Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın herkese...... ben bu topiğe ne zaman yazsam hiç cevap alamıyorum düzenli paylaşımda buluncam ama yazan yok..... diğer topikte sürekli birileri var.... ve ben o topiğin bu haftaki koçuydum o yüzden daha sık oraya yazdım......

bu topiğe alır mısınız almazmısınız sizin bileceğiniz iş....ama ben konuşacak paylaşım yapan göremedim yazan gidiyor yazan gidiyor.....

Son düzenleme:

Suleulku günaydın. sanırım herkes aynı zamanlarda denk gelemiyor. Zaman geçtikte birbirimizi daha iyi tanır ve kaynaşırız. Şu son 3 - 4 gündür kimseye birebir yazamıyorum ben. Çünkü yetişemiyorum. Kalabalıklaştık. Zamanla taşlar yerine oturur diye düşünüyorum.

Bu arada günaydın bacılarım herkese. Kilolarım artık gram gram gidiyor ama ben razıyım. Kilo almaktansa veya aynı kiloda kalmaktansa gram gram kalıcı olarak kilolarımı vermekten mutluyum.

Eski Kilom 59.4 Yeni Kilom 59.1

günaydın kızlar

dün neler yaptığımı sizinle paylaşmak istiyorum;

sabah
1elma
öğle
1çorba
1salata
partakal suyu 1 bardak
tavuk içi ıspanaklı idi
ara öğün
1 yoğurt
akşam
çorba
haşlanmış 2 tavuk but u
ve minicik 4 köfte

dün baya aştım kendimi diye düşünüyorum fakat eve gittiğimde metebolizlimayı hızlandıracak hareketler yaptım 30 tane mekik çektim ev işi yaptım yaklaşık 250 kere zıpladım...3 litre su içtim 3 fincan yeşil çay içtim işte bu kadaaaaar

Bu zıplama fikri hoşuma gitti. Ben ip alıp atlamayı düşünüyodum ama ip bulamıyorum zıplayayım bari akşamları =))

Dün yediklerimi yazayım =)
Sabah Domates Maydonoz Kaşarlı tost kepek ekmeğine
Öğlen Ton balıklı Salata, 1 kutu diet kola. 1 dilim kepek ekmeği
Ara 1 Elma
Akşam 17.00 Çeyrek ekmek ızgara köfte ayran
Ondan sonrasında nişanlık kumaşımı seçmek için gelinlikçiye gittik. Dönüşte nişanlım kanıma girdi. Çeyrek ekmekte kokoreç yedim. Sonra bize geldi. Hepbirlikte çay içtik. 2 tanede minik eti cin yedim.

canım yaaaa çok şikayetçisin senin kadar şikayet eden yok aramızda anlatıyoruz sana çok kalabalık değiliz o yüzden birbirimizi yakalamamız mümkün olmuyo zamanla çoğaldıkça paylaşımlarda çoğalır ama senden ricam bu kadar şikayetçi olucaksan lütfen bidaha yazma bu topiğe bizim motivasyonumuzuda düşürme canım şimdi karar senin a.s

selam kızlaaaar ayyy ne güzel yaaaa artık sabah işe geldiğimde en az 2-3 sayfa okuyorum paylaşımlar süper gidiyo eeee tabi bizede gaz geliyo böylelikle
kızlar bu hafta 300 gr vermişim çok sevinemiyorum çünkü resmen yavaşladı vermem ama napalım bunada şükür eski kilom 56,8 yeni kilom 56,5
ama şu kilo takibi sitesi benim işime çok yarıcak inş. haftaya daha çok vermiş olurum
dün yediklerim
sabah
ıspanaklı börek 300 cal
meyve suyu 100 cal
öğle
ton balıklı salata 242 cal
ara 2 adet portakal 100 cal
akşam
2 adet kadın budu köfte 150 cal
yarım dilim ekmek 45 cal
200 gr yoğurt 190 cal
ara dondurma 160 cal
ayrıca 90 dakika yürüyüş+60 mekik+1 saat ütü yaptım yani 699 kalori harcamış oldum
ve bol bol su içiyorum kızlar

canım 300gram vermişsin az mı Allah aşkına? tebrik ederim. haftada 300gram ayda 1.200gram ediyor. ben hep şimdiye kadar birden verim hemen verim diye acele ederek hata yaptım bir güzel 3kilo verdiysem 5kilo aldım. keşke ayda bir kilo verseydimde hiç geri almasaydım. vücutta yıpranıyor al ver al ver.
bu arada senin nişan ne zamandı? ne kadar kaldı?

ben hafta sonu aktara gidip ot çöp ve varsa almıştım aklıma gelen. zencefil, papatya,keten tohumu, kiraz sapı, yeşil çay... pazardan beridir de içmeye çalışyorum. ama belli bir düzende içmiyordum. papatyayı bundan sonra burada verdiğin tarife göre içeyim barim. sağolasın.
bu arada kiraz sapı ile ilgili yazdığın bir yazıyı okudum da ya ben çok sevdim en rahat içtiklerimden biri kiraz sapı ama sürekli içmek zararlı mı günde 2bardak kadar içiyorum. ne kadar içim sence ve bir hafta içip bir hafta içmesem mi?

metabolis mayi hizlandiran yiyecek ve icecekler

1 SU (SOGUK)
2 YESIL CAY
3 ACI
4 SIYAH KAHVE (sekersiz, sütsüz)
5 SIK SIK YEMEK YEMEMEK
6 SPOR (sabah)

simdi napiyoruz napiyoruz???
SU ve yesil cay iciyoruz hemen
:içelim:

ay çok hoşuma gitti. biliyor musun tam iş yerimde su kaynattım yeşil çay yapıp koydum yanıma bir yanımdada su yazdıklarını okuyunca tam denk geldi... dur bir yudum daha içim. yeşil çay yemekten önce miii sonramı içilse daha iyi acaba? biliyor mususn?

bu hafta 300 gram haftası pırlantada 300gram gitmiş sen de ve bendehihoyyyt
buna da şükür yeterki giden geri gelmesin...

Son düzenleme:

valla mutlu olmaya çalışıyorum verdiğim gramlarla. Çünkü dediğin gibi geri almıcam bunları inşallah. Diyete başladığımdan beri toplamda 5-6 kilo verdim. Nişanım 21 Mayısta 1 buçuk ay var ortalama. Benim daha isteme falan olmadı. 2 hafta sonra da isteme faslı olucak formaliteden =)) Çünkü aileler tanıştılar önceden. Nişanıma kadar hedef kiloma ulaşamayacağım ama olsun. 1 ayda hızlı kilo vericem diye sağlığımdan gitsin de istemiyorum. 2 3 Kilo fazlam olsun napalım. =))

1 Saat ütüde 700 kalori mi harcanıyormuş. Süper ya. Eve gidince bütün üteleri çıkarıp yapayım bari =))) Bugün baya hareketli geçmiş senin. Ben spor yapamıyorum iki haftadır ama hergün mutlaka en az 40 dakika yürüyorum. Buraya yazmayıda unutuyorum =)

bu hafta 300 gram haftası olması pırlantada 300gram gitmiş sen de ve bendehihoyyyt
buna da şükür yeterki giden geri gelmesin...

aaa ne güzel. ınşallah haftaya hep beraber yarım kilodan fazla veririz =))

Bazen birilierini yakalamak zor oluyor tabi, herkezin i$i gücü var.
Valla ben dün oglen 4-5 saat burdaydim, sen yoktun.

Bazen bende kimseyi yakaliyamiyorum, ama sonradan arkadaslar, yorum yaziyor.
Senin katilimdan daha cok, burda kimse yok, buraya kimse yazmiyor diyosun.

Katilimda bulunursan, cevap yazanlar olur
klava:

hahahaha tam gaz devam et canikooo

Vallah canim orasini bilmiyorum, yemekten once veya sonra icilecek diye
bir yazi okumadim, demekki fazla fark etmiyor
guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…