3.TAKIM 161 .ETAP ****
deva89 ( 59.0 /59.0 / 0.0/ 0.00 %)
littrefairy ( 75.5 / / / %)
NES84 ( 67.2 /66.500 / 0.7 / 1.04%)
Semo ( 62.7 /63.7 / -1 / -1.59 % )
silagul ( 71.0 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı...
tgull ( 63.5 / 65/ -1.5/ -2,36 %)
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 398.9 / / / %)
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor anladığım kadarıyla gene sessiz buralar
sılagülcüm eline sağlık,
anladım sanırım. artık yönetimden püsküt bacımızdan rica edelim ilk hafta acemiliğimiz ufak tefek hatamız olursa kusura bakmasın. zor değil hesaplama falan ama bir çok kişi olunca kolayda değil eline emeğine sağlık şimdiye kadar bizi hiç yormadın hep sen yaptın yorduk seni...iyi tatiller tatilin sağlığın gönlün kadar güzel olsun hakkını helal et ama özletme kendini çok iki ay sonra bekliyoruz seni tamam mı?
gözün aydın canım.hep beraber olunca diyet zor.bu hafta çok yoğunum bacılar hep grubun kapanmaması neler yapabilirizle ilgili sıkışık zamanlarda birşeyler yazdım ama hiç ne yediğimi yazacak vakit olmadı genel olarak yediğim haltları anlatim.
hani kardeşlerim gelecek memleketten demiştim ya geldiler geçen cuma ve tombiş bir bacım var 74kilo, kilolarımız onla birdi son kurban bayramında ikimizde 71dik o almaya devam etti ben verdim. aslında karar vermiştik o yanıma gelince diyet yapacak spor yapacak verecektik ama kardeşler toplanınca beceremedik. geçen cumadan beri yemeğim kalmadı. tatlısından pastasından sarmasına, dondurmadan pizzaya normal üstü aştım diyeti.sanırım bu hafta almış olarak geleceğim bir an önce toparlamak istiyorum kendimi ama ne çare beceremedim. ama iyi birşeyde var hepimiz sporu çok seviyoruz akşam 6yı geçerken alıyoruz futbol basketbol toplarını 9a kadar dışarıda basket ve futbol maçı yapıyoruz çok hareketliyiz anlayacağınız ama yediklerimizi yakma için yeterli olacağını hiç sanmıyorum.
birde ne yediğimizi yazmamanın çok büyük etkisi olduğunu anladım yazmadıkça kaçamak artıyor.
hadi toparlanıp ne yediklerimizi yazmaya devam edelim.
ben bu günden başlim.
sabah yarım kepek ekmek 1haşlanmış yumurta az peynir.
arada 2kayısı
öğlen nohut yemeği, bulgur pilavı ve 1bardak kayısı hoşafı(bu olmamalıydı ama kabızlık çekiyorum belki gider diye içtim)
akşamda marinaya gitmeyi düşünüyoruz balık yeriz sanırsam. işte bu kadarr ve tabiki en az 1.5 saat maç yapacağız.
akşam balkon sefası yapıyoruz ve çocuklar olduğu için hep yanında bişiler çıkarıyorum ve bende yiyiorum ah ah dayak bana dayak çok tehlikeliiiklava: klava: klava:
tgull evet ya benimde ablamlar vardı bu hafta bende abarttımmm bakalım ne olacak ama yürüyüşümü aksatmıyorum bu arada bugün dayanamayıp yarım ekmek döner yedim ve çikolatalı dondurma çok kötüü oldu biliyorumama akşam sade salata yiyiyp yürüyüş yapıcam umarımm dengelerimm
günaydın herkeze kızlar ben dün akşam saat 22 de menemen yedm ama bugün oruç tutacaktım onun için şimdi orucummm umarım kolay geçer hava çokk sıcakk, bu arada herkezin kandili mübarek olsun hepinizin duaları kabul günahları af olunsun inşallahh
merhaba kızlar
günaydın hepinize
benden kötü haberlerle geldim. isyanlardayım tepem çok atık... kilom 65 inanamadım tartıya çıkınca, tamam 1haftadır diyet yapmadım ama bir haftada 1kiloda alınmazki ama bu kadar da olacağı hiç aklıma gelmezdi.kilo almak bu kadar kolayken bu insanlar nasıl zayıf kalıyorlar anlamıyorum. 1.5 kilo ya... 1.5 kiloyu verme için en az 3hafta uğraşıyorum ben çok moralim bozuk şevkim kırık. hatta aktara gidip hap almak var aklımda ama pekte inanamıyorum hapla zayıflama meselesine boğazı tutmayınca ne kadar işe yarayabilir ki... bu arada kabızlık devam aç karnıma karpuz yiyorum kayısı yiyorum, kiraz yiyorum hatta gece yatmadan sarımsakta yuttum ama yok çıkamıyorum wc ye.
evet ilk denememi yapim yüzdelik hesaplama konusunda..
başlangıç kilo-şuanki kilo=fark ---->63.5-65.0= -1.5
fark / başlangıç kilosu=çıkan sonuç x 100=(çıkan sayı yüzde hesaplaması oluyor)
-1.5/63.5=-0.0236x100=-2,362 ama virgülden sonraki ilk iki rakam yazılcak ve 3.rakam 5den büyük olmadığı için bişi yapılmayacak veee sonuç -2,36 :kedi:
noolur bir yol gösterin diyeti bıraktığım yerde geri dönecem..
hemen cezamıda yazayım.
BEN PıS BOĞAZ ŞıŞKONUN TEKıYıM YAZACAK. oburum şişkoyum bi boğazımı tutamıyorum kötüyüm brn kötüyüm kötüyüm, yer yer yer şişerim...sonra şikayet ederim dayak bana dayak dayak...klava: klava: klava:... klava: klava: klava klava: klava: klava:... klava: klava: klava:
diğer gruplara yarın yazim..
öle arası tartıldım hemen 66.500 geldimm
yinede bu hafta için güzel hesaplamamıda kendim yapayım o zaman
67.200-66.500=0.7
0.7/67.200=1.041666
1 beşten küçük olunca yuvarlamıyoruz yani 1.04
tgull yinede bi kontrol et bakalım
doğrumu bu arada ben yarın gezmeye gitcem ankaraya o yüzden yarın ve hafta sonu yokum görüşmekkk üzere herkezeeeee hayırlı kandiller.
[/B]****3.TAKIM 161 .ETAP ****
deva89 ( 59.0 /59.0 / 0.0/ 0.00 %
NES84 ( 67.2 /66.500 / 0.7 / 1.04%)
silagul ( 71.0 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı...
tgull ( 63.5 / 65/ -1.5/ -2,36 %)
3.TAKIM TOPLAM KıLO ( 398.9 / / / %)
valla oyle ozgey cim, aynen oyle buralar biraz sessiz bu aralar,
herkezin cok i$i var, inschallah duzelir.zemuszemus
kızlar merhaba beni de gruba yazarmısınız yanlız bu işi kim yapacak karar verildimi benim bugün işlerim vardı ondan g.remedim herkes bi yerlerde nasıl olacak bilemiyorum
****3.TAKIM 161 .ETAP ****
deva89 ( 59.0 /59.0 / 0.0/ 0.00 %)
NES84 ( 67.2 / 66.5 / 0.7 / 1.04%)
silagul ( 71.0 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı.
tgull ( 63.5 / 65.0 / -1.5 / -2,36 %)
burakefsa ( / / / %) yeni üye
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 398.9 / / / %)
liste bu renklerde olmalı. alıntı yaparken dikkat edin alıntı olduğunu belirten tüm yazılar silinmeli yani sadece liste kalacak şekilde diğer hepsini silinki alıntı olarak gözükmesin.
dün yazdıklarımı dikkatli okuyun sonuç sayfasından kopyala yapıştır yada ctrl c tuşlarına birden basıp tara ve cevap sayfanıza ctrl v yaparsanız aynı renkte alır. kolaylık olur size.
kızlar günaydın napıyorsunuz son olarak neye karar verdik. ben sılagül gelene kadar yürütebiliriz diyorum ama tabi tek kişi ile olacak iş değil siz ne diyorsunuz devam mı?
bu arada semo gördüğüme göre buradasın, littefairy neye karar verdi acaba kilosunu aynı mı yazsak yoksa geri dönmek üzere ayrıldı mı desek gelir mi ki?
kızlar sizlere yadığım zamanki kilom 75.3oo bugünkü kilom 72 her hafta yarım kilo veriyorum maalesef sılagül canım maalesef bana ne yazdığını göremedim körmüyüm neyin kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?