uzgunduygucum banada sanki yediklerimizin kalorisini az fiziksel aktivitelerinkini çok gösteriyor gibi geldi.
ben okuldayım tempom çok yüksek. oradaki hesaba göre geçende günü eksi kalorilerle bitiriyorum ve oradaki hesaba göre aldığım kaloriden harcadığım kaloriyi çıkarınca geriye pek bişi kalmıyor ve daha fazla vermem gerekiyor.
ama yinede inşallah senin tahminin doğrudur. ay fazla göstersinde az gösterip bizi yanıltmasın yeter ki
selam kızlar bende al ver uğraşıyorum külocuklarımla dün küçük kızımın kulağını deldirdim içimde sıkıntıydı deldirince rahatladım biraz daha büyürse aklı erdiğinde korkar deldirmezdiye deldirdim artık küpeli bir cadıyız
ay bende doğum kontrol hapı kullanıyorum. önce farklı şekilde korunduk ama her ay stres her ay stres dedik hap kullanalım rahat edelim. doktora danıştım kilo meselesini yasmin tavsiye etti kilo aldırmıyormuş yani yağların nedeni o değil ama tabi vucutta su tutululmasına neden oluyor ve kilo aldığımızı sanıyoruz. yani doktor öle dedi...
inşallah bir an önce ideal kilona ulaşıp bebek sahibi olursun. ama ideal kilona ulaş önce. bende hamile kalmadan önce kilomun düşük olmasını istiyorum. şu an istediğim 59kiloya düşmek ama hamile olmak istediğimde 57kilo falan olmak istiyorum ileriiilerde.
benim bir tanış 45-50 kilo arası seyreden 1,65 falandı boyu evlendi 56 oldu ve o zaman hamile kaldı ya inanır mısın ayak bileklerine kadar çatladı.
ay bende doğum kontrol hapı kullanıyorum. önce farklı şekilde korunduk ama her ay stres her ay stres dedik hap kullanalım rahat edelim. doktora danıştım kilo meselesini yasmin tavsiye etti kilo aldırmıyormuş yani yağların nedeni o değil ama tabi vucutta su tutululmasına neden oluyor ve kilo aldığımızı sanıyoruz. yani doktor öle dedi...
inşallah bir an önce ideal kilona ulaşıp bebek sahibi olursun. ama ideal kilona ulaş önce. bende hamile kalmadan önce kilomun düşük olmasını istiyorum. şu an istediğim 59kiloya düşmek ama hamile olmak istediğimde 57kilo falan olmak istiyorum ileriiilerde.
benim bir tanış 45-50 kilo arası seyreden 1,65 falandı boyu evlendi 56 oldu ve o zaman hamile kaldı ya inanır mısın ayak bileklerine kadar çatladı.
selam!...bugün diyetimin ilk günü ve şöyle geçti günüm:
sabah bir bardak ılık su
2 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
4 adet zeytin,
1 bardak şekersiz çay.kahvaltım böyle geçti.
öğlen komşudaydık bi kaç kaçamak yaptm:kedi: ama tabağmdan sadece 1 dlim kek ve bir dilim börek yedim.diğerlerini yemedm.ve zaten bunları yediğim için akşam yemek yemyceğm.
neyse sonra;
30 dk yürüyüş,
20 dk plates,
30 tane mekik,
30 dk egzersiz yaptım.
dediğim gibi akşam yemek yok sadece meyve yiycem.
evet ilk günüm böyle geçti.inşallah bir an önce şu fazlalıklardan kurtulurum...kaydirigubbakcemile2
merhaba,
hadi kolay gelsin sana iyi zayıflamalar ama canım öğün atlama salata olsun çorba olsun ye seyrek yiyerek zayıflayamazsım 3+3 yemek yemelisina.s.
bu sabah tam dayaklığım.
insan bir yere kadar kendini tutabiliyor yahu ekmeksiz makarmasız ömürü nasıl geçircem ben yamafoldumben
bu sabahki günahımı yazayım
1 simit koçiş almışbende yedim hemde kaymaklı balla birlikte
1 adet yumurta
domates salatalık bol maydanozlu ve limonlu
1 bardak çay
sonra kahve sütlü ve ballı
ama sabah çayıma 2 şeker attımeyvahedigeldismile
koçişi markete göndermicem bidaha yahu yumurtaya gönderdim kek alıp gelmiş.
itiraf ediyorum onu kahveyle yedimklava:
biri beni durdursun senağlamakaydirigubbakcemile:mymeka:
gidip temizlik yapayım bari
şişmancık arkadaşım nerelerdesin?
Gruba katıldığın ilk 2 gün 30.03 -31.03 tarihlerinde paylaşımın gayet iyiydi.sonra 2 günün sonunda 02.04 tarihinde 1 mesaj daha sonra 05.04 tarihinde 1 mesaj yazmışsın.acaba bebeği hasta giremiyormu diye düşündüm.profiline baktım dün yani 07.04 de kk ya girmiş ve gruba yazmadan çıkmışsın canım.sorun nedir?
canım bu şekilde mazerette bildirmedin seni bu hafta listeye alamıcam üzgünüm.düzenli paylaşımda bulunursan haftaya tamammı canım.[/Q
Günaydın kızlar,Sılagülcüm neolur kusura bakma canım evde bebek,işyerinde bir ton angarya iş bitürlü fırsat bulup yazamadım canım.Aslında o gördüğün 07.04 de bunları yazmak için girmiştim ama sayfayı açıp bıraktığımı bile unutmuşum:çok üzgünüm:
Bu takıma alınmayı talep ederken evdeki canavarımın beni bu kadar oyalayacağını asla düşünmemiştim,bu yoğunluk burdaki aktif bulunma durumumu maalesef engelliyo:çok üzgünüm:Sizlerle yoğun olarak paylaşımda bulunamayacımdan e malum takımların da çok haklı olarak koyduğu kurallar olduğundan sanırım sizleri dışardan okumakla yetinicem:çok üzgünüm:
Hepinizi tanıdığıma çok sevindim arkadaşlar umarım herkes istediği kilosuna en kısa zamanda kolayca iner,öpüyorum hepinizia.s.
Günaydınlar geçmişi okuyamadan bi yazayım dedim. Mağlum ben hafta sonları giremiyorum. Cumartesi günü kayınvalidemi hastaneye götürdük. MR Filan çektirdik. Cumartesi çok geç saatlere kadar hastanedeydim Saat 12 gibi bi dilim börek yedim. Pazar günü de annem hastalandı. Tansiyonu falan düştü onunla ilgilendim. Her cumartesi pazar bişey çıkıyo =(( Allah sağlık sıhat versin gerisi önemli değil.
şişmancık arkadaşım nerelerdesin?
Gruba katıldığın ilk 2 gün 30.03 -31.03 tarihlerinde paylaşımın gayet iyiydi.sonra 2 günün sonunda 02.04 tarihinde 1 mesaj daha sonra 05.04 tarihinde 1 mesaj yazmışsın.acaba bebeği hasta giremiyormu diye düşündüm.profiline baktım dün yani 07.04 de kk ya girmiş ve gruba yazmadan çıkmışsın canım.sorun nedir?
canım bu şekilde mazerette bildirmedin seni bu hafta listeye alamıcam üzgünüm.düzenli paylaşımda bulunursan haftaya tamammı canım.[/Q
Günaydın kızlar,Sılagülcüm neolur kusura bakma canım evde bebek,işyerinde bir ton angarya iş bitürlü fırsat bulup yazamadım canım.Aslında o gördüğün 07.04 de bunları yazmak için girmiştim ama sayfayı açıp bıraktığımı bile unutmuşum:çok üzgünüm:
Bu takıma alınmayı talep ederken evdeki canavarımın beni bu kadar oyalayacağını asla düşünmemiştim,bu yoğunluk burdaki aktif bulunma durumumu maalesef engelliyo:çok üzgünüm:Sizlerle yoğun olarak paylaşımda bulunamayacımdan e malum takımların da çok haklı olarak koyduğu kurallar olduğundan sanırım sizleri dışardan okumakla yetinicem:çok üzgünüm:
Hepinizi tanıdığıma çok sevindim arkadaşlar umarım herkes istediği kilosuna en kısa zamanda kolayca iner,öpüyorum hepinizia.s.
sağol canım iyi dileklerin için
evet canım çok haklısın bende hesaplınca okuldayken eksilerre dayanıyor fakat
öğrenciyim bende lise son sırada otururken ne kalorisi yakablilriz bu konuda şüpheliyim
hani ayakta olsak oke aama böylesi bana tuaf geliyor cnm
Ayriyetten kalori yakımı kişiden kişiye değişiyorsa yapı olarak hareket etmeden bünye kendi kendine ne kadar kalori yakıyor çok merak ediyorum hesaplanıyormu??
slm benide aranıza alırmısınız 1.62boyda 71 kiloyum kan iğneleri yüzünden kilo aldım kaptanın burası boş isteyen gelsin dediği içi geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?