ama bir çay kaşığı tereyağ sadece çeyrek ekmeğe sürüp balla yedim. onun kaloriside çok mu olur ki?
ama o kadarcığıda cısss.... sa haftada bir en fazla iki kere yerim bende:kedi:
lightlife cım, montignac yapıyormuşsunnn
, 15sene evvel kitabını almıştım ben, o dönem yanımda sefer taslarıyla okula gidiyordum :)
bende o dönem kilo vermiştim, uuzn bir sürede almadım :)
gerçektende yaam tarzını uyarladıktan sonra, kolayca gidyor, o zamnalr mesela her sabah aç karnına meyve yemeyi adet edinmiştim , o zamandan beri pilav makarna sayılıdır yediğim, o zamandan beri fırın fırın dolaşır tam buğday ekmeği ararım
hele vişneyi alıp şekersiz pişirir marmelatını yapardım ekmeğine üstüne sür sür sınırsız yeee
yada peynir yeme alışkanlığı , aralarda acıkınca bi parça peynir atardım ağzıma, bol bol da yoğurt, düşünüyrumda ne kadar güzel bir cildim vardı o zamanlar, beslenme herşeyi etkiliyor
düşük glisemik indeksli gıdalar tüketirdim
çikolatam hep bitter bulabilirsem %70 likti,
mesela o zaman kadar karpuz çok tüketirdim, sonra görünce ne denli yüksek glisemik indeksli olduğunu bir parça tadımlıkla yetinmeye başladım, korkarak yerim karpuzu
topicte işte bu tatlımlightlife cım, montignac yapıyormuşsunnn
, 15sene evvel kitabını almıştım ben, o dönem yanımda sefer taslarıyla okula gidiyordum :)
bende o dönem kilo vermiştim, uuzn bir sürede almadım :)
gerçektende yaam tarzını uyarladıktan sonra, kolayca gidyor, o zamnalr mesela her sabah aç karnına meyve yemeyi adet edinmiştim , o zamandan beri pilav makarna sayılıdır yediğim, o zamandan beri fırın fırın dolaşır tam buğday ekmeği ararım
hele vişneyi alıp şekersiz pişirir marmelatını yapardım ekmeğine üstüne sür sür sınırsız yeee
yada peynir yeme alışkanlığı , aralarda acıkınca bi parça peynir atardım ağzıma, bol bol da yoğurt, düşünüyrumda ne kadar güzel bir cildim vardı o zamanlar, beslenme herşeyi etkiliyor
düşük glisemik indeksli gıdalar tüketirdim
çikolatam hep bitter bulabilirsem %70 likti,
mesela o zaman kadar karpuz çok tüketirdim, sonra görünce ne denli yüksek glisemik indeksli olduğunu bir parça tadımlıkla yetinmeye başladım, korkarak yerim karpuzu
selam kızlar
canım çok sıkkın kayınvalidemle telefonda kavga ettik eşime açıp anlatmış olayı eşimde özür dile boşanırız dedi bende diledim haklıyım ama akşam gidip gene kayınvalidemden özür dileyeceğim. çok kötüyüm kaç gündür mutsuzum
selam kızlar
canım çok sıkkın kayınvalidemle telefonda kavga ettik eşime açıp anlatmış olayı eşimde özür dile boşanırız dedi bende diledim haklıyım ama akşam gidip gene kayınvalidemden özür dileyeceğim. çok kötüyüm kaç gündür mutsuzum
selam canım zaten bi kaç gündür fazla uramıyosun buralara demek moralin bozuktu,kayınvalide işte adı üstünde boşver takma kafana,özürünü dilemişsin ama bence bundan sonra mesafeli davrann fazla yüz vermee bide eşler neden böle yapıyosa hemen tehdit boşanırız benim eşimde bi kere böle söylamişti boşanırız falan diye bende tamam boşan o zaman dedim tövbe tövbe öle kolaydı hemen boşanmak üzülme canımmm boşverr her şey gelir geçer yinede sen eşinle baş başa kalırsın neyazıkki erkekler bunu birazz geç anlıyo
haklısın inanılmaz ügünüm kaç gündür haklı olduğum yerde haksız durumuna düştüm konuda özetle şu benim eşimin dedesine ve amcasına verilmek üzere hazırladığım bohçaları eşimin dedesi ve amcasının hanımıyla küs olduğu için açıp başkalarına dağıtması benden habersiz başkalarına dağıtması:çok üzgünüm:
nes84
cnm ne haddine diyebilirsin belki
ben 7. takımdan
bence künefeyi sonraya sakla
hedefine ulaşınca yeki
şimdi yaptığın diyet güme gitmesin
zorla bünyeni tamamen ver
daha sonra künefeden aldığın kiloyu hemen verirsin
gerçi kaç kilosun ne zamandır yapıyorsun diyt bilmiyorum
tatlı krizinde künefeyi hayal ederek asidi kaçmış soda
veya normal soda yudum yudum iç
ama sade soda olsun
gerçekten çok iyi geliyor bana
sanada tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?