Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet canım çok haklısın bende hesaplınca okuldayken eksilerre dayanıyor fakat
öğrenciyim bende lise son sırada otururken ne kalorisi yakablilriz bu konuda şüpheliyim
hani ayakta olsak oke aama böylesi bana tuaf geliyor cnm

Ayriyetten kalori yakımı kişiden kişiye değişiyorsa yapı olarak hareket etmeden bünye kendi kendine ne kadar kalori yakıyor çok merak ediyorum hesaplanıyormu??

selam kızlar bende al ver uğraşıyorum külocuklarımla dün küçük kızımın kulağını deldirdim içimde sıkıntıydı deldirince rahatladım biraz daha büyürse aklı erdiğinde korkar deldirmezdiye deldirdim artık küpeli bir cadıyız

Oh Ne Güzel olmuşdur opuyorumnanaktan
Kaç yaşında kızın
Bende Hatırlarım 3 yaşında Derldrimişti annemle babam
Çok korkmuştum

gerçektenmi yaaa çok korkuyorum kilo alıp verememekten oyüzden bebiş olana kadar zayıflaya bildiğim kadar zayıflayacağım ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum ama onun verdiği kilodan kurtulana kadar bebiş yapar onun verdiği kilolardan kurtulurum daha ii genede o kadar çatlaması kötü tabi korktum ama şimdi ben eyvahedigeldismile

merhaba,

hadi kolay gelsin sana iyi zayıflamalar ama canım öğün atlama salata olsun çorba olsun ye seyrek yiyerek zayıflayamazsım 3+3 yemek yemelisina.s.

merhaba,

hadi kolay gelsin sana iyi zayıflamalar ama canım öğün atlama salata olsun çorba olsun ye seyrek yiyerek zayıflayamazsım 3+3 yemek yemelisina.s.

teşekkürler canm.evet öğün atlamam doğru değil ama böyle öğlen fazla kaçırdıysam akşam yemiyerek dengelemeye çalışıyorum.a.s.

slm kizlar..2gündpr yazamiyorum sitede sorun vardi giremedim..
Dünde dügün vardi bide üstüne calistim hic bisey yazamadim..
dün ben biraz dügün sebebiyle kacirdim ama telefi etmeye calisicamm bugun spor yapicam..
dün ne yediklerimi unuttum yaaamafoldumbentam olrak hatirlamiyorum
nese bügünküleri yazarim artik...

Silagulcum bence kendini makarna yemiycem die bu kadar zorlama canim cekiyorsa ye bence..
Taylan kümeliden dinledim bende makarnayi haslarken suyunu kendisinin cekmesini saglamalisin yani cok iyi ayarlamalisin..
Bide az sivi yagda sebze soteleyip sos yapabilirsin 1 tabak yersin böylece kilo almazsin..caninin cektigi seyler bazen bünyenin gerektigi seyler olabiliyor..
esmer makarna tavsiye ederim hem lezzetli hemde az kalorili ztn makarna haslatinca kalorisi düsüyor:teselli:

Sabah kahvaltısında
20gr peynir
15 gr yeşil zeytin
2 ince dilim kepek ekmek
1 bardak biberiye çayı içtim

daha sonra 1 elma yedim

55.5e inmişim ama galiba o yarım kiloda regl olamadığım nedeniyle yaptığı şişkinlik olabilirmi eyvahedigeldismile

GÜNAYDIN KIZLAAAR ,

Çok yoğun ve yorucu bir hafta sonu geçirdim spor yapamadım ama doyasıya bir temizlik yaptım tabi en büyük kaçamağımda simit oldu simit yedim ve çok pişmanım artık daha çok dikkat edicem ara ve küçük hediyeleri kaldırıyorum hayatımdan,

Pazar günü ,

kahvaltıda 1 simit peynir yumurta ve portakal suyu arkasından yeşil çay içtim

sonra temizliğe başladığım için tüm öğünleri atladım pişmanım birde misafir vardı zaten onlar gitmeden temizlik yapamadım

akşamda tavuk sote yaptım meyve suyu ile sadece onu yedim he bide tabi cacık,

unutmadığım en ii şey yeşil çay 2 koca fincala içtim hafta sonu yaptıklarım için pişmanım bir daha olmayacak

Günaydınlar geçmişi okuyamadan bi yazayım dedim. Mağlum ben hafta sonları giremiyorum. Cumartesi günü kayınvalidemi hastaneye götürdük. MR Filan çektirdik. Cumartesi çok geç saatlere kadar hastanedeydim Saat 12 gibi bi dilim börek yedim. Pazar günü de annem hastalandı. Tansiyonu falan düştü onunla ilgilendim. Her cumartesi pazar bişey çıkıyo =(( Allah sağlık sıhat versin gerisi önemli değil.

Diyet Kemiklerinizi Değil, Kilonuzu Eritsin!
Uyguladığınız diyetin, kemikleriniz üzerinde önemli etkisi vardır. Kilo verirken kemik sağlığınızı korumaya önem vermelisiniz!

Diyet Kemiklerinizi Değil, Kilonuzu Eritsin!
Kemiklerinizin sağlıklı olması için, hangi yiyecekleri tüketeceğinize önem vermelisiniz. Kemikleriniz için kalsiyum, D vitamini, fosfor, K vitamini ve magnezyum çok gereklidir. Peki, bunlar hangi besinlerde bulunur?

Magnezyum: Tam tahıllı ürünlerde, koyu renkli sebzelerde, fındık ve bezelyede

D vitamini: Özellikle güneş ışığı ve yağlı balık

Fosfor: Balık, yumurta, süt, yağsız et, tavuk ve hindi

Kalsiyum: Yağ oranı az olan süt, yoğurt ve peynirde; ayrıca lahana, brokoli, soya sütü, badem, somon ve tahıllı yiyecekler

Özellikle çocukluk ve gençlik dönemi, kemik oluşumunun sürecidir. Kalsiyumla birlikte pek çok vitaminin alınması gerekir.

30 yaşından itibaren kemikler daha hassaslaşır. Çabuk kırılmasını önlemek için, kalsiyum almaya önem vermelisiniz.. Ayrıca fiziksel aktiviteler de kemik sağlığı için bu yaşlardan itibaren daha çok önem kazanır.

Kemikler, vücudumuzun temel omurgasını oluşturur. Bunun yanı sıra kandaki kalsiyum seviyesini sağlıklı düzeyde tutmaya yardımcı olur.

Kemik gücü, kadın ve erkekte değişiktir. Bazı kişilerin kemik yapısı daha güçlüdür. Ancak aklınızda tutmanız gereken, yağın kemik yoğunluğunu azalttığıdır.

Düzenli olarak spor yapmak kemikler açısından büyük önem taşır. Kemikleriniz için, hiçbir şey yapamıyorsanız, yürüyün!

Sigara ve alkol bağımlılığı, kemik sağlığını olumsuz yönde etkiler.

Düzenli ve sağlıklı beslenmek, sadece kilo kontrolünüz açısından değil, kemikleriniz açısından da önemlidir. Öğün atlamadan ve gerekli vitaminleri eksik almadan yeme biçimi geliştirmelisiniz.

Yiyeceklerin dışında alınan multivitamin takviyeleri, kemikler açısından olumlu etki yapar. Ancak kullanmadan önce bir uzmana danışmanız tavsiye edilir.

geçmiş olsun canım herişin başı sağlık

günaydın kızlar cumartesi sabahı çok girmeye çalıştım siteye ama giremedim sanırım bi sorun vardı ne yediklerimi paylaşayım
cumartesi sabah
1 adet çikolata
öğle 1 simit 2 bardak çay+zeytin+peynir
akşam ekmek arası döner+ayran+patates kızartması
gece meyve yedim
pazar sabah
1 dilim ekmek peynir zeytin 1 bardak çay
ara 1 türk kahvesi 1 adet çıtır
öğle 3 adet çiğ börek+ayran
akşam
çorba+biraz pilav patates ve köfte+fanta
arada 1 bardak çay
hafta sonu hiç iç açıcı değildi biraz problemli bi hafta sonu geçirdim kızlar ve malesef sinirden rejim bile aklıma gelmedi kusura bakmayın mafoldumben

selam duygucum,
evet her bünyenin hiç bişi yapmasada yaktığı bir kalori miktarı varmış. hani ilk geldiğin zamanlarda bir tane yazmıştım ya sana. ay bende unutmuşum nasıl yapılıyordu dur eski yazılara bakıp da bulim barim.

selam kızlar günaydın hepinizeee,
dün dün çok kötü bir gündü. ilk defa bir diyetievde yapılmış güzel bir pilavı, sucuklu yumurtayı, tavuğu o kadar özlemişim ki. baharda ipini koparıp çimenlere dalan inek gibi daldım mutfağa taabiri caizse.
dün akşama kadar ilk defaa eşimle birlikteydik. o buraya üyeliğimi bilmiyor, o yüzden onun yanında açamıyorumaklinialirimsmile

günahlarımı utanarak yazmaya başlim

kahvaltısucuklu yumurta11:00gibi
peynir
salatalık,domates
salam
beyaz ekmek

öğlen saat 15gibi
haşlanmış tavuğu yağsız kızartmaya çalıştım
bir porsiyonda pilav
yanındada kola
salata

akşam
bir porsiyon pilavı eşimle birlikte yedik.
yanında yoğurt

sonrada orta sehpada çilek vardı yarım kilo ve kivi
akşama kadar git gel bitirdik onuohaoldumsmile

ama tabi abarttığımın farkındayım bir günde bu kadar çok günah olur mu. kahvaltıda çoştun öğlen durul ama olur mu kaçtı ipin ucu bi kerem. hep çok aç hissedip çok yiyeceğimi farkettiğim için bütün yemeklerden önce en az üç bardak limonlu su içtim. yemeği eritmeye yardımcıymışya. birde yemeklerden sonra zencefil çayı ve soda. çok gezdim temizlikte yaptım. hafta sonu kilo vermekten geçtim keşke kilo almamış olsam.

slm benide aranıza alırmısınız 1.62boyda 71 kiloyum kan iğneleri yüzünden kilo aldım kaptanın burası boş isteyen gelsin dediği içi geldim

slm benide aranıza alırmısınız 1.62boyda 71 kiloyum kan iğneleri yüzünden kilo aldım kaptanın burası boş isteyen gelsin dediği içi geldim

selam Gizem
ah o kan iğneleri ilaçları... lisede 170boyunda 57kilo fıstık gibi kızken ilk onlarla bozuldu formum ve sonra ipin ucu kaçtıkça kaçtı. derken 71e vurdu.napalım önce sağlık zaten kan düşükken metabolizma zayıflar kilo alınırmış. hiç sürekli tam hedefime ulaşana kadar diyet yapmadığım biraz diyet aşırı açlık yada fazla spor vücut az toparlandı kendimi iyi hissetmeye başladım diyeti bıraktım. Al ver al ver vucutta sarkıyor çatlıyor kötü oluyor. ama burası sayasinde ilk defa bu kadar uzun zaman diyet yaptım ara sıra yukarıda da yazdığım gibi kaçamak oluyor ama pes etmek yok devam ediyorum taaa ki hedefime ulaşana dek.
gerçekten kilo vermek istiyorsan ve kararlıysan gerçekten bir gruba katılmak çok faydalı.

tatlı kaptanımız sık sık sağolsun girer buraya bize destek olur yazdıklarımızı elinden geldiğince cevaplar.
inşallah gruba girersin ve inşallah hedef kilona ulaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…