günaydın herkese...... ben bu topiğe ne zaman yazsam hiç cevap alamıyorum düzenli paylaşımda buluncam ama yazan yok..... diğer topikte sürekli birileri var.... ve ben o topiğin bu haftaki koçuydum o yüzden daha sık oraya yazdım......
bu topiğe alır mısınız almazmısınız sizin bileceğiniz iş....ama ben konuşacak paylaşım yapan göremedim yazan gidiyor yazan gidiyor.....
eve geldim yemekleri hazırladım onlar pişerken bende metobolizmayı hızlandıran hareketleri yaptım mekik çektim olduğum yerde zıpladım
diyetisyene gittiğim dönemlerde bana ip atla olmazsa olduğun yerde 500kere zıpla demişti cidden işe yarıyor enteresan ama yarıyor
boyum1,63
kilom 68 hala bu hafta vücudum dinlenmiş sanırım
günaydın herkese...... ben bu topiğe ne zaman yazsam hiç cevap alamıyorum düzenli paylaşımda buluncam ama yazan yok..... diğer topikte sürekli birileri var.... ve ben o topiğin bu haftaki koçuydum o yüzden daha sık oraya yazdım......
bu topiğe alır mısınız almazmısınız sizin bileceğiniz iş....ama ben konuşacak paylaşım yapan göremedim yazan gidiyor yazan gidiyor.....
aranızda sinameki kulanan varmı
Bu arada günaydın bacılarım herkese. Kilolarım artık gram gram gidiyor ama ben razıyım. Kilo almaktansa veya aynı kiloda kalmaktansa gram gram kalıcı olarak kilolarımı vermekten mutluyum.
Eski Kilom 59.4 Yeni Kilom 59.1
bu uzgunduygu yazmak için söz verdiğim tarif
papatya çayı
malzemeler
3 yemek kaşığı kuru papatya (saç için kullanılan büyük papatya değil, alman papatyası olmayacak küçük papatya olacak)
6 bardak su
1 yada 2 limon ben bazen 3 yapıyordum.
yapılışı:
6 bardak soğuk suya 3 yemek kaşığı papatya konulacak içine önce limonları sıkılıp kabuklarınıda parçalayıp içine atılacak
kaynamaya başladıktan sonra 15 dk kaynatılacak.sonra bu kaynayan karışım 6 saat öylece dinlendirilip süzülecek.ve içilecek.
ben o zamanlar çalışıyordum.akşam 12 de hazırlıyordum sabah annem süzüyordu 6 da kalktığı için.6 saat dinlenecek çünkü.bende boş bir su şişesine koyup işe gidene kadar içiyordum kahvaltı yapmadığım için aç karnına oluyordu.sonra iş yerinde 1 poğaça birde çaydı kahvaltım.öğlen yemekte ne çıkarsa akşamda normal yiyordum.çokta dikkat etmememe rağmen 20 günde 5 kilo vermiştim.bu tarifi yıllar önce bir sanatçıdan vermişti ggazetede.ama kim olduğunu unuttum.inşallah işe yarar canım sendede istersen azcıkta elma sirkesi kat. elma sirkeside zayıflatıyor.
metabolis mayi hizlandiran yiyecek ve icecekler
1 SU (SOGUK)
2 YESIL CAY
3 ACI
4 SIYAH KAHVE (sekersiz, sütsüz)
5 SIK SIK YEMEK YEMEMEK
6 SPOR (sabah)
simdi napiyoruz napiyoruz???
SU ve yesil cay iciyoruz hemen :içelim:
kizlar ya beni elma cok aciktiriyor..o yuzden yemek istemiyorum
Az sekerli ara ögün olarak hangi meyveleri tavsiye edersiniz?
selam kızlaaaar ayyy ne güzel yaaaa artık sabah işe geldiğimde en az 2-3 sayfa okuyorum paylaşımlar süper gidiyo eeee tabi bizede gaz geliyo böylelikle
kızlar bu hafta 300 gr vermişim çok sevinemiyorum çünkü resmen yavaşladı vermem ama napalım bunada şükür eski kilom 56,8 yeni kilom 56,5
ama şu kilo takibi sitesi benim işime çok yarıcak inş. haftaya daha çok vermiş olurum
dün yediklerim
sabah
ıspanaklı börek 300 cal
meyve suyu 100 cal
öğle
ton balıklı salata 242 cal
ara 2 adet portakal 100 cal
akşam
2 adet kadın budu köfte 150 cal
yarım dilim ekmek 45 cal
200 gr yoğurt 190 cal
ara dondurma 160 cal
ayrıca 90 dakika yürüyüş+60 mekik+1 saat ütü yaptım yani 699 kalori harcamış oldum
ve bol bol su içiyorum kızlar
canım 300gram vermişsin az mı Allah aşkına? tebrik ederim. haftada 300gram ayda 1.200gram ediyor. ben hep şimdiye kadar birden verim hemen verim diye acele ederek hata yaptım bir güzel 3kilo verdiysem 5kilo aldım. keşke ayda bir kilo verseydimde hiç geri almasaydım. vücutta yıpranıyor al ver al ver.
bu arada senin nişan ne zamandı? ne kadar kaldı?
selam kızlaaaar ayyy ne güzel yaaaa artık sabah işe geldiğimde en az 2-3 sayfa okuyorum paylaşımlar süper gidiyo eeee tabi bizede gaz geliyo böylelikle
kızlar bu hafta 300 gr vermişim çok sevinemiyorum çünkü resmen yavaşladı vermem ama napalım bunada şükür eski kilom 56,8 yeni kilom 56,5
ama şu kilo takibi sitesi benim işime çok yarıcak inş. haftaya daha çok vermiş olurum
dün yediklerim
sabah
ıspanaklı börek 300 cal
meyve suyu 100 cal
öğle
ton balıklı salata 242 cal
ara 2 adet portakal 100 cal
akşam
2 adet kadın budu köfte 150 cal
yarım dilim ekmek 45 cal
200 gr yoğurt 190 cal
ara dondurma 160 cal
ayrıca 90 dakika yürüyüş+60 mekik+1 saat ütü yaptım yani 699 kalori harcamış oldum
ve bol bol su içiyorum kızlar
bu hafta 300 gram haftası olması pırlantada 300gram gitmiş sen de ve bendehihoyyyt
buna da şükür yeterki giden geri gelmesin...
ay çok hoşuma gitti. biliyor musun tam iş yerimde su kaynattım yeşil çay yapıp koydum yanıma bir yanımdada su yazdıklarını okuyunca tam denk geldi... dur bir yudum daha içim. yeşil çay yemekten önce miii sonramı içilse daha iyi acaba? biliyor mususn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?