tamam sılagül ya kusura bakma ilk sefer ve sanırım elime yüzüme bulaştırdım.paylaşım yapılan yerden de sen mi düzeltirsin? valla azar yemiş çocuk gibi üzüldüm... birde gerçekten zamanım olmadı ayrıntılı inceleyemedim nasıl yapıldığını...
merhabalar benim canım çok ama çok sıkkın kilolarımı dahada çabuk vermem lazım şuan canım çok yanıyodiyet listelerine bakıyorum önereceğiniz var mı önceden ne zaman olsa olurdu ama bu akşam eşimle tartıştım ve bana şu haline bak neyine güveniyosunda benden aşk istiyosun iyice saldın kendini her tarfından yağ fışkırıyo dedi o an ölesim geldi
canim cim, kendine kilo cizelgesi yap, motive ediyor insani
nasil yapildigini bilmiyorsan yardimci olurum canim.
Valla canim, kilo vermenin en ba$inda,
bol su icmek 2- 2.5 litre VE aksam saat 6-7 den sonra bi sey yemeyeceksin.
Bu iki kurali bi dene istersen, bir hafta boyunca, eminim fark goreceksin!!!
sana cok yardimci olmak istiyorum canim, kocan catlasin patlasin sen zayifladik'tan sonra
o zamanda sen pas verme kaydirigubbakcemile3
canım çok teşekür ederim düşüncelerin için kilo çizelgesiyle uğraşıyorum bi türlü olmuyo dediğini bi yapayım haftaya daha fazla kilo veririm inşallah beni dikkate aldığın için tekrar teşekkür ama inan moralim çok bozuk
semacığım bi türlü yapamıyorum şu kilo çizelgesini zaten canım sıkkın kendime hakim olmam lazım sinirden 2 gündür aşırı yiyiyorum sürekli çiikolatayı götürüyorum hayatımın hiçbir döneminde bu kadar kilo almamıştım biliyorum ki hep mutsuzluktan belki bu günler geçer ama ben asla unutmam
semacığım bi türlü yapamıyorum şu kilo çizelgesini zaten canım sıkkın kendime hakim olmam lazım sinirden 2 gündür aşırı yiyiyorum sürekli çiikolatayı götürüyorum hayatımın hiçbir döneminde bu kadar kilo almamıştım biliyorum ki hep mutsuzluktan belki bu günler geçer ama ben asla unutmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?