Aynen benimkide hiç şimanladın demedi ama şimdi zayıfladığımı farkediyor18 kiloyu farketmeyen bi göz doktoruna gitsin canım. Benim de eşim hiç farketmiyo 1.5 senede 20 kilo aldım onu farketmeyince şimdi verdiğim 3-4 kiloyu tabiki hiç farketmedi. Kendimin bu kadar şiştiğimi ben bile anlamamıştım canım eşimle masa tenisi oynarken arkadaşım videoya çekmiş bi izledim şok oldum bildiğin duba olmuşum :S
Bende kronik kabızım ama bazen meyve cayları iyi geliyo lipton kayısılı özellikleGelmedi canım ya zaten aç karnına 1 taneyi ancak yedim bana mısın demedi pfff 2-3 lt su her gün 1 saat yürüyüş koşu bugün yeşil çay da içtim baya ama yokdediğim gibi ilaç kullanmaya başladım onun yan etkisi diyorum ben inş geçer bian önce
Benimki göbekli diyo hep:)Aynen benimkide hiç şimanladın demedi ama şimdi zayıfladığımı farkediyor
Seninkide inatciymis bacimBen de temizlik işine bi gireydim çok iyi olacak temizliğe yardımcı işine eşimi ikna edemedim edemedimden ziyade bulamadım kimseyi iş başa düştü hem de haftaların isyanıyla :S
Tamam teşekkür ederim bundan sonra öyle yaparim:)Canım meyve masum geliyordur sana belki ama inan masum değil gece yinen meyveler. onun yerine yemek ye bak daha güzel gidicek kılolar
Evet canım ya her konuda değil de inadı işte kendisine anlamsız geliyo bu isteğim yanaşmıyo çoluk çocuk yok nolacak sanki yavaş yavaş yapalım birlikte diyo ama bi taraftan da ikimiz de deli gibi dağınığız bi tarafı toplarken arkamı dönmeden dağılmış buluyorumSeninkide inatciymis bacim
Ben de şu hedef kiloya bi gelim de inşallah fa rkettiricem nişanlılık kıyafetlerimlebenimki farkediyo kizlar hosunada gidiyo zannimca
Aslinda mantikli ya gelen gidende yoksa biraz planli is bolumuyle halledilir sende kadina verecegin paraya elbise alirsin kendineEvet canım ya her konuda değswde inadı işte kendisine anlamsız geliyo bu isteğim yanaşmıyo çoluk çocuk yok nolacak sanki yavaş yavaş yapalım birlikte diyo ama bi taraftan da ikimiz de deli gibi dağınığız bi tarafı toplarken arkamı dönmeden dağılmış buluyorum
Ya biz hiç böyle şeyler yapmıyoz eşimle:)ben zaten ne doktora gitmeyi nede düzenli işler yapmayı sevmem oldum olası allah düsürmesin hastanelere meslegimden olsa gerek iyi bişey düsünemiyorumKeçiboynuzunun kendisi mi canım pekmezi mi iyi geliyo? Çocuk istediğimiz için her türlüsü evde mevcut da :) özütüne kadar var hatta :))
Vayyy süpersinnKaptan çek benim hedefide 60 bakiyim:)yani rica ediyim boyle kaptanim boyle takimim varken bu sefer 38 beden olmiyacamda ne zaman olicam dimi amakilo vermek sizlerle bukadar keyifliyken 8 kilo cok basit vermisken 14 verelim toplamda 20 verelimde basari hikayemizin bi anlami olsun dimi
Tamam hayatım sorun yokKaptan nöbetteyim sabah kiloyu bildiri uyurum ben valla
Yap yap keci boynuzu ye,keciboynuzu candirYa biz hiç böyle şeyler yapmıyoz eşimle:)ben zaten ne doktora gitmeyi nede düzenli işler yapmayı sevmem oldum olası allah düsürmesin hastanelere meslegimden olsa gerek iyi bişey düsünemiyorum
Ooo gitmez mibenimki farkediyo kizlar hosunada gidiyo zannimca
Cek cek cekVayyy süpersinn
Tamam canım senide bildiriyorum
Ayy bende mi çeksem 55 e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?