Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tamam sılagül ya kusura bakma ilk sefer ve sanırım elime yüzüme bulaştırdım.paylaşım yapılan yerden de sen mi düzeltirsin? valla azar yemiş çocuk gibi üzüldüm... birde gerçekten zamanım olmadı ayrıntılı inceleyemedim nasıl yapıldığını...

tgull cum, 14.cu takimdan yardim istedim, bakalim biri varsa yardim eder inschallah
sakin ol ya, panik yapma, bende burdayim

sema sağolasın. ya günün yoğunluğu işte
kabus gibi başladı zaten. okula polis çağırıp karne dağıtıyoruz inanabiliyor musun...
ana avrak küfredip hocaya saldırdılar. sağolsun sılagül giderayak kurtardı yine bizi. ben kaçıyorum kardeşlerimi alacağım .
iyi haftasonları.

ya ben, en son listeyi copy yapiyorum,
bizim listeyi arasina ekliyorum

ama cevapla ya basinca, olmuyor

ben i$e gidiyorum kizlar, inschallah 14.cu takim yardimimiza gelir
msj yazdim ben 14cu takima.

14cu takimdan yardim gelmezse, ben i$ten sonra
listemizi payla$irim, saat 8de cikiyorum i$ten,
en son listeyi copy yapiyorum
bastaki ve sondaki, copy yazisini siliyorum,
bizim listeyi dogru siralamaya gore yapistiriyoum
ve yolluyorum.

Umarim dogru anlami$imdir.

****3.TAKIM 161 .ETAP ****
deva89 ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 %)
littrefairy ( 75.5 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı
NES84 ( 67.2 / 66.5 / 0.7 / 1.04%)
Semo ( 62.7 / 63.7 / -1.0 / -1.59 % )
silagul ( 71.0 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı.
tgull ( 63.5 / 65.0 / -1.5 / -2.36 %)
burakefsa ( 72.5 / 72.0 / 0.5 / 0.69 %) yeni üye

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 324.9/ 326.2 / -1.3 / -0.40%)

tgull cum ve silagul cum,
ben bildirim yaptim, silagul cum senin en son duzeltigin listeyi ekledim,
dogru demi?

bi bakin isterseniz
CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı - Sayfa 64 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

silagulcum, sen bizim listeyi eklemisin saat 15.50 de

7. takimda 15.51 de eklemis listeyi, bizim son listeyi degil
ondan önceki listeyi kopyalami$, bende duzelttim
olumunekankayizsmile

merhabalar benim canım çok ama çok sıkkın kilolarımı dahada çabuk vermem lazım şuan canım çok yanıyodiyet listelerine bakıyorum önereceğiniz var mı önceden ne zaman olsa olurdu ama bu akşam eşimle tartıştım ve bana şu haline bak neyine güveniyosunda benden aşk istiyosun iyice saldın kendini her tarfından yağ fışkırıyo dedi o an ölesim geldi

kizlaaaarar, 2 saat'tir burdayim, biri girsede sohbet etsem diye,kimse ugramadi.:gitme:
öglen'den aksama kadarda kimse ugramadi,

Cok sessiz oldu buralar son zamanlar, canlanalim kizlar, kendimize gelelim,
ba$kanimiz yok diye, kimse boynunu bükmesin
yasakkelime
ba$kanimiz yokken, grubumuza 4elle sarilalim, silagul gelince takimi kapali bulmasin.

kizlar, ben diyorumki siralama liste'si yapalim, cuma gunu bildirim icin, ne dersiniz?
bu hafta tgull ve ben yaptik liste ve bildirimi.

haftaya kim yapsin???
gonullu varmi, ama 2 ki$i olsun, birbirlerine yardimci olsun.

Ama bu haftaki, gibi herkez kendi kilosunu hesaplasin, kolay oluyor
boyle iyi olmazmi?
hayirli aksamlar
:enbuyukkk:

slm canim, okudum yazini uzuldum gercekten....
SIKMA CANINI, boyle soylemesi seni daha HIRSLANDIRMALI,
per ettirmemeli degilmi?

canim cim, kendine kilo cizelgesi yap, motive ediyor insani
nasil yapildigini bilmiyorsan yardimci olurum canim.

Valla canim, kilo vermenin en ba$inda,
bol su icmek 2- 2.5 litre VE aksam saat 6-7 den sonra bi sey yemeyeceksin.

Bu iki kurali bi dene istersen, bir hafta boyunca, eminim fark goreceksin!!!
sana cok yardimci olmak istiyorum canim, kocan catlasin patlasin sen zayifladik'tan sonra
o zamanda sen pas verme
kaydirigubbakcemile3

canım çok teşekür ederim düşüncelerin için kilo çizelgesiyle uğraşıyorum bi türlü olmuyo dediğini bi yapayım haftaya daha fazla kilo veririm inşallah beni dikkate aldığın için tekrar teşekkür ama inan moralim çok bozuk

buraksefa cim, aha bacim burdan bak kilo cizelgesi nasil yapiliyor, adim adim anlatiliyor. Kolay gelsin kaydirigubbakcemile2

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-19.html

semacığım bi türlü yapamıyorum şu kilo çizelgesini zaten canım sıkkın kendime hakim olmam lazım sinirden 2 gündür aşırı yiyiyorum sürekli çiikolatayı götürüyorum hayatımın hiçbir döneminde bu kadar kilo almamıştım biliyorum ki hep mutsuzluktan belki bu günler geçer ama ben asla unutmam

bacim, baktinmi altta ki verdigim linke? orda adim adim anlatiyolar nasil yapildigini.

zaten cikolata yi en cok stressli ve depresif anlarinda insan cok yermis.

Aman SIKMA canini canikom, sorun kilo olsun yeterki, saglik sorunu olmadigi surece ben kilo ya uzulmem, guler gecerim, sonucta bu kilolarin sebebi kendimiz!!!
ba$a cikabiliriz istersek, oyle degilmi???
alkisalkisalkis

bacim, baktinmi altta ki verdigim linke? orda adim adim anlatiyolar nasil yapildigini.

zaten cikolata yi en cok stressli ve depresif anlarinda insan cok yermis.

Aman SIKMA canini canikom, sorun kilo olsun yeterki, saglik sorunu olmadigi surece ben kilo ya uzulmem, guler gecerim, sonucta bu kilolarin sebebi kendimiz!!!
ba$a cikabiliriz istersek, oyle degilmi???
alkisalkisalkis

burakefsa cim, bak diyet basari öykuleri bölumunde ne buldum,
cok guzel bir yazi, kiz resmen 42 kilo vermi$ 1senede.

Yazdiklari da cok mantikli ve gercek, ben hikaye yi ba$tan sona kadar okudum,
ve inan cok sey ogrendim.

örnek bir cumle:
Örneğin, beynimde koca bir dilim çikolatalı pastayı yemenin çoook güzel olacağı kayıtlı,ama aslında o pastanın bir lokması da aynı güzelliği yaşatır bana ve üstelik şişmanlamam!Yapmanız gereken kendi beyninizdeki yanlış kayıtları bulup doğruya,doğaya,doğal olana çevirmek.

i$te ba$ari öykusu'nun linki burda:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...flayan-bayanin-motivasyon-dolu-oykusu-11.html

semacıpım doğru söylüyorsun yarından itibaren yürüyüşe ve beni motive etsin diye karbonhidrat diyetine başlıyorum bu hafta 2 kilo verirsem bana iyi gelir canım ben sana şimdilik özelden yazamıyorum malum 50 msj doldurmam lazım ama sen bana bişey soracaktın sana asla kırılmam iyi niyetli olduğunu anladım bu arada ismim tuba burak oğlumun ismi efsada kızımın ismia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…