sağol canım benim benimde dualarım seninle
Bir türlü alıntı yapmayı beceremedim neyse aklımda kalanalara cevap veririrm bendekaydirigubbakcemile2
Sılagülcüm bebeğime sab kullanamıyorum çünkü artık üretilmiyomuş merdiven altı tabir edilen bir sürü ürün varmış piyada,nurse harveys kullanıyorum bu güne kadar iyi idare etmişti bizi ama dün yetmedi sanırım.
tgullcum gayet düzgün besleniyosun ben şimdilik en azından bir ay hiç kaçamak yapmamayı düşünüyorumki vücudum iyice bi alışsın bu duruma yoksa çok zorlanıyorum.Laf aramızda elimi attığım şeyden tadımlık alma huyum pek yoktur:)Bitirene kadar kaşır beni orda duran yemekler:)benim için en iyisi hiç dokunmamak sanırımhihoyyyt
Eski kilom 59.5 Yeni Kilom 59.4 Sadece 100 gr verebilmişim senağlama Çok üzgünüm çoook:mymeka: :a015: -tatlicadiarzu- :bbo:
(Bu hafta hiç spora gidemedim o yüzden 100 gr verebildim yediklerime dikkat ederek, Bu gidişle hedefime ulaşamıcam)
selam arkadaşlarr,
hepinize günaydın. dün garanti olsun diye kilomu yazmıştım aksiliklere mahal vermemek için ama internete zorda olsa girdim. bilmem artık kaç denemede yollarım yazdıklarımı ama yollamam lazım.
sabah tartıldım 66.300 çıktı gözlerim fırladı yerinden sevinçten aşkım 66lara da düştüm dedim. o da "elini duvardan çek bir de öyle dene istersen" dedi. meğer uyku semesine tartılırken elimi yan duvara değdiriyormuşumkaydirigubbakcemile3
elimi çekmiş halimle de 67.00 çıktım. bu hafta 500gram gitmiş. şunu da anlamış oldum spor da önemli ama gram olarak azalmak için boğaza dikkat etmek şartyasakkelime
merhabalar herkese..
nasılsınız kızlar..beni unutmayın hee :)) gelecem az kaldı..acık daha özleyin beni emi??
hoşçakalın
selam kızlar herkese günaydın bende dün yediklerimi paylaşayım
sabah 2 dilim kepek ekmeği+peynir+zeytin+süt
ara puding ve bi parça çikolataklava:
öğle ton balıklı salata
ara 1 elma+süt
akşam sarma+salata+yarım dürüm
ara çay biraz fıstık
kızlar ben dün akşam hesapta olmayan bi şekilde annemlerde kaldım eşimle annemle gittik ve eşim ordan işe gidiceği için benim orda kalmamı istedi yani eve dönmedik o yüzden tartılamadım ve başka imkanım yok tartılmaya o yüzden beni bu hafta aynı yazın zaten ben bu haftayı es geçmiştim ama bidaha söz böyle bişey olmucak hamileliğimden kesin emin olmadığım sürece diyeti bırakmak yok bu arada kızlar dün 1 saat yürüdüm ve sabah akşam 30 ar adet mekik çekmeye devam ediyorum yaza düz bi karınla giricem inş. kaydirigubbakcemile2
Eski kilom 59.5 Yeni Kilom 59.4 Sadece 100 gr verebilmişim senağlama Çok üzgünüm çoook:mymeka: :a015: -tatlicadiarzu- :bbo:
(Bu hafta hiç spora gidemedim o yüzden 100 gr verebildim yediklerime dikkat ederek, Bu gidişle hedefime ulaşamıcam)
Günaydın kızlar oğlum biraz hasta olduğu için evdeyim işe gidemedim sabah tartıldım 75 kiloyum başlangıç kilomu bu şekilde bildirmiş olayım,inşallah oğlum biran önce iyileşirde burda daha fazla paylaşımda bulunabilirima.s.
selam arkadaşlarr,
hepinize günaydın. dün garanti olsun diye kilomu yazmıştım aksiliklere mahal vermemek için ama internete zorda olsa girdim. bilmem artık kaç denemede yollarım yazdıklarımı ama yollamam lazım.
sabah tartıldım 66.300 çıktı gözlerim fırladı yerinden sevinçten aşkım 66lara da düştüm dedim. o da "elini duvardan çek bir de öyle dene istersen" dedi. meğer uyku semesine tartılırken elimi yan duvara değdiriyormuşumkaydirigubbakcemile3
elimi çekmiş halimle de 67.00 çıktım. bu hafta 500gram gitmiş. şunu da anlamış oldum spor da önemli ama gram olarak azalmak için boğaza dikkat etmek şartyasakkelime
Kilom gecen hafta 65
Kilom bu hafta 64.9 :kedi:
Neyse, haftaya inschallah daha fazla :Saruboceq: amiiinn
HAYIRLI CUMALAR HERKEZE
Hepinizde ALLAHA emanet olun arkadaslar
dua"larda bulu$alim opuyorumnanaktan
sağol canım dediğim gibi dört dörtlük uyamıyorum ama işte elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bunları. her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır derler ya. bendede yemezsem ölürüm gibi bir durum var. ben akşamları çok tatlı yerdim. diyete başladıktan sonra eşim bir akşam birazda gıcıklık bir kutu lokumla geldi. ay yazarken bile ağzım sulanıyor öyle canım çekti saat akşam 10inanır mısın bir kaç tane ağzımda çiğneyip yutmadan attım.
benimde huyum bu dilime değecek...
ama günlük öğünleri dengelemeye çalış derim.
Sen yine çiğneyip atmışsın:))ben bi atar on yerdim o esnada kimseye çaktırmadan:))
Bir türlü alıntı yapmayı beceremedim neyse aklımda kalanalara cevap veririrm bendekaydirigubbakcemile2
Sılagülcüm bebeğime sab kullanamıyorum çünkü artık üretilmiyomuş merdiven altı tabir edilen bir sürü ürün varmış piyada,nurse harveys kullanıyorum bu güne kadar iyi idare etmişti bizi ama dün yetmedi sanırım.
tgullcum gayet düzgün besleniyosun ben şimdilik en azından bir ay hiç kaçamak yapmamayı düşünüyorumki vücudum iyice bi alışsın bu duruma yoksa çok zorlanıyorum.Laf aramızda elimi attığım şeyden tadımlık alma huyum pek yoktur:)Bitirene kadar kaşır beni orda duran yemekler:)benim için en iyisi hiç dokunmamak sanırımhihoyyyt
amin canım inş. kafam her geçen ay biraz daha rahatlıyo inan ilk zamanlar daha çok stres yapıyodum ama artık eşiminde sayesinde fazla takmıyorum inş. gelicek bigün meleğim müjdemi vericem bende size opuyorumnanaktan
inşallah :Saruboceq:canım
canım hiç düşünme bunları inan bizde nişanlanırken 1 hafta nasıl alyans alıcaz diye eşimle kavga etmiştik onun istediğini ben benim istediğimi o istemiyodu çünkü ama şimdi hatırlayınca çok gülüyoruz hiç değmezmiş yani bence hiç sıkmayın canınızı birbirinizide kırmayın sakın en güzel anları yaşıyosunuz şuan insanın hayatında yaşadığı en güzel heyecanlar ve telaşeler bunlar akışına bırak şekerim emin ol öyle daha yolunda gider herşey
cokacimcoook
selam kızlaaaarrrrr
sabah şerifleriniz hayırlı olsun
valla pırlantacım benimde göğüslerim büyük ama ben vücudumda en çok göğüslerimi beğeniyorum yalnız biraz yazın badi giyince saklaması zor oluyo o kadar kaydirigubbakcemile3
kızlar dün yediklerimi yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeği+peynir+zeytin+yarım bardak meyve suyu
ara 1 küçük puding
öğle kumpir sossuz
ara yarım portakal+yarım elma
akşam ton balıklı salata
ara puding birazda çekirdek çitledim çok azcık ama
kızlar bu arada sabah akşam mekik çekmeye başladım akşam 30 sabah 30 adet
birde akşam yatmadan önce yarım saat göbek attım kurtlarımı döktüm ama feci terledim inş. bir ay böyle devam edersem bende göbek möbek kalmıcak kaydirigubbakcemile2
arkadalkarrr hepinize günaydın sürekli takip ediyorum sizi okuyorum paylaşımlarınızı bern iyiyim ama eve çok yorgun gidiyorum akşamlarıdirek uyuyorum sonra gece bir kalkıyorum bir daha uyku yok bugünde başım çok ağrıyor arkadaşlar kontrol günüm yaklaştıkça stres basıyor normalim stres yapmıyorum diyordum ama hayır inanılmaz stres oluyorum aklıma geldikçe korkuyorum kalp atışlarını dinliycez çarşamba günü dualarınızı eksik etmeğin ....
merhabalar herkese..
nasılsınız kızlar..beni unutmayın hee :)) gelecem az kaldı..acık daha özleyin beni emi??
hoşçakalın
selam kızlar herkese günaydın bende dün yediklerimi paylaşayım
sabah 2 dilim kepek ekmeği+peynir+zeytin+süt
ara puding ve bi parça çikolataklava:
öğle ton balıklı salata
ara 1 elma+süt
akşam sarma+salata+yarım dürüm
ara çay biraz fıstık
kızlar ben dün akşam hesapta olmayan bi şekilde annemlerde kaldım eşimle annemle gittik ve eşim ordan işe gidiceği için benim orda kalmamı istedi yani eve dönmedik o yüzden tartılamadım ve başka imkanım yok tartılmaya o yüzden beni bu hafta aynı yazın zaten ben bu haftayı es geçmiştim ama bidaha söz böyle bişey olmucak hamileliğimden kesin emin olmadığım sürece diyeti bırakmak yok bu arada kızlar dün 1 saat yürüdüm ve sabah akşam 30 ar adet mekik çekmeye devam ediyorum yaza düz bi karınla giricem inş. kaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar oğlum biraz hasta olduğu için evdeyim işe gidemedim sabah tartıldım 75 kiloyum başlangıç kilomu bu şekilde bildirmiş olayım,inşallah oğlum biran önce iyileşirde burda daha fazla paylaşımda bulunabilirima.s.
alemsin valla:roflol: ALLAHTA seni güldürsünselam arkadaşlarr,
Kilom gecen hafta 65
Kilom bu hafta 64.9 :kedi:
Neyse, haftaya inschallah daha fazla :Saruboceq: amiiinn
HAYIRLI CUMALAR HERKEZE
Hepinizde ALLAHA emanet olun arkadaslar
dua"larda bulu$alim opuyorumnanaktan
ellerine sağlık canım.a.s.**** 3.TAKIM 150.ETAP ****
silagul (72/
pirlanta_a (59.50/59.4/0.1/0.17%
prensesss016 (56.8 / 56.8 / 0.0 / 0.0%)
niloşş (77.3 /
tgull (67.50/ 67.0/0.5 /0.74%)
semo (65.0/64.9/0.1/0.15%)
3.TAKIM TOPLAM KıLO (398.1 /
e tabi toplam kiloyuda değiştirmem gerekti onuda değiştirdim inş. bu sefer olmuştur ay ne çok yanlış yaptım yaaaa tamam son durum bu sılacım kaydirigubbakcemile3
sağol canım 1.5 tu ama yarım kilosunu onlar aldı.kafamçokkarıştıbende seni tebrik ederim.sılagül cüm öncelikle geçmiş olsun,
tebrik ederim magnum sandeviç falan yemişsin ama bir kiloda vermişsin.helal sanavereliniortak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?