öğle böyle değil benim arkadaşım biberiye çayını içti hergün süper yağ yakıyor ama tabi farkında olmadan hamile olursan düşük tehlikesi yapabiliyormuş çünkü acaip derecede etkili imiş ben böyle duydum
selam kızlarrr..sılagül'ün daveti üzerine geldim :) kısaca kendimden bahsedeyim.
31 yaşındayım,geçen sene nisan ayında diyete başladım 87 kilodan 73 kiloya düştüm. Geçen sene mayıs haziran ayı gibi 6. takımda yarışmaya başladım ve 2 hafta önce geri dönmek üzere ayrıldım. ve şimdi başka takımda başka arkadaşlarla yoluma devam etmek istiyorum. hedef kilom 65 :)
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim kaydirigubbakcemile5 bu arada paylaşım ve istikrarım gayet iyidir :)
kimse kalmamış benden başka
valla güzel oldu da pekte umduğum gibi şöyle canlı olmadı koyu yani siyaha kaçar kızıl oldu :) neyse artık olduğu kadar :) bi ara gidip kuaförde düzelttirmem lazım saçlarımı dipleri kendi saçım uçları boya olunca böyle bi değişik oldu :) uçları kızıl dipleri koyu siyaha kaçar kızıl oldu :))) sempatiksalakcinniHosgeldin aramiza lightlife'cim, simdiye kadar cok guzel kilo vermi$sin canim
tebrikler, 14 kilo super!!!
inschallah hedefin olan kilo ya inersin canim.
ee sacin nasil oldu bakalim? :teytey:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-beraber-yapalim-690.html
inceleyin ve eğer sorunuz olursa ordan da yardım isteyebilirsiniz bende elimden geldiğince menülerinize yorum yaparım. hem kilocuklar gider hem aç kalmamış oluruz hemde bu diyeti öğrendikce birbirimize desteğimiz daha çok olur kaydirigubbakcemile hadiyin çabukun diyete..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?