Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

şişmancık arkadaşım nerelerdesin?
Gruba katıldığın ilk 2 gün 30.03 -31.03 tarihlerinde paylaşımın gayet iyiydi.sonra 2 günün sonunda 02.04 tarihinde 1 mesaj daha sonra 05.04 tarihinde 1 mesaj yazmışsın.acaba bebeği hasta giremiyormu diye düşündüm.profiline baktım dün yani 07.04 de kk ya girmiş ve gruba yazmadan çıkmışsın canım.sorun nedir?

canım bu şekilde mazerette bildirmedin seni bu hafta listeye alamıcam üzgünüm.düzenli paylaşımda bulunursan haftaya tamammı canım.

MERHABA,

Sılagül yazdıklarına dikkat edeceğim ve sinamikili çaylar içmeyeceğim evime yeni geldim hemen günlük yediklerimi hesapladım şimdide evimi toplayıp yemek yapacağım ilerleyen saatlerde görüşürüz bayanlar.

canim sinamiki cayi ara vermeden sürekli kullanildiginda bagimlilik yapiyormus dikkat etvereliniortak

aksam ögünüm:

Firinda yagsiz 1 bacak tavuk delikafadulden
1 porsiyon bol acili,sogan,salatalikli morul salatasi az yagli oldugunu umuyorumşakkıdı

canim sinamiki cayi ara vermeden sürekli kullanildiginda bagimlilik yapiyormus dikkat etvereliniortak

doğrusu ben form çayı hiç içmedim bu zamana kadar şimdi içmeyi deneyecektim çünkü zayıflama olayı yeni dank etti kafama hep yeşil çay yada ısırgan otu çayı içiyordum ısırgan otununuda saçlara iyi geldiği için içiyordum onada baya bir zaman ara vermiştim dün yeniden aldım

benim şefimin kızı kullanmış biber hapını 12 kilo verdiğini söylemişti 2 kutuda artık yalan yanlış onun sorunu benimde aklıma takıldı alsammı almasammı diye yoksa boğazımı tutuğumda gayet ii kilo verebiliyorum benim tek zaafım kola ve çikolata idi onuda 1 aydır kullanmıyorum

işdeki bazı arkadaşlar bir zaman sonra salacağımı düşünüyor amma ben çok kararlıyım 60 görmeden bu işin peşini bırakmayacağımkaydirigubbakcemile3

selamlar ben de yeni kilo vermeye başladım beni de aranıza alır mısınız şu anda boyum 1.55 kilom 73eyvahedigeldismile

sadece 1 mesajı var paylaşımdada bulunmadığı için grubada giremedi

akşam ayran 2 dilim ekmek :)

bu sabah 1 dilim mısır ekmeği 1 kaynamış yumurta
öğlen simit ayran
ikindi simit ayran elma portakal

sadece gruba katılmak istediği gün 3 mesaj yazmış fakat daha sonra kk ya girip başka yerlerde mesaj paylaşımında bulunduğu halde gruba yazmadığı için grubta geğildir.

valla ya bu topiğe üye alınrken seçililyor ama topik bomboş paylaşım yok konuşma yok......biz sürekli paylaşım yapıyoruz ama 2-3 kişiyle ....

canım bu mesajında sitem etmişsin.

günaydın herkese.....

bugün sadece bu mesajı yazmışsın.oysaki 50-59 kilodakiler zayıflama grubuna farklı saatlerde 10 mesaj yazmışsın. oysaki öğleden sonra ben hep buradaydım.birde katılmak istediğin gruba yazsaydın görüşme fırsatımız olurdu değilmi canım.

sadece bu mesajı var zayıflamaya niyeti yokmuş.sinir oluyorum vallalmaz:

eve geldim yemekleri hazırladım onlar pişerken bende metobolizmayı hızlandıran hareketleri yaptım mekik çektim olduğum yerde zıpladım

diyetisyene gittiğim dönemlerde bana ip atla olmazsa olduğun yerde 500kere zıpla demişti cidden işe yarıyor enteresan ama yarıyor

**** 3.TAKIM 151 .ETAP ETAP ****
silagul (71.0 / / / %)
pirlanta_a ( 59.4 / / / %)
prensesss016 (56.8 / / / %)
tgull ( 67.0 / / / %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (333.5 / / / %)

cuma öğlen 12 ye kadar herkes kilo bildiriminde bulunsun lütfen.

ozgey ve uzgunduygu haftaya kesin listeye girecekler.paylaşımlara aynen devam.
fakat RaziyErkan ve suleulku sizler paylaşımlarınızı biraz daha artırın lütfen.diğer paylaşım yaptığınız gruplara sürekli mesaj yazarken burayı unutuyorsunuz sanırım.kilo bildiriminizi yarın yapmayı unutmayın. paylaşımlarınızı artırırsanız sizde haftaya listeye girersiniz.

ooh ohh maşallah

ben kaçıyorum artık bu arada gün içinde yediklerim
1 kahve
1 kase kısır
2 kurabiye
1 avuç erik
birde çorba bu kadar düzensiz oldu yine offf

Hosgeldin baskanimiz, takimimizin diregi
Gecmis olsun canim ya.
kaydirigubbakcemile5

bunu kesin denemem lazim, hahaha super 50 kere zipla opuyorumnanaktan

Canim valla hergün paylasim yapmaya calisiyorum sabah 6da kalkiyorum kahvalti ögünümü yazim die ise gidiyorum..kkya girincede bütün konularima tek cvp yaziyorum vaktim oldukca zaman ayirmaya calisiyorum..Hergün neler yaptigimi yaziyorum daha fzla nasil paylasim yapabilirim anlamadimakannehir

kizlar bugun 2 saat hizli tempolu yürüyüs..15 falanda gezinti yürüyüs yaptim 900e yakin kalori yakmisimaklinialirimsmile

Hosgeldin baskanimiz, takimimizin diregi
Gecmis olsun canim ya.
kaydirigubbakcemile5

sağolasın canım sende hoşgeldinŞeniz

canım mesajlarınıza bakıyorum ama bak 60-69 kilo zayıflama grubuna daha çok yazıyorsun kıskanıyorum onu kastettim.:jeyyarraya yazdığın kadarda buraya yaz demek istedim datlum gıymatlumŞeniz

kizlar bugun 2 saat hizli tempolu yürüyüs..15 falanda gezinti yürüyüs yaptim 900e yakin kalori yakmisimaklinialirimsmile

oh oh maşallah

canım mesajlarınıza bakıyorum ama bak 60-69 kilo zayıflama grubuna daha çok yazıyorsun kıskanıyorum onu kastettim.:jeyyarraya yazdığın kadarda buraya yaz demek istedim datlum gıymatlumŞeniz

tamam canim daha cok buraya msj yazmaya calisicemsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…