Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Herkes cok guzel kilo vermis tebrik ederim. Ben ortalamayi asagi gecikiyorum oldu cok ozur dilerim kizlar. Sahurlarda karpuz fln yemeseydim boyle olmazdi belkide. Karatayin disina ciktim biraz meyve ile. Ama tekrar cok siki karataya devam edicem. Artik evede cikiyorum cok yemek yapmaya firsatim olmayacak ama yinede biraz daha dikkat edebilecem sanirim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Günaydın kızlarr nasılsınız dün tam geçmiş yaptım yazıyodum ki bişeyler oldu firmada. o yüzden çıktım geri. regl olmam gerekliydi şimdiye kadar 2 gündür şişkinim gayet güzel gidiyodum eksilerle ama +100 çıktım sabah tartıda :5: ama size söz haftaya cuma en az -500le geliyorum bu sözüm olsun.

menülerim:
iftar : 1 pors. taze fasülye + 3 yk makarna + 1 kase yoğurt

su : 1 lt

sahur: 1 tatlı kaşığı bal azıcık tereyağı + 1 domates + 2 dilim ekmek

dünki menü:

iftar: dışarıdaydım eve yetişemedim arkadaşıma gittim iftardan sonra kahveye çağırmıştı. o da çiğköfte almış dürüm. yarısını yedim ve 4 5 yudum az tuzlu ayran.

ara: kahve içtik az şekerli

sahur: 1 haşlanmış yumurta + yarımdan biraz fazla domates + peynir + yine bal ve tereyağı + çay + ekmek

kızlar inanırmısınız bilmem ama dünden itibaren gerçekten 54e inmeme gerek olduğunu ve benim ramazan biter bitmez basenlerim için spora gitmem gerektiğine kesinlikle kanaat getirdim. sebebini sormayın şimdi anlatamam :17: ama kesinlikle size son kararım bidaha + çıkmıycam. cuma en fazla 57.200 olcam. hatta o kadar bile olmycam :41:

bi geçmişe uçayım:10:
gözde sözü aldım yok sözünü tutmazsan elimde kalırsın bak seni çimçik çimçik yolarım silkelen artık Eki Görüntüle 1177221
Kaptanımm ne yazıkki eşiminde bitti ve ben mesaj atamadım. Ama bugün gidip internet bağlattım eve sonunda girebildimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o hlalde hayırlı olsun internetiniz büşracım
Eki Görüntüle 1177063

Buda tartı fotomm :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok güzel gitmiş canım emeklerini inkar etmemiş tartı
bende bildirimimi yapayım bayramdan sonra listeye katılcam ama :27:
gecen hafta 75.200
bu hafta 74.300 :ssz:
sen yap bidlirimini ben not alıyorum kilo verim durumunu bakacagız bakalım ne zaman gireceksin listeye tembel gözdenin tembell arkadaşı oda 6 haftada girmişti ancak :63:
aa çok sevindim
bide bebeği vardı demi üçüz gibi olucaklar

amin canım dualarınız da beni unutmuyorsunuz çok mutlu oluyorum rabbım şu mübarek günlerde herkesin gönlüne göre versin inşallah ne istiyorsak ne diliyorsak, öncelikle hayırlısını tabiki
niye unutalım canım benim seni dualarımızda glşahcım bana numaranı gönderirmisin tekrar malum benim tel hafızası göçünce karıştı kim kimdi bilemiyorum valla :17:
*** 3. Takım 368.Etap ***

kelebekolacam: (76,2 / / /%)
Valkyrie89:(76,3/ / /% )
gzde199:(57,8/ / /% )
Sahgul: ( 69/ / /% )
Nilyyyaaannn:(88,3/ / /%)
_citygirl_:(66,9/ / /%)
casum20:(76,5/ / /%)
ebruli_hayat:( 72 / / /% )
hedef ve başarı:(75,7/ / /% )

3. takım ortalaması:%

hadi bakalım bol şans kelebeklerimmm notamızı sildirelimmm inşşş:46::46::46: şirinem eklenecek varmı bilemedimmm yanlışlık varsa düzeltirsin cnmm
bildirim yapmak isteyen olursa diye getirdim :38:
ellerine sağlık ablacıgım
Selam kizlar bgn erken geldim :) bu kadar oldu tabi erkenim. Izmire donucem diye oruc tutmamistim ama donemedim yarina kaldi. Neyse en azindan skintiyi cozdum cok sukur. Su mubarek gunlerde rabbim yardimci oluyor cok sukur.

Sabah ( 8.00) karatay kahvaltisi + 1 activia

Ogle ( 12.30) 1 kase sehriye corbasi - 1 tabak tavuk yemegi

Aksam 3 kayisi 200 gr yogurt

3 km yurudum :) 3lt su ictim.

bebişim şu activia çıksa artık menünden de yerine kefir gelse yada kayısı yesen sindirim için zaten gerek olmayacak ona emin ol
Harikasin kaptann :) :) a secengi benim ki :)

bencede a seçenegi olmalı b seçeneğinden iki dilim yiyen gözüme görünmesin :9:
El ayam kadar yapiyor canim. Sahuru hala dengeleyenedim. Sanirim is yerinde cok acikcam diye korkuyorum baya yukleniyorum. Bu yuzden iftarla sahur arasi cok olmadigi icin iftari az tutuyorum. Zaten cok acikmiyorum. Saat 2 de iftar yapinca 5 saat var arada o yuzden iftarda doyuyorun sahura yukleniyorum.

malesef sahur ve iftar arası çok yakın ablam ve eşimde çorba salata yedimi tıkanıyorlar ilk defa bir ramazanda eve tatlı girmiyor çünkü vücüt istemiyor istediği tek şey su
sağol bacım ne bileyim kötü oluyorum sürekli idrarım var gibi ama bi damlacık bile cıkmıyo o yüzden kötü oluyorum neyse hayırlısı artık :26:
çok kötüdür bilirim sen mümkün olduğu kadar yere çıplak basma sonuçların çıkana kadar birliktelik yaşama derim yanılmıyorsam ondan sonrada oluyor demiştin .Bol su iç canım birde ben uygukladım işe yaradı ama sende yarar mı bilmem
1/2 lt ılık suya 1/4 çay bardağı sirkeyi karıştır ve onunla yıka o bölgeyi bir zararını görmedim dr demişti bi keresinde böbreklerim agrıyarak acile gitmiştim o kadar feci durumdaydım
ye tabiii şirinemmm nasıl oldun miden bulanıyormu hala:26:

tahlil sonuçlarını doktorcum değerlendirsin hakkında hayırlısı kuzummm dur bakalım hemen sıkma canını belki emin olmak için istemişlerdir :29::29:
canım karataydan mı bilmem geçti midem dün hiç bulanmadı yani böyle bi tuhaflık oluyor ama kusmadım en azından
ablacım bugün hastaneye gittim idrar tahlili yaptırdım ama bida idrar kültürümü ne öyle bişey varmış ondan istedi onuda yaptım sonuçlar salı günü cıkacak ilk tahlilde bu cıktı ne anlama geliyoki ben salıya kadar nasıl dayancm bilmiyorum çünkü su içmediğim için şuan cok kötüyüm :14:
allah allah niye iki iki iş yaparlar zaman kaybederler ki aynı gül kültür numuneside alsalardı aynı numuneden bakıyor sonuçta idrarda çıkmayan kültürde belli olan bazı m.o. var

Herkes cok guzel kilo vermis tebrik ederim. Ben ortalamayi asagi gecikiyorum oldu cok ozur dilerim kizlar. Sahurlarda karpuz fln yemeseydim boyle olmazdi belkide. Karatayin disina ciktim biraz meyve ile. Ama tekrar cok siki karataya devam edicem. Artik evede cikiyorum cok yemek yapmaya firsatim olmayacak ama yinede biraz daha dikkat edebilecem sanirim.

sende mi sahurdan sonra tartıldın kız Allah siizi iyi etsin emi :22:

Günaydın canlar..:3:

sağlık olsun canım geçen hafta ben öyleydim sen en azından almadın. ben fazla çıktım ama çok kötü hissettim kendimi suçluluk hissi kötü..

kelebekolacam: (76,2 / 75,6/0,6 /%0,79)
Valkyrie89:(76,3/75,5 /0,8 /%1,05 )
gzde199:(57,8/ / /% )
Sahgul: ( 69/68.3 /0,7 /%1,01 )
Nilyyyaaannn:(88,3/88,3 /0.0 /%0,0) kilosu sabit
ebruli_hayat:( 72 / / /% )
hedef ve başarı:(75,7/74,7 /1,0/%1,32 )

maşallah veren arkadaşlarım.. ben geçen hafta 72 bu hafta 70.9.. hedefime ulaşamasamda afettirebilmişimdir umarım kendimi..:31:

Günaydın iki hafta üst üste kilo veremedigin icin sari kart aldin
Ayrica gozdecim ixinden dindun doneli duzene giremedin farkindaysan onikiden once tartilma imkanin varsa eger midendekiler azalinca tekrar tartil yoksa imkanin sabah ki rakami gir listeye canim

valla kptanım sözü verdim çimdiklesende Gözde + çık kız bu hafta bişey olmaz desen bile ben - çıkıcam. valla olay büyük biraz zaman sonra anlatırım benim eski fit ve totosu azıkta olsa ufak halime dönmem lazımm :18: hemde bian önce.. olaylar artık benden çıktı vallahi oooyyşş :1: ama kaptanım sabah tartıldım ben ondan böyle oldu yoksa - çıkardım ya nekadar şiş olsamda :18: ve 12den öncede tartılamam çünkü iş yerimde baskül yok. bu şekilde giriyim listeye haftaya 57 düz gircem inşallah. inşallah maşallah yok giricemm uuf ramazan bian önce bitsede spora başlasam ya :8::8:

[TABLE="width: 369"]
[TR]
[TD="align: right"]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1171478 Eki Görüntüle 1171480 Eki Görüntüle 1171479

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]cuma[/TD]
[TD]c.tesi[/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]ptesi[/TD]
[TD]salı[/TD]
[TD]çarşamba[/TD]
[TD]perşembe[/TD]
[TD]toplam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemin[/TD]
[TD]:56::4:[/TD]
[TD]:56:
:21:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eda[/TD]
:29:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gözde[/TD]
[TD]:19:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülşah[/TD]
[TD]:56::29:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayça[/TD]
[TD]:56::21:[/TD]
[TD]:46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]büşra[/TD]
[TD]:56::39:
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru[/TD]
[TD]:56::40:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duygu[/TD]
[TD]:20:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilal[/TD]
:39:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emine[/TD]
[TD]:56::46:[/TD]
:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Günaydın canlar..:3:

sağlık olsun canım geçen hafta ben öyleydim sen en azından almadın. ben fazla çıktım ama çok kötü hissettim kendimi suçluluk hissi kötü..

maşallah veren arkadaşlarım.. ben geçen hafta 72 bu hafta 70.9.. hedefime ulaşamasamda afettirebilmişimdir umarım kendimi..:31:
günaydın canım güzel gitmiş maşallah
valla kptanım sözü verdim çimdiklesende Gözde + çık kız bu hafta bişey olmaz desen bile ben - çıkıcam. valla olay büyük biraz zaman sonra anlatırım benim eski fit ve totosu azıkta olsa ufak halime dönmem lazımm :18: hemde bian önce.. olaylar artık benden çıktı vallahi oooyyşş :1: ama kaptanım sabah tartıldım ben ondan böyle oldu yoksa - çıkardım ya nekadar şiş olsamda :18: ve 12den öncede tartılamam çünkü iş yerimde baskül yok. bu şekilde giriyim listeye haftaya 57 düz gircem inşallah. inşallah maşallah yok giricemm uuf ramazan bian önce bitsede spora başlasam ya :8::8:
anlaştık gözde hanım ama yedin sarı kartı :20:

kelebekolacam: (76,2 / 75,6/0,6 /%0,79)
Valkyrie89:(76,3/75,5 /0,8 /%1,05 )
gzde199:(57,8/57,9/-0,1/%-0,17 )
Sahgul: ( 69/68.3 /0,7 /%1,01 )
Nilyyyaaannn:(88,3/88,3 /0.0 /%0,0)
kilosu sabit
ebruli_hayat:( 72.0 /70,9/1,1 /%1,53 )
hedef ve başarı:(75,7/74,7 /1,0/%1,32 )

kız ramazandan önce ramazan gelsin diyoduk şimdi ramazan bitsin diyosun :9: bu insanoğlu mutlu olmaz işte. Ramazanda az da yesek şunu anladık ki spor önemli. sporsuz çok zor oluyo

kızlar hadi bakayım iki kişi kaldı onları bildirdik mi liste tamamdır
kilo veren vermek için emek harcayan herkese teşekkür ederim
ben gidip mercimeğimi doyuruyum :1:

valla niyese ben mutlu olamadım..çünkü bu hafta kaçamak yok nerdeyse sporda yaptım.. hedefim iddialıydı belki ama 2 kilo veririm diyodum..2 kilo olmasa bile 1.5 güzel olurdu. bu hafta sporu artırmalı..inşallah hedefim haftaya 68.9 :52: uçtummu yine nee:27: 2 kilo :27:

dünkü menüm

sahur kıymalı yumurta, lorlu domates,10 zeytin, 5 badem, 5 fındık, 2 bardak çay
iftar 2 kepçe sulu köfte,1 kase yoğurt, 2 bardak çay, 1 çay bardağı kuru yemiş, 2 kuru kayısı, su uz içtim, yürüyüşte yok malesef:50:

Sahura kalmıyorum malum ablam ve esim kalkiyor ama ezan sesine uyandim ne güzel bir huzurdur
Gulsahima banumun yengesine dua ettim kimin duasinin kime srbep olduğu bilinmezmis rabbim isteyip umudunu yitirmmeyen herkese nasip etsin
Inanirmisiniz bilmem ben inandim bu yüzden bu ay cok umutluydum ve rabbim ol dedi
Birliktelik oncesinde rabbim beni ve brnden olacakları şeytanın şerrinden koru
Diyecekmissiniz dünya dua ile döner derler bizde zaten dus bittiğinde inanacta biter dualarimdasiniz
Perihanada cok sevvindim banucugum benimle hamile kalan arkadasta ikize hamile bu sene bebek senesi gibi sanki :16:
canım benim Allah razı olsun çok güzel bi günde dua etmişsin eşim bugun teste gidicek bakalım tedavi olumlu yönde mi canım
yaa ama ben dün bunu görmedim o yüzden bu sabah tartıldım benim + çıkışım bundan ozaman :18:

su fazlasıyla iyiymiş :1: menün güzel dondurmaya da bişey diyemedim :1:

gaptanım yaa ben bu sabah tartıldım benim + çıkışım o yüzden. napıçaz şimdii :5:

yok ablacmm iyiyim şükür menüleri düzenledim ilk günleere göre şimdi yumurta peynir domates falan yeyince biraz daha tok tutuyo o yüzden fazla sarsılmıyorum. kazaya bırakmam ablacm içim rahat etmiyo ramzan ayında oruç tutmayınca :19:

uuuv yürüyüş süper menü güzell tebriklerr :46::46::1:
canım 12 gibi imkan varsa bidaha tartıl
çok güzel gitmiş canım emeklerini inkar etmemiş tartı

niye unutalım canım benim seni dualarımızda glşahcım bana numaranı gönderirmisin tekrar malum benim tel hafızası göçünce karıştı kim kimdi bilemiyorum valla :17:
sağol canım atıyorum özelden:54:

kaptanım dünki menümü de yazıyorum
bu hafta ful menü paylatım şu sarı kart işini tekrar konuşabiliriz sanırım:9::9:

sahur
menemen
az peynir,5 zeytin
1 parça pide, tereyağ:9:
salatalık

iftar
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe kuru fasulye
1 dlm pide
birazda patlıcandan tırtıkladım misafirler gözümün içine bakıyo niye yemiyosun diye:9:
azcıkta kadayıftan 2 çatal ucu aynı baskıdan:27:

1,5 lt su

tmm kaptnımm bundan sonraki cumalarda görüşmek üzeree :ssz::ssz: :1:
kız ramazandan önce ramazan gelsin diyoduk şimdi ramazan bitsin diyosun :9: bu insanoğlu mutlu olmaz işte. Ramazanda az da yesek şunu anladık ki spor önemli. sporsuz çok zor oluyo

canım benim derdim ramazanla değil tövbe :1: benim derdim sadece bian önce spora başlamak. yoksa oruçla alakası yokk yanlış anlaşılmayayım lütfen :42: vücudumu şekle sokmam lazımm :31: hemde bian önce :122::122:

kaptanım dünki menümü de yazıyorum
bu hafta ful menü paylatım şu sarı kart işini tekrar konuşabiliriz sanırım:9::9:

sahur
menemen
az peynir,5 zeytin
1 parça pide, tereyağ:9:
salatalık

iftar
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe kuru fasulye
1 dlm pide
birazda patlıcandan tırtıkladım misafirler gözümün içine bakıyo niye yemiyosun diye:9:
azcıkta kadayıftan 2 çatal ucu aynı baskıdan:27:

1,5 lt su

tamamen baskı:1::1:

tebrikler canim güzel gitmş.. valla ben mutlu oldum desem yalan olur. çünkü geçen hafta cuma sabah 72, akşam tartıldığımda 72.1 çıkmıştım yiyip, içmeme rağmen bu demek oluyoki ödem vardi yani sonuca baktığımızda aslında çok gitmemiş..çünkü bu hafta kaçamak yok nerdeyse sporda yaptım az çok..

tmm kaptnımm bundan sonraki cumalarda görüşmek üzeree :ssz::ssz: :1:

canım benim derdim ramazanla değil tövbe :1: benim derdim sadece bian önce spora başlamak. yoksa oruçla alakası yokk yanlış anlaşılmayayım lütfen :42: vücudumu şekle sokmam lazımm :31: hemde bian önce :122::122:

bilyorum canım benim. ben şaka yaptım. bende ramazandan memnunum oruç, teravih güzel oluyo ama spor da gerekli

Yasemincim benim kan tahlil sonuçlarım. Sence demir anemisi falan olabilir miyim?
Doktor git araştırılsın dedi bana. 2 senedir hep böylesin dedi.:37:
$xxx.webp

edacım ferritin, b12 vitamini ,demir ,demir bağlama kapasitesi testleri asmlerde yapılıyor ayrıntılı baktır bencede.sen aile hekiminden memnun değildin değil mi,gel ben sana bakayım:)))
hemoglobinin hemotoktiritin düşük.reglin çok oluyormu demir ilacı hiç kullandın mı ne kadar süre kullandın?

Kizlar busrayi bekleyelim biraz gelecektur sanirin duygu bu hafta yoktu zatrn buyuk ihtimal bildirim yapmayacak oysa yapmasini soylemistim:63:

Back
X