Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Amin canım inşallah sende biran önce kavuşursun bebeğine

bugünde bizden başka kimsecikler yokkk buralardaaa çok sesizz bugün herkez pazartesi sendromunda galibaaa

yok canım aslında dr lar normal yolla olması gerek dediler fazla bi sorun yok tek tüpüm tıkalı dediler sadece ilaç iğne kullandım ve aşılama oldum 1 kere zaten bu kilolarıda o ilaçlar sayesinde aldım yani normal yolla da olabilir bebeim ama birazdaha bekleyip olmazsa tüp bebeğede gidebilirim hani daha fazla beklememek için gerçi Allah herşeyin zamanını bizden iyi bilir daha yeni sayılır evli,liğim iki yıl olmadı bile yaşımda genç onun için acele etmiyorum şu sıra fazla ama yinede insan olsun istiyo iştee

sılagül hoşgeldin benşimdi ölen yemeğine gidiyorum yürüyeceğimm hadi öleden sonra görüşürüzzz byeee

hayırlısı canımcım ben araştırmadım hiç 1 sene dolunca araştırılıyomuş ve ben 31 yaşındayım kafamçokkarıştı

yani 1 sene korunmayıp hamile kalamassan gel dedi doctorrr :) bende beklicem artıkın
bu arada afiyet olsun canımcım.

kısçeler nerelerdesiniz? :) spormu yapıyosunuz yoksam zemuszemus bende duş alayım bari :) birazdan geliyom :)

selam deva naber
ya çok kilo vermişsin bu hafta 1.5kilo süper. ne yaptın bu hafta ekstra yaptığın bir şey var mıydı?

evt canm yaa bu hafta çokk mutluyumm!:sm_cool::lepi:
öyle ekstra yaptığım pek bi şey yok canım.ama bu hafta sirkeli suyumu,funda çayımı ve yeşil çayımı hiç aksatmadım.düzenli olarak her gün bunları yaptım.birde 2-3 gün 45 dk tempolu yürüdüm, ve 2 günde 45 dk egzersiz yaptım.ve bu hafta çok mekik çektm canım her gün en az 120 mekik çektim.ve tabikide yememi de biraz daha kısdım. ve 2 haftadır baya bir iltifat aldım zayıflama konusunda!herkes şaşırdı, senelerdir olmayan kıyafetlerimi giymeye başladım herhalde bunlarda beni biraz gaza getirdi canım.

ya bu hafta cumaya 58 olmak istiyorm!sence imkansızmı???
olmaz mı kiiiii??boshayallersmile
çünkü cumartesi memlekete gideceğim! 58 olarak gitmek istiyorm!!!boshayallersmileboshayallersmile:Saruboceq::Saruboceq:

yaaa 2 gündür çok acıkıyoruuuuummmmmmm!cokacimcoook
niye bilmiyorum! kendimi çok aç hissediyorum 2 gündüürrrrrrr!
sürekli bi şeyler yemek istiyoruuuuuummm!cokacimcoook
şimdi kendimi tutuyorm yemiyorum amaaa korkuyorum mutfağa saldırmaktan!!
hadi tutamazsamm kendimii???

yardım edinn arkadaşlarrrr!
geri gelecek verdiğim tüm kilolarrr!mafoldumben eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ya bende öleyim son zamanlardaa kendimi sürekli tutmaya çalışıyorumm ama bazen bi yerden patlak veriyo moralim bozuluyorr ama bi tavsiye başka şeylerle ilgilen mesela ben süsler yapmayı falan çok severim evegidince onlarla uraşıyom boyama yapıyomm incik boncukla uraşıyom yemek ile ilgili şeyleri kafamdan atıyorumm yoksa sürekli aklım bişeyler yemekte oluyorrr.Aman canım şeytana uymayalımm kötükedihüso

yürüyüşler egzersizler ve mekik işi süper helal sana... olmayan kıyafetleri giyebilmek gerçekten büyük motivasyon. şimdiki kilon 60,300dü dimi? 2.300kilo bir haftada çok zorlar ama sonuçta iyi azmederek 1,5 kilo vermişsin bu şekilde en az 1.5 verirsin zaten. yakılan yağ olunca gerçekten 1.5kilo çok fark ediyor vücutta. 2,300 hedefle inşallah verirsin ama veremesende üzülme eminim en fazla 59kilo ile gideceksin memleketine ve o halinlede herkesi çok şaşırtacaksın. en son seni ne zaman gördüler. kaç kiloydun o zaman?

Son düzenleme:
arkadaşlar sohbet koyu :)
koyu canım sende gel daha da koyulaşsın :)))
kaynatalım biraz :)

ahh canım kıyamam benneyaptımki:1no2: bşlirim o duyguyu ama sana tavsiyem 2 kilo daha vereyim derken metabolizmanı yavaşlatıp kilo vermeni engellecek derecede yememezlik yapma ve kan şekerin düşerse yediğin ilk yemekte yediklerin vucudun kıtlık sinyali aldığından yediklerini yağ olarak depolamaya başlayacaktır bence bol bol su iç ve ardında 1 dilim kepek yada tam buğday ekmeği neyse ondan içine peynir koy ye. bu seni biraz sakinleştirecektir.

valla öle ozgeycim sende yoksun sabahtan bi günaydın dedin kayboldun nehaber nasıl gidiyor

iyi nescim koşturuyoruz hayat mücadelesi bende 2 bardak yeşil çayım içtim 1 haftadır salmıştım kendimi tekrar topluyorum düğüne kadar 2 haftam var ve ben bu 2 haftada biraz daha bişeyler vermek istiyorum dün kardeşimin asker okuması vardı zayıflamışın dediler çok sevindim ama devam edeceğim inşallah başarırım temmuz sonuna kadar 60 hatta 55 e doğru ilerlersem çok sevineceğim aktivitemi arttırmam lazım bana yardım edin biberiye çayı içeceğim fakat iğrenç tadı varhihoyyyt

montignag diyeti yapsana ilk hafta fena kilo verdiriyo ama bu diyete devam etmen lazım yarım bırakırsan verdiklerin hooop geri gelir.. ben ilk hafta 4 kilo falan vermiştim tabi bu 4 kilonun 2 kilosu yeni taze alınmış kilolardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…