Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar muhabbete daldım ama bende duşa gireyim kafamda boya var kaskastı kaldı kafam sempatiksalakcinni

işte biberiye mucizesi...

Biberiye çok faydalı şifalı bir bitkidir. Biberiye eksiden beri çok hastalıklarda iyi gelir, vucudumuzu hastalıklardan korur ve araştırmalara göre en iyi zayıflama etkisine sahiptir. Ender Saraç, ünlü diyetisyen biberiye onun meşhur beşibiryerde zayıflama çayı n ( zayıflama çayı 5 )içine kattı. Beşibiryerde sadece çay olarak değil, biberiye yağı ve baharat olarak kullanılır. Biberiye baharat olarak çok et yemeklere yakışır, yalnız yemeklerin tadını dengeli tutmak için biberiye çok az katmak gerekir. Et yemekleri hazırlarken mutlaka biraz biberiye katın.
Biberiye faydaları: romatizma, artım, kan dolaşımı hastalıklar, mide ve bağırsak sorularda, karacığer rahatsızlıklarda, ihsal da, kabızlıkta, biberiye iyi gelir. Biberiye çayı safra kesesi taşı, düşük tansyon, ağrılı adet, başağrısı, gastrit, migren, öksürük, bronşit gibi hastalıklarda iyi gelir.

Biberiye zayıflama çayı zayıflatır mı? Biberiye de idrar söktürücü ve terletici ozellikler var bugun sayısınde yağ eritme hızlanıyor, ama genede en iyisi zayıflamak için beşibiryerde zayıflama çayı kullanın, ordaki biberiye zayıflama için yeterlidir.

Biberiye demlenmesi: 2 çay kaşığı biberiye 1 bardak su ile haşlanır ve 10 dakika bekletilir. Günde 2 bardak biberiye çayı içebilirsiniz.

Biberiye kullanmakta yan ektiler yada zararlar var mıdır? Yüksek tansyon olanlarda biberiye tavsiye edilmez, biberiye tansyonu yükseltir. Hamilelik te biberiye kullanılmaz. Düşük sebebi olabilir. Biberiye yağı kullanırken çok dikkat etmelisiniz ( hatta hamile kadınlar biberiye yağı da kullanamazlar), dozu aşmayın, zehirlenmeye yol açabilir. Her hangi bitkisel yağlarda zaten çok dikkat etmelisiniz, çok yağ nedir? Yüksek konsantre de olan bitkilerin içeriği, onun için yağ çok düşük dozlarda kullanılmalı.

ayyy o zaman tehlikeli bebk düşünenler için vallahi muhabetinize doyum olmuyor.. ben yarım saat sonra burdayım kaçmayın bi yere.. :)

ayy biberiye iyiymişş yaaa ama biliyosunuz ben bebek istiyom kazara hamile falan olurumm zatenn zorla oluyo bide biberiye yüzünden düşüremem riske etmemeklazımm yanii:umursamaz:

ben gene yeşil çaya devamm...

Hosgeldin aramiza lightlife'cim, simdiye kadar cok guzel kilo vermi$sin canim
tebrikler, 14 kilo super!!!
inschallah hedefin olan kilo ya inersin canim.

kimse kalmamış benden başka

ee sacin nasil oldu bakalim? :teytey:

[COLOR="Plum"]imdaaatttt! yetişin kızlarr!mafoldumben
tatlı krizim tuttuuuu!mafoldumben
yemek yemek istiyorummm!cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
ya iki gündür sürekli kendimi aç hissediyorm dayanamıyorm! tatlı krizim tutuyooor!
kendimi zor tutuyorum şimdi saldıracağm mutfağa!! ne bulursam yiyesm geliyorr!cokacimcoook

regl dönemim yaklaştı acaba o yüzdenmi kii?:uhm:
[/COLOR]

bugünkü menüm
kahvaltı
07:40
1 dilim tam buğday ekmeği,domates,salatalık,light peynir, 1 zeytin,şekersiz çay

öğle 16:00
1 elma

17:30
4 kayısı, 1 max dondurma--kayınvalidem almış geri çeviremedim

akşam
20.00
ton balığı paketinin yarısı, 4 yaprak kıvırcık, 1 kase yoğurt

Hosgeldin aramiza lightlife'cim, simdiye kadar cok guzel kilo vermi$sin canim
tebrikler, 14 kilo super!!!
inschallah hedefin olan kilo ya inersin canim.

ee sacin nasil oldu bakalim? :teytey:
valla güzel oldu da pekte umduğum gibi şöyle canlı olmadı koyu yani siyaha kaçar kızıl oldu :) neyse artık olduğu kadar :) bi ara gidip kuaförde düzelttirmem lazım saçlarımı dipleri kendi saçım uçları boya olunca böyle bi değişik oldu :) uçları kızıl dipleri koyu siyaha kaçar kızıl oldu :))) sempatiksalakcinni

herkese iyi akşamlaaaaaaaaaaaarr!
çok şükür tatlı krizimi 8-9 tane damla çikolatayla atlattım!:lepi:

yarından itibaren karpuz detoksuna başlamayı düşünüyorum kızlar sizce napıyım? hani tek besinli diyetlerin zararlı olduğunu söylüyorlar ya sadece ondan çekiniyorum biraz.

ama araştırdım 3 gün sürüyor zaten ve 3 günde 1.5-2 kilo veriliyormuş.bende cumartesi günü memlekete gideceğim. e günlerim de tam yetiyor.önümde 3 gün var.sabah başlamak istiyorum arkadaşlar bu detoksa! ama sizinde bi fikrinizi almak istiyorum?
sizce yapayımmı bu detoksu??[/B]
:uhm::uhm: ????

????

Son düzenleme:

slm canim topige baktimda, biraz kari$ik geldi bana.
bide internette baktimda, baya ünlu bir diyet bu,
ve yeni degilmi$ 1990 yillarin da cikmis bu diyet.
kac kilo verdin sen bu diyet sayesinde?

oooooooo herkez yatmi$ galiba
bende yatayim, gec olduu boshayallersmile

günaydın bayanlar

canım sıkkın bu günlerde dün yaptıklarımı yazayım size

sabah 1 elma
öğle çorba kısır cacık
4 de bir elma
akşamda eve gittim fırında küçük milföyler vardı 3 tane yedim ve 7 den sonra hiç bir şey yemedim canım sıkkın olduğundan sadece 5 tur attım fazla yürüyüş yapmadım bu kadar

herkeze günaydın

bende dün yaptıklarımı yazayım pazar akşamı yediğim çiğ köftelr yüzünden karnım çok şişmişti bende dün 5-6 bardak bitki çayı içtim ölen çorba ve 5 adet yaprak sarması yoğurtlu,akşamda 1 adet biber 3 adet yaprak sarması yedim ekmeksizz salata ile saat 6 da sonra 1 saat yürüdüm tempolu çuk güzel ter attım tabi bu bi saatin içinde eve geliş gidiş sürem yok ondada yürüdüğüm için aslında 1 buçuk şaat falan yürümüş oldum akşam boll su içtim şimdi birazz daha iyiyim bu hafta yürüyüşlerimi tam bi saat yapabilirsem güzel kilo vericem diye düşünüyorumm

eveet kahvaltımı yaptım, funda çayımı içiyorum.
kahvaltıda:
5 dilim karpuz,
fındık kadar yağsız peynir.

yani karpuz detoksuna başladım arkadaşlarrr!hihoyyyt
inşallah güzel sonuçlar alırımm!boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…