**** 3.TAKIM 146 .ETAP ****
cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )
ebruli016 (58.0/57.3/0.7/1.21%)
figenk24 (57.0/63/-6.0/-10.53) (eski üye)
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)( geri dönmek üzere ayrıldı)
memuzin (76.0/75.8/0.2/0.26%)
semo (64.8/64.8/0.0/0.00%)
silagul (69.7/69.5/0.2/0.29%)
pirlanta_a (61.0/60.6/0.4/0.66%)
niloşş (78.6/78.0/0.6/0.76%)
3.TAKIM TOPLAM KıLO (562.3///%)
arkadaşlar şimdi size kilo hesaplamasını yazacağım.
formül şu;
başlangıç kilosu - şuanki kilosu=fark
fark / başlangıç kilosu=çıkan sonuç x 100=(çıkan sayı yüzde hesaplaması oluyor)
yüzde hesaplamasında ( .) dan sonraki 3 cü basamaktaki sayı 5 ve üzeriyse 2.ci basamaktaki sayı bir üst sayıya yuvarlanıyor.
şimdi buna göre birkaç hasaplamayı buraya yazacağım.
ebruli016
başlangıç kilosu - şuanki kilosu = fark
58.0 - 57.3 = 0,7
0.7 /58.0 =0,01206897 x100 =1,20 6 897 (burada virgülden sonra 2 rakamı alıyoruz.
virgülden sonraki 3 rakam 5 den büyük olduğu için
yüzdeyi 1.21 sayıyoruz. yani sıfır 1 üst sayıya yuvarlandı.
sonuç ebruli016(58/57.3/0.7/1.21%)
figenk24
başlangıç kilosu - şuanki kilosu = fark
57.0 - 63.0 = -6.0
-6.0 / 57.0 = - 0.1052632 x 100 = - 10.52632 (burada virgülden sonra 2 rakamı alıyoruz.
virgülden sonraki 3 cü rakam 5 den büyük olduğu için
yüzdeyi -10,53 sayıyoruz. yani iki 1 üst sayıya yuvarlandı.
sonuç figenk24(57/63/-6.0/-10.53)
formül şu;
yüzde hesaplamasında ( .) dan sonraki 3 cü basamaktaki sayı 5 ve üzeriyse 2.ci basamaktaki sayı bir üst sayıya yuvarlanıyor.
bu hafta başlangıç kilon=61
bu hafta şuanki kilon =60.6 formül neydi
61 - 60 .6 =0.4 (bu fark oluyor.)bu tabloda 3 bölmeye yazdığımız rakam
sıra geldi yüzdeyi hesaplamaya
çıkan farkı başlangıç kilona böleceksin. böldüğünde çıkan rakamı 100 le çarpacaksın.
0.4 / 61 =0.00655738 x 100= 0.655738(buda tabloda en sona yazdığımız yüzde hesaplaması.
0.655738 yalnız bu çıkan yüzde sayısının noktadan sonraki 2 rakamı alıyoruz.noktadan sonraki 2 rakamdan sonra yani noktadan sonraki 3. cü rakam 5 ve üzeri ise noktadan sonraki 2. ci rakam bir üst sayıya yuvarlanıyor.
mesela senin 0.655 noktadan sonraki 3 rakamın 5 o zaman noktadan sonraki 2 rakamı bir üst sayı yazacağız.0.65 değil 0.66 olacak buda tablodaki son rakam yüzde rakamı.
pirlanta_a (61.0/60.6/0.4/0.66%) sonuç bu
neymiş bacular her yaşda hareket şart.
ve bol bol suuuuu
neymiş bacular her yaşda hareket şart.
ve bol bol suuuuu
****3.TAKIM 157 .ETAP YEDİNCİSİ****
cabik ( 73.0 / 73.0 / 0.0 / 0.00 %)
deva89 ( 61.8 / 60.3 / 1.5 / 2.43%)
littrefairy ( 76.5 / 75.0 / 1.5 / 1.96 %)
NES84 (69.3 / 68.8 / 0.5 / 0.72 %)
ozgey ( 65.2 / 65.0 / 0.2 / 0.31 % )
Pandomim ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.00 %)
Semo ( 62.5 / 62.6 / - 0.1 / - 0.16% )
silagul ( 70.8 / 73.0 / - 2.2 / - 3.11 %)
tgull ( 65.5 / 64.6 / 0.9 / 1.37 %)
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 603.1 / 600.8 / 2.3 / 0.38 %)
yani bacular hep yedinci oluyoruz ya.olmuyor böyle.alsanaalsanasmile
****3.TAKIM 157 .ETAP ****
deva89 ( 61.8 / 60.3 / 1.5 / 2.43%) takım birincisi :hooray:a.s.alkisalkisalkisŞeniz
littrefairy ( 76.5 / 75.0 / 1.5 / 1.96 %) takım ikincisi :hooray:a.s.alkisalkisalkisŞeniz
tgull ( 65.5 / 64.6 / 0.9 / 1.37 %) takım üçüncüsü :hooray:a.s.alkisalkisalkisŞeniz
kilo veren tüm bacularımı kutluyorum.takım birincisi :hooray:a.s.alkisalkisalkisŞeniz
ben başta olmak üzere kilo alanlarıda kınıyorum.alsanaalsanasmileklava::mymeka: lmaz::tomato:
aramıza hoşgeldin canım.Şeniztanıştığıma memnun oldum.ben takım kaptanıyım.umarım dilediğin kiloya bizimle birlikte ulaşırsın.bu arada kilomuz aynı.
canım bizimlede paylaşırmısın nedir nasıl bişeydir?
ALLAH bir yastıkta kocatsın inşallah.sağlıkla mutlulukla huzurla.
tamam canım .
tamam canım kolay gelsin sana.
gel buyur bacum azimliysen kararlıysan düzenli paylaşımda bulunursan neden almayalım seni aramıza.
canım annene acil şifalar diliyorum yaradandan.
canım ben acai istedim eşimden oda zayıflamak için olanını almamış ama bu aldığının içinde acai ve yeşil çay var. neden bilmiyorum ama sanki iştahım açıldı gibi bu yüzden gece almaya başladım.bağışıklık sistemini güçlendirir diyor. bari o yönde inşallah işe yarar.
canım eşinin doğum günü kutlu olsun .nice senelere hep beraber sağlıkla sıhhatle girmeniz dileğiyle canım.
ne denirki maşallahazmin elinden ne kurtulur.alkisalkisalkis
canım sende süpersin. dedim ama demi sana lahana yağı işe yarar diye. birde ben başlayabilsem.alıntı yaptığın ilk ölçülerinle aynıyım bende.bende başlıyayım yarın olmuyor böyle geçen sene ne kadar incelmiştim.klava:
tamam canım annenin ellerinden öperim selamlarımı ilet.lakiiiiin anne yemeklerine dikkat.
canım ben vardım ama sana yetişemedim.bilmiyorumkismile
selam bacular nassınız görüşmeyeli?
valla kusura bakmayın giremedinm hafta sonu.cumartesi eşimin işyerinin pikniği vardı oraya gitmek zorunda kaldık. zorunda kaldık diyorum çünkü hava kapalı ve ara ara yağmurluydu.
ama yinede eğlendik.bide havalar güzel olsa süper olurdu.
cumartesiyi atlıyorum kaçamak günüm yazmıyorum. ne yedim ne içtim
,bugün sabah 8;30 da kalktım ilaçlarım sonra kahvaltı.
kahvaltıda karar verdim ekmek yok çünkü şiştikçe şiştim cumartesi çok ekmek yedim çünkü.senağlamacumartesi sabah 72.8 gelirken bu sabah 74 geldim tartıda ALLAhım çildıriciğim.
sabah kahvaltım.
bana bakan fırından yeni çıkmış sıcacık ekmek ve mis gibi simite baka bakaaa
1 haşlanmış yumurta +domates+salatalık+3 ceviz ballı (malum gün yaklaşıyorda) +ve 1 kibrit kutusu kadar peynir.
sonra ortalığı toparladıktan sonra sanırım şekerim düştü gözümü açamıyorum deseler yangın var kalkcak halim yoktu.uyumuşum kaltığımda 13 olmuştu saat.
sonra bizimkilere fırında köfte ve patates yaptım bende yedim öğle yemeği niyetine
oda şöyle 3 köfte fırında kızarmış +1 avuç kadar fırında kızarmış patates ve 1 bardak taze sıktığım elma portakal havuç üçlemesinden meyva suyu.
annemle 15 de dışarı çıktım .canavarı bobişiyle başbaşa bırakıp anne kız mağaza gezdik yürüdük 3 km felan.
ama dondurma yedim annemde yesin diye bensiz yemez sevdiğinide biliyorum.:kedi:
eve geldiğimizde saat 19.30 olmuştu.
ALLAH tan çıkmadan hazırlayıp dolaba koyduğum tavuğu gelmeden eşime telefon açıp ocağa koydurmuştum geldiğimde pişmişti.
ama hazırlıyana kadar dayanamadım parmak gibi ince uzun 2 çikolata yedim.
hemen yanına salata yaptım
böylelikle akşam yemeğim
sıfır yağla pişmiş derisiz sarımsaklı kekikli ve salçalı özel tarifim. hem yağsız hem süper oluyor.
yanında yoğurtlu sarımsaklı kabak havuç salatası.
çok acıkmışım 2 dilim kepek ekmeği yedim ama üzerine acı biber salçası sürdüm.
sonra 2 çay ve 1 avuç antep fıstığı kolesterol düşürüyormuş.
akşam kısmı çok oldu sanırım:kedi:
günaydıınnn :)herkeze günaydınn hafta sonu yoktum yeni gelen arkadaşlar olmuşş hoşgeldinizz
bu arada ben hafta sonu maceralarımı anlatayımm hani kendimi tutamayıp perşembe akşamı cips yemiştim yaa sonra bende cumartesi pazarı serbest gün olmaktan çıkartarak kendime ceza verdim,cumartesi gayet iyiydi pazarda akşama kadar güzel sabrettim ama ne olduysa bundan sonra oldu bugün kermes vardı ve yoğun istek üzerine çiğ köfte yapıp oraya götürmem gerekiyordu bende akşam oturdum yaptımm sonra eşim geldi ona biraz çiğ köfte yeşillik ayran falan hazırladımm sonra bi bardak ayran kendime aldım ve çok canım istedii salatalık doğradım bi parçada çiğ köfte yiyecektimm tabii bu arada saat gecenin 10 u sonra baktım kii kendimi durduramıyorumm çiğ köfteleri bi güzel mideye indirdimmm eee tabii karşılığını hemen aldımm şiş bir göbek (tabi hemen kabız olmuşumm sabah) şu an çokkkkkkk pişmanımm biliyorum yapcak bişey yok ama bugün den itibarennbiraz daha sıkıcamm 1 haftadır kendimde gevşemeler görüyorumm halbuki az kaldı kendimi birkaç hafta daha sıksamm gayet iyi olucakk şimdi bitki çayımı içicemm ve ölende pirinçlapasııı başka yemek yok bugün ben bunu hak ettimmm
günaydıınnn :)
çiğ köfte ve ayran bence iyi gibi geldi fisfisfisfisfisfis kilomu yapıyo fisfisfis ama bence iyi bi menü fisfisfis
güzelimm menü güzel ama saat kötüü gecenin 21.30 u bide katı şeyler yeyince vc ye gidemiyorumm onun için bana sorun oldu yoksaa bir gün için çok fazla önemli değil ama işte karnımda şişlik yapıyooo ben bunun acısını bugün yürüyerek çıkartırımmm zatennnn
çokta kötü değil nescim yaa sonuçta gecenin 11inde ekmekli tatlılı bişeyler yeyip yatmamışsın saat 9:30 yemişsin ve yatmamışsın uyanık kaldığın zaman içinde metabolizman çalıştığı için sen onu yakmışsındır zaten ama kabızlık olayı yaşamışsın o kötüistersen böyle durumlar için evde kuru kayısı bulundurabilirsin 1 bardak lıght süt ve kayısı sana yardımcı olur diye düşünüyorum. a.s süt ve kayısının sana zararı da olmaz hem a.s
kuru kayısı yiyemiyorumm çok istiyorum ama hiç meyve yiyemiyorumm incirde aldım kayısıda yemek için ama bitürlü olmuyorr sevmiyorumm galiba aslında çok faydalılar bide ben bebek istiyorun aslında incir falan yemem gerek ama öfff alışmamışım galiba yiyemiyorum bi türlüü
bende bebek istiyorum ama incir ben de yiyemiyorum.. onun kürü var onu hiç içemiyorumçok keskin bi kokusu var yaa bide çok çok çok tatlı oluyo insanın boğazını yakıyo inciri sade yemek lazım ama onuda unutup duruyorum.
ben geçen ay bal tarçın bide susama benzeyen siyah şey neydi ondan yaptım :roflol: ismini neydi ya fisfisfis unuttum :roflol: ama adetim çok geçti nu ay ondan mı bilmiyorum? ben bu ayda yapacaktım marketten bal aldım gelirken poşetin altı yırtılmış düştü kavanoz kırıldı ogünde adetimin 2. günüydü ogün yapmam lazımdı olmadı kısmet değilmiş ondan bu ay yapamadım ama kısmetse önümüzdeki ay yapıcam insanın iştahını da kesiyo kiloda verdim sanırım onunla ben :)
siyah şey çörek otu bebek olmadımı seninde istediğin halde benim olmadıı olmuyor tedavide uyguladım ama Allah büyük şimdi ara verdimm biraz daha zayıflayıp tekrar tedaviye başlıycam ama belki buarada kendiliğinden olurr hayırlısı olsun bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?