Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın herkese,

sılagül teşekkürler hoşbulduk,

9 martta başladım diyete 1,63 boyum ve 72 kiloydum şimdi 68 kiloyum şeker kola cips çikolata herşeyi çıkardım hayatımdan dünki menümde şöyle ;

sabah;

kahvaltı edemediğim ve çalıştığım için 1 elma

ara öğün :1 muz

öğle:

cacık -çorba-ıspanak-

ara öğün 1 kase light yoğurt

akşam

bezelye yemeği susuz sadece taneleri -1 kaşık bulgur pilavı - cacık

ara öğün

yarım portakal ve çilek

gece 10 dan sonra yemek yemedim ve 1 saat yürüdüm

(kararlıyım başaracağım: ) )

günaydın herkese........

sabah kuru meynveli nesfit yedim ve okula geldim. ara öğünlerimi öğle yemeğimi de yanımda getirdim.... 15.20 de bitiyor dersim ama 16 :00 kursum başlıyor 18-19 gibi biter oda sanırım...... akşam yemeğinide eve gidince yiycem artık.....

hergün düzenli sporumu yapıyorum..... ama bu 2 hafta kursum olduğu için sekteye uğrayabilir ama genede dikkat edecem.....

canım çok geçmiş olsun ama rahatlamıştır kuzucuğun inş. son narkoz yiyişi olur oğluşunun Allah bi daha hastanelere düşürmesin canım ihmal falanh etmedin bizi biz bi şekilde idare ediyoruz canım senin işin başından aşkın sedece yeni gelenleri davet etmen için sana ihtiyacımız var :kedi: topik şenleniyo yaz geliyo ya herkes tutuşmuş vaziyette bende dahil aman sılacım sende dikkat et koşuşturuken fazla kaçırma sakın lmaz:

kızlaaaaaaaarrrr günaydın ben alt tarafta bi kalabalık gördüm kaydirigubbakcemile5
ben dün yediklerimi paylaşayım hemen
sabah nestle nesfik
öğle 1 elma+yoğurt
ara 2 portakal
akşam 5 gibi 1 lahmacun ve ayran
ara 1 puding

bir şey sorcam burda birbirimizin yedikleri hakkında yorumda bulunuyormuyuz? bunda birisi görevlimi ?

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun arkadaşım. gerçekten çok zor insanın kendi hasta olsa çocuğu olmasa derdi hep annem.bayağı da koşturmuşsun.

kızlar spor olarak ne yapıyorsunuz özel uygulamalarınız var mı tavsiye edebilceiğiniz......

bir şey sorcam burda birbirimizin yedikleri hakkında yorumda bulunuyormuyuz? bunda birisi görevlimi ?

tabikide yorumda bulanabiliriz arkadaşım fikir verebiliriz yada oklavayı gösterebiliriz yada örnek alabiliriz zaten bu yüzden yediklerimizi paylaşıyoruzki yanlış bişey varsa düzeltelim ama bunu için herhangi biri görevli değil yani herkes birbiri hakkında yorum yapmakta serbest

Herkese gunaydin hayirli ve tok bi gün diliyorum hepinize..

bugun evdeyim sabah kahvaltisina gec kaldim biraz..

Sabah kahvaltim söyle,

2 Haslanmis yumurta
2 Kucuk domates
Salatalik
2 ince dilim kizartilmis ekmek
1 bardak cay

Yumurta neden 2tane diyebilirsiniz..cok severim birde bugun ilk gunum oldugu icin fazla ac gezmek istemiyorumkaydirigubbakcemile3
Ara ögün:Elma,Bol su

Ögle:
Firinda balik
Sebze haslamasi
Yogurt

Ara ögün:Bol su

Aksam:
Suan bilmiyorum sonra ekliycem kizlar..

kızlar spor olarak ne yapıyorsunuz özel uygulamalarınız var mı tavsiye edebilceiğiniz......

canım ben spor olarak yürüyüş yapıyorum günde en az 1 saat ve aklıma geldikçe göbek atıyorum hem kurtlarımı döküyorum hemde zayıflıyorum bide sabah akşam 30 adet mekik çekiyorumgöbeğimin düzleşmesi için ama aramızda spora giden yada egzersiz yapan arkadaşlarda var

merhaba ,

ben spor olarak bacak hareketleri yapıyorum bazende evimin yanındaki kondisyon parkına gidip koşuyorum yada her alette 200-300 arası hareketler yapıyorum

o zaman nacizane yorumu belirteyim...... öğle yemeğin çok az olmuş en azından sebze tarzında bir şeyler yeseydin yoğurtla daha besleyici olurdu.... onun dışında menünü güzel buldum....

bölgesel sorunu olmayan varmı aramızda her yanım eşit oranda...... kilo verince sorunsuz veriyorum fazlalığım kalmıyor diyen.........

yeni katılan arkadaşlar
hepiniz hoşgeldiniz...
çok azimli heyecanlı gördüm sizi, valla farklı bir hava katmışsınız topike sağolun.
sılagülcümün yazdığı kurallara uyun girin sizde takıma heep beraber zayıflayalım.bir grup içinde zayıflamanın diyet yapmanın çok faydası oluyor. benim burada sanırım deneme haftasıda dahil 4.haftam olacak ve benim hiç bir diyet deneyimim 2haftayı geçmedi. hep ikinci hafta sıkılıp bıraktım.
şimdi ara sıra bazı öğünler bozsamda sonraki öğün zaten bozuldu demiyorum aynen devam ediyorum kaldığım yerden. çok da aman aman bir kilo vermedim ama zaten en büyük hatalarımdan biri acele etmekti. hiç acele etmiyorum kalıcı olarak vermek istiyorum ve haziran 15de 61kilo bir vucudun hayalini kuruyorum. temmuzdada inşallah 59olacam diyorum.:enbuyukkk:

aynı şeyi yanlışlıkla iki defa yollamışım şimdi sildim. suleulku nün sorusunu yanıtlim.
benim boyum uzun olduğundan hiç bölgesel sorunum var gibi durmuyor. bacaklarım orantısız ortaları şişko ama belli değil.
diyet yaptığımı duyan yakınlarım ne alaka niye diyet yapıyorsun diyor. çok belli olmasada belimin kalınlığı neredeyse basenle aynı ama basen daha geniş. bacaklarda şişko. giydiklerim çok belli etmez kilolarımı dışardan belli olmaz ama içini ben biliyorum...

Son düzenleme:
bölgesel sorunu olmayan varmı aramızda her yanım eşit oranda...... kilo verince sorunsuz veriyorum fazlalığım kalmıyor diyen.........

Benim daha cok göbek bolgem var canim ve yanlar..Ama kilo vermeye baslainca hepsi esit miktarda gidiyor..

Hosbulduk canim..Insallah hepberaber citir gacilar olucazzdelikafaduldendelikafadulden
Ben 62 kiloyum agustosa kadar 55-53 kilo olmayi cok istiyorum :1rolleyes:

hoşbulduk,

bende senin gibiyim aynı hedefi güdüyoruz sanırım bende haziranda 60 olmak istiyorum ama bu sefer kafamda herşeyi bitirdim te şeye odaklandım oda kilo vermek ve güzel olmak tekrardan ve ben 1 ayda 4 kilo verdim tabi devam edeceğim şu 8 kiloluk ağırlığımdan kurtulacağım...

o zaman nacizane yorumu belirteyim...... öğle yemeğin çok az olmuş en azından sebze tarzında bir şeyler yeseydin yoğurtla daha besleyici olurdu.... onun dışında menünü güzel buldum....

evet canım biraz az oldu nedeni ise bizim iş yerinde yemek çıkmıyo ya evden getirmem lazım yada dışardan söylemem lazım e tabi dışardakiler malum yağlı kalorili yiyecekler o yüzden dışardan almıyorum evden getirmeye gayret ediyorum yanımdada sadece yoğurt ve elma vardı bende öyle geçiştirdim .

canım benim heryerim eşit oranda sadece biraz ayva göbeğim var ama ben ondanda kurtulmak istiyorum ince belli olmak istiyorum tüm çabam bunu için. ya canım bişey dikkatimi çekti senin kilon tamda benim ulamak istediğim kilo senin boyun kaç dahada vermek istiyosun

arkadaslar ben araniza yeni katildim, belki ben de boyle bir gruba dahil olursam daha etkili olur die dusundum ama foruma da konuya da yeniyim kural ya da belirli seyler var mi bilmiorum tek bildigim kilo vermek istiorum:) bana genel hatlariyla biraz konu hakkinda bilgi verir misiniz?
tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…