kizlar bir bilgi paylasim..Kirmizi biber yag yakiyormus bilginize ben hergün yiyorum :=)))
Belki duymussunuzdur ama..belki bilmeyenler vardir paylasim dedim
Onnun hapıda vardı galibaBende hergün kırmızı biber tüketmeye çalışıyorum yemeklerde.
arkadaşlar size önemli bir uyarım var kilotakibi.om kulananlar dikatli olsun bazı yiyeeklerde abartı kalori yazmışlar
benim annem ısrarla bana 2 sigara böteyi yedirdi
ölçtüm300 kalori yazdı
hüriyet gazetesindede yılbaşına özel kalori deyerleri yaazılmış bi adet sigara böreyi(peynirli)25 kaloriymiş
arkadasim bence o bir adet sigara boregine 25kalori yazan yere pek guvenme hatta hic guvenme. bir dilim ince kepekli ekmegin bile 70 kalori oldugunu dusunursek 1 sigara boreginin en az 150 kalori olmasi cok normal. ayrica tr de pek yok sanirim ama burda her yiyecegin uzeride porsiyon kalorisi yazili ve hamurisi, kurabiye, borek tarzi seylerin bir porsiyonunun ne kadar cok kalori oldugunu gorseniz inanamazsinizuzucu ama gercek
**** 3.TAKIM 152 .ETAP ****
ozgey (68.0 / / / % )
pirlanta_a ( 59.1 / / / %)
prensesss016 (56.5 / / / %)
RaziyErkan ( 61.0 / / / % )
Semo (64.8 / / / % )
silagul ( 70.8 / / / %)
tgull ( 66.7 / / / %)
uzgunduygu ( 56.0 / / / %)
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)
bacular haftaya listemiz bu.yeni gelen arkadaşlar ve semocum burada yazılan rakamların altına inin oldumu ama 100 gr değil anlaştıkmı.
amanın(((((((((((((((
Bittim ben ne etcemmm yed,m 2 böreyi aldım geri kiloyu(((
uzulme bi yuruyuse cikarsin 1saat kadar, yakarsin 2 boregi:) ay dusunsene ya 1 saat yuruyup aci cekiosun yaktigin kalori nerdeyse 2 sigara boregi kadarilla borek yemek istiosan bari yagda kizarmamis olanlarindan tercih et bence o yag yok mu yag en tehlikelilerden
güzel dileklerin için teşekkür ederim ama ilk önce 60 kiloya ineyim inş. bebeiş o zaman gelir açıkcası d.kontrol hapı kullanıp kilo almaktansa bebiş yapar kilo alırım en azından sonunda mutluluk var diye düşündüm tabi önce 60 a inmem gerekiyor.
Allah inşallah ilk önce çok isteyenlere ve uzun zamandır bekleyenlere verir.
Allah cümlemize sağlıklı bebişler versin inşallah olanlara sağlıklı uzun mutlu ömürler versin:ecrin_bebek:
arkadaşlar size önemli bir uyarım var kilotakibi.om kulananlar dikatli olsun bazı yiyeeklerde abartı kalori yazmışlar
benim annem ısrarla bana 2 sigara böteyi yedirdi
ölçtüm300 kalori yazdı
hüriyet gazetesindede yılbaşına özel kalori deyerleri yaazılmış bi adet sigara böreyi(peynirli)25 kaloriymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?