Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ya Sevgiili Arkadaşlar Size Birşey Soruam
Neden Kadınlar Evlendikten Sonra Kilo Alır

Ben evlenmedim ama izlenimlere dayanarak söylüyorum. Genelde kadınlar doğum kontrol haplarından sölerler. Belki etkisi vardır ama tek sorumlu doğum kontrol hapları değildir. Kadınlar evlenince "nasıl olsa evlendik, aman yiyelim içelim keyfimeze bakalım. Alan aldı nasılsa" diye düşünüyor olabilirler. Hepsi değil tabiki bir kısmı. Büyük bir kısmıda hamile kalınca normal olarak kilo alıyor hemen üstünden atamıyor o kiloları üstüne yapışıp kalıyor.

Hımmm Haklısın Tabi bende adet olamıyorum o yüzden farmutal kulanıyroum
inş kilo yapmıyodur eyvahedigeldismile

bunlar benim için bilgilendirici oldu.
öğretmen olduğum için sık sık giremiyorum ama inşallah sadece kilomu yazmak için de olsa önümüzdeki haftadan itibaren başlaqyacağım ciddi ciddi.

sılagüül son paylaşımları okumaya devam ediyoorr ve sanırım henüz son sayfaya sıra gelmediii

evli olduğum için bu sorunuza kendi açımdan cevap vermek istedim öncelikle hormonlar değişiyo artık kız olmadığınız için bence en büyük etken bu bide cicim ayları gezmeler falan insanın aklına diyet rejim gelmiyoki zaten herşey önce balayına gidince başlıyo ve ilk zamanlar stres olmuyo düğün bitmiş herkes rahatlamış telaş yok koşturmaca yok eeee bide kocişe kendini gözterme çabası güzel yemekler falan yapmalar bitmeyen alışverişler ben ilk 3 ayda 52 kilodan 58 e çıktım düşünün artık tabi bu benim izlenimlerim ve ben hiçbir zaman doğum kontrol hapı kullanmadım

canım dikkat etmiyorsun galiba yazdıklarıma sürekli giremesemde herkese cevap yazıyorum. sana bu yazdığım kaçıncı cevap.zaten 4 kişiydik grupta .herkesin işi gücü var. burda kimse kimseyi beklemiyor gelsede cevap yazsa diye.burda mutlu değilsen senin bileceğin iş. sen paylaşımda bulunmuyorsunki birde sitem ediyorsun. ya selam diyip çıkıyorsun ya naber.lütfen burada gerçekten zayıflamak için grubumuza katılanlarında sinirini bozma hep şikayet ediyorsun. zaten hedefine 1 kilo kalmış nerde mutlu olacaksan nerde her daim seni bekleyecek ve cevap yazacak birini bulabiliyorsan orada devam et.

a.s sorma kaçtır anlattım yok.burda hazır kıta her daim cevap vercek birinimi bekliyor nedir?burda mutlu olan devam ediyor. mutlu olmayanı zorla mutlu edemeyiz.

canım şimdi kitabı okudum senin için regli döneminde hergün 1 bardak diyor,,ayaklarda ödem için kürü var ondada 3 hafta demiş.sen en iyisi regli dönemince hergün iç sonra 1 hafta arayla iç.kiraz sapıyla zayıflamaya karşıyım yazmış.toksin atar su atar vücudun dengesini bozmaz yazmış ama sürekli kullanılmamalı demiş.

canım yemekten öncesi sonrası bilmiyorumda ender saraç amcam yeşil çayı çok koyu yapmayın kabızlık yapar demişti.bir konuşmasında.şutarafagitti:1shok:
afiyet olsun canım yarasın yağlarını alsın götürsün:içelim:

ben dün7-8 saat burdaydım. ama kendileri diğer gruba onca mesaj yazdı buraya uğramadı. şikayet etmeye hakkı yok.bu konu kapandı.kimseyi burda zorla tutamayız.:enbuyukkk:

Kilom 64.7

100 gram vermeyeyim dedim,
200 gram verdim, ama memnun degilim bu durumdan
kötükedihüso

CUMANIZ MUBAREK OLSUN, ALLAH HERKEZIN YARDIMCISI OLSUN HER DAIM a.s.

amin canım.
bu haftada yazmıyorum seni listeye ceza sana.klava:zaten listeye başlangıç kilon 64.8 bu hafta olmuşun 64.7 eee 100 gr vermişin.hadi bakalım dahada hırslan ben demedimmi 100 gr.verirsen yazmam listeye diye.hadi semocum göreyim seni haftaya.beni utandır.:1hug:

a.s

ya sorma bizimkilerde bişey yemiyorsun diye kızıyorlar.ben hızlı yiyorum siz görmüyorsunuz diyorum yok. kızıyorlar hep.ALLAH tan senede 2 hafta felan gidebiliyoruz onda bile kilo alıyorum ya.kayınvalidenin yemeklerine dayanmak mümkünmü. bide hızlı yeme problemim var. hooop tüm yediklerim kilo.
yapılan araştırmaya göre sadece yavaş yemeyi sağlayarak insanların ayda 3-4 kilo verdikleri bile oluyormuş.
ama 1 lokmayı 40 kere çiğneyecekmişin.kafamçokkarıştınerde ben sağ sol gol direk mide.iş hayatından kaldıakannehir

canım bizde senin aramızda olmandan mutluyuz.Şenizhayatımız burdan ibaret değil tabiki.gerçekten giremeyenle girip başka yerlerde dolaşıp sonra buraya uğramadan giden belli oluyor tatlım sıkma sen canını.yerimseniben çalışan insanın hali daha zor.
ne mutlu sana bak bana keşke bende senin kadar ilerleyebilsem.mutlu oldum senin adına.ben mehter takımı gibiyim.3 ileri 2 geri.eyvahedigeldismilegitcek tüm yağlar. hücuma devam.

bu arada iki gündür bir eksiklik var bir eksiklik var diyorum bulduum.
bir gün ben yoktum ondan öncede sen yoktun sılagülcüm hemşerim özlettin kendini.
nasılsıınn?
oğluşun nasıl?

sağol canımcım sen nasılsın? canavar çok şükür iyi.şimdi ameliyat sırası büyük çocuk koçişte kandırabilirsem kendilerini.kaydirigubbakcemilesonra sıra bana gelicek.

evlenince hormonlar değişiyor diyorlar. ama ben kendi adıma doğum kontrol iğnesi ve doğumla aldım.sonra ilaçlarla aldıklarım yapıştı kaldı. rahatsızlığım yüzünden aldığım ilaçlar ve kortizonlarla bir veriyor bir alıyorum.geçen yaz bu vakitler 60 kiloydum. şimdi halime bak.mafoldumbenmafoldumben

alan aldı nasılsa haaa:roflol::roflol:alınanan hatunun kilo alınca geri iadesi yoktur.:roflol::roflol:

bunlar benim için bilgilendirici oldu.
öğretmen olduğum için sık sık giremiyorum ama inşallah sadece kilomu yazmak için de olsa önümüzdeki haftadan itibaren başlaqyacağım ciddi ciddi.

gel bacum buyur. burası gerçekten kilo vermek isteyen bunu bir aile gibi arkadaş ortamında desteklemek isteyen herkese açık.Şeniz

silagul =))) nasılsın??

iyiyim canım sen nasılsın?

sılagüül son paylaşımları okumaya devam ediyoorr ve sanırım henüz son sayfaya sıra gelmediii

evet ya kaçırdım sizi tüh

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam bacular nasılsınız?
kaçırdım sizleri tüh. önce unutmadan mesajları cevaplıyayım istiyorum.fark etmemişim sizi keşke baksaydıma aşağıya. ama suleulku arkadaşın mesajlarına sinirlendim kafam dağıldı.

neyse o konu kapandı artık.

hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
yüce mevlam herkesin kalbindeki güzel duaları kabul eylesin.evlerimizden sağlık,mutluluk ,huzur ve bereketi eksik etmesin.:Saruboceq:
dertlilere deva,hastalara şifa ,borçlulara eda nasip eylesin.:Saruboceq:
başta figenk arkadaşımız olmak üzere tüm hamilelere hayırlı doğumlar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.emeklerini boşa çıkarmasın.:Saruboceq:

bebek hasretiyle yananlara ceylinnaz arkadaşımıza ,prenses arkadaşımıza ,ozgey arkadaşımıza ve tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eyle yarabbi.:Saruboceq:

Son düzenleme:
RaziyErkan ve uzgunduygu bacular kilonuzu bana özelden yazmışsınız teşekkür ederim duyarlılığınız için.Şeniza.s.ama özelden yazmanıza gerek yok buraya yazın ben buradan not alıyorum tamammı bacular.

**** 3.TAKIM 151 .ETAP ****
silagul (71.0 /70.8 / 0.2 / 0.28&#37
pirlanta_a ( 59.4 / 59.1 / 0.3 / 0.51%)
prensesss016 (56.8 / 56.5 / 0.3 / 0.53%)
tgull ( 67.0 / 66.7 / 0.3 / 0.45%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (254.2 / 253.1 / 1.1 / 0.43%)

bu hafta durum bu bacular

**** 3.TAKIM 151 .ETAP ETAP ****

prensesss016 (56.8 / 56.5 / 0.3 / 0.53%) grup birincisi:hooray:a.s.alkisalkisalkis

pirlanta_a ( 59.4 / 59.1 / 0.3 / 0.51%)grup ikincisi:hooray:a.s.alkisalkisalkis
tgull ( 67.0 / 66.7 / 0.3 / 0.45%) grup üçüncüsü:hooray:a.s.alkisalkisalkis

hepinizi tebrik ediyorum daha fazla kilo vermemizi diliyorum

Son düzenleme:
Merhaba kizlar..
Benim dietimde daha 4.günüm kilo kaybim olmadu daha 61 kiloyum.Boyum 158 cm

bugun sabah kalkinca saat 6.00`da
1 bardak yesilcay
siyah kücük ekmek (tost ekmegi buyukluugu kadar)-icine dilim kasar,marul,yumusta sadciv yaptim

Saat 9.00
sandvicli ekmegimden vardi gine onu yedim
1 yumurta
Ara:
3 Tahil gofret
1 elma

Cok yoruldum bugun..Ayakta durmaktan ayaklarim sisti resmen..Bügün yüzmeye gitmeyi düsünüyorumşakkıdı

Aminnnnnnnn inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin hepimizin dualarını kabul etsin.

Ben bu hesap kitap işlerini cidden anlamıyorum. Hepimiz 300 gr verdik ama sonunda farklılıklar olmuş. Kilolarımız farklı olduğu için oranlar değişiyo sanırım. Daha öncede anlattın ama napim matematik işini anlamıyorum kabiliyetim yok sayısala :kedi:

**** 3.TAKIM 152 .ETAP ****

ozgey (68.0 / / / % )
pirlanta_a ( 59.1 / / / %)
prensesss016 (56.5 / / / %)
RaziyErkan ( 61.0 / / / % )
Semo (64.8 / / / % )
silagul ( 70.8 / / / %)
tgull ( 66.7 / / / %)
uzgunduygu ( 56.0 / / / %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)

bacular haftaya listemiz bu.yeni gelen arkadaşlar ve semocum burada yazılan rakamların altına inin oldumu ama 100 gr değil anlaştıkmı.

canım başlangıç kilolarına göre verilen kilonun yüzdesi farklı çıktığı için sonuçlar farklı çıkıyoryerimsenibena.s

merhaba!3.gruba davet edildim ama nasıl olacak kilo bilgilerimizi falan nereye vereceğz?gruba kayıt falan mı gerekiyor?acilbilgi verirseniz çok sevinirim?
bir an önce zayıflamak istiyorum!
yardımınızı bekliuoruum!lütfen!:çok üzgünüm:

canım hoşgeldin aramıza grup kurallarımız bu.
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR TAKIM KAPTANINIZ SESLENİYOR.

3. TAKIM KURALLARI

1 - DÜZENLİ PAYLAŞIM ŞART

(GÜN İÇİNDE YEDİĞİN İÇTİĞİN,SPORUN BAŞTA OLMAK ÜZERE EĞER İSTERSEN VE VARSA DERDİN TASAN BİZ BİR AİLEYİZ)

2 - 3 GÜN ÜST ÜSTE HABER VERMEKSİZİN PAYLAŞIMDA BULUNMAYAN DİSKALİFİYE OLUR. CUMA YARIŞMASI KURALLARINA GÖRE DİSKALİFİYE OLAN YARIŞMACI BAŞKA HİÇ BİR TAKIMDA DA OLSA YARIŞMA YA KATILAMAZ.

3 - LİSTEDEKİ YARIŞMACILAR İÇİNDE BULUNDUĞU HAFTA İÇERİSİNDE KİLO VEREMEDİ VEYA ALDI İSE GRUBUMUZ KURALLARI GEREĞİ DİĞER YARIŞMA GRUBLARINA GİRİP KENDİNİ TANITIP MİSAL BEN 3. GRUPTAN SILAGUL BU HAFTA KİLO VEREMEDİM(YADA KİLO ALDIM) GİBİ DURUMUNU BELİRTİP BEN PİS BOĞAZ ŞİŞKONUN TEKİYİM YAZACAK.

4 - ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLARIN 3. TAKIM YARIŞMA LİSTESİNE GİRİP ASIL YARIŞMACI OLABİLMELERİ İÇİN 1 HAFTA DENEME SÜRELERİ VARDIR. BU 1 HAFTA İÇERİSİNDE DÜZENLİ PAYLAŞIMDA BULUNUYORMU YEDİKLERİNE DİKKAT EDİYORMU AZİMLİMİ BUNA BAKILACAK. 2-3 GÜN SONRA YAZMAYIP GİDENLER YANİ GERÇEKTEN KİLO VERMEYE NİYETLİ OLMAYANLARDA GELİP YAZIYOR O YÜZDEN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ KOYULDU. LİSTEYE HEMEN ALIP SONRA SİLMEK OLAYINI ENGELLEMEK ADINA.

5 -1 HAFTA İÇERİSİNDE DÜZENLİ PAYLAŞIMDA BULUNANLAR GRUBA GİRMEYE HAK KAZANANLAR BENİM TARAFIMDAN BİLDİRİLECEK .ADLARI SÖYLENEN YARIŞMACILAR CUMA ÖĞLEN 12 YE KADAR KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNACAK LİSTEYE BİLDİRDİĞİ KİLO BAŞLANGIÇ KİLOSU OLARAK EKLENECEK.

6- KİLO BİLDİRİMLERİ CUMA ÖĞLEN 12 YE KADARDIR.GEÇİKECEK YADA O GÜN BİLDİRİM YAPAMAYACAKLAR PERŞEMBE AKŞAMINDAN KİLOSUNU GRUBUMUZA BİLDİRECEKTİR.

ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR. HEPİMİZ ZAYIFLAR İSTEDİĞİMİZ KİLOYA EN YAKIN ZAMANDA KAVUŞURUZ İNŞALLAH.a.s.

kizlar sizce hedefimi cokmu yapmisim ya agustosa kadar 11 kilokafamçokkarıştı

canım neden fazla olsunki 3.5 ay var daha önünde.
ayda 4 kilo versen yani haftada 1 kilo verirsin. sağlık sorunun yoksa kilo vermede sorun yaşamıyorsan benim gibi.kan grubun neydi?kan grubuna göre diyet diye arat karşına çıkar gerçekten doğru neler kilo verdiriyor neler aldırıyor öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…