canim eger imkanin varsa yüzmeye gidebilirsin cok iyi geliyor yüzme ben bikeresinde hafta sonlari falan yüzüyordum 3 haftada 4kilo verdim..tabi kilo verdim die gaza gelip geri aldim o baskadelikafaduldendelikafaduldenya sanırım çok ters saatlerde giriyorum kesişemiyoruz.
ay bişi anlatmak istiyorum,
haftaya eşimin memleketine gideceğiz. eşim tarafı en son beni 71kilo görmüştü şimdi 66küsüre indim ya.. şimdiii iki hafta var gitmeye iki haftada keşke iki kilo versem 64kilo gitsem çok istiyorum. hani bide son gittiğimde 71kilo ile evlenince işte öyle kilo alınıyor evlenince eski güzellik kalmıyor lafları oldu, evlenen kadın kendini bırakıyormuş da falan filan. yani kilo almışım güzelliğim gitmeye başlamış diye özetledim yapılan konuşmaları.
görsünler bakalım evlenen, güzelliği giden, kendini bırakan kadını:dilcikar:
kızlar herzaman birbirimizin yardımına ihtiyacımız var ama ne olur özellikle şu iki hafta bana yardımcı olun dövmekklava: kızmak serbest.
ya sanırım çok ters saatlerde giriyorum kesişemiyoruz.
haftaya eşimin memleketine gideceğiz. eşim tarafı en son beni 71kilo görmüştü şimdi 66küsüre indim ya.. şimdiii iki hafta var gitmeye iki haftada keşke iki kilo versem 64kilo gitsem çok istiyorum. hani bide son gittiğimde 71kilo ile evlenince işte öyle kilo alınıyor evlenince eski güzellik kalmıyor lafları oldu, evlenen kadın kendini bırakıyormuş da falan filan. yani kilo almışım güzelliğim gitmeye başlamış diye özetledim yapılan konuşmaları.
kızlar herzaman birbirimizin yardımına ihtiyacımız var ama ne olur özellikle şu iki hafta bana yardımcı olun dövmekklava: kızmak serbest.
canim eger imkanin varsa yüzmeye gidebilirsin cok iyi geliyor yüzme ben bikeresinde hafta sonlari falan yüzüyordum 3 haftada 4kilo verdim..tabi kilo verdim die gaza gelip geri aldim o baskadelikafaduldendelikafadulden
yada koşabilrsin yediklerinede dikkat et bence asla diyetini asma sonunda insanlara bişey ispatlamak ve nispet yapmaksa sakın haaa pilav makarna yeme bol bol yeşil çay iç a.s.
yediklerime dikkat ediyorum tabi ara sıra kaçamak oluyor.sporda zamanım oldukça yapıyorum.
ama bişi var nispet yapmak gibi bir şey aklıma gelmemişti yazarken. belki yazdıklarımla istemeden öyle bir şey anlaşılmış olabilir. evet bişi yapmak istiyorum ama ismi nispet olunca kendime yakıştıramadım şimdi. ama kimseye nispet yapmak iiçin kilo vermek istemiyorum. neysee
dediğim gibi zaten çok sık gitmiyorum kaynanam tarafına.en son gördüler kilolu dediğim zaman laflar oldu üzüldüm sinirlendim. bak biz demiştik gittikçe şişiyorsun gibi bir durum ve haklı çıktılar süreklide söylediler haklılarya artık. sinir oldum onlara şişko kim görsünleerr...
Silagulcum bence kendini makarna yemiycem die bu kadar zorlama canim cekiyorsa ye bence..
Taylan kümeliden dinledim bende makarnayi haslarken suyunu kendisinin cekmesini saglamalisin yani cok iyi ayarlamalisin..
Bide az sivi yagda sebze soteleyip sos yapabilirsin 1 tabak yersin böylece kilo almazsin..caninin cektigi seyler bazen bünyenin gerektigi seyler olabiliyor..
esmer makarna tavsiye ederim hem lezzetli hemde az kalorili ztn makarna haslatinca kalorisi düsüyor:teselli:
zaten nispet kelimesini kötü anlamda kullanmadım bende ben başarılı kararlı ne istediğini bilen bir kadınım şişmanlık bana göre değil gibisinden bişey kastetmiştim bu tarz olaylar güzeldir kötü anlamda değil başara bildim anlamında iyidir bence a.s.
Günaydınlar geçmişi okuyamadan bi yazayım dedim. Mağlum ben hafta sonları giremiyorum. Cumartesi günü kayınvalidemi hastaneye götürdük. MR Filan çektirdik. Cumartesi çok geç saatlere kadar hastanedeydim Saat 12 gibi bi dilim börek yedim. Pazar günü de annem hastalandı. Tansiyonu falan düştü onunla ilgilendim. Her cumartesi pazar bişey çıkıyo =(( Allah sağlık sıhat versin gerisi önemli değil.
şişmancık arkadaşım nerelerdesin?
Gruba katıldığın ilk 2 gün 30.03 -31.03 tarihlerinde paylaşımın gayet iyiydi.sonra 2 günün sonunda 02.04 tarihinde 1 mesaj daha sonra 05.04 tarihinde 1 mesaj yazmışsın.acaba bebeği hasta giremiyormu diye düşündüm.profiline baktım dün yani 07.04 de kk ya girmiş ve gruba yazmadan çıkmışsın canım.sorun nedir?
canım bu şekilde mazerette bildirmedin seni bu hafta listeye alamıcam üzgünüm.düzenli paylaşımda bulunursan haftaya tamammı canım.[/Q
Günaydın kızlar,Sılagülcüm neolur kusura bakma canım evde bebek,işyerinde bir ton angarya iş bitürlü fırsat bulup yazamadım canım.Aslında o gördüğün 07.04 de bunları yazmak için girmiştim ama sayfayı açıp bıraktığımı bile unutmuşum:çok üzgünüm:
Bu takıma alınmayı talep ederken evdeki canavarımın beni bu kadar oyalayacağını asla düşünmemiştim,bu yoğunluk burdaki aktif bulunma durumumu maalesef engelliyo:çok üzgünüm:Sizlerle yoğun olarak paylaşımda bulunamayacımdan e malum takımların da çok haklı olarak koyduğu kurallar olduğundan sanırım sizleri dışardan okumakla yetinicem:çok üzgünüm:
Hepinizi tanıdığıma çok sevindim arkadaşlar umarım herkes istediği kilosuna en kısa zamanda kolayca iner,öpüyorum hepinizia.s.
canım buradan paylaşımlarına devam edebilirsin motive olmak amacıyla.inşallah sende hedefine ulaşırsın. burada listeye girmeden yarışabilirsin eğer istersen.bebişinide öpüyorum.Şeniz
slm benide aranıza alırmısınız 1.62boyda 71 kiloyum kan iğneleri yüzünden kilo aldım kaptanın burası boş isteyen gelsin dediği içi geldim
gel buyur canım. ama gerçekten kararlıysan hoşgeldin aramızaŞeniz
selam Gizem
ah o kan iğneleri ilaçları... lisede 170boyunda 57kilo fıstık gibi kızken ilk onlarla bozuldu formum ve sonra ipin ucu kaçtıkça kaçtı. derken 71e vurdu.napalım önce sağlık zaten kan düşükken metabolizma zayıflar kilo alınırmış. hiç sürekli tam hedefime ulaşana kadar diyet yapmadığım biraz diyet aşırı açlık yada fazla spor vücut az toparlandı kendimi iyi hissetmeye başladım diyeti bıraktım. Al ver al ver vucutta sarkıyor çatlıyor kötü oluyor. ama burası sayasinde ilk defa bu kadar uzun zaman diyet yaptım ara sıra yukarıda da yazdığım gibi kaçamak oluyor ama pes etmek yok devam ediyorum taaa ki hedefime ulaşana dek.
gerçekten kilo vermek istiyorsan ve kararlıysan gerçekten bir gruba katılmak çok faydalı.
tatlı kaptanımız sık sık sağolsun girer buraya bize destek olur yazdıklarımızı elinden geldiğince cevaplar.
inşallah gruba girersin ve inşallah hedef kilona ulaşırsın.
:kedi::kedi:
canım inşallah eğer istersen olur. kan grubuna göre diyeti dene.zararlıları ve yararlıları ayırısan işe yara sanırım.
selam kızlar bende al ver uğraşıyorum külocuklarımla dün küçük kızımın kulağını deldirdim içimde sıkıntıydı deldirince rahatladım biraz daha büyürse aklı erdiğinde korkar deldirmezdiye deldirdim artık küpeli bir cadıyız
canım ya kıyamam yerim ben küpeli zilloşu ay ne şekerdir şimdi bayılıyorum kız çocuklarına:ecrin_bebek:Şenizöp benim içinŞeniz
sositososito iki hafta da iki kilo gerçekten istersen verirsin. hiç kaçamak yapmazsan. sporunu bırakmazsan. süper olursun süper vereliniortak
sana güveniyorum diyetini iki haftada ne olursa olsun bozmucaıksın kaçamak yapmıcaksın inanıyorum =)) yerimseniben
bak şimdi kendimi çok iyi hissetttim teşekkür ederim:1hugpuyorumnanaktan
selam bacular nasılsınız görüşmeyeli?
beni sorarsanız pek iyi sayılmam yine bir kriz atlattım cumartesi gecesi.
sebebi yok psikolojik deyip çıkıyorlar işin içinden.durup dururken film izlerkende olmazki demi.
neyse onca kortizonu ilacı yedim geldim.
şükür bunuda atlattım. her seferinde kelime-i şahadet getiriyorum nefesim kesilince bu sefer gidiyorum diyorum.yaşlar akıyor gözlerimden.mafoldumben
bana neler oluyor bilemiyorum.mafoldumben
pazar sınava girecektim güya o kadarda heveslenmiştim.gidemedimmafoldumbenpazar 10.30 da kalktım yarım yamalak bir kahvaltı sonra bir yattım 4 saat uyumuşum yine.
dün aklımda sadece akşam yemeği kaldı sabah ne yedim hatırlamıyorum.
2 y.kaşık pilav ve 1 but
biraz yoğurt tırtıkladım bol su
selam kızlar bende al ver uğraşıyorum külocuklarımla dün küçük kızımın kulağını deldirdim içimde sıkıntıydı deldirince rahatladım biraz daha büyürse aklı erdiğinde korkar deldirmezdiye deldirdim artık küpeli bir cadıyız
hoşbulduk arkadaşlar geçmiş olsun silagul
selam bacular nasılsınız görüşmeyeli?
beni sorarsanız pek iyi sayılmam yine bir kriz atlattım cumartesi gecesi.
sebebi yok psikolojik deyip çıkıyorlar işin içinden.durup dururken film izlerkende olmazki demi.
neyse onca kortizonu ilacı yedim geldim.
şükür bunuda atlattım. her seferinde kelime-i şahadet getiriyorum nefesim kesilince bu sefer gidiyorum diyorum.yaşlar akıyor gözlerimden.mafoldumben
bana neler oluyor bilemiyorum.mafoldumben
pazar sınava girecektim güya o kadarda heveslenmiştim.gidemedimmafoldumbenpazar 10.30 da kalktım yarım yamalak bir kahvaltı sonra bir yattım 4 saat uyumuşum yine.
dün aklımda sadece akşam yemeği kaldı sabah ne yedim hatırlamıyorum.
2 y.kaşık pilav ve 1 but
biraz yoğurt tırtıkladım bol su
hoşbulduk arkadaşlar geçmiş olsun silagul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?