ayseher hoşgeldin düzenli paylaşımlarını bekliyoruz
3 günde sizce 800 gr verebilirmiyimmm ;???????
Ben de davet üzerine geldim. zemuszemus
semocum yeni üye davet ettim gruba en fazla kaç kişi alınıyor? bir sınır var mı biliyor musun.
günaydın kızlar ben bildirim yapmak için gönüllü olabilirim ama bu konuda kilo hesaplamaktan başka bişey bilmiyorum onun içinde yanlışlık yaparım diye korkuyorum cumaya kadar bana iyice anlatır sanız sanırım örenebilirim,ama benden daha iyi bilen birisi varsa o da yapabilir kızlar örenirsin diyosanız ben yapayım bu hafta ama yardımmmedinnn
zaten moralim bozuk hafta sonu ablamların yanına gitmiştim vede tabi diyete fazla uyamadım yürüyüşde yapamadımm zar zor 66.5 e inmiştim sanırım bikaçyüz gram yaa canım çok sıkkın biraz kendimi saldımm öfff ne yapcam ya
merhaba nes84 tabi nasıl olduğunu anlatırız. sende bildirimin nasıl yapıldığı ile ilgili geçmiş yazılara yine bir bakarsın eksiklik olmasın diye. sanırım bende çok yoğun olmayacağım. yardım etmeye çalışırım sana. ilk fırsatta nasıl yapılacağını bir toparlar sırasıyla yazarım hem tüm arkadaşlar öğrenir sırası gelen ona göre yapar.
daveti gördüm ve geldim arkadaşlar
geçen cumadan beri burdayım... Yeni keşfettim kulubu iyikide keşfettim:Saruboceq:
hızlı bir şekilde kilo vermem lazım mafoldumben
rejim yaparken motivasyona ihtiyaç oluyor malum onuda bu sitede buluyorum
takımınıza inş dahil olurum kızlar
merhaba ayseher hoşgeldin...
nasılsın?
başkanımız tatilde onun için ben yeni gelenler için kuralları yazıyorum.
bu arada boyun ve kilon ne?
ayseher hoşgeldin aybaşını beklemene gerek yok diye biliyorum bende yeni üyeyim 1 hafta oldu katılalı buhafta yediklerini güngün yaz haftaya arkadaşlarda itiraz etmezlerse isteye girersin :enbuyukkk:
KARAR DEFTERİ
1- Her ay başında, başvuru topiği yeni üye alımı için açılacak. Takımlar kaç tane üye alacaklarını, takımlarının linki beraberinde topiğe yazacak. Alımlar tamamlandığında topik, bir sonraki aybaşına kadar kapatılacak.
ay başını beklemem mi gerekiyor? kurala aykırı hareket yapmayayım:sinifsinif:
Sevgili tgull..
Yarışma platformunun en önemli kurallarının yazılmış olduğu mesaj linkini veriyorum sana.. Sorunun cevabını da buradan bulabilirsin.
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
Bir hatırlatma daha yapmalıyım.. Kaptan olarak deneyiminiz olmadığı için bu kuralları başta kaptan ve yardımcısı (bu arada bunlar kim?) olmak üzere bütün takım üyelerinin, yeni gelenler de dahil olmak üzere okunması çok önemli..
Bu hafta arasıra da olsa sizin takıma uğrayacağım..
Lütfen herkes kuralları olsun, gerek kurallarla ilgili gerekse bildirim şekliyle ilgili bütün sorularınızı bekliyorum..
Elimden geldiğince destek olmaya çalışacağım.
Nasıl yapılacağı daha önce detaylıca (hem de fazlasıyla) anlatıldı zaten sevgili tgull.. Ayrıca zaman ayırmana bence gerek yok.
Link burada:
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
Size linkleri verdiğim konunun adı : Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri olup genelde diyet gruplarının 2. sayfasında yer alır..
Başlığı zaman ayırıp okuduktan sonra göreceksiniz ki anlaşılmayan hiçbir şey kalmayacak..
hosbuldum :)
Ben gecen sene haziran ayinda bu güzel siteye benzeyen yabanci bir sitede ayni grup destekleriyle 1.5-2 ayda 12 kilo verdim ve 82'den 70'e düstüm. O zaman spor olarak haftada 3 gün 1.5 saat yüzüyordum.
Daha sonra kis boyunca kilomu muhafaza ettim. Yaklasik 1 ay önce de tekrar yediklerime dikkat etmeye ve spor yapmaya basladim, su an 65 kiloyum yani 1 ayda 5 kilo gitti. Boyum 1.70.
Agustos'a kadar 60-59 olmak istiyorum. Günde 45-60 dk tempolu yürüyüs yapiyorum (Leslie Sansone ile) arada pilates yapiyorum.
Daha önce uyguladigim diyet ve simdi uyguladigim diyet ayni. Kalori hesabi yapiyor ona göre saglikli besleniyorum. Kalori alimimi ne 1200 üstü ne 1200 alti tutuyorum. Seker, un ve tuzdan olabildigince uzak durmaya calisiyorum. kaydirigubbakcemile2
daveti gördüm ve geldim arkadaşlar
geçen cumadan beri burdayım... Yeni keşfettim kulubu iyikide keşfettim:Saruboceq:
hızlı bir şekilde kilo vermem lazım mafoldumben
rejim yaparken motivasyona ihtiyaç oluyor malum onuda bu sitede buluyorum
takımınıza inş dahil olurum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?