Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

o köfteler ızgaradır nescim yani dışarıdan aldıysa ızgaradır. ızgara ise hiçbir zararı yok kepek ekmeği ile yiyebilrsin. yanında da ayran iyi olmuş. afiyet olsun.

hıı evet ızgara yani zaten bildiğim kadarıyla zaten önemli olan kızartma olmaması dimi,bide bişey daha sorcam sana lightlife diyet yaparken sosis ,salam,sucuk dan uzak durulması gibi bişey biliyorumm acaba bu doğrumudur yok sa belirli lçülerde yenebilirmiben bunları çok severim eskiden hep hafta sonu kahvaltımda olurdu şimdi çekiniyorum yiyemiyorumm ama canım çok istiyorr sence bunlarda yağda kızartmamak şartı ile yenebilirmi senin deneyimlerine güvenerek soruyorummm ???

sucuğu bende severim ama kendileri çok tuzlu ve yağlı olduğu için yasak canımcım diyetimde. sosis ve salamı ise hiç sevmem oyüzden araştırmadım yağ oranlarını ama onlar sucuğa nazana çok çok masumlar diye düşünüyorum yenebilir gibi.

evet yaaa çok yağlı sucuk neyse biraz dayancaz artık sucuksuzluğa ben şimdi çıkıyorumm hoşçakal yarın görüşürüzz zaten bugün buraya ikimizden başka uğrayan olmadıııı:a015:

evet yaaa çok yağlı sucuk neyse biraz dayancaz artık sucuksuzluğa ben şimdi çıkıyorumm hoşçakal yarın görüşürüzz zaten bugün buraya ikimizden başka uğrayan olmadıııı:a015:

sosis ve salamda cıssmıışş görüşürüz nescim opuyorumnanaktan

herkese selam

sılagülcüm senin yakışıklıya çook geçmiş olsun..bademcik zor yaa..o küçüğüm nasıl dayanıyor..en kısa zaamnda iyileşir inşallah..yardımcı meselesine gelirsek.canm biliyorsun çok fazla gelemiyorum..kilo hesabınıda benm kafa almadı bir türlü zaten...

ne yedim bugün
sabah:
her zamnki kahvaltım
öğle:
---
akşam:
1 yeşil elma 3 kayısı
2 çatal makarna
2 kaşık sebze yemeği

bukadar..hoşçakalıın mutlu kalınnn opuyorumnanaktan

Gecmis olsun silagul cum, hayirdir neresinden ameliyat olucak? Bademcik mi?
ooo gosterisi var demek, veliler onunde gosterimi yapicak cocuklar?
eger oyleyse fotograflarini cek, bizde gorelim
opuyorumnanaktan

ayyy canim kofte cekti simdi bak hele, oh oh afiyet olsun canim.
vicdan azabi cekmeye gerek yok canim, fazla SIKMA kendini,
5 kofte den bi sey olmaaaz hemde oglen, hic bir sey olmaz

slm kizlar

dunku yediklerim:
sabah: 1 kase cornflaks
ara: 1 dilim kepek ekmek surme light peynirli
oglen: 1 tabak ha$lanmi$ sebze
ara: 3 kiwi
aksam: etli patlican yemegi, firinda.
sonra: 5 minik biskuvi yedim, napim dayanamadim.
1 bucuk litre su ve 6bardak cay.

Bugunku yediklerim:
sabah 1 dilim kepek ekmek
oglen: diyet biskuvi
aksam: yarim tabak, etli patates yemegi.

bugun hastayim biraz bademciklerim $i$ti, hic i$tahim yoktu.

selam kızlar

dün çok hastaydım ki halada hastayım dün yaptıklarım
1 elma
öğlen işten izin aldım çıktım akşama kadar hiç bişey yemedim
akşam
fasulye çok az pilav

ama bir çay kaşığı tereyağ sadece çeyrek ekmeğe sürüp balla yedim. onun kaloriside çok mu olur ki?

ama o kadarcığıda cısss.... sa haftada bir en fazla iki kere yerim bende:kedi:

günaydınnnnlarrr

annemdeydim, o yüzdende giremedim,dikkat etmeye çalıştım ama, sürekli misafir ağırlandığı için pek mümkün olmadı

sılacımmm kilom aynııı 75( çok şükürrr yani bunadaaa bu kadarrr kaçırmayaaa) ama çok yürüüdüm belki ondandır

nerdeyse 1.5 ay olcak ben vere vere 2.5 kilo verdim yaaa
of offff

herkeslere merhabalar kızlar,
dünü nasıl kapattım güne nasıl başladım yazim.
dün kahvaltı iyiydi zaten kaçırmadım hiç. arada az leblebi öğlen tavuk sotenin sadece tavuğu, çorba ve salata bir ince dilimde ekmek. ikinci araöğün 3erik. dün pazardan biir sürü meyve almıştım.
akşamda karpuuz, çilek, kiraz, erik,kayısı, az muz... karıştırdım yedim. sonra karnım çok guruldadı bir lokma ekmek yedim. dün süper geçti bana göre. hep böyle becerebilsem çoktan gitmişti fazla kilolar...
inşallah bu günüde güzel bitiririm.
ay artık bu hafta 63lü bir rakam görmeyi öyle çook istiyorum ki!!!

bende iki haftadırr 67 li bi rakam görmek istiyorum ama bitirlü olmadı bakalım bu hafta kaç olucak kilommm sanki kilo vermem biraz ağırlaştı valla akşamları canım çıkana kadar yürüyorummm yaaaa korkuyorum bu kiloda takılıp kalmaktann

slm kızlarr!
2 gündür ev telaşesindeyim.ev taşıyoruz sanırsam 2 güne kadar internat bağlantımız da kesilecek.sonrada memlekete gideceğiz ordada bi 15-20 gün kalırız yani bir süre aranızda olamayacağım canlarım.

cuma gününe internet bağlantmz kesilmemş olursa kilo bildirimimi yaparm sılagülcüm.ama memlekettede imkan buldukça ziyaret etmeye,bildirimlerimi yapmaya çalışacağm.

inşallah en kısa zamanda aranıza dönmek ümidiyle byyy!:gitme:

kızlar ben sabahları kahvaltıya vakit bulamıyorum bazen onun yerine çorba içiyorum akşamdan kalan çorbayı ekmeksiz olarak sadece karnımı tutsun diye onun yerinede akşam kahvaltı şeklinde yiyorum yemeğimi bölede güzel oluyor hem benim midemde şişkinlik falan oluyor sabah katı şeyler yediğimde çorba daha iyi geliyor tavsiye ederimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…