nurom 3. takımda başlamışsın . arada bizi ziyarete gel ama özletme kendini
ohh afiyet olsun çikolata cips makarna hihoyyyt
olmamış menünlmaz: ne meyve var ne peynir ne süt ne sebze :1no2: hiç sağlıklı değil :1no2: çikolata var cips var :mymeka:
yerden, göge kadar haklisiniz kizlar.
bugun daha dikkat edicem söz veriyorum.
yarin, bugunku menu'mu yazarim, inschallah onu begenirsiniz. opuyorumnanaktan
yerden, göge kadar haklisiniz kizlar.
bugun daha dikkat edicem söz veriyorum.
yarin, bugunku menu'mu yazarim, inschallah onu begenirsiniz. opuyorumnanaktan
tebrikler canım ALLAh bir yastıkta kocatsın insallah.selam bacılar ne var ne yok diye bi bakiiim dedim nete giremiyorum pek.2 hafta sonra kızkardeşimin düğünü var çok yoğunum.bu arada çizelgemi değiştiremedim ama 74 e düştüm.umarım kısa zamanda aranıza dönerim.özledim valla.
öpüldünüzopuyorumnanaktan
ya işte bu piknikler ve misafirliğe gitme gelme olayları diyet bozduruyor benneyaptımki ama bozuldu deyip bırakmamak lazım senin yaptığın gibi ertesi günü çok hafif geçirmek en doğrusu :) telafi etmiş oluyoruz.. bende geçen hafta sabahları 1 saat yürüyüş yapmıştım bugün yapmadım canım istemedi bide geçen hafta yaptımda bi faydasını da görmedim (tartıda yani) şevkim kırıldı bugün çıkmadım yürüyüşe ama yarın yürürüm herhalde :)
bide malüm gün derken bebek için malüm gün mü? bebekmi düşünüyosun? ben düşündüğüm için direk o geldi aklıma :)) ceviz ve balla ilgili bi kürmü var :uhm: :roflol: bi ceviz bal dedin bak ne çok soru çıktı ceviz baldan :)))
anladığım kadarı ile bi de bıcırığın var ve bu 2. bebiş isteği naniknanik ayy ne çok meraklıyım yahuuu :roflol: aslında çok meraklı bi tip değilimdir ama sizi tanımadığım için tanımak adına soruyorum a.s
benimde bu hafta sonum acayip kaçamaklı geçti :a015: :a015: :a015: ahh şu dondurmalar olmasa :a015: bi de yanındaki tattllıııı :a015:
herkeze günaydınn hafta sonu yoktum yeni gelen arkadaşlar olmuşş hoşgeldinizz
bu arada ben hafta sonu maceralarımı anlatayımm hani kendimi tutamayıp perşembe akşamı cips yemiştim yaa sonra bende cumartesi pazarı serbest gün olmaktan çıkartarak kendime ceza verdim,cumartesi gayet iyiydi pazarda akşama kadar güzel sabrettim ama ne olduysa bundan sonra oldu bugün kermes vardı ve yoğun istek üzerine çiğ köfte yapıp oraya götürmem gerekiyordu bende akşam oturdum yaptımm sonra eşim geldi ona biraz çiğ köfte yeşillik ayran falan hazırladımm sonra bi bardak ayran kendime aldım ve çok canım istedii salatalık doğradım bi parçada çiğ köfte yiyecektimm tabii bu arada saat gecenin 10 u sonra baktım kii kendimi durduramıyorumm çiğ köfteleri bi güzel mideye indirdimmm eee tabii karşılığını hemen aldımm şiş bir göbek (tabi hemen kabız olmuşumm sabah) şu an çokkkkkkk pişmanımm biliyorum yapcak bişey yok ama bugün den itibarennbiraz daha sıkıcamm 1 haftadır kendimde gevşemeler görüyorumm halbuki az kaldı kendimi birkaç hafta daha sıksamm gayet iyi olucakk şimdi bitki çayımı içicemm ve ölende pirinçlapasııı başka yemek yok bugün ben bunu hak ettimmm
çokta kötü değil nescim yaa sonuçta gecenin 11inde ekmekli tatlılı bişeyler yeyip yatmamışsın saat 9:30 yemişsin ve yatmamışsın uyanık kaldığın zaman içinde metabolizman çalıştığı için sen onu yakmışsındır zaten ama kabızlık olayı yaşamışsın o kötüistersen böyle durumlar için evde kuru kayısı bulundurabilirsin 1 bardak lıght süt ve kayısı sana yardımcı olur diye düşünüyorum. a.s süt ve kayısının sana zararı da olmaz hem a.s
heh çörek otu :))) unutuyorum hep yaa :)
ben 2005te evlendim 2,5 sene borç harç nedeni ile korunduk nescim. 2008 mayıs ayında bebek düşünmeye başladık ama bi ay ilaç kullandım diye bi ay hastayım diye korundum ve kasım ayını yine buldu korunmamız. kasım ayında doktora gittim akıntım vardı 1 ayda ilaç kullandım diye korundum şubat ayında hamile kaldım nisan ayında kürtaj oldum mol gebeliktençok üzüldüm ama hayırlısı dedim temmuz başında bhcg seviyem düştü ve temmuzdan itibaren 1 sene korunma verildi ve yeni yeni bebek düşünmeye başladık. aslında temmuzda başlamamız lazım ama doktorumla görüştüm kendisi müsade etti ve geçen ay korunmayı bıraktık..
inşallah Allah bebek isteyen tüm bayanları bebeklerine kavuştursun Rabbim :Saruboceq:
nurom yeni takımın hayırlı olsun ..:1hug:..
merhana 3. takımın güzel hatunları ...a.s.
nurom . kendisinin süper paylaşımı vardır.. çokta güzel kilo verir..
artık size emanet .:1hug:..
umarım tez zamanda kalan kilocuklarından kurtulursun ... vede bebiş heberlerini alırız ..a.s.
[COLOR="Plum"]imdaaatttt! yetişin kızlarr!mafoldumben
tatlı krizim tuttuuuu!mafoldumben
yemek yemek istiyorummm!cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
ya iki gündür sürekli kendimi aç hissediyorm dayanamıyorm! tatlı krizim tutuyooor!
kendimi zor tutuyorum şimdi saldıracağm mutfağa!! ne bulursam yiyesm geliyorr!cokacimcoook
regl dönemim yaklaştı acaba o yüzdenmi kii?:uhm:[/COLOR]
günaydın bayanlar
canım sıkkın bu günlerde dün yaptıklarımı yazayım size
sabah 1 elma
öğle çorba kısır cacık
4 de bir elma
akşamda eve gittim fırında küçük milföyler vardı 3 tane yedim ve 7 den sonra hiç bir şey yemedim canım sıkkın olduğundan sadece 5 tur attım fazla yürüyüş yapmadım bu kadar
eveet kahvaltımı yaptım, funda çayımı içiyorum.
kahvaltıda:
5 dilim karpuz,
fındık kadar yağsız peynir.
yani karpuz detoksuna başladım arkadaşlarrr!hihoyyyt
inşallah güzel sonuçlar alırımm!boshayallersmile
silagul cum, paylasim icin cok saol tatlim.
super bir yazi, hepsini okudum, hatta bilgisayarima kayid ettim
ellerine saglak. zemuszemus
tebrikler canım ALLAh bir yastıkta kocatsın insallah.
ay alemsinvalla.öyleyse tanıtayım kendimi.ben nerdeyse 8yıllık evliyim .temmuz 2003 de evlendim.31 yaşındayım.2 ay sonra 6 yaşına girecek canavar bir oğlum var. anaokuluna gidiyor.
cevizli bal dediğimde balın içine ceviz atılmış şekli kahvaltıda güzel oluyor kür felan değil yani. 2. bebişi şimdilik erteledik.beklenen gün her ay gelen gün canım.
sende bebek istiyorsun demekki. burası uğurludur o konuda çok hamile gönderdik doğuranlar oldu hatta şu anda daha yeni 2 arkadaşımız hamilelik nedeniyle ayrıldı.
darısı sana ve diğer isyteyen bacularuma.
ellerine sağlık canım.bende etsiz çiğköfteyi severim etliye cesaretim yok.
banada doktorum 4 günkurunu (kahverengi kayısılardan) her sabah 1 büyük barda sütün içine at bızzzzt diye karıştır iç üzerine ılık su iç demişti. ama sürekli yapamadım çok tatlı oluyor midem almadı bıraktımkafamçokkarıştı
canım üzüldüm.rabbim bu sefer emeklerini boşa çıkarmasın kucağını boş bırakmasın inşallah.
sağol canım.emanetine iyi bakıcaz.artık oda benim bacularımdan biriŞenizinşallah oda kilolarından kurtulur ve mucizesine kavuşur
aynen bende öyleyim canım. sanırım o yüzden.
canım hayırdır bu aralar pek sıkkınsın. umarım seni üzen sıkan şey ne ise tez zamanda düzelir canım. yardımımız dokunacak bişeyse biz buradayız canım.:teselli:
hadi hayırlısı canım.inşallah faydasını görürsün.
bi günlük böle bi kaçamak olabilir bence diğer günler iyi beslendikten sonra haftada birgünden de bişey olacağını sanmıyorumm bence o kadar fazla strese girmeye gerk yok bigün bişey kaçırdıysan yarın yine normal düzenine dönebiliyosan bence ideal olan bu yani şimdi kilo almayım diye haytımızın sonuna kadar çikolata,cips ,makarna yemiycezmi
az ve aralıklı olduktan sonra bence yenebilir benim fikrim bu şekilde çünki bunları yemek bazen beni mutlu ediyor onun için o kadar katı olamam
kızlar menüsüne yorum yapmamı istemeyen olursa belirtsin.Bende yorum yapmam. ayrıca bana da yorum yapmak isterseniz yapın ama benim diyetim belirttiğim gibi monti diyeti belli kuralları var.Monti yapan olursa karşılıklı meünlerimizi değerlendirebiliriz sempatiksalakcinni
daha önce link vermiştimya orda ilk sayfada kim kaçıncı haftada kaç kilo vermiş yazıyo bi incele istersen olumunekankayizsmile hatta ben şimdi oraya gidiyorum beni takip edebilirsin kaydirigubbakcemileSlm canim, tabi canim kacamak olabilir arada, bende zaten chips fazla yemiyorum
biliyorum cunku cok yagli, cok calorili ve sagliksiz, pis yagda pi$iyor...
evde abur cubur az kaldi, bitmek uzere bitsinde bende rahatlicam opuyorumnanaktan
zaten misafirlige veya anneme gidince, ister istemez kacamak yapiyosun, control elinde olmuyor evdeki gibi zemuszemus
2 haftada bir, di$arda yemek de guzel oluyor, kendimi ödüllendiriyorum kaydirigubbakcemile5
Slm canim, öncelikle cok naziksin, ve ayni zamanda cok dü$unceli veee ince ruhlu sun tahminim.
canim, bana kesinlikle yorum yapabilirsin, hatta kizabilirsin.
Ya o senin yaptigin diyete baslasammi acaba, cunku cok guzel
kilo veriyosun... dusuneyim biraz.
kızlar menüsüne yorum yapmamı istemeyen olursa belirtsin.Bende yorum yapmam. ayrıca bana da yorum yapmak isterseniz yapın ama benim diyetim belirttiğim gibi monti diyeti belli kuralları var.Monti yapan olursa karşılıklı meünlerimizi değerlendirebiliriz sempatiksalakcinni
Lightlife...
BAŞLANGIÇ TARİHİ.....15...2...2010. 83 000 GR.
İLK HAFTA ........... 83.000 gr.
1. hafta................. 80.000 gr.
2. hafta................ 82.000gr .(evde deyildi bozdu )
3. hafta................ 81.000 gr..
4. hafta ............... 78.000 gr.
5. hafta ............... 77.000 gr. bozdu 2 gün ....
6. hafta ............... 77.000 gr.
7. hafta ............... 76.000 gr.
8. hafta .............. 75.000 gr.
9. hafta .............. 75.000 gr.
10 hafta ............. 72.000 gr. bozdu..
yukarıdaki gibi verdim canımcım
offfff ikibuçuk ayda 10 kg çokkk güzelll alkisalkisalkis
cok guzel canim, inschallah istedigin kilo ya inersin yaza. :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?