızlar oğlum biraz hasta olduğu için evdeyim işe gidemedim sabah tartıldım 75 kiloyum başlangıç kilomu bu şekilde bildirmiş olayım,inşallah oğlum biran önce iyileşirde burda daha fazla paylaşımda bulunabilirima.s.

selam arkadaşlarr,
hepinize günaydın. dün garanti olsun diye kilomu yazmıştım aksiliklere mahal vermemek için ama internete zorda olsa girdim. bilmem artık kaç denemede yollarım yazdıklarımı ama yollamam lazım.
sabah tartıldım 66.300 çıktı gözlerim fırladı yerinden sevinçten aşkım 66lara da düştüm dedim. o da "elini duvardan çek bir de öyle dene istersen" dedi. meğer uyku semesine tartılırken elimi yan duvara değdiriyormuşumkaydirigubbakcemile3
elimi çekmiş halimle de 67.00 çıktım. bu hafta 500gram gitmiş. şunu da anlamış oldum spor da önemli ama gram olarak azalmak için boğaza dikkat etmek şartyasakkelime

canım olsun yaaa 100 gr 100 gramdır vermişsinya ama biraz sıkmaya başla istersen kendini çünkü nişana az kaldı e elbisenide zayıflamış halinle almak istersin herhalde biraz daha gayret canımcım kaydirigubbakcemile2

canım kutlarım seni canı gönülden 500 gr bizler için güzel bi rakam devamınıda bekliyoruz a.s.

merhabalar herkese..
nasılsınız kızlar..beni unutmayın hee :)) gelecem az kaldı..acık daha özleyin beni emi??
hoşçakalın

Iyiz cabik cim, özledik, özledik, dön geri hadi artik. a.s.

Gunaydin canim, mekik nasil cekiyosun yaaa? hemde 30 kere
Ben 1 kere cekemedin yere yigiliyorum kaliyorum oyle
Helal valla
alkisalkisalkis

Aglama kiz, benide aglatma, Bu hafta seninle ayni kaderi paylasiyoruz pirlantacim, bende sadece 100 gram verdim,
ve bu hafta bende spora hic gidemedim, zamanim olmadi valla.
Ama az sonra gidicem, haftaya veririz inschallah
olumunekankayizsmile

Gecmis olsun canim, allah sifa versin oglu$una

slmmmmm, ay alemsin kiz, allahtan tek ayakla tartilmadin, sabah sabah guldurdun beni,
allahta seni guldursun
opuyorumnanaktan

Kilom gecen hafta 65
Kilom bu hafta 64.9 :kedi:

Neyse, haftaya inschallah daha fazla :Saruboceq: amiiinn

HAYIRLI CUMALAR HERKEZE
Hepinizde ALLAHA emanet olun arkadaslar
dua"larda bulu$alim
opuyorumnanaktan

**** 3.TAKIM 150.ETAP ****

silagul (72/
pirlanta_a (59.50/59.4/0.1/0.17%)
prensesss016 (56.8 / 56.8 / 0.0 / 0.0%)
niloşş (77.5 /
tgull (67.50/ 67.0/0.5 /0.74%)
semo (65.0/64.9/0.1/0.15%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (398.3 /

sılacım sanırım son durum bu inş. yapabilmişimdir bitek sen ve niloş kaldınız canım

silagul (72/
pirlanta_a (59.50/59.4/0.1/0.17&#37
niloşş (77.3 /

3.TAKIM TOPLAM KıLO (398.3 /

pardon canım niloşun kilosunu yanlış yazmışım düzelttim

silagul (72/
pirlanta_a (59.50/59.4/0.1/0.17&#37
niloşş (77.3 /

3.TAKIM TOPLAM KıLO (398.1 /

e tabi toplam kiloyuda değiştirmem gerekti onuda değiştirdim inş. bu sefer olmuştur ay ne çok yanlış yaptım yaaaa tamam son durum bu sılacım kaydirigubbakcemile3

ah bu koçişleri napcaz ya al birini vur ötekine ne zaman artık yeter zayıflamam lazım desem sanki kendisinin yokmuş gibi ne bulursa alıp geliyor

Sen yine çiğneyip atmışsın:))ben bi atar on yerdim o esnada kimseye çaktırmadan:))

:roflol::roflol:alemsin

canım istersen eşim 9 mayısta amerikaya gidecek eğer istersen araştırsın orada vardır belki. belki türkiyeye pahalı olduğu ve sigorta karşılamadığı için talep olmayışından getirtmiyorlardır.istersen haberim olsun.

pirlantacım sen benim nişan maceramı alışverişimi okumadınmı canım ya oluyor herşey merak etme stres yapma.ben hepsini kış günü biröğleden sonrasına sığdırmak zorunda kaldım.ki aklımda hiç bir fikir yoktu.

hadi inşallah canım ben daha başlıyamadım sporaklava:koşuşturmaktan

canım sıkıntı yapma yaradana emanet bebişin üzme annesi inşallah herşey yolunda bak içime doğdu yakışıklı bir oğlan olacak :ecrin_bebek:gamyoncuiremsusende bize anlatıcaksın benim anlattığım gibi yaramazlıklarını.dualarımız seninle.:Saruboceq: ben bu gidişle ben hala buralarda kilo vermeye çalışıyor olacağım galibakafamçokkarıştı

merhabalar herkese..
hoşçakalın

seni unutturmuyuz bacum ama sen yazın geldiğini, unutuyon galiba gel artıkınkaydirigubbakcemile

hadi inşallah

pes etmek yok daha çok gayret etmek varkaydirigubbakcemile2

tamam canım notumu aldım.Şenizbebişinede acil şifalar canım

alemsin valla:roflol: ALLAHTA seni güldürsün

Kilom gecen hafta 65
Kilom bu hafta 64.9 :kedi:

Neyse, haftaya inschallah daha fazla :Saruboceq: amiiinn

HAYIRLI CUMALAR HERKEZE
Hepinizde ALLAHA emanet olun arkadaslar
dua"larda bulu$alim
opuyorumnanaktan

semocum yine 100 gr. mı olacak heee hani azimliydin kararlıydın :umursamaz:bişey değişmemiş.
amin canım sende ALLAHA emanet ol.

ellerine sağlık canım.a.s.

Son düzenleme:
selam bacular

hepinize hayırlı cumalar
yüce mevlam hepimizin gönlündeki güzel duaları kabul eylesin. evlerimizden sağlık ,mutluluk,huzur ve bereketi eksik etmesin. hastalara şifa ,dertlilere deva,borçlulara eda nasip eylesin.
hamilelere figenk arkadaşımıza hayırlı sağlıklı doğumlar ve bebek hasreti çekenlere prenses arkadaşımıza ve ceylinnaz arkadaşımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. tez zamanda yüzlerini güldürsün inşallah

beni merak etmemişiniz yahu 2 gündür yokummafoldumben
dün hiç giremedim kusura bakmayın. benim canavarı götürdüm hastaneye ameliyat öncesi anestezi doktoru görsün diye tahliller felan yapıldı. sonra geldim okula toplantıya katıldım derken eve saat 19 da girdim yine. benim canavarda erken kalkmıştı uyuduk azcık onunla . gün nasıl geçti anlamadım.ne yedim ne içtim
saat 9 da evden çıkmıştım bişey yemeden. sonra hastanede 11 gibi 1 çay birde kaşarlı jambonlu sandviç yedim.
sonra 15 gibi yine nevrim döndü 1 magnum yedimklava:çok sıcaktı sanırım yediğim sandviç beyaz ekmektendi yasakya bana şekerimi düşürdü galiba valla inanın o hızla dondurma dolabındakileri hep yesem az geliyor öyle oluyorum.
sonra 16 da arkadaşa benim canavarı almaya gittim.oda ben seviyorum diye patatesli yufka böreği yaptı yemesem olmadı 1 dilim börek 2 de çay içtim.
19 gibide kendi yaptığım tam buğday ekmeyinden avuç içi kadar 4 de yeşil zeytin yedimki kan şekerimi düşürmesin yediklerim sonrada kapattım yeme olayını.

bu sabahta başımı kaldıramıyorum çok üşüyorum neden bilmem kombi yanıyor dışarısı 19 derece ama ben donuyorum.
sabah 6 da ilaçlarımı veriyor koçişim:asigim: 1 saat sonra yemek yiyebiliyorum o yüzden.sonra kalkıp 7 de sütlü kayısımı yapmam lazımdı ama üşendim 2 günkurusunu yedim üstünede 1 bardak ılık su.
kalktım kuzucuğumla kahvaltı yaptım 10 gibi. omlet 1 çay domates ve salatalık
sonra yattım kuzucuğumun yanında o televizyon izledi üzerimde battaniye üşüyorum dedikçe gitti yorganını aldı geldi üzerime örttü kuzucuğum ya beni çok yoruyor üzüyor ama çok merhametli çok şükür hasta olunca anne yat kalkma der hep öpüyor okşuyor. ah bide iyi olduğumda delirtmese-tatlicadiarzu-
12;30 da telefonla kalktım bir kahve içtim 2 çay kaşığıda nutella yedim klava:
böylelikle verdiğim 1.5 kilonun yarım kilosunu geri almışım.senağlama

**** 3.TAKIM 150 .ETAP ****

silagul (72. / 71.0 / 1.0 /1.39 %)
pirlanta_a (59.5 / 59.4 / 0.1 / 0.17%)
prensesss016 (56.8 / 56.8 / 0.0 / 0.00%)
niloşş (77.3 / 77.3 / 0.0/ 0.00%) (geri dönmek üzere ayrıldı)
tgull (67.5 / 67.0 / 0.5 / 0.74%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (333.1 / 331.5 / 1.6 / 0.48%)

semocum 147. etap ayrılış kilonu başlangıç kilon yazmak zorundayım kurallara göre ve bu durumda 100 gr almış gözüküyorsun.semo (64.8 / 64.9 / -0.1 / -0.15%)durum bu oluyor.o yüzden seni bu hafta listeye eklemedim.haftaya 64.8 in altında olursan ama 100 değil ekliyeceğim seni haberin olsun .

niloşş arkadaşımızın annesi rahatsız olduğu için biraz izin isredi haberiniz olsun.

sılagül cüm öncelikle geçmiş olsun,
tebrik ederim magnum sandeviç falan yemişsin ama bir kiloda vermişsin.helal sanavereliniortak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…