heh çörek otu :))) unutuyorum hep yaa :)
ben 2005te evlendim 2,5 sene borç harç nedeni ile korunduk nescim. 2008 mayıs ayında bebek düşünmeye başladık ama bi ay ilaç kullandım diye bi ay hastayım diye korundum ve kasım ayını yine buldu korunmamız. kasım ayında doktora gittim akıntım vardı 1 ayda ilaç kullandım diye korundum şubat ayında hamile kaldım nisan ayında kürtaj oldum mol gebeliktençok üzüldüm ama hayırlısı dedim temmuz başında bhcg seviyem düştü ve temmuzdan itibaren 1 sene korunma verildi ve yeni yeni bebek düşünmeye başladık. aslında temmuzda başlamamız lazım ama doktorumla görüştüm kendisi müsade etti ve geçen ay korunmayı bıraktık..
inşallah Allah bebek isteyen tüm bayanları bebeklerine kavuştursun Rabbim :Saruboceq:
bugünde bizden başka kimsecikler yokkk buralardaaa çok sesizz bugün herkez pazartesi sendromunda galibaaa
günaydın hadi bakalım hareket
yok canım aslında dr lar normal yolla olması gerek dediler fazla bi sorun yok tek tüpüm tıkalı dediler sadece ilaç iğne kullandım ve aşılama oldum 1 kere zaten bu kilolarıda o ilaçlar sayesinde aldım yani normal yolla da olabilir bebeim ama birazdaha bekleyip olmazsa tüp bebeğede gidebilirim hani daha fazla beklememek için gerçi Allah herşeyin zamanını bizden iyi bilir daha yeni sayılır evli,liğim iki yıl olmadı bile yaşımda genç onun için acele etmiyorum şu sıra fazla ama yinede insan olsun istiyo iştee
yani 1 sene korunmayıp hamile kalamassan gel dedi doctorrr :) bende beklicem artıkın
bu arada afiyet olsun canımcım.
selam deva naber
ya çok kilo vermişsin bu hafta 1.5kilo süper. ne yaptın bu hafta ekstra yaptığın bir şey var mıydı?
arkadaşlar sohbet koyu :)
yaaa 2 gündür çok acıkıyoruuuuummmmmmm!cokacimcoook
niye bilmiyorum! kendimi çok aç hissediyorum 2 gündüürrrrrrr!
sürekli bi şeyler yemek istiyoruuuuuummm!cokacimcoook
şimdi kendimi tutuyorm yemiyorum amaaa korkuyorum mutfağa saldırmaktan!!
hadi tutamazsamm kendimii???
yardım edinn arkadaşlarrrr!
geri gelecek verdiğim tüm kilolarrr!mafoldumben eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
evt canm yaa bu hafta çokk mutluyumm!:sm_cool::lepi:
öyle ekstra yaptığım pek bi şey yok canım.ama bu hafta sirkeli suyumu,funda çayımı ve yeşil çayımı hiç aksatmadım.düzenli olarak her gün bunları yaptım.birde 2-3 gün 45 dk tempolu yürüdüm, ve 2 günde 45 dk egzersiz yaptım.ve bu hafta çok mekik çektm canım her gün en az 120 mekik çektim.ve tabikide yememi de biraz daha kısdım. ve 2 haftadır baya bir iltifat aldım zayıflama konusunda!herkes şaşırdı, senelerdir olmayan kıyafetlerimi giymeye başladım herhalde bunlarda beni biraz gaza getirdi canım.
ya bu hafta cumaya 58 olmak istiyorm!sence imkansızmı???
olmaz mı kiiiii??boshayallersmile
çünkü cumartesi memlekete gideceğim! 58 olarak gitmek istiyorm!!!boshayallersmileboshayallersmile:Saruboceq::Saruboceq:
koyu canım sende gel daha da koyulaşsın :)))arkadaşlar sohbet koyu :)
yaaa 2 gündür çok acıkıyoruuuuummmmmmm!cokacimcoook
niye bilmiyorum! kendimi çok aç hissediyorum 2 gündüürrrrrrr!
sürekli bi şeyler yemek istiyoruuuuuummm!cokacimcoook
şimdi kendimi tutuyorm yemiyorum amaaa korkuyorum mutfağa saldırmaktan!!
hadi tutamazsamm kendimii???
yardım edinn arkadaşlarrrr!
geri gelecek verdiğim tüm kilolarrr!mafoldumben eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
valla öle ozgeycim sende yoksun sabahtan bi günaydın dedin kayboldun nehaber nasıl gidiyor
iyi nescim koşturuyoruz hayat mücadelesi bende 2 bardak yeşil çayım içtim 1 haftadır salmıştım kendimi tekrar topluyorum düğüne kadar 2 haftam var ve ben bu 2 haftada biraz daha bişeyler vermek istiyorum dün kardeşimin asker okuması vardı zayıflamışın dediler çok sevindim ama devam edeceğim inşallah başarırım temmuz sonuna kadar 60 hatta 55 e doğru ilerlersem çok sevineceğim aktivitemi arttırmam lazım bana yardım edin biberiye çayı içeceğim fakat iğrenç tadı varhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?