Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen benimkide hiç şimanladın demedi ama şimdi zayıfladığımı farkediyor

Bende kronik kabızım ama bazen meyve cayları iyi geliyo lipton kayısılı özellikle

Ben de temizlik işine bi gireydim çok iyi olacak temizliğe yardımcı işine eşimi ikna edemedim edemedimden ziyade bulamadım kimseyi iş başa düştü hem de haftaların isyanıyla :S
Seninkide inatciymis bacim

Kaptan çek benim hedefide 60 bakiyim:)yani rica ediyim boyle kaptanim boyle takimim varken bu sefer 38 beden olmiyacamda ne zaman olicam dimi ama kilo vermek sizlerle bukadar keyifliyken 8 kilo cok basit vermisken 14 verelim toplamda 20 verelimde basari hikayemizin bi anlami olsun dimi

Sabah:haşlanmış yumurta, peynir, 2zeytin
Öğle:sehriye çorbası, 2yk ispanak
Aksam:3 kıvırciikla çiğ köfte,ayran
Ara:yeşil çay 2kuru kayısı 1hurma
400ip yarım saat yürüyüş
20dakika egzersiz
3lt su

Seninkide inatciymis bacim
Evet canım ya her konuda değil de inadı işte kendisine anlamsız geliyo bu isteğim yanaşmıyo çoluk çocuk yok nolacak sanki yavaş yavaş yapalım birlikte diyo ama bi taraftan da ikimiz de deli gibi dağınığız bi tarafı toplarken arkamı dönmeden dağılmış buluyorum

Aslinda mantikli ya gelen gidende yoksa biraz planli is bolumuyle halledilir sende kadina verecegin paraya elbise alirsin kendine

Keçiboynuzunun kendisi mi canım pekmezi mi iyi geliyo? Çocuk istediğimiz için her türlüsü evde mevcut da :) özütüne kadar var hatta :))
Ya biz hiç böyle şeyler yapmıyoz eşimle:)ben zaten ne doktora gitmeyi nede düzenli işler yapmayı sevmem oldum olası allah düsürmesin hastanelere meslegimden olsa gerek iyi bişey düsünemiyorum

Kaptan nöbetteyim sabah kiloyu bildiri uyurum ben valla

Vayyy süpersinn
Tamam canım senide bildiriyorum
Ayy bende mi çeksem 55 e

Ya biz hiç böyle şeyler yapmıyoz eşimle:)ben zaten ne doktora gitmeyi nede düzenli işler yapmayı sevmem oldum olası allah düsürmesin hastanelere meslegimden olsa gerek iyi bişey düsünemiyorum
Yap yap keci boynuzu ye,keciboynuzu candir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…