Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam bacular nassınız görüşmeyeli?

valla kusura bakmayın giremedinm hafta sonu.cumartesi eşimin işyerinin pikniği vardı oraya gitmek zorunda kaldık. zorunda kaldık diyorum çünkü hava kapalı ve ara ara yağmurluydu.
ama yinede eğlendik.bide havalar güzel olsa süper olurdu.
cumartesiyi atlıyorum kaçamak günüm yazmıyorum. ne yedim ne içtim
,bugün sabah 8;30 da kalktım ilaçlarım sonra kahvaltı.
kahvaltıda karar verdim ekmek yok çünkü şiştikçe şiştim cumartesi çok ekmek yedim çünkü.senağlamacumartesi sabah 72.8 gelirken bu sabah 74 geldim tartıda ALLAhım çildıriciğim.
sabah kahvaltım.
bana bakan fırından yeni çıkmış sıcacık ekmek ve mis gibi simite baka bakaaa

1 haşlanmış yumurta +domates+salatalık+3 ceviz ballı (malum gün yaklaşıyorda) +ve 1 kibrit kutusu kadar peynir.

sonra ortalığı toparladıktan sonra sanırım şekerim düştü gözümü açamıyorum deseler yangın var kalkcak halim yoktu.uyumuşum kaltığımda 13 olmuştu saat.
sonra bizimkilere fırında köfte ve patates yaptım bende yedim öğle yemeği niyetine

oda şöyle 3 köfte fırında kızarmış +1 avuç kadar fırında kızarmış patates ve 1 bardak taze sıktığım elma portakal havuç üçlemesinden meyva suyu.

annemle 15 de dışarı çıktım .canavarı bobişiyle başbaşa bırakıp anne kız mağaza gezdik yürüdük 3 km felan.
ama dondurma yedim annemde yesin diye bensiz yemez sevdiğinide biliyorum.:kedi:
eve geldiğimizde saat 19.30 olmuştu.

ALLAH tan çıkmadan hazırlayıp dolaba koyduğum tavuğu gelmeden eşime telefon açıp ocağa koydurmuştum geldiğimde pişmişti.

ama hazırlıyana kadar dayanamadım parmak gibi ince uzun 2 çikolata yedim.

hemen yanına salata yaptım

böylelikle akşam yemeğim

sıfır yağla pişmiş derisiz sarımsaklı kekikli ve salçalı özel tarifim. hem yağsız hem süper oluyor.
yanında yoğurtlu sarımsaklı kabak havuç salatası.
çok acıkmışım 2 dilim kepek ekmeği yedim ama üzerine acı biber salçası sürdüm.

sonra 2 çay ve 1 avuç antep fıstığı kolesterol düşürüyormuş.

akşam kısmı çok oldu sanırım:kedi:

Son düzenleme:
****3.TAKIM 157 .ETAP YEDİNCİSİ****

cabik ( 73.0 / 73.0 / 0.0 / 0.00 %)
deva89 ( 61.8 / 60.3 / 1.5 / 2.43%)
littrefairy ( 76.5 / 75.0 / 1.5 / 1.96 %)
NES84 (69.3 / 68.8 / 0.5 / 0.72 %)
ozgey ( 65.2 / 65.0 / 0.2 / 0.31 % )
Pandomim ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.00 %)
Semo ( 62.5 / 62.6 / - 0.1 / - 0.16% )
silagul ( 70.8 / 73.0 / - 2.2 / - 3.11 %)
tgull ( 65.5 / 64.6 / 0.9 / 1.37 %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 603.1 / 600.8 / 2.3 / 0.38 %)

yani bacular hep yedinci oluyoruz ya.olmuyor böyle.alsanaalsanasmile

****3.TAKIM 157 .ETAP ****

deva89 ( 61.8 / 60.3 / 1.5 / 2.43%) takım birincisi :hooray:a.s.alkisalkisalkisŞeniz

littrefairy ( 76.5 / 75.0 / 1.5 / 1.96 %) takım ikincisi :hooray:a.s.alkisalkisalkisŞeniz
tgull ( 65.5 / 64.6 / 0.9 / 1.37 %) takım üçüncüsü :hooray:a.s.alkisalkisalkisŞeniz

kilo veren tüm bacularımı kutluyorum.takım birincisi :hooray:a.s.alkisalkisalkisŞeniz

ben başta olmak üzere kilo alanlarıda kınıyorum.alsanaalsanasmileklava::mymeka:lmaz::tomato:

kilo hesaplaması nasıl yapılıyor sizde öğrenin bacular ayrıca bir yardımcıya ihtiyacım var. haziran 19 da tatile çıkacağım.

Son düzenleme:
selam bacılar ne var ne yok diye bi bakiiim dedim nete giremiyorum pek.2 hafta sonra kızkardeşimin düğünü var çok yoğunum.bu arada çizelgemi değiştiremedim ama 74 e düştüm.umarım kısa zamanda aranıza dönerim.özledim valla.
öpüldünüzopuyorumnanaktan

takım içinde sıralama da hoşuma gitti :lepi: motivasyonu arttırıcı güzel bir yöntem hihoyyyt

şuan kilom 73 değil ama 6. takımdan 73 ile ayrıldım ama şuan 75 kiloyum dondurmaların suçu alsanaalsanasmile :roflol: ama 73 e inmeye çalışıyorumki listeye + kilo ile girmek istemiyorum sizin totaldaki sonucunu etkilemesini istemem a.s şuan paylaşımda bulunmam yeterli benim için (karşılıklı motivasyon için)

montignag diyetini gün gün paylaşırım sizinle.. bu diyetin özü pankreasın insülün salgılamasını denge altında tutarak yağ depolanmasını kontrol altına almak.. özü ise elimdeki listede yeralan besinlerin glisemik indeks şeker oranlarının 35 ve altındakileri yemek. her öğünde 35 ve altını orantılayabilmek için ise g.i oranı düşük olan süt ve süt ürünleri ile yeşilliği her öğünde yemek.. ayrıca protein ile karbonhidratlar bir arada yenmiyor örn; yumurta ile ekmek yenmiyor yumurta varsa ekmek yenmiyor :bbo: yada etli kurufasulye yenmiyor ya et ya kurufasulye yeniyor aynı öğünde :) pirinç, pişmiş havuç,beyaz un, patates ve şeker yasak. şeker ihtiyacı meyvelerden karşılanıyor..
eğer yapmak isteyen olursa bildiğim kadarı ile yardımcı olabilirim ayrıca bu diyetle ilgili topicde var ordanda kolayca uygulanabilir :) ama güzel kilo verdiriyor..
eşim için dileklerine teşekkür ederim kaptancığım :)

bu arada ben önünmüdeki ay tatile çıkıcam ve 15 gün aranızda olamıcam o sebeple tatil dönüşü listeye girmem daha iyi olur diyorum nasıl olur :uhm:

ya işte bu piknikler ve misafirliğe gitme gelme olayları diyet bozduruyor benneyaptımki ama bozuldu deyip bırakmamak lazım senin yaptığın gibi ertesi günü çok hafif geçirmek en doğrusu :) telafi etmiş oluyoruz.. bende geçen hafta sabahları 1 saat yürüyüş yapmıştım bugün yapmadım canım istemedi bide geçen hafta yaptımda bi faydasını da görmedim (tartıda yani) şevkim kırıldı bugün çıkmadım yürüyüşe ama yarın yürürüm herhalde :)
bide malüm gün derken bebek için malüm gün mü? bebekmi düşünüyosun? ben düşündüğüm için direk o geldi aklıma :)) ceviz ve balla ilgili bi kürmü var :uhm: :roflol: bi ceviz bal dedin bak ne çok soru çıktı ceviz baldan :)))
anladığım kadarı ile bi de bıcırığın var ve bu 2. bebiş isteği naniknanik ayy ne çok meraklıyım yahuuu :roflol: aslında çok meraklı bi tip değilimdir ama sizi tanımadığım için tanımak adına soruyorum a.s
benimde bu hafta sonum acayip kaçamaklı geçti :a015: :a015: :a015: ahh şu dondurmalar olmasa :a015: bi de yanındaki tattllıııı :a015:

herkeze günaydınn hafta sonu yoktum yeni gelen arkadaşlar olmuşş hoşgeldinizz

bu arada ben hafta sonu maceralarımı anlatayımm hani kendimi tutamayıp perşembe akşamı cips yemiştim yaa sonra bende cumartesi pazarı serbest gün olmaktan çıkartarak kendime ceza verdim,cumartesi gayet iyiydi pazarda akşama kadar güzel sabrettim ama ne olduysa bundan sonra oldu bugün kermes vardı ve yoğun istek üzerine çiğ köfte yapıp oraya götürmem gerekiyordu bende akşam oturdum yaptımm sonra eşim geldi ona biraz çiğ köfte yeşillik ayran falan hazırladımm sonra bi bardak ayran kendime aldım ve çok canım istedii salatalık doğradım bi parçada çiğ köfte yiyecektimm tabii bu arada saat gecenin 10 u sonra baktım kii kendimi durduramıyorumm çiğ köfteleri bi güzel mideye indirdimmm eee tabii karşılığını hemen aldımm şiş bir göbek (tabi hemen kabız olmuşumm sabah) şu an çokkkkkkk pişmanımm biliyorum yapcak bişey yok ama bugün den itibarennbiraz daha sıkıcamm 1 haftadır kendimde gevşemeler görüyorumm halbuki az kaldı kendimi birkaç hafta daha sıksamm gayet iyi olucakk şimdi bitki çayımı içicemm ve ölende pirinçlapasııı başka yemek yok bugün ben bunu hak ettimmm

günaydıınnn :)
çiğ köfte ve ayran bence iyi gibi geldi fisfisfisfisfisfis kilomu yapıyo fisfisfis ama bence iyi bi menü fisfisfis

günaydıınnn :)
çiğ köfte ve ayran bence iyi gibi geldi fisfisfisfisfisfis kilomu yapıyo fisfisfis ama bence iyi bi menü fisfisfis

güzelimm menü güzel ama saat kötüü gecenin 21.30 u bide katı şeyler yeyince vc ye gidemiyorumm onun için bana sorun oldu yoksaa bir gün için çok fazla önemli değil ama işte karnımda şişlik yapıyooo ben bunun acısını bugün yürüyerek çıkartırımmm zatennnn

çokta kötü değil nescim yaa sonuçta gecenin 11inde ekmekli tatlılı bişeyler yeyip yatmamışsın saat 9:30 yemişsin ve yatmamışsın uyanık kaldığın zaman içinde metabolizman çalıştığı için sen onu yakmışsındır zaten ama kabızlık olayı yaşamışsın o kötü istersen böyle durumlar için evde kuru kayısı bulundurabilirsin 1 bardak lıght süt ve kayısı sana yardımcı olur diye düşünüyorum. a.s süt ve kayısının sana zararı da olmaz hem a.s

kuru kayısı yiyemiyorumm çok istiyorum ama hiç meyve yiyemiyorumm incirde aldım kayısıda yemek için ama bitürlü olmuyorr sevmiyorumm galiba aslında çok faydalılar bide ben bebek istiyorun aslında incir falan yemem gerek ama öfff alışmamışım galiba yiyemiyorum bi türlüü

bende bebek istiyorum ama incir ben de yiyemiyorum.. onun kürü var onu hiç içemiyorum çok keskin bi kokusu var yaa bide çok çok çok tatlı oluyo insanın boğazını yakıyo inciri sade yemek lazım ama onuda unutup duruyorum.
ben geçen ay bal tarçın bide susama benzeyen siyah şey neydi ondan yaptım :roflol: ismini neydi ya fisfisfis unuttum :roflol: ama adetim çok geçti nu ay ondan mı bilmiyorum? ben bu ayda yapacaktım marketten bal aldım gelirken poşetin altı yırtılmış düştü kavanoz kırıldı ogünde adetimin 2. günüydü ogün yapmam lazımdı olmadı kısmet değilmiş ondan bu ay yapamadım ama kısmetse önümüzdeki ay yapıcam insanın iştahını da kesiyo kiloda verdim sanırım onunla ben :)

siyah şey çörek otu bebek olmadımı seninde istediğin halde benim olmadıı olmuyor tedavide uyguladım ama Allah büyük şimdi ara verdimm biraz daha zayıflayıp tekrar tedaviye başlıycam ama belki buarada kendiliğinden olurr hayırlısı olsun bakalımm

heh çörek otu :))) unutuyorum hep yaa :)
ben 2005te evlendim 2,5 sene borç harç nedeni ile korunduk nescim. 2008 mayıs ayında bebek düşünmeye başladık ama bi ay ilaç kullandım diye bi ay hastayım diye korundum ve kasım ayını yine buldu korunmamız. kasım ayında doktora gittim akıntım vardı 1 ayda ilaç kullandım diye korundum şubat ayında hamile kaldım nisan ayında kürtaj oldum mol gebelikten çok üzüldüm ama hayırlısı dedim temmuz başında bhcg seviyem düştü ve temmuzdan itibaren 1 sene korunma verildi ve yeni yeni bebek düşünmeye başladık. aslında temmuzda başlamamız lazım ama doktorumla görüştüm kendisi müsade etti ve geçen ay korunmayı bıraktık..
inşallah Allah bebek isteyen tüm bayanları bebeklerine kavuştursun Rabbim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…