Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım sadece ütüden değil o 699 kalori yanındada yazdımya 90 dk yürüyüş var bide 60 adet mekik var içinde 1 saat ütü yapmak 160 kalori 30 kalorisi 60 adet mekik geriside yürüyüş canım en güzel kalori yakma yolu yürüyüş yani

Diyete başlamanın ilk haftasımı ?

hayır canım 72 ile başladım 1 ayda 4 kilo verdim 68 oldum şimdide değişmemiş kilom 68 im vüzut dinlendimiş zaten hep böyle oluyor benim ama tabi hava yağmurluydu spora çıkamadım ama bu hafta kesin 1-1,5 arası gidecek yani gruba 68 ile girdim listeyede 68 ile alındım.hihoyyyt

Kilom 64.7

100 gram vermeyeyim dedim,
200 gram verdim, ama memnun degilim bu durumdan
kötükedihüso

CUMANIZ MUBAREK OLSUN, ALLAH HERKEZIN YARDIMCISI OLSUN HER DAIM a.s.

Dikkatsiz okumuşum ya pardon. Okadar şey yapıp 699 kalori yani. Neyse napalım yürüyüşe devam =)

diyete başlandığı zamanlar daha hızlı kilo veriyor insan. sonra dediğin gibi dinlenme süreci oluyor. Ben bu aralar gram gram veriyorum.

valla canim suleulku 4gun boyunca yazdigin mesajlara baktim,

ya sikayet ediyorun
ya gunaydin yaziyosun
ya nabersiniz yaziyosun

Sen kendin fazla payla$imda bulunmuyorsun,
Ve burda payla$im olmuyor diyosun.

Yediklerini, ictiklerini, activite lerini fazla yazmiyorsun...

Takima alinmak isiyorsan, katilimda bulunmaliydin,

yazan kaciyor, yazan kaciyor diyosun, ama sende yazip kaciyosun,
az once burdaydin, simdi yoksun...

Diyete başlamanın ilk haftasımı ?

diyete başlandığı zamanlar daha hızlı kilo veriyor insan. sonra dediğin gibi dinlenme süreci oluyor. Ben bu aralar gram gram veriyorum.

kesinlikle haklısın ama aklına gelebilecek her türlü zararlı şeyi yemiyor ve içmiyorum inan soda bile içmiyorum gazlı içecek diye ve eşim canım vallahi incelmişsin felan diyince mest oluyorum tabi herkes destekçim ailem iş arkadaşlarım işyerine börek geliyor herkes bir ağızdan özge sen yeme bu kadar insanın gözü üstünde olunca daha bir dikkat ediyorsun tabi kayınvalidem hariç o hep ye bişey olmaz diyor :lepi:

bu gün saat 12 ye kadar kilo biilidrimi yapıaz deyilmi
çünki ben kilo mu belirttim:)

Kilom 64.7

100 gram vermeyeyim dedim,
200 gram verdim, ama memnun degilim bu durumdan
kötükedihüso

CUMANIZ MUBAREK OLSUN, ALLAH HERKEZIN YARDIMCISI OLSUN HER DAIM a.s.

sağol canım amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn bugün bütün dualarımız kabul olsun inş. :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Benim nişanlım ve annesi bu durumda hiç destekçi değiller. Hafta sonları hep o yüzden bozuluyor. Bu nişan telaşında nerdeyse her hafta sonu birlikte oluyoruz ya ailelerle ya ben onlara gidiyorm ya da o bize geliyor. Alışveriş o şu bu derken nişanlım ve annesi ellerinden gelseler zorla yedircekler elleriyle yemekleri. =))) Kayınvalidmde güzel güzel şeyler yapıyo. Şimdi ye sonra yemezsin =)) Bir hafta çabalıyormu hafta sonu tekrar sil baştan oluyorum =((

sen bakma onlara canım diyetine devam et fazla kaçırmamaya çalış sonra verirsin ama bi 60 tan aşağı düşmeye çalışmak var bide 80-90 dan düşmeye çalışmak var sonuçta o kiloları onlar değil sen vericeksin yine bakma sen onlara kaydirigubbakcemile5

aynen canım benim kayınvalidem de öyle ye kızım şimdi ye başka zaman yemezsin hatun beceriklide zaten bir onun yemeklerine bir anneminkilere dayanamıyoruuuuum ama annem yeme kızım diyor kayınvalidem ye ye yapıyor artık sevdiği içinmi sevmediği içinmi orası heçhul heheheheeh

Nişanlım kilo veremiyo aksine kilo alıyo her geçen gün. Onlarda bana kilo verdirmemeye çalışıyolar. (ama şişko görünmemi de istemiyolar :bbo:)

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sevdiğindendirsırnaşık şey

dün o kadar yoğundum ki saat 9:15de çıktım evden, akşam 19:30 da eve döndüm oturdum. 10saattte abartmıyorum 15dakika falan oturdum.
öğlen yemeğim 2adet form bisküvi ve çay oldu. o da ayak üstü koştururken. Allahtan öğleden sonra eğitim verdiğim aile grubum atıştırmalık pasta börek getirmişlerdi. saat 15:00 gibi çayla birlikte servis yaptılarda yedim yoksa hem yorgunluk hem açlıktan bayılacaktım.
sabah sabah çok gevezelik ettim ama dün ne yediklerimi yazmadım

kahvaltı
bir yumurta sarısı iki beyazı(eşim beyazı yemiyor ziyan olmasın diye ben yiyorum)
2dilim beyaz ekmek
bir iki zeytin bir çay kaşığı kadar saralle

öğlen
dediğim gibi 2form bisküvi

arada
3kurabiye
5 susamlı bisküvi

akşam
1yağsız gözleme
yarım porsiyon kaldirik kavurması

1bardak kiraz sapı çayı
1bardak papatya çayı
1bardak yeşil çay
1bardak zencefil çayı

kızlar lütfen kusura bakmayın bazen gerçekten aşırı yoğun oluyorum dün gibi ve hiç paylaşımda bulunamayabiliyorum ama gerçekten grupta olmaktan mutluyum daha önceleride belirttiğim gibi bu grupta olmasam çoktaan diyet falan kalmamıştı.

eevvvett günün sorusuna gelelim kaç kiloyuum. demiştim ya tartı kafayı yedi diye. sabah 4defa tartıldım 1defa 66,5 gösterdi 2defa 66,7 gösterdi 1defada 66,6gösterdi. en fazla 66,7gösterdi birde çok aman aman süper bir hafta geçirmedim ve bir defa sadece spor yaptım en fazla 300gram vermişimdir. onu kabul edip yazalım.
gittikçe benimde kilo verme hızım düşüyor. gruba katılmadan 2haftada 2,400gram vermiştim.71den 68,6ya düşmüştüm. gruba deneme sürecinde ilk bir hafta kilo vermedim ödüüm koptu vücut belkide direndi. ikinci hafta 1,100gram verdim süper bir haftaydı ah hep öyle olsaydıı. 67,5e düştüm. ve ikinci haftamda 500gram daha vererek 67,00 olduum. şimdide 300gram verdim 66,700 im. toplamda 4kilo 300gram verdim.
bu hafta için azıcık üzülsemde genel anlamda çook mutluyum. can simitleri çok inmedi bacaklarda belirgin incelmedi ama bacaklarda can simitleride yumuşadı.göbekte belirgin bir küçülme var. önceden hafif çok sıkmayan bir korsem vardı ondan bile çıkar kendilerini belli ederlerdi ama şimdi yumuşacıklarya bu gün korse giydim aynaya bakarken nasıl mutlu olduum hiiç çıkık patlak falan yook.
evet bir gün vucudum korkesizde böyle görünmeliii
tam gaz diyete devam
:lepi:hadi kızlar haftaya cuma zayıflama yarışmasının birinci gelen takımı biz olalım:lepi:

bu arada iki gündür bir eksiklik var bir eksiklik var diyorum bulduum.
bir gün ben yoktum ondan öncede sen yoktun sılagülcüm hemşerim özlettin kendini.
nasılsıınn?
oğluşun nasıl?

Ya Sevgiili Arkadaşlar Size Birşey Soruam
Neden Kadınlar Evlendikten Sonra Kilo Alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…