canim sinamiki cayi ara vermeden sürekli kullanildiginda bagimlilik yapiyormus dikkat etvereliniortakMERHABA,
Sılagül yazdıklarına dikkat edeceğim ve sinamikili çaylar içmeyeceğim evime yeni geldim hemen günlük yediklerimi hesapladım şimdide evimi toplayıp yemek yapacağım ilerleyen saatlerde görüşürüz bayanlar.
canim sinamiki cayi ara vermeden sürekli kullanildiginda bagimlilik yapiyormus dikkat etvereliniortak
selamlar ben de yeni kilo vermeye başladım beni de aranıza alır mısınız şu anda boyum 1.55 kilom 73eyvahedigeldismile
akşam ayran 2 dilim ekmek :)
bu sabah 1 dilim mısır ekmeği 1 kaynamış yumurta
öğlen simit ayran
ikindi simit ayran elma portakal
valla ya bu topiğe üye alınrken seçililyor ama topik bomboş paylaşım yok konuşma yok......biz sürekli paylaşım yapıyoruz ama 2-3 kişiyle ....
günaydın herkese.....
arkadaslar ben araniza yeni katildim, belki ben de boyle bir gruba dahil olursam daha etkili olur die dusundum ama foruma da konuya da yeniyim kural ya da belirli seyler var mi bilmiorum tek bildigim kilo vermek istiorum:) bana genel hatlariyla biraz konu hakkinda bilgi verir misiniz?
tesekkurler.
eve geldim yemekleri hazırladım onlar pişerken bende metobolizmayı hızlandıran hareketleri yaptım mekik çektim olduğum yerde zıpladım
diyetisyene gittiğim dönemlerde bana ip atla olmazsa olduğun yerde 500kere zıpla demişti cidden işe yarıyor enteresan ama yarıyor
şimdi kilomuzu yazalımmı ?
selam bacular nassınız bugün?
ben biraz rahatsızım yine malisef
dün geziye gittik oradan teyze kızına gittim.başıma bir ağrı saplandı eve zor geldim. dualar okudum gelirken kaza yapmadan gideyim diye.
eve geldiğimde saat 19 du. bir 550 lik apranaksı yuttum ama banamısın demedi. beynim gözlerim yerinden fırlayacak gibiydi resmen .dün hava birden soğudu oda benim sinüziti tetikledi sanırım. saat 20 ye geliyordu yattım eşime beni 1 saat sonra kaldır belki geçer dedim. ama kalkamadım çok kötüydüm .eşim yatarken içmem gereken ilaçlarımı verdi zor doğruldum ilaçları içmek için. akşam 20 den sabah 7;30 a kadar yattım.sabah benim canavarı bırakıp zor geldim. saat 9.30 da yattım yine 12 de zor kalkıp gittim canavarı almaya.
biraz iyiyim şimdi baş ağrım yok ama ara ara başım dönüyor.
dün yediklerimi hiç yazmim en iyisi dayaklık resmenklava:
eve geldim yemekleri hazırladım onlar pişerken bende metobolizmayı hızlandıran hareketleri yaptım mekik çektim olduğum yerde zıpladım
diyetisyene gittiğim dönemlerde bana ip atla olmazsa olduğun yerde 500kere zıpla demişti cidden işe yarıyor enteresan ama yarıyor
**** 3.TAKIM 151 .ETAP ETAP ****
silagul (71.0 / / / %)
pirlanta_a ( 59.4 / / / %)
prensesss016 (56.8 / / / %)
tgull ( 67.0 / / / %)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (333.5 / / / %)
cuma öğlen 12 ye kadar herkes kilo bildiriminde bulunsun lütfen.
ozgey ve uzgunduygu haftaya kesin listeye girecekler.paylaşımlara aynen devam.
fakat RaziyErkan ve suleulku sizler paylaşımlarınızı biraz daha artırın lütfen.diğer paylaşım yaptığınız gruplara sürekli mesaj yazarken burayı unutuyorsunuz sanırım.kilo bildiriminizi yarın yapmayı unutmayın. paylaşımlarınızı artırırsanız sizde haftaya listeye girersiniz.
Hosgeldin baskanimiz, takimimizin diregi
Gecmis olsun canim ya. kaydirigubbakcemile5
Canim valla hergün paylasim yapmaya calisiyorum sabah 6da kalkiyorum kahvalti ögünümü yazim die ise gidiyorum..kkya girincede bütün konularima tek cvp yaziyorum vaktim oldukca zaman ayirmaya calisiyorum..Hergün neler yaptigimi yaziyorum daha fzla nasil paylasim yapabilirim anlamadimakannehir
kizlar bugun 2 saat hizli tempolu yürüyüs..15 falanda gezinti yürüyüs yaptim 900e yakin kalori yakmisimaklinialirimsmile
canım mesajlarınıza bakıyorum ama bak 60-69 kilo zayıflama grubuna daha çok yazıyorsun kıskanıyorum onu kastettim.:jeyyarraya yazdığın kadarda buraya yaz demek istedim datlum gıymatlumŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?