Canım benim sen iyi olda önemli değil verirsin aldıklarını, bitanem yüzdeyi düşürmek önemli değil de yeni bi kural geldi izne ayrılan üye + giremiyo listeye, bende aynı durumdayım veremedim aldıklarımı haftaya inşallahBu aralar takıma çok fazla gelemedim hastalığımla uğraştım yediğime içtiğime de çok dikkat etmedim sonucunu da tartıda gördüm tekrar kilo almışım
bu şekilde listeye giremem 12 ye bölünecek de olsa yüzdeyi düşürmek istemiyorum
Sagolasin aybüşüm bende eklemeye geldim halletmissinben ekledim canım kilonu sen düşünme
süper gidiyosun canım gerçekten yaaa maşallahVeeeeee kilom 70.5 fırsatım olursa listeye hesaplayıp ekliycem ekleyemessem kusura bakmayın. Sizi seviyorum.
İnanamıyorum kızlar 60 lara yarım kilo kaldı seneler oldu gormeyeli bir ay sonra gidicemde gelinligimin icinne*** 3. Takım 404. Etap ***
Nilyyyaaannn : (76.1///%)
Chnnmkiz : (71.8/70.5/1.3/%1.81)
Olvidos : (59,5///%)
Xpreiaz : (69///%)
Hoppidicik : (97///%)
Ayulduz: (73,2///%) 401. Etapta izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 3'e bölündü.
Meantres: (74,4/76.3/1.9/%-0.21) 392. Etapta izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 12'ye bölündü.
Mavi kedi: (60,4///%) yeni üye, başlangış tarihi 24 şubat, başlangıç kilosu 61,4, hedef kilosu 55.
3.Takım ortalaması:%
Gunaydin canlar çok özür diliyorum hepinizden geçmişi okumaya bile vaktim olmuyor özlüyorum sizi ama zor günler geçiriyorum dua edin normale dönsün hayatım çocuklar hasta huysuz onları düşünmekten bende hasta oldum ama asla diyeti mi bozmuyorum.
Teşekkür ederim canım cuma mutluluğu yaşıyorum suansüper gidiyosun canım gerçekten yaaa maşallahistikrarın adısın
Kız dilek iyi gidiyorsun sende hadi 65 e az kaldıgunaydınn kızlar ay cok mutluyum detoksumun sonucunu aldım 72 cıktım tartıda
kaptan nasıl hesaplanıcak bılmıyorum ızınden donuncu zsana zahmet yapıver su garıbana sevaptır
ben 76.1 kiloyum canım. Boyum 1.80Sen kac kiloydun nilyann
Dukani ben hic yapamam ben bi sene et yemesem aklimla gelmez
Ama sut urunlerini yogurt peynir ve tatli bayilirim
Ya ben nasil uzaklasacam bu tatlilardan halbuki cay ve kahvede biraktim sekeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?