Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar
çok yorgunum ay ne yoğunmuş sohbetler sonuna kadar okuyamadım. bu gün sertifika törenim vardı nasıl yoruldum anlatamam saatlerce güneşin altında terden sırılsıklam oldum. bu akşam eşimde erken gelecek spora çıkamayacağım. ama dün yine yürüyüş spor 1saat çalıştım. gün yoğun olacak diye sabah yağsız ama kaşarlı sucuklu tost yedim. törenden sonra kutlama yaptık. börekler sarmalar fazla kaçtı ama çok ta sınırlamadım eminim o yorgunlukla hiiç tutunamazlar bana.

çok mutluyum ciddi ciddi zayıfladım ya... bir süre görmeyenler şaşırıp kalıyor. eski üst kıyafetler çok rahat oluyor alt kıyafetlerin eteklerin pantolonların eskileride bol geliyor artık. 2 etek var normal bel kullanıyordum düşük bel oldular yıkayıp yıkayıp giyiyorum. klasik pantolon hiç yok üstüme olan. sanırım bir iki kilo daha verdikten sonra dolabı yenileyeceğim.başarı hikayelerini farkları görünce şaşırıyordum ama imkansız da değilmiş gerçekten.

kızlar zaten sizlerle eski yeni resimlerimi paylaşmak istiyorum pek bişi kalmadı bende göbek gitti popoda iyi küçüldü normal şimdi dahada giderse düzleşip çirkin olacak ama istediğim bölgelerdekiler gitmiyor. belimin yanındakiler gitmiyor, üst bacaklarımın içi gitmiyor heryer gitti oralar kaldı. yanaklarımın dahada küçülmesini istemiyorum. bundan sonra diyeti normal götürüp hani çok sıkmayıp az değil normal yenmesi kadar yemeye başlayıp pilav makarna ekmek şekeri arttırmadan diğerlerini biraz genişletsem mi?(ama 5i bir yerde çayımla sirkeli suyumla devam)
çalışmalarıma bölgesel incelmeye yönelik şeylerle devam etmek istiyorum ne dersiniz. daha fazla spor yapim bundan sonrası sanırım spora kaldı şekillendirmem lazım biraz vücudumu...
akıl verin kızlar? bölgesel problemler kaldı napim nasıl çözim...

bugünkü menüm
kahvaltı 07:45
domates,salatalık,lıght peynir,2 zeytin,tavada yumurta,şekersiz çay

45 dk yürüyüş 15 dk spor aletleriyle çalışma

öğle 13:15
1 tabak kabak yemeği,1 kase yoğurt,soğan

17:00
1 soda

akşam
19:20
1 bardak lıght süt
1 avuç badem
(yemek yicektim ama canım badem isteyince yemek yerine öğünümü badem ve sütle yaptım)
20:00 1 elma

iyi akşamlaarr

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız..
hayli yoğunmuş burası bugün anlaşılan...
ya ben bu montec diyeti miydi neydi.hiç bişey anlamadım..neyse artık..

bugün neler yedik:
sabah:
bir fincn şekersz çay
bir dlm ekmk
bir çay kaşığı sarelle
bir kaç çatal omlet
biraz b.peynir
öğle:-----
akşam:
bir küçük tabak sebze yemeği
yanına iki kaşık pilav..aslında bikaç gündür akşamları sadece yeşil elma yiyordum ama bugün yemek yedim..
bukadar..hoşçakalın kızlar.. opuyorumnanaktan

anladım canım kür değilmiş malüm gün krizi ohaoldumsmile
iyi dileklerin için teşekkürler sılacım.
bebişini Allah sana ve eşine bağışlasın canımcım.

sağol canım amin cümlesinin evladını bağışlasın.:Saruboceq:

maşallah dilerim istediğin kiloya kavuşursun çok geçmeden.

sağol canımcım iyi oldu paylaştığın oraya hiç bakamıyordum bu aralar ancak buraya bakıp cevaplayabiliyordum.a.s.

sanırım aynı hesaplanır.yüzdeside başlangıç kilosuna göre hesaplanıyor bir bakayım ne denmiş.:uhm:

canım tebrik ederim maşallah.darısı başıma.canım lahanaya sarmaya devam sorunlu bölgelere en azından.bide inceltmek istediğin yerler için araştırma yap hangi bölge nasıl incelir. sanırsam spor bölümünde bir arkadaş bu konuda yardımcı oluyordu. bir bak istersen.

bacular canım çok sıkkın bide yürüdükçe kilom artıyor çıldıricim valla.

hep dışarda hep koştur öğün atlıyorum buda çok kötü.morelim sıfır dünyayı yesem doymıcam sanki.

oğlumu doktora götürdük ameliyat olacak ama öncesinde antibiyotiğe başladı yine. kuzucuğum ilaçla beslendi bu sene ya. 15 günde bir bademcikmi şişer.2 ay içinde bidaha narkoz alacak kuzum.senağlama

yarın okulda proje gösterisi var kuzumun onun için koca bir tepsi ağlayan kek yaptım.
onla uğraştım bu saate kadar. eve geç gelmiştik.
velilerde gelecekya.sınıf annesi olmakta zormuş. yarın sabahta poğaça yapıcam. onunla uğraşırım giremem merak etmeyin beni.

hepicinizi öpüyorumopuyorumnanaktanŞeniz

her ne kadar görmemezlikten gelsenizde bacular ben bir kaptan

arıyorum yokmu aranızda gönüllü.tatile gidicem 19 haziranda ve ağustosta dönücem benim yerime grubu kim idare edecek bildirimleri kim yapacak. kapatcazmı ben gidince tükkanı.bilmiyorumkismile

selam kızlar dün neler yaptım yazayım

sabah 1 elma
öğle çorba tavuk salata
ara 1 elma
akşam çorba 3 yaprak sarması karpuz eşimin ailesine gitmiştik giderken ve gelirken yürüdüm

hekeze günaydın

bende dün yediklerimi yazayım
kahvaltı yapamadım işe geçkalmıştım
işe gelince yeşil cayy içtim
öğlen az çorba az patates yemeği
akşam saar 18 de 3 adet sarma 1 dilim kepek ekmeği ve közlenmiş kırmızı biber salatası bir parça omlet
1 saat yürüyüş
1 bardak şekersiz süt

sabah kahvaltı yapmayıp ölende az yiyiynce akşam çok acıkıyorum öğünlerin ölçüsünü ayarlamam gerek

sılagülcüm daha önce hani bizim yüzümüzden geç kalınca ben sana "bir fikrim var ama şimdi yazacak zamanım yok sonra anlatırım demiştim ya" fikrim senin dediğin şeydi aslında. kurallara aykırı olmazsa sana bir yardımcı seçelim yardımcıya da yardımcı seçelim. sen olmazsa yardımcın o olmazsa onun yardımcısı yapar işi kimse işinden olmaz diyecektim. şu anda çalışıyorum okullar haziran sonuna kapanacak. okulda aksilik toplantımın olduğu zamana falan denk gelir hakkıyla yapamayabilrim yardımcılığı daha zor durumda bırakmak istemem. ama yardımcı yardımcısı olabilirim. hani mesela perşembe akşamından bana dersen yarın işim var ve benimde görünürde işim yoksa neden olmazsın yaparım. ama iki yardımcı olalım olur mu?

ya kızar bende yardım etmek isterdim ama benimde evde net olmadığından iş verindede sırf bununla ilgilenemeyeceğimden dolayı şimdilik bu konuda yardımcı olamıyorummmbilmiyorumkismile

selam kızlar tekrardan
önce
hafta sonu eşimin gireceği sınav için hepinizin dualarını bekliyorum.
sınavları verirse okul bitecek ve askere gidecek ve artık sonunda hayatımız düzene girecek ve benim çok çok çok istediğim birşey olacak bebek çalışmalarına başlicaz anne olacam. o yüzden bu sınav çok önemli unutmayın dua ederken bizi...

sonracım da en son dün öğlenden bahsetmştim. akşam biber soğan ve domates güya kızarttım ama damla yağ yok haşlama oldu. birde patlıcan bir kaşık yap ile kızartıp domates sosla yaptım. birer tabak yedim bunlardan hafif zaten diye. bir de kızlar adetim yanaştıya tatlı krizi başladı 1tane revani yedim.inşallah bu adet döneminide kilo almadan atlatırım.
sabah 1yumurta haşladım.
bal tereyağ sürdüm çeyrek kepek ekmeğe yedim.ve tabikiii 5ibir yerde çayım ve sirkeli suyumla....

bu arada tereyağ falan çok kalorili ama ben bayılıyorum kızarmış ekmeğe tereyağ bal sürüp yemeye birde kendimi en zor tuttuğum öğün kahvaltı diyebilirim. diğer öğünlerde kızartmaya tosta hayır diyebiliyorum ama kahvaltıda fil oturya masaya yiyecem. kahvaltıda çok zararlı olmaz ama diimiii:kedi:

kuzucuğuna geçmiş olsun tatlım bende küçükken bademciklerime elveda demiştim :) çok hastalanıyordum hiç nefes alamıyordum en sonunda aldırdık gitti :)
yürüyüş yapmak bana iyi geliyo ya ama bende kilo veremedim nedense :) fakat acayip zinde ve hafif hissediyom kendimi. sanki sıkılaşıyom gibime geliyo.. ama elbet tartıya yansıcak inatlaşalım şu tartıyla sılacım ya. direne direne nereye kaadr direnecekki elbet inecek

her yaşta hareket şart
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

takım üyeleri duymuyor sanırsam seni kaydirigubbakcemile3

kahvaltıda zararı olmaz ama sen ressmmeenn yağ yersen ve sonracıma bu yağlardan kurtulmak için diyet yaparsan kafamçokkarıştı buna ne denir.. boşa kürek sallamak denir diyorum vee bu yağ için sana soppaaa klava: gösteriyorum

selam kızlar dün neler yaptım yazayım

sabah 1 elma
öğle çorba tavuk salata
ara 1 elma
akşam çorba 3 yaprak sarması karpuz eşimin ailesine gitmiştik giderken ve gelirken yürüdüm
çok çok az yemişsin ve metabolizmanı yavaşlatıyosun özgeycim yaaa.. :1no2:
bu tempoyla devam edersen kilo vermen duracak ve az bişey yesen kilo almaya başlıcaksın :1no2:

kahvaltı yapamamışsın ama en azından böyle durumlarda evden çıkarken çantana bi elma yada grissini atabilirsin canımcım işyerin müsaitse öğlene kadar miğden boş kalmasın diye bunu yiyebilirsin a.s
öğle yemeğin :lepi: süper
akşam da iyi ama şu şekilde değerlendirme yapabilirim;
sarma dediğin sanırım yaprak sarması içinde pirinç var yani karbonhidrat
kepek ekmeğinin içine beyaz un da karıştırıyorlar bu da karbonhidrat
omlette protein
şimciiikk protein ile karbonhidratları birarada yersek ne oluyo hooopp yağ oluyo yani sen omlet ve yanında ekmek yedin üzerine de 3 sarmayı yuvarladın yağ oldu salata ile biraz dengelenmiştir ama bunuda gözönünde bulundup yersen daha da güzel kilo verirsin. yani burda şöyle yiyebilirdin
omlet salata
ekmek salata
sarmadaki prinç için bişey diyemiyorum..
neyse yaaa laelaelaelaelae kafanı karıştırmayım :)

kızlar yaa montignac diyetinden bişey anlamadım yazmışsınız ama yapmaya niyeti olan varsa ben yardımcı olucam diyorum. kimse yapmak istemiyomu?
bigün öncesinden yiyeceğiniz menüyü yazın ben üzerinde düzenleme yaparım. gerçekten çok güzel kilo vereceksiniz.

[

kahvaltı yapamamışsın ama en azından böyle durumlarda evden çıkarken çantana bi elma yada grissini atabilirsin canımcım işyerin müsaitse öğlene kadar miğden boş kalmasın diye bunu yiyebilirsin a.s
öğle yemeğin :lepi: süper
akşam da iyi ama şu şekilde değerlendirme yapabilirim;
sarma dediğin sanırım yaprak sarması içinde pirinç var yani karbonhidrat
kepek ekmeğinin içine beyaz un da karıştırıyorlar bu da karbonhidrat
omlette protein
şimciiikk protein ile karbonhidratları birarada yersek ne oluyo hooopp yağ oluyo yani sen omlet ve yanında ekmek yedin üzerine de 3 sarmayı yuvarladın yağ oldu salata ile biraz dengelenmiştir ama bunuda gözönünde bulundup yersen daha da güzel kilo verirsin. yani burda şöyle yiyebilirdin
omlet salata
ekmek salata
sarmadaki prinç için bişey diyemiyorum..
neyse yaaa laelaelaelaelae kafanı karıştırmayım :)[/QUOTE]

evet haklısın aslında yerkende bunu düşündüm zaten sarma piriçli ekmek yemeym diye ama şu közlenmiş kırmızı biberli salatayı ekmeksiz yiyemiyorumm canımda çokk istemişti onun için dediğin gibii yuvarladım mideye...

sabahlarıda genelde iş yerinde form bisküvim olur ondan bir tane yerimmm dediğin gibi yemeyince ölene çokk acıkmışş oluyorumm

bu öğlende eşim eve köfte getirmiş bana süpriz diye normal ekmekle baktım köfteler çok küçüktü evde yaptığımızın yarısı gibi 5 adet bende onları yarımdan az kepek ekmeği ile bide ayranla yedimm ama şimdi sanki bi,razz vicdan azabı varr ama öğlen öğlen yenebilir gibi gelmişdi sizce yenebilirmi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…