montignag diyeti yapsana ilk hafta fena kilo verdiriyo ama bu diyete devam etmen lazım yarım bırakırsan verdiklerin hooop geri gelir.. ben ilk hafta 4 kilo falan vermiştim tabi bu 4 kilonun 2 kilosu yeni taze alınmış kilolardı.
iyi nescim koşturuyoruz hayat mücadelesi bende 2 bardak yeşil çayım içtim 1 haftadır salmıştım kendimi tekrar topluyorum düğüne kadar 2 haftam var ve ben bu 2 haftada biraz daha bişeyler vermek istiyorum dün kardeşimin asker okuması vardı zayıflamışın dediler çok sevindim ama devam edeceğim inşallah başarırım temmuz sonuna kadar 60 hatta 55 e doğru ilerlersem çok sevineceğim aktivitemi arttırmam lazım bana yardım edin biberiye çayı içeceğim fakat iğrenç tadı varhihoyyyt
yürüyüşler egzersizler ve mekik işi süper helal sana... olmayan kıyafetleri giyebilmek gerçekten büyük motivasyon. şimdiki kilon 60,300dü dimi? 2.300kilo bir haftada çok zorlar ama sonuçta iyi azmederek 1,5 kilo vermişsin bu şekilde en az 1.5 verirsin zaten. yakılan yağ olunca gerçekten 1.5kilo çok fark ediyor vücutta. 2,300 hedefle inşallah verirsin ama veremesende üzülme eminim en fazla 59kilo ile gideceksin memleketine ve o halinlede herkesi çok şaşırtacaksın. en son seni ne zaman gördüler. kaç kiloydun o zaman?
ayy canımm inşallah veririz yaa bende haziranın18 inde ablamın yanına gideceğim alışverişe o zaman kadar 65 olmak istiyomm inşallah olurumm ilk haftalar çok şevkle yürüyodum haftada 1 kg gibi veriyodumm şimdi üşeniyorum bu nedenlede az gidiyo tabiki bende sabahtan beri iki kupa yeşil çay iki kupa form çayı içtimm sanırım biraz abarttım ama karnımda şişlik var sanki biberiyede mi zayıflatıyomuşş dur bide ben deneyimm iğrenç mirenç burnunu tıka ve içç bir dikiştekafamçokkarıştı
nurom yeni takımın hayırlı olsun ..:1hug:..bu arada saçlarımı kızıla boyadım ve birazdan yıkıcam bakalım nasıl olmuş çok merak ediyorum delikafadulden
öğle böyle değil benim arkadaşım biberiye çayını içti hergün süper yağ yakıyor ama tabi farkında olmadan hamile olursan düşük tehlikesi yapabiliyormuş çünkü acaip derecede etkili imiş ben böyle duydum
deva89 süper gidiosun maşallah sana merak etme acelede etme giden kilolar daimi kilolar olsun çok azimlisin ben şu hareketleri yapıyordum evde artık üşeniyorum
biberiye o kadar etkilimiymiiş? süper ya. beşi bir yerdeyi ben ayrı ayrı alıp karıştırıyordum. biberiyem evde var ayrı çayınıda da içeyim bari. kaç bardak içsek iyidir bir günde...
nasıl yapılıyor bu diyet:uhm:ve ne kadar zaman yapmalıyız
sağol canım yaa! inşallah bu azmi kaybetmem! evet biraz acele ediyorum sanki.bunun nedenide haftaya memelekete gideceğim o herhalde.memlekete gittiğimde o farkı göstermek istiyorm insanlara! aklinialirimsmile
ve bir de alışveriş falan yapacağımm! şöylee küçük beden elbiseler almak istiyorum! o küçük beden kıyafet alma zevkini yaşamak istiyorum haftaya!!boshayallersmile
o yüzden biraz acele ediyorum herhalde! boshayallersmile
aslın bu bi şok diyet değil. yani elma diyeti,lahana çorbası diyeti falan değil belli bi süresi yok yeme şeklini değiştiriyosun ve ömür boyu bu şekilde devam ediyosun. sağlıklı beslenme şekli deniliyor. kitabı da varmış ama ben bununla ilgili topicden öğrendim.
kurallar şöyle bir liste var ve o listede yeşil ile yazılmış olan yiyecekler glisemik indeski düşük olan yiyevekler oluyo onlardan yiyebiliyoruz. bide glisemik indeksi yüksek olanlar varki onlarda kırmızı ile yazılmış olanlar ve biz onları yemiyoruz.
her öğünde süt veya süt ürünü ile yeşillik mutlaka yeniyor.
protein ile karbonhidrat aynı öğünde yenmiyor
şeker patates pişmiş havuç prinç ve beyaz un kesinlikle yasak. bunların yerine az miktar bulgur yenebilir,havuç çiğ yenebilir,tam buğday ekmeği yenebilir..
öğünleri zamanında yemek gerekiyor. meyvelerin yanında başka bişey yenmiyor yani meyveyi ya yemekten yarım saat önce yada 2 saat sonra yemek gerekiyor yoksa yağa dönüşüyor. sütümüzü light yada yarım yağlı içiyoruz.. peynirimizde light olacak ama yoğurt farketmiyo.. istersen linki vereyim bi incelere şu kırmızı yeşil besinleri.
burdaki amaç pankreasın çalışmasını düzenleyerek şekerimizi kontrol altında tutmak kolayca zayıflamak. bu diyette kaçamaklara yer yok.
diyet 2 aşamadan oluşuyor yukarıda saydıklarım 1. aşama için geçerli yani kilo verme için.
2. aşama ise istenilen kiloya ulaşıldığında kilo koruma olarak geçiyo onda kaçamaklara müsade var.
bence günde bir bardaktan fazla içme çünkü cidden etkili arkadaşım bir deri bir kemik kalmış durumda baya zayıfladı
nurom yeni takımın hayırlı olsun ..:1hug:..
merhana 3. takımın güzel hatunları ...a.s.
nurom . kendisinin süper paylaşımı vardır.. çokta güzel kilo verir..
artık size emanet .:1hug:..
umarım tez zamanda kalan kilocuklarından kurtulursun ... vede bebiş heberlerini alırız ..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?