Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kizlar bir bilgi paylasim..Kirmizi biber yag yakiyormus bilginize ben hergün yiyorum :=)))

Belki duymussunuzdur ama..belki bilmeyenler vardir paylasim dedim

prensens arkadaşım hepsi deyil panik yok ama eyer bir teredüt yaşıyosak ya bana yada ww.turkish-media.com/yemektarifleri/kaloricetveli.htm başvurun orasını kalori oaranı düzgün

özel listem diye bir yer var yiyeceğin isimini kalori ve miktarını girerek yeni besin ekleye bilirsinizz

kizlar aranizda "Tek sisman beyniniz" adli kitabi okuyaniniz varmi..
Ben bugun aldim bakalim okuycam nasil eger güzelse sizede tavsiye ederim

arkadasim bence o bir adet sigara boregine 25kalori yazan yere pek guvenme hatta hic guvenme. bir dilim ince kepekli ekmegin bile 70 kalori oldugunu dusunursek 1 sigara boreginin en az 150 kalori olmasi cok normal. ayrica tr de pek yok sanirim ama burda her yiyecegin uzeride porsiyon kalorisi yazili ve hamurisi, kurabiye, borek tarzi seylerin bir porsiyonunun ne kadar cok kalori oldugunu gorseniz inanamazsiniz uzucu ama gercek

amanın(((((((((((((((
Bittim ben ne etcemmm yed,m 2 böreyi aldım geri kiloyu(((

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşbulduk!bilgiler için çok teşekkürler!hemen yarın başlıyorum inşallah! bir an önce kurtulmak istyorm şu fazlalıklardan!kaydirigubbakcemile2

Anla$tik kaydirigubbakcemile5
Payla$im'larin icin saol canim, tamamini okuyamadim, yarin kesin okicam.

Interesan kan grubuna gore beslenmek opuyorumnanaktan

amanın(((((((((((((((
Bittim ben ne etcemmm yed,m 2 böreyi aldım geri kiloyu(((

uzulme bi yuruyuse cikarsin 1saat kadar, yakarsin 2 boregi:) ay dusunsene ya 1 saat yuruyup aci cekiosun yaktigin kalori nerdeyse 2 sigara boregi kadar illa borek yemek istiosan bari yagda kizarmamis olanlarindan tercih et bence o yag yok mu yag en tehlikelilerden

Birdaahaa mı aslaaa no borek
annem inat için pilav yapmış
ama yemecemyemecem inat etiiimm :umursamaz:

herkese merhaba kızlar,

dün neler yaptım onları anlatmak istiyorum ;

sabah servisçe kahvaltıya gittik ben normal kahvaltıya gitcemizi sanıyordum onlar börekçiye götürdüler e bende yedim 1 aydır ilk defa börek yedim tabi azcık 2 bardak şekersiz çay
öğlen
arkadaşımın doğumgünüidi yemeğe gittik tabi ben sadece köfte ve ayran yedim,1 tanede şekersiz kahve içtim ilk defa sonrada 3 buçuk gibi bir türk kahvesi
4 gibi 1 elma
akşam;

anneme gitmiştik orda 1 tabak çorba adet kabak dolması 1 tane tavuk butu yarım tabakta pancar

vede akşam son olarak çilek yedim

çok hareketli bir gündü hep koşturdum ve heryerde karşıma börek çıktı tabi 2 bardak yeşil çay vede 3 litre su

bugünde annemle gezmeye gideceğiz ve yazamayacağım hepinizi öpüyorum

ay bende doğum kontrol hapı kullanıyorum. önce farklı şekilde korunduk ama her ay stres her ay stres dedik hap kullanalım rahat edelim. doktora danıştım kilo meselesini yasmin tavsiye etti kilo aldırmıyormuş yani yağların nedeni o değil ama tabi vucutta su tutululmasına neden oluyor ve kilo aldığımızı sanıyoruz. yani doktor öle dedi...
inşallah bir an önce ideal kilona ulaşıp bebek sahibi olursun. ama ideal kilona ulaş önce. bende hamile kalmadan önce kilomun düşük olmasını istiyorum. şu an istediğim 59kiloya düşmek ama hamile olmak istediğimde 57kilo falan olmak istiyorum ileriiilerde.
benim bir tanış 45-50 kilo arası seyreden 1,65 falandı boyu evlendi 56 oldu ve o zaman hamile kaldı ya inanır mısın ayak bileklerine kadar çatladı.

aaa bir tek ben varıımmm...
selam kızlar herkese iyi haftasonlarıı
ama bana hafta sonu değil çünkü okuldayım veli toplantısına geldim . bir ara oldu girim dedim.
kötü bişi yaptım ben kızlar
hafta sonu yemekhanede yemek yok,
eve gitmeyede çok,
arkadaşlar kumpir yiyelim dedi,
şeytan sende ye bir kereden bişi olmaz dedi ve bende sipariş ettim.
az sonra gelecek.

sabah yağsız kızarmış ekmekle 2kibrit kutusu peynir yediim.
ara yoğundu bişi yemedim
öğlenim kumpir oldu
akşamada dayak yiyim klava: ah bana...

akşam napsamda dengelesem. yürüsem koşsam atlasam zıplasam oof of ama çok canım çekti:çok üzgünüm:

uzgunduygucum banada sanki yediklerimizin kalorisini az fiziksel aktivitelerinkini çok gösteriyor gibi geldi.
ben okuldayım tempom çok yüksek. oradaki hesaba göre geçende günü eksi kalorilerle bitiriyorum ve oradaki hesaba göre aldığım kaloriden harcadığım kaloriyi çıkarınca geriye pek bişi kalmıyor ve daha fazla vermem gerekiyor.
ama yinede inşallah senin tahminin doğrudur. ay fazla göstersinde az gösterip bizi yanıltmasın yeter ki

selam bacular
hepinize iyi hafta sonları diliyorum.

önce dün yediklerimi yazmakla başlıyayım unutmuşum
sabah 6 da ilaçlarım
7 de 2 gün kurusu ve ılık su
benim canavarı okula götürdüm öğretmen yokmuş geri geldik insan bir arar demi uykusu vardı kuzucuğumun zor kaldırmıştım.geleni kapıdan gönderiyorlar hadi ben arabayla gittim servisle gelen yada onca yol yürüyen varalsanaalsanasmile
neyse eve geldik acıkmış bizimki 9 gibi ona eşlik edeyim diye
1 adet haşlanmış yumurta
1 bardak çay
1 dilim eski kaşar
biraz peynir ve domates salatalık
sonra saat 13 gibi 1 kahve tatlandırıcım kalmamış bal kattım içine şeker yerine
sonra acıktım 1 salatalık
1 avuç kadar makarna yoğutla birlikte
3 adet mürdüm eriği
akşama kadar böyle iyiydi
akşam fırında salçalı yağsız sarımsaklı tavuk
2 kaşık yoğurt
dayanamadım azcık makarna yedim klava:çok özlemişim 1 aydır yemedim nerdeyse
üzerine 1 adet limon sıkılmış soda
ee tabi buğday yasak olunca hoop tartı oldu 74 bu sabah inanamıyorum yaaakafamçokkarıştıböyle saçma bir bünye varmı kimsede. dün sabah neydi bu sabah ne
ama belki abartısız 4 litre su içiyorumdur.ilaçlar ağzımı kurutuyor hepsi bendekaldı sanırım.:bbo:

bu sabah tam dayaklığım.
insan bir yere kadar kendini tutabiliyor yahu ekmeksiz makarmasız ömürü nasıl geçircem ben yamafoldumben
bu sabahki günahımı yazayım
1 simit koçiş almışbende yedim hemde kaymaklı balla birlikte
1 adet yumurta
domates salatalık bol maydanozlu ve limonlu
1 bardak çay
sonra kahve sütlü ve ballı
ama sabah çayıma 2 şeker attımeyvahedigeldismile
koçişi markete göndermicem bidaha yahu yumurtaya gönderdim kek alıp gelmiş.
itiraf ediyorum onu kahveyle yedimklava:
biri beni durdursun senağlamakaydirigubbakcemile:mymeka:
gidip temizlik yapayım bari

selam!...bugün diyetimin ilk günü ve şöyle geçti günüm:
sabah bir bardak ılık su
2 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
4 adet zeytin,
1 bardak şekersiz çay.kahvaltım böyle geçti.
öğlen komşudaydık bi kaç kaçamak yaptm:kedi: ama tabağmdan sadece 1 dlim kek ve bir dilim börek yedim.diğerlerini yemedm.ve zaten bunları yediğim için akşam yemek yemyceğm.
neyse sonra;
30 dk yürüyüş,
20 dk plates,
30 tane mekik,
30 dk egzersiz yaptım.
dediğim gibi akşam yemek yok sadece meyve yiycem.
evet ilk günüm böyle geçti.inşallah bir an önce şu fazlalıklardan kurtulurum...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…