Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kilo veren ve vermek için caba gösteren butun dıyetdaşlarımı tebrık ederım

Kız dilek iyi gidiyorsun sende hadi 65 e az kaldı
de kız nazr degmesınevet canım ya muthıs konsantreyim regl yaklasıyo o kısmıda başarırsam oldum demektır benbu hafta ful yuruyus yapıp ıkı kıloyu hedefledim sabırsızlıkla 69 görmek ıstıyorum su 7lerden bı çıkıp bıdahada gırmeyek ınsallah

aybukecıgım sen ıyı ol kılo verılır nasılsa bu hafta daha dısıplınlı olursun gırersın haftaya canım

ılk menumu yazım hazır fırsat varken markette olacağım ıcın onbucuga kadar ne yıyecegım bellı hadi bismillah
sabah 2 dilim t.b ekmegı ,bir parça beyazpeynır,3 zeytın,domates salatalık,1 adet ucgen penır bıkac çatalda sucuklu yumurta tartı yüzüme gulunce odullendırdım bıraz kendımı
ögle yarım tabak menemen 1 dılım ekmek 2 çatal krem peynır 3 zeytın
ara 5 fıstık,5 fındık
ara ıkısıbır arada
aksam 2 haşlanmış yumurta,50 gr peynır domates salatalık 1 dılım ekmek
2,5 lt su yarım saat işe gelirken tempolu yuruyus
butun gunu kahvaltı tarzında olacak ama başka altarnetıfım yok maalesef yürümek ıstedıgım ıcın yemekte getıremedı gelirken bu sekılde ıdare edıcem bugun

görüştürüz kızlar bu hafta hadı bı atak yapalım kaptan kendı ıcmızde yarısalımmı hem keyıflı hem motıve tavan oluyodu ne dersınız

Aaaaamiiiin şekerim amin hiç kilo alasim yok artık ne çektim dört aydır yaw elinizden onu yeme bunu yeme :))

E="ayulduzz, post: 39936218, member: 531832"]kilo veren ve vermek için caba gösteren butun dıyetdaşlarımı tebrık ederım [/QUOTE]
Bizde seni tebrik ederiz canım

Bugünkü mönüm:

Sabah: haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, bir dilim börek

ara: bir havuç

öğle: üç köfte, salata, bir kepçe pazı kavurma

ara: bir dilim börek

aksam: pazı kavurma, bir dilim ekmek

spor: yok su:1.5 litre

Arkadaslar yatılı misafirim var ve kacamaklara engel olamadım maalesef . Hele ki yarın bir dünya misafirim var.allahim sen beni ve dietimi koru
Hoppişim artık biraz iradeli olmamız lazım ömür boyu diyet yapamayız demi, herşeyi ölçülü tadına bakıp bırakmayı öğtenmemiz lazım, benimde geçen seneki iradem yok düşünki eşimin evlilik yıldönümümüde aldığı pastayı bile yememiştim ama şuan çok saldım kilo olarak geri dönüyor bunlar, çok canın isterse ısır bırak canım lütfen emeklerini çöpe atma yazın giyeceğin güzel kıyafetleri düşün takımı düşün bak bugun ikinci olduk haftaya neden birinci olmayalım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 404. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
6--13 MART 2015

TAKIM DERECELERİ

YARIŞMA BİRİNCİSİ -----------------
9. TAKIM 1,18

YARIŞMA İKİNCİSİ------------------ 3. TAKIM 0.77

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------------ 1. TAKIM 0.62

Evettt çıtırlar 2. Olduk süpersiniz tebrik ediyorumm hepinizi

3. TAKIM 406. ETAP HEDEF LİSTESİ

Nilyyyaaannn ==> 76.1 ==>
Chnnmkiz ==> 70.5 ==>
Olvidos ==> 59,5 ==>
Xpreiaz ==> 67,7 ==>

Hoppidicik ==> 96,5 ==>
Ayulduzz ==> 72 ==>
Mavi kedi ==> 60 ==>

Sosyolomus ==> ==>

Selalem86 ==> 76,1 ==>
Eriğim ==> 76 ==>
Kirmizikalem ==> 62,9 ==>
Kelebekolcam ==> 75 ==>
Meantress ==> 76,3 ==>
Sahgull ==> hedefim 61,6 olup listeye girmekkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…