Ayy canım ne güzel bi imkanmış valla çok beğendimBende dün giremedim kızlar. İşten geç çıktım eve geldim bilgisayar bile acmadan kendimi sokaklara attım sporumu yapıyım diye bayada yurumusum.
14.01.2015 menüsü
sabah: dil peynir, yeşil biber, 2 dilim ekmek
Ara: 6 kayısı , fındık
Öğlen: brokoli yemegi, salata
Ara: karammeli puding
Akşam : sebzeli begendi üstüne et
Sıvı: 1,5 lt su ( içmeyi unutmuşum çalışmaktan)
Spor : Eki Görüntüle 1375948
Yemeklerin resmi: Eki Görüntüle 1375949
Gelmedi canım ya zaten aç karnına 1 taneyi ancak yedim bana mısın demedi pfff 2-3 lt su her gün 1 saat yürüyüş koşu bugün yeşil çay da içtim baya ama yokdediğim gibi ilaç kullanmaya başladım onun yan etkisi diyorum ben inş geçer bian önce
Ayy canım ne güzel bi imkanmış valla çok beğendim
İyi aksamlar kizlar hazirmiyiz yarina
Ben de hazirim gulum eger ben bu bunyeyi azbucuk tanidiysam 1kilo garantiBen hazırlanıyorummm. Detoks çaylarımı içiyorum. Tabi lavabo işini napıcam bilmiyorum
insallahhh dilekcimmBen de hazirim gulum eger ben bu bunyeyi azbucuk tanidiysam 1kilo garanti
Bana türkkahvesi iyi geliyor cnmGelmedi canım ya zaten aç karnına 1 taneyi ancak yedim bana mısın demedi pfff 2-3 lt su her gün 1 saat yürüyüş koşu bugün yeşil çay da içtim baya ama yokdediğim gibi ilaç kullanmaya başladım onun yan etkisi diyorum ben inş geçer bian önce
Keciboynuzuda iyi geliyo tavsiye ederimBi tane iyi gelir mi ki. Bana rafinera bi ögünde 6 tane göndermiiş ama bana mısın demedi. Hala kabızım
Nescafe bisküvi olmayaymış daha iyiymiş canım ama öğünlere çok dikkat etmişsin çok beğendim. hurmayı suya koydum canım yarın ben de denicemMenum sabah 1hurma su
Kahvalti 3 dilim cavdar esliginde klasik kahvalti
Ara neskafe 1c,b kefir
Ogle yogurt corba
Ara 3 biskuvi
Aksam cayin isliginde yarim simit peynir canim yemek yemek istemedi
Ara turk kahvesi 2adet ceviz,hurma
Spor disci nedeniyle yarim saatten fazla yuruyus anamin evini tempolu temizlik:)2b yesil cay
Keçiboynuzunun kendisi mi canım pekmezi mi iyi geliyo? Çocuk istediğimiz için her türlüsü evde mevcut da :) özütüne kadar var hatta :))Keciboynuzuda iyi geliyo tavsiye ederim
Temizlik esnasinda yedim eritmisimdir diye dusunuyorum:)Nescafe bisküvi olmayaymış daha iyiymiş canım ama öğünlere çok dikkat etmişsin çok beğendim. hurmayı suya koydum canım yarın ben de denicem
Benim esimde ikisinide kullaniyo pek mennunuz:)Keçiboynuzunun kendisi mi canım pekmezi mi iyi geliyo? Çocuk istediğimiz için her türlüsü evde mevcut da :) özütüne kadar var hatta :))
Ben de temizlik işine bi gireydim çok iyi olacak temizliğe yardımcı işine eşimi ikna edemedim edemedimden ziyade bulamadım kimseyi iş başa düştü hem de haftaların isyanıyla :STemizlik esnasinda yedim eritmisimdir diye dusunuyorum:)
Tebr,k ediyorum aysem seni. Bende 64 e cekicem. Bu bildirimde unutmalayalımda diyelim kaptana. Banada kimse zayıfladın demiyor. Bu gün çaycı abla dedi yüüzün küçülmüş senin diye. başkada bişi yok. Herkess yooo aynısın diyo. Yahu 17 - 18 kilo verdim ben yaaa. 2 yasında cocuk gitti kimsecilker anlamıyor
18 kiloyu farketmeyen bi göz doktoruna gitsin canım. Benim de eşim hiç farketmiyo 1.5 senede 20 kilo aldım onu farketmeyince şimdi verdiğim 3-4 kiloyu tabiki hiç farketmedi. Kendimin bu kadar şiştiğimi ben bile anlamamıştım canım eşimle masa tenisi oynarken arkadaşım videoya çekmiş bi izledim şok oldum bildiğin duba olmuşum :STebr,k ediyorum aysem seni. Bende 64 e cekicem. Bu bildirimde unutmalayalımda diyelim kaptana. Banada kimse zayıfladın demiyor. Bu gün çaycı abla dedi yüüzün küçülmüş senin diye. başkada bişi yok. Herkess yooo aynısın diyo. Yahu 17 - 18 kilo verdim ben yaaa. 2 yasında cocuk gitti kimsecilker anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?