bu öğlende eşim eve köfte getirmiş bana süpriz diye normal ekmekle baktım köfteler çok küçüktü evde yaptığımızın yarısı gibi 5 adet bende onları yarımdan az kepek ekmeği ile bide ayranla yedimm ama şimdi sanki bi,razz vicdan azabı varr ama öğlen öğlen yenebilir gibi gelmişdi sizce yenebilirmi.....
hıı evet ızgara yani zaten bildiğim kadarıyla zaten önemli olan kızartma olmaması dimi,bide bişey daha sorcam sana lightlife diyet yaparken sosis ,salam,sucuk dan uzak durulması gibi bişey biliyorumm acaba bu doğrumudur yok sa belirli lçülerde yenebilirmiben bunları çok severim eskiden hep hafta sonu kahvaltımda olurdu şimdi çekiniyorum yiyemiyorumm ama canım çok istiyorr sence bunlarda yağda kızartmamak şartı ile yenebilirmi senin deneyimlerine güvenerek soruyorummm ???
evet yaaa çok yağlı sucuk neyse biraz dayancaz artık sucuksuzluğa ben şimdi çıkıyorumm hoşçakal yarın görüşürüzz zaten bugün buraya ikimizden başka uğrayan olmadıııı:a015:
bacular canım çok sıkkın bide yürüdükçe kilom artıyor çıldıricim valla.
hep dışarda hep koştur öğün atlıyorum buda çok kötü.morelim sıfır dünyayı yesem doymıcam sanki.
oğlumu doktora götürdük ameliyat olacak ama öncesinde antibiyotiğe başladı yine. kuzucuğum ilaçla beslendi bu sene ya. 15 günde bir bademcikmi şişer.2 ay içinde bidaha narkoz alacak kuzum.senağlama
yarın okulda proje gösterisi var kuzumun onun için koca bir tepsi ağlayan kek yaptım.
onla uğraştım bu saate kadar. eve geç gelmiştik.
velilerde gelecekya.sınıf annesi olmakta zormuş. yarın sabahta poğaça yapıcam. onunla uğraşırım giremem merak etmeyin beni.
hepicinizi öpüyorumopuyorumnanaktanŞeniz
bu öğlende eşim eve köfte getirmiş bana süpriz diye normal ekmekle baktım köfteler çok küçüktü evde yaptığımızın yarısı gibi 5 adet bende onları yarımdan az kepek ekmeği ile bide ayranla yedimm ama şimdi sanki bi,razz vicdan azabı varr ama öğlen öğlen yenebilir gibi gelmişdi sizce yenebilirmi.....
kahvaltıda zararı olmaz ama sen ressmmeenn yağ yersen ve sonracıma bu yağlardan kurtulmak için diyet yaparsan kafamçokkarıştı buna ne denir.. boşa kürek sallamak denir diyorum vee bu yağ için sana soppaaaklava: gösteriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?