Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

[/B]****3.TAKIM 161 .ETAP ****

deva89 ( 59.0 /59.0 / 0.0/ 0.00 %)
littrefairy ( 75.5 / / / %)
NES84 ( 67.2 /66.500 / 0.7 / 1.04%)
Semo ( 62.7 / / / % )
silagul ( 71.0 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı...
tgull ( 63.5 / 65/ -1.5/ -2,36 %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 398.9 / / / %)

slm kizlar, bende yaptim kilo hesaplamami,
dogru galiba
1 kilo aldim yaaaa...
kötükedihüso

evet, yarin bu listeyi nereye yaziyoruz???
kim yaziyor???

littrefairy cim, sen kaldin sadece kaydirigubbakcemile2

Dunku yediklerim
Sabah: SIKI kahvalti
oglen: biskuvi
aksam: kizarmi$ patates
sonra: biraz karpuz

Bugunku yediklerim
Sabah: SIKI kahvalti
oglen: makarna
aksam: misafirlige gidiyorum (malesef)

gecen hafta cok duzenli spor yaptim,
inschallah yarinda gitmeyi planliyorum

kizlar herkez onay verirse, bence baskan yardimcimiz TGULL
yeni üye davet etsin olmazmi?

biraz $enlenelim
kaydirigubbakcemile3

selam bacular

şimdiden hepinize hayırlı cumalar diliyorum.hayırlı kandiller.
yüce mevlam herkesin kalbindeki güzel duaları kabul eylesin.evlerimizden sağlık,mutluluk ,huzur ve bereketi eksik etmesin.:Saruboceq:
dertlilere deva,hastalara şifa ,borçlulara eda nasip eylesin.:Saruboceq:
başta figenk arkadaşımız , prenses arkadaşımız ve ozgey arkadaşımız olmak üzere tüm hamilelere hayırlı doğumlar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.emeklerini boşa çıkarmasın.:Saruboceq:

bebek hasretiyle yananlara ceylinnaz arkadaşımıza , NES84 arkadaşımıza (hayırlısıyla gönlündeki ikiz bebeği) tgull arkadaşımızın eşinin işlerini hayırlısıyla sonuçlandırıp ona ve tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eyle yarabbi.:Saruboceq:

ben çok yoğun ve yorgunum bugün oğlumun sınıfını ağırladım velilerle birlikte.
15 çocuk 15 veli 33 kişiydik.hazırlık temizlik çok yoruldum.geçen gece sabah 5de yattım 2 saat sonra kalktım. dün gece ise 2 de yattım 4 de yine kalktım hazırlık pasta börek derken öldüm yorgunluktan ama değdi.

öğretmenimize çiçek yaptırdım. dün 4 saat onla uğraştım araştırdım en güzeli olsun diye çiçekci çiçekci gezdim. canlı çiçek almaya karar verdim. birde ilaveten yanına canlı papatya aldım saksıda sınıfımız papatyalar sınıfı ondan.birde tüm öğrencilerin resminin olduğu güzel sözler yazılmış bir plaket yaptırdım çok hoş oldu .ömür boyu hatıra saklayabileceği bir hediye çok duygulandı çok sevindi.
sabah saat 9 da okula gittim arabayla servise yol göstermek ve servise sığmayan velileri aldım.sonra 12 ye doğru okula bıraktım tekrar.plaketi gösterdi öğretmenimiz müdüre hanıma sağolsun resimleri müdüre hanım vermişti yoksa tüm öğrencilerin resimlerini toplamam çok zordu.oğlumun ameliyatı felan zaman çok daralmıştı.
plaketi görünce oda çok beğendi.çok orjinal süper bir hediye olmuş dedi. süper bayıldım fikrinize dedi.tüm velilerde bayıldı .böyle bir fikir senden çıkardı zaten dediler.beğendiklerine sevindim. saatlerce uğraşmıştım bilgisayarda dizaynı için.bilgisayarı pek bilmediğim için.
çok sıcak burası bayıldık terlemekten .
2 gündür 2 şer saat uyuyorum. yarında valizleri hazırlamam lazım.daha tatil için kendime bişey alamadım kıyafet olarak .geçen senekiler bu sene olmuyor.malum geçen sene 60 kiloydum.

canım önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.annem bana kızıyor bunca işin içinde birde bilgisayara oturursun diyor.ona anlattım ama durumu pek kavrayamadı.buradaki sorumluluğumla ilgili.canım ne demek sizler hakkınızı helal edin.inşallah görüşürüz.güzel dileklerin için sağolasın.

gözün aydın canım.hep beraber olunca diyet zor.

canım seninde gözün aydın.

ALLAH kabul etsin canım.

ellerine sağlık canım hesaplaman doğru olmuş. ama ilk başta dediğim gibi yapsaydın. önce listeyi ekleyip hesaplamayı onun üzerinde yazsaydın.

cezanıda çekmişsin.
tebrikler.

seninde ellerine sağlık doğru olmuş. sanada iyi gezmeler.

canım burada alıntı yaptığını belirten parantez içindeki (Qu ) ile başlayan yazıları silmen gerekiyordu..

valla oyle ozgey cim, aynen oyle buralar biraz sessiz bu aralar,
herkezin cok i$i var, inschallah duzelir.zemuszemus

arkadaşlar eminmisiniz. bildirimi sizlerin yapacağını yazacağım.ama bildirim yapılmazsa grup kapanır.

ama isterseniz ben dönene kadar geçici grup kapatma yapabiliriz.döndüğümde grubu açar kaldığımız yerden devam ederiz.

kararınızı bildirin. yarın erkenden çıkıcam geç gelebilirim.kim en son hesaplamaları yapacak bildirimi kim yapacak bunu karalaştırdınızmı?en son kalan mı yapacak benim dün yazdığım yazıdaki gibi.

Son düzenleme:
****3.TAKIM 161 .ETAP ****
deva89 ( 59.0 /59.0 / 0.0/ 0.00 &#37
littrefairy ( 75.5 / / / %)
NES84 ( 67.2 / 66.5 / 0.7 / 1.04%)
Semo ( 62.7 /63.7 / -1 / -1.59 % )
silagul ( 71.0 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı.
tgull ( 63.5 / 65.0 / -1.5 / -2,36 %)
burakefsa ( / / / %) yeni üye
3.TAKIM TOPLAM KıLO ( 398.9 / / / %)

liste bu renklerde olmalı. alıntı yaparken dikkat edin alıntı olduğunu belirten tüm yazılar silinmeli yani sadece liste kalacak şekilde diğer hepsini silinki alıntı olarak gözükmesin.
dün yazdıklarımı dikkatli okuyun sonuç sayfasından kopyala yapıştır yada ctrl c tuşlarına birden basıp tara ve cevap sayfanıza ctrl v yaparsanız aynı renkte alır. kolaylık olur size.

Son düzenleme:
kızlar merhaba beni de gruba yazarmısınız yanlız bu işi kim yapacak karar verildimi benim bugün işlerim vardı ondan g.remedim herkes bi yerlerde nasıl olacak bilemiyorum

Ben $i$ko'nun ba$kaniyim,
balina gibi olacagim bu gidi$le...

Ayi nin akrabasiyim
sempatiksalakcinni

kızlar merhaba beni de gruba yazarmısınız yanlız bu işi kim yapacak karar verildimi benim bugün işlerim vardı ondan g.remedim herkes bi yerlerde nasıl olacak bilemiyorum

canım başlangıç kilonu yazarsan ekleyeyim. birde şu anki kilonu.yazdıklarımı okudunmu?

hayirli geceler kizlar, sabah gorusuruz inschallah.

Allahim herkezin gunahlarini af eylesin.. :Saruboceq:

kızlar günaydın napıyorsunuz son olarak neye karar verdik. ben sılagül gelene kadar yürütebiliriz diyorum ama tabi tek kişi ile olacak iş değil siz ne diyorsunuz devam mı?
bu arada semo gördüğüme göre buradasın, littefairy neye karar verdi acaba kilosunu aynı mı yazsak yoksa geri dönmek üzere ayrıldı mı desek gelir mi ki?

günaydın arkadaşlar

neye karar verdiniz çıkıcam ben birazdan bugün son bildirimi yapıcam
çok geç kalmayın dönünce bakıcam

sılagül bilmiyorum bu gün gireecek misin ama. bir şey sormam lazım, littlefairy en son kısa süre ayrılmak istemişti şimdi sende gidiyorsun sizlerin kilonuzuda grubun geçen haftaki toplam kilosunda yazacak mıyız ve geçen hafta toplam kiloda yazacaksak bu haftaki kilo bildiriminde aynı olarak mı alırız... birde burakesfa yeni arkadaşya onunda geçen haftaki kilosu bu haftaki kilosu hesaplaması falan olacak mı yoksa bu haftaki kilosu mu yazılacak sadece yeni girdiği için?

sılagül bildirimi yaptığın sitenin linkini yazar mısın...birde en son sorduğum soruların cevabını alırsam galiba anlarım bu işi. sanırım kızlar devam etmek istiyor benim gibi, senden sonra paylaşım yapmayıp giden olursa sonradan cayan olursa napalım yeni üye davet ederiz fırsat buldukça. haftaya yoğunluğum azalacak. 2hafta sonrada tatilim vardı ama iptal ettiler 10temmuza kadar buradayım...elimden geldiğince götürmeye çalışacağım.

günaydın bence devam edelim biz çünki görüyorum ki birçok arkadaş bira buraları boşladı hemen kiloalmış bende öle oluyorumm cuma günü kilo aldığımı yazmamak için bir gayret içinde oluyorum o yüzden en iyisi devam etmek daha öncede dediğim gibi elimden geldiğince yardım etmeye çalışırımmm

kızlar sizlere yadığım zamanki kilom 75.3oo bugünkü kilom 72 her hafta yarım kilo veriyorum maalesef sılagül canım maalesef bana ne yazdığını göremedim körmüyüm neyin kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

burakesfa acaba yanlış mı yazdın mu haftaki kilonu hani haftada yarım kilo gidiyor demişsin ya geçen hafta 75,300demişsin bu hafta 72 acaba yanlış mı yoksa ne güzel 72 mi oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…