söyle canım çalışmıyorum evdeyim artık kendime vakit ayırmalıyım demi ama bu arada boyum 1.68 kilom72 fazlayım ama aşırı görünmüyo belki de 26 yaşımdayım ondan benim kocada 1.78 96 kilo ve bayağı göbeği var tabii saçları da dökülüyo şimdiden kelleşmeye başladı zemuszemus
tuba cim ya, yok karbonhidrat diyeti, yok meyve diyeti, yok $ok diyeti
bunlara inanmiyorum ben, en mantikli diyet beyinde basliyor...
ben buna cok inaniyorum.
Sen yogun bir insan'misin?
eger kendine cok zaman ayirabiliyorsan, sana guzel bir haberim var,
inschallah yaparsin, ve cok faydasini goreceksin haaa.
Soylimmi ney? zemuszemus
söyle canım çalışmıyorum evdeyim artık kendime vakit ayırmalıyım demi ama bu arada boyum 1.68 kilom72 fazlayım ama aşırı görünmüyo belki de 26 yaşımdayım ondan benim kocada 1.78 96 kilo ve bayağı göbeği var tabii saçları da dökülüyo şimdiden kelleşmeye başladı zemuszemus
semoo kızz bende merak ettim ne söliycenn benimde işime yararmııı acabaaa ?????
evet kizlar, gelelim mucize zayiflama SIRINA kaydirigubbakcemile3
ben bunu yaptim ve gercekten cok faydasi var, ama i$e girince biraktim
fazla zamanim olmuyor, bu cumleleri okuyacaksiniz, ama inanacaksiniz okudugunuzu. buyrun kizlar
Düşünceyle zayıflama
Zayıflamak aldığından daha fala enerji harcamak ve eneji depolamaya gereksinim duymamaktır.
Bir şeyi gerçek olarak yapmakla düşüncede yapmak arasında çok az bir fark olduğu ispatlanmıştır .
Beyin görme ile hatırlama , hayal etme arasındakı farkı ayıramadığı manyetik rezonans aletleri ile tespit edilmiştir.
Düşünce maddeyi etkiler. Suyu dondurma deneyleri ile ispat edilmiştir.
Her düşünce farklı hormon üretir ve hüçre yapısını değiştirir.
Sürükli yoğun üretilen düşünce hüçrenin değişmesine ve bölünmesine sebep olur.
Şişmanlığın , Şeker hastalığın , Ulserin , Kalbın , Klorestrolun , Kanserin vs nedeni yoğun aynı düşüncenin bilinç altı faliyetidir.
Duygu ve düşünce bağımlılık yapar. Uzun süre aynı duygulanım içinde olursanız , o duyguyu yaşamak iştersiniz . İnsan davranışını yönlendirende budur .Yaşlandıkça algı kalıpları değişmesi imkansızlaşır. Pardıgmayı değiştirmek çok zordur . Bu ölüme neden olan şeydir yani rasyonel alanın tükenişi .
Olumsuz düşünce ve duygu ilgi alanına giren herşeye zarar verirken , olumlu düşünce ilgi alanına fayda verir. Kalbın mühürlenmesi duygu ve düşünce bağımlılığın aşılamamasıdır.
Kendi kendine telkinle zayıflamak .
Reçete
1 - Soğuklukla yağları eritme Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüz . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüz . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüz . ( 40 kez )
2 - Hareketle harcama 114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyuz . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyuz . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyuz . ( 40 kez)
3 - Az kalori alma Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Para çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Para çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Para çok .( 40 )
Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim . ( 33 )
Not :Telkini kestikten sonra kilo kaybınız devam ederse doktora başvurun
kolay gelsin turkbayragi
nes cim, kesin dene!
yemin ederim her sabah, tartida $a$iraksin !!!
ama i$te o cumleleri 40 kere 90 kere okumak,
yakla$ik 40 dakika aliyo, zaman ayirabilirsen, kesin yap
kizlaaaarar, 2 saat'tir burdayim, biri girsede sohbet etsem diye,kimse ugramadi.:gitme:
öglen'den aksama kadarda kimse ugramadi,
Cok sessiz oldu buralar son zamanlar, canlanalim kizlar, kendimize gelelim,
ba$kanimiz yok diye, kimse boynunu bükmesin yasakkelime
ba$kanimiz yokken, grubumuza 4elle sarilalim, silagul gelince takimi kapali bulmasin.
kizlar, ben diyorumki siralama liste'si yapalim, cuma gunu bildirim icin, ne dersiniz?
bu hafta tgull ve ben yaptik liste ve bildirimi.
haftaya kim yapsin???
gonullu varmi, ama 2 ki$i olsun, birbirlerine yardimci olsun.
Ama bu haftaki, gibi herkez kendi kilosunu hesaplasin, kolay oluyor
boyle iyi olmazmi?
hayirli aksamlar :enbuyukkk:
gece yatmadan önce yapsam olurmu ki bide sondaki o mutlutum para yok vs gibi şeyleri anlamadımmm
merhaba kızlar haftasonu giremedim. nasılsınız?
çok ama çok yoruldum. okul uzatıldı memlekete gidemeyeceğim çok moralim bozuktu bide üstüne üstelik bu gün ücret alamayacağımı söylediler.hem yaz tatilinin yarısından çoğu okulda olacağım hemde tatildeymiş gibi maaş alacağım ücret almayacağım. işkence bu ya...
bu arada zorda olsa listeyi paylaşmayı becerebildik. semo çok teşekkür ederim.
bencede iyi olur ama nasıl olacağını önceden çok iyi oturtalım bu cuma gerçekten çok üzüldüm çünkü benim daha öncede dediğim gibi karne günü olduğu için vaktim olmadı ve doğru dürüst inceleyemeden nasıl olduğunu iyice bakamadan birde tabi en son 12de paylaşım sandığım için aceleyle semo ile birşeyler yapmaya çalıştık, yine sağolsun sılagül yardıma koştu. ilk yazdım kilo bildirimi yapılacak yere sonra baktım yazı kaymış, birde kısa süreli ayrılanların kilosu yazılmayacakmış, hemen düzelttim ama ben düzeltene kadar o yanlıştan bir alıntı yapılarak kurallara uymam konusunda uyarıldım. kardeş takım dediler kardeş takımda neymiş kural başka ne vardı derken bu sefer sanırım sılagül benim yüzümden zor durumda kaldı sanki sılagül gitmeden yeterince açıklama yapmamış gibi yansıdı. oysa kızcağız sağolsun o kadar hastalığının rahatsızlığının yanı sıra bize başkanlık etti grup kapatılsın mı yapar mısınız sordu o kadar açıklamaya çalıştı nasıl olduğunu. kendimi gerçekten çok suçlu hissettim.
lütfen bu cuma bu işi yapacak arkadaşlar iyice kurallara baksın nasıl yapıldığını araştırsın bir hata daha yapmayalım. birde baktım da;
nes
burakesfa
semo
deva
ben topu topu beş kişiyiz.az mışız. şu kilo bildirim işini iyice oturttuktan sonra gruba yeni arkadaş davet edelim.
grubu canlı tutma konusunda semo ya katılıyorum, hafta sonları herkes evinde gezmede falan oluyor ama en azından hafta içi dikkat edelim paylaşımlarımıza grubumuzu tek bırakmayalım.
tgull cum, maa$ net ucret ney? ayni degilmi? pek anlamiyorum bu durumlari :kedi:
sende saol canim, beraber ustesinden geldik olumunekankayizsmile
valla tgull cum, oyle oldu silagul bizim yuzumuzden suclu duruma dustu.
neyse gelsinde helallik alalim bacumuzdan kaydirigubbakcemile5
deva nerelerde bu arada?
biz takim derdine düstuk deva yi unuttuk??? bilmiyorumkismile tatile felan gitmedi dimi, bildigim kadariyla.
Hadi nes, tuba, deva gonullu yokmu gonullu??? bu cuma bildirimi kim yapiyor olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?