Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ama bir çay kaşığı tereyağ sadece çeyrek ekmeğe sürüp balla yedim. onun kaloriside çok mu olur ki?

ama o kadarcığıda cısss.... sa haftada bir en fazla iki kere yerim bende:kedi:

sen bilirsin canımcım sonuçta diyettesin kilo vermeye çalışıyosun ve çeyrekte olsa yağlı ekmek yiyosun afiyet olsun kaydirigubbakcemile2

dünkü menüm
kahvaltı(07:30)
1 dlim tam buğday ekmeği,domates,peynir,2 zeytin

10:00 türk kahvesi

öğle (15:30)
1 tabak kabak yemeği,1 kase yoğurt, 1 biber

akşam(21:00)
az et,2 kaşık bulgur pilavı,cacık,salata

21:30 şekersiz çay

sılagülcüm tekrar hatırlatayım bidenem beni listeye yazma tatlım ben tatil dönüşü aranıza katılmayı düşünüyorum 2 hafta sonra ben adios michöz :))

lightlife cım, montignac yapıyormuşsunnn
, 15sene evvel kitabını almıştım ben, o dönem yanımda sefer taslarıyla okula gidiyordum :)
bende o dönem kilo vermiştim, uuzn bir sürede almadım :)
gerçektende yaam tarzını uyarladıktan sonra, kolayca gidyor, o zamnalr mesela her sabah aç karnına meyve yemeyi adet edinmiştim , o zamandan beri pilav makarna sayılıdır yediğim, o zamandan beri fırın fırın dolaşır tam buğday ekmeği ararım
hele vişneyi alıp şekersiz pişirir marmelatını yapardım ekmeğine üstüne sür sür sınırsız yeee
yada peynir yeme alışkanlığı , aralarda acıkınca bi parça peynir atardım ağzıma, bol bol da yoğurt, düşünüyrumda ne kadar güzel bir cildim vardı o zamanlar, beslenme herşeyi etkiliyor
düşük glisemik indeksli gıdalar tüketirdim
çikolatam hep bitter bulabilirsem %70 likti,
mesela o zaman kadar karpuz çok tüketirdim, sonra görünce ne denli yüksek glisemik indeksli olduğunu bir parça tadımlıkla yetinmeye başladım, korkarak yerim karpuzu

selam kızlar

canım çok sıkkın kayınvalidemle telefonda kavga ettik eşime açıp anlatmış olayı eşimde özür dile boşanırız dedi bende diledim haklıyım ama akşam gidip gene kayınvalidemden özür dileyeceğim. çok kötüyüm kaç gündür mutsuzum

ayy valla anlattıklarının hepsini şimdi ben yapıyorum littlefairy sırnaşık şey ama karpuzun yasak olduğunu bilmiyordum yedikten sonra öğrendim bilmiyorumkismile aslında bişeyi yemeden önce listeye bakıyorum ama karpuza ihtimal vermemiştim çilek gibi düşünmüştüm :) marmelatı bende yapıyorum şeker krizlerine iyi geliyo ama ben vişne tarçın elma ceviz ve incirden yapıyorum. eğer devm ediyosan monti amcaya bunla ilgili topicimiz var bol paylaşımlı bi topic sen de bekleriz.

topicte işte bu tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-beraber-yapalim-725.html

offff bu kaynanalar niye gelinleriyle kaşık yarıştırırlar anlamaö yaaa sinir oluyorum yaaa :mymeka:
sıkma canını tatlım hepimizin başında var bunlardan :teselli: önemli olan ailendeki iç huzur.. sen özür dilemişsin büyüklük sende kalsın.. gerçi o büyük ama işte akıl yaşta değil başta oluyo bitanem Şeniz hadi sıkma canını..
kızlar ben kaçar sonra yine uğrar sengözlerimebaksanab a.s.

ozgeycim, sıkma canını, yaşanıyor maalesef böyle şeyler, ama eşinin tehdit etmesi hoşuma gitmedi pekk,
sinirinim zaman zaman bu tip olaylardan tavan yaptığını bilirm, ama bak zaman geçti sular duruldu, ne ben takıyorum kafama, nede onlar beni
zamanla herşey yoluna girerr

lightlifecım bakayım topiğe bi unutklarım varsaa, pekiştireyim, belkiii bu şekilde şu gidişata bi son veririim, nasıl yapıyosun incirli mincirli bir tarif et bacım , bayılırım incirie bennnn

selam canım zaten bi kaç gündür fazla uramıyosun buralara demek moralin bozuktu,kayınvalide işte adı üstünde boşver takma kafana,özürünü dilemişsin ama bence bundan sonra mesafeli davrann fazla yüz vermee bide eşler neden böle yapıyosa hemen tehdit boşanırız benim eşimde bi kere böle söylamişti boşanırız falan diye bende tamam boşan o zaman dedim tövbe tövbe öle kolaydı hemen boşanmak üzülme canımmm boşverr her şey gelir geçer yinede sen eşinle baş başa kalırsın neyazıkki erkekler bunu birazz geç anlıyo

haklısın inanılmaz ügünüm kaç gündür haklı olduğum yerde haksız durumuna düştüm konuda özetle şu benim eşimin dedesine ve amcasına verilmek üzere hazırladığım bohçaları eşimin dedesi ve amcasının hanımıyla küs olduğu için açıp başkalarına dağıtması benden habersiz başkalarına dağıtması:çok üzgünüm:

yaa üstelik tartışdığınız konuda seni aslında çokda ilgilendirmeyen yani eşinin ailesiyle ilgili olan bi konu sen insanlık edip bohça hazırlamışsın suç olmuş demekki senin haklı olduğun kesinn canım boşveryaa canınınsıkma dedimya başkaları yüzünden eşinlede aran
açılmasıneninin huzuru kaçmasın kayınvalideymiş dedeymiş boşver sen onları üzülmee Allah başka dert vermesinn boşver bisüre de fazla muhattap olma bakalımmm:uhm:

hııı bu arada streslenip yediklerinide fazla kaçırmaaa haaa onagöre yarınnn büyük günnnopuyorumnanaktan

ayyy yaaa canımm künefe istiyorr azcık yiycem bunu kafama koydum ama bugün olmamalı çünki yarın tartılcammm ayyy yarın akşamı beklemeliyimmm çok istedi canım gerçektennn yaaaaaaa kızlar biliyorumm bunu yememeliyim ama diğer yemeklerimden kısıp bunu yiycemmm bu seferlik affedinnn yaaabilmiyorumkismile

nes84

cnm ne haddine diyebilirsin belki

ben 7. takımdan

bence künefeyi sonraya sakla

hedefine ulaşınca yeki

şimdi yaptığın diyet güme gitmesin

zorla bünyeni tamamen ver

daha sonra künefeden aldığın kiloyu hemen verirsin

gerçi kaç kilosun ne zamandır yapıyorsun diyt bilmiyorum

tatlı krizinde künefeyi hayal ederek asidi kaçmış soda

veya normal soda yudum yudum iç

ama sade soda olsun

gerçekten çok iyi geliyor bana

sanada tavsiye ederim

bende arada canım kola falan isteyince sade soda içiyorum iyi geliyo a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…