Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ohh afiyet olsun çikolata cips makarna hihoyyyt

olmamış menün lmaz: ne meyve var ne peynir ne süt ne sebze :1no2: hiç sağlıklı değil :1no2: çikolata var cips var :mymeka:

yerden, göge kadar haklisiniz kizlar.
bugun daha dikkat edicem söz veriyorum.

yarin, bugunku menu'mu yazarim, inschallah onu begenirsiniz
. opuyorumnanaktan

yerden, göge kadar haklisiniz kizlar.
bugun daha dikkat edicem söz veriyorum.

yarin, bugunku menu'mu yazarim, inschallah onu begenirsiniz
. opuyorumnanaktan

bi günlük böle bi kaçamak olabilir bence diğer günler iyi beslendikten sonra haftada birgünden de bişey olacağını sanmıyorumm bence o kadar fazla strese girmeye gerk yok bigün bişey kaçırdıysan yarın yine normal düzenine dönebiliyosan bence ideal olan bu yani şimdi kilo almayım diye haytımızın sonuna kadar çikolata,cips ,makarna yemiycezmi
az ve aralıklı olduktan sonra bence yenebilir benim fikrim bu şekilde çünki bunları yemek bazen beni mutlu ediyor onun için o kadar katı olamam

ben ölen kayınvalideme gitmiştim az şehriyeçorbası az da patates yemeği yedim yanında salata ekmeksiz iki tanede bisküvi şekersiz çayla

silagul cum, paylasim icin cok saol tatlim.
super bir yazi, hepsini okudum, hatta bilgisayarima kayid ettim
ellerine saglak
. zemuszemus

tebrikler canım ALLAh bir yastıkta kocatsın insallah.

ay alemsinvalla.öyleyse tanıtayım kendimi.ben nerdeyse 8yıllık evliyim .temmuz 2003 de evlendim.31 yaşındayım.2 ay sonra 6 yaşına girecek canavar bir oğlum var. anaokuluna gidiyor.
cevizli bal dediğimde balın içine ceviz atılmış şekli kahvaltıda güzel oluyor kür felan değil yani. 2. bebişi şimdilik erteledik.beklenen gün her ay gelen gün canım.
sende bebek istiyorsun demekki. burası uğurludur o konuda çok hamile gönderdik doğuranlar oldu hatta şu anda daha yeni 2 arkadaşımız hamilelik nedeniyle ayrıldı.
darısı sana ve diğer isyteyen bacularuma.

ellerine sağlık canım.bende etsiz çiğköfteyi severim etliye cesaretim yok.

banada doktorum 4 günkurunu (kahverengi kayısılardan) her sabah 1 büyük barda sütün içine at bızzzzt diye karıştır iç üzerine ılık su iç demişti. ama sürekli yapamadım çok tatlı oluyor midem almadı bıraktımkafamçokkarıştı

canım üzüldüm.rabbim bu sefer emeklerini boşa çıkarmasın kucağını boş bırakmasın inşallah.

sağol canım.emanetine iyi bakıcaz.artık oda benim bacularımdan biriŞenizinşallah oda kilolarından kurtulur ve mucizesine kavuşur

aynen bende öyleyim canım. sanırım o yüzden.

canım hayırdır bu aralar pek sıkkınsın. umarım seni üzen sıkan şey ne ise tez zamanda düzelir canım. yardımımız dokunacak bişeyse biz buradayız canım.:teselli:

hadi hayırlısı canım.inşallah faydasını görürsün.

kızlar menüsüne yorum yapmamı istemeyen olursa belirtsin.Bende yorum yapmam. ayrıca bana da yorum yapmak isterseniz yapın ama benim diyetim belirttiğim gibi monti diyeti belli kuralları var.Monti yapan olursa karşılıklı meünlerimizi değerlendirebiliriz sempatiksalakcinni

selam bacular
kusura bakmayın pek giremiyorum
ne yedim ne içtim yazamıyorum çok yoğunum ve oğlum hasta yine.
bademcikleri intihaplandı yine doktora götüreceğim birazdan.
1 saat yürüyorum bantta onu diyeyim size dikkat ediyorum şimdilik bu kadar.

canlarım yardımcı istemiştim kendime kimseden cevap gelmediCADIARZU

silagul cum, paylasim icin cok saol tatlim.
super bir yazi, hepsini okudum, hatta bilgisayarima kayid ettim
ellerine saglak
. zemuszemus

canım faydalı olduysam ne mutlu bana

şimdi çıkmam gerek doktora gidicez görüşürüz bacular.opuyorumnanaktan

anladım canım kür değilmiş malüm gün krizi ohaoldumsmile
iyi dileklerin için teşekkürler sılacım.
bebişini Allah sana ve eşine bağışlasın canımcım.

Slm canim, tabi canim kacamak olabilir arada, bende zaten chips fazla yemiyorum
biliyorum cunku cok yagli, cok calorili ve sagliksiz, pis yagda pi$iyor...
evde abur cubur az kaldi, bitmek uzere bitsinde bende rahatlicam
opuyorumnanaktan
zaten misafirlige veya anneme gidince, ister istemez kacamak yapiyosun, control elinde olmuyor evdeki gibi zemuszemus
2 haftada bir, di$arda yemek de guzel oluyor, kendimi ödüllendiriyorum kaydirigubbakcemile5

Slm canim, öncelikle cok naziksin, ve ayni zamanda cok dü$unceli veee ince ruhlu sun tahminim.
canim, bana kesinlikle yorum yapabilirsin, hatta kizabilirsin.
Ya o senin yaptigin diyete baslasammi acaba, cunku cok guzel
kilo veriyosun... dusuneyim biraz.

daha önce link vermiştimya orda ilk sayfada kim kaçıncı haftada kaç kilo vermiş yazıyo bi incele istersen olumunekankayizsmile hatta ben şimdi oraya gidiyorum beni takip edebilirsin kaydirigubbakcemile

canım zaten burda herkez birbirine yorum yapmak yada faydalı olmak kendi düşüncesini paylaşmak için var, yani sen kendi fikrini sölersin, ben kendiminkini herkez yorumlardan almak istediğini alır yani sonuçta sen yada ben birisine yorum yapıpta bişey için zorlamıyoruz maksat muhabbet olsun ve görüşler paylaşılsın dimi bu arada ben senin diyetini inceledim karışık geldi biraz bide çok yemek seçiyorum onun için belli diyetlere uyamıyorum şu sıra elimden geldiğince sebze yemeye çalışıyorum bide arkadaşlar sana güzel kilo vermişin diyolar benim haberim yok kaç kilo verdin ne kadar zamanda ?? ayrıca yorumlarını bekliyorummmhihoyyyt

Lightlife...
BAŞLANGIÇ TARıHı.....15...2...2010. 83 000 GR.

ıLK HAFTA ........... 83.000 gr.
1. hafta................. 80.000 gr.
2. hafta................ 82.000gr .(evde deyildi bozdu )
3. hafta................ 81.000 gr..
4. hafta ............... 78.000 gr.
5. hafta ............... 77.000 gr. bozdu 2 gün ....
6. hafta ............... 77.000 gr.
7. hafta ............... 76.000 gr.
8. hafta .............. 75.000 gr.
9. hafta .............. 75.000 gr.
10 hafta ............. 72.000 gr. bozdu..

yukarıdaki gibi verdim canımcım

cok guzel canim, inschallah istedigin kilo ya inersin yaza. :lepi:

Konuyu toparlıyorum izninizle sevgili arkadaşlarım..

Mevcut kuralımızı hatırlayalım önce.

Yarışmaya ara verip dönenlerin kilosu nasıl bildiriliyor?

1- Kilo aldı çünkü nefsine hakim olamadı.
Bu durumda takımdan ayrılış kilosu haftanın ilk kilosu, son tartıldığı kilo da haftanın son kilosu olarak alınır. Aradaki fazla fark negatif olarak takım toplamına yansır. Bu kuralda problem yok. Çünkü kuralın amacı zaten yarışmada olunmadığı zamanlarda başıboş davranmamızı engellemeye çalışmak.

2- Kilo aldı çünkü sağlık / gebelik durumları vardı.
Bu durumda yeni üye gibi kabul edilir. Takıma giriş kilosu haftanın ilk kilosu, bildirim Cuma kilosu da haftanın son kilosu olur ve diğer üyeler gibi aradaki fark listeye yansır. Burada da tartışmaya açık bir yer yok.

3- Kilo verdi.
Yarışmacı diyelim 5 hafta ara verdi yarışmaya. Bu ister keyfi olabilir, ister iş yoğunluğu olabilir vs.
Bu noktada önerimi örnek vererek açıklıyorum.
Yarışmacı geri dönmek üzere ayrıldı. Kilosu 75
Beş hafta sonra geri döndü. Kilo 70
75-70 : 5
Beş kilo verdi ama beş haftada.
Bu durumda bizim her ne kadar bildirimde 75-70 diye yazmamız gerekiyorsa da BU RAKAMI GEÇEN SÜREYE BÖLEREK haftalık rakamı buluyoruz ve 75-50: 5 5kilo / 5 hafta: 1 kilo verdi olarak kabul ediyoruz.

Yani bildirimi aşağıdaki şekilde yapıyoruz.

x üye 75 / 70 / 1

yanına da not düşerek gerekli açıklamamızı yapıyoruz.

Sizlerden ricam, konuyu kişiselleştirmeden ve lafı dallandırıp budaklandırmadan, artık çok net olarak ortaya koyduğum öneriyi oylamanız. Kabul edenler parmak kaldırsın..

Buyrun lütfen..

püsküütün paylaşım alanında yazdığı mesajdır arkadaşlar yeni kurallar için takım kaptanlarının oyunu bekliyorlar.

bu arada ben liste dahilinde olmadığım için paylaşım alanına yazamıyorum şekerler :) ama 3. kuralı anlamadım :) kişi kilo verdi diyeli 5 hafta geçti 75-70=5 bu kiloyu 5 haftada verdiyse 5/5=1 oluyor ama bunun yüzdesini nasıl hesaplıcaz ??*
bide kişi 5 hafta sonun kilo aldıysa ne olacak oda mı bu şkeilde yapılacak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…