Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

burak oglun, efsa kizin, sen tuba.
ben sema degilki kaydirigubbakcemile3 ben semiha kaydirigubbakcemile2

tuba cim ya, yok karbonhidrat diyeti, yok meyve diyeti, yok $ok diyeti
bunlara inanmiyorum ben, en mantikli diyet beyinde basliyor...

ben buna cok inaniyorum.
Sen yogun bir insan'misin?

eger kendine cok zaman ayirabiliyorsan, sana guzel bir haberim var,
inschallah yaparsin, ve cok faydasini goreceksin haaa.

Soylimmi ney? zemuszemus

söyle canım çalışmıyorum evdeyim artık kendime vakit ayırmalıyım demi ama bu arada boyum 1.68 kilom72 fazlayım ama aşırı görünmüyo belki de 26 yaşımdayım ondan benim kocada 1.78 96 kilo ve bayağı göbeği var tabii saçları da dökülüyo şimdiden kelleşmeye başladı zemuszemus

günaydın yazılarını okudumda boyun uzun bence byuna göre çok şişman görünmüyosundur ben bundan iki ay önce 73 kiloydum ve boyumda 1,60 şimdi 66.5 oldum sadece iki ayda ümidimizi kaybetmeyelim azmedince oluyor eşinin laflarınıda boşver sen biraz zayıflayınca hayran hayran bakar sonra sende ona dersin şişko diyee bende eşimle ayı kiloydu tabi onun boyu daha uzun olduğu için ben daha kilolu görünüyordum şimdi 6 6,5 kilo veince onunla ben dalge geçiyorumm şişkosun diyeee çok güzell oluyorr bu arada kızlarr ben hafta sonu gezmeye gittim ya ankaraya tabii çok dikkat edemedim gerçi yürüyüş falan yaptım ama bu hafta bunun acısını çıkarmalıyım hadi bakalımm hep birlikte başlayalım pazartesiden cumaya hadi kızlar herkez silkelenip kendine gelsinnnn son zamanlarda hepimiz biraz kendimizi saldıkkk

semoo kızz bende merak ettim ne söliycenn benimde işime yararmııı acabaaa ?????

kiz allah iyiligini versin, uzuldugune deymez, kilon ve boyun normal
bende boyun cok kisa zanettim, e$inin soylediklerine bakinca
bende boyun kisa ondan cok kilo lu gorunuyor galiba diye dusundum.

ama o kadarda bi fazlan yok senin yaaa opuyorumnanaktan
e$inin fazlasi ortada, ama sen iyisin, tabi az daha verirsen BOMBA gibi olursun
sositososito

semoo kızz bende merak ettim ne söliycenn benimde işime yararmııı acabaaa ?????

evet kizlar, gelelim mucize zayiflama SIRINA kaydirigubbakcemile3
ben bunu yaptim ve gercekten cok faydasi var, ama i$e girince biraktim
fazla zamanim olmuyor, bu cumleleri okuyacaksiniz, ama inanacaksiniz okudugunuzu. buyrun kizlar

Düşünceyle zayıflama

Zayıflamak aldığından daha fala enerji harcamak ve eneji depolamaya gereksinim duymamaktır.
Bir şeyi gerçek olarak yapmakla düşüncede yapmak arasında çok az bir fark olduğu ispatlanmıştır .
Beyin görme ile hatırlama , hayal etme arasındakı farkı ayıramadığı manyetik rezonans aletleri ile tespit edilmiştir.
Düşünce maddeyi etkiler. Suyu dondurma deneyleri ile ispat edilmiştir.
Her düşünce farklı hormon üretir ve hüçre yapısını değiştirir.
Sürükli yoğun üretilen düşünce hüçrenin değişmesine ve bölünmesine sebep olur.
Şişmanlığın , Şeker hastalığın , Ulserin , Kalbın , Klorestrolun , Kanserin vs nedeni yoğun aynı düşüncenin bilinç altı faliyetidir.
Duygu ve düşünce bağımlılık yapar. Uzun süre aynı duygulanım içinde olursanız , o duyguyu yaşamak iştersiniz . İnsan davranışını yönlendirende budur .Yaşlandıkça algı kalıpları değişmesi imkansızlaşır. Pardıgmayı değiştirmek çok zordur . Bu ölüme neden olan şeydir yani rasyonel alanın tükenişi .
Olumsuz düşünce ve duygu ilgi alanına giren herşeye zarar verirken , olumlu düşünce ilgi alanına fayda verir. Kalbın mühürlenmesi duygu ve düşünce bağımlılığın aşılamamasıdır.
Kendi kendine telkinle zayıflamak .
Reçete

1 - Soğuklukla yağları eritme Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüz . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüz . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüz . ( 40 kez )

2 - Hareketle harcama 114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyuz . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyuz . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyuz . ( 40 kez)

3 - Az kalori alma Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Para çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Para çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Para çok .( 40 )

Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim . ( 33 )
Not :Telkini kestikten sonra kilo kaybınız devam ederse doktora başvurun

kolay gelsin turkbayragi

harika bişey deniycemm bu hafta sonu çok kaçırdım birazzzz cumaya 65 olmalıyımmmmm sıkı çalışmam lazımm

nes cim, kesin dene!
yemin ederim her sabah, tartida $a$iraksin !!!

ama i$te o cumleleri 40 kere 90 kere okumak,
yakla$ik 40 dakika aliyo, zaman ayirabilirsen, kesin yap

nes cim, kesin dene!
yemin ederim her sabah, tartida $a$iraksin !!!

ama i$te o cumleleri 40 kere 90 kere okumak,
yakla$ik 40 dakika aliyo, zaman ayirabilirsen, kesin yap

gece yatmadan önce yapsam olurmu ki bide sondaki o mutlutum para yok vs gibi şeyleri anlamadımmm

merhaba kızlar haftasonu giremedim. nasılsınız?
çok ama çok yoruldum. okul uzatıldı memlekete gidemeyeceğim çok moralim bozuktu bide üstüne üstelik bu gün ücret alamayacağımı söylediler.hem yaz tatilinin yarısından çoğu okulda olacağım hemde tatildeymiş gibi maaş alacağım ücret almayacağım. işkence bu ya...
bu arada zorda olsa listeyi paylaşmayı becerebildik. semo çok teşekkür ederim.

bencede iyi olur ama nasıl olacağını önceden çok iyi oturtalım bu cuma gerçekten çok üzüldüm çünkü benim daha öncede dediğim gibi karne günü olduğu için vaktim olmadı ve doğru dürüst inceleyemeden nasıl olduğunu iyice bakamadan birde tabi en son 12de paylaşım sandığım için aceleyle semo ile birşeyler yapmaya çalıştık, yine sağolsun sılagül yardıma koştu. ilk yazdım kilo bildirimi yapılacak yere sonra baktım yazı kaymış, birde kısa süreli ayrılanların kilosu yazılmayacakmış, hemen düzelttim ama ben düzeltene kadar o yanlıştan bir alıntı yapılarak kurallara uymam konusunda uyarıldım. kardeş takım dediler kardeş takımda neymiş kural başka ne vardı derken bu sefer sanırım sılagül benim yüzümden zor durumda kaldı sanki sılagül gitmeden yeterince açıklama yapmamış gibi yansıdı. oysa kızcağız sağolsun o kadar hastalığının rahatsızlığının yanı sıra bize başkanlık etti grup kapatılsın mı yapar mısınız sordu o kadar açıklamaya çalıştı nasıl olduğunu. kendimi gerçekten çok suçlu hissettim.
lütfen bu cuma bu işi yapacak arkadaşlar iyice kurallara baksın nasıl yapıldığını araştırsın bir hata daha yapmayalım. birde baktım da;
nes
burakesfa
semo
deva
ben topu topu beş kişiyiz.az mışız. şu kilo bildirim işini iyice oturttuktan sonra gruba yeni arkadaş davet edelim.

grubu canlı tutma konusunda semo ya katılıyorum, hafta sonları herkes evinde gezmede falan oluyor ama en azından hafta içi dikkat edelim paylaşımlarımıza grubumuzu tek bırakmayalım.

gece yatmadan önce yapsam olurmu ki bide sondaki o mutlutum para yok vs gibi şeyleri anlamadımmm

para yok degil canim, karnimda yer yok, para cok :hulya:
olur olur gece gunduz ne zaman istersen olur laelaelaelaelae

tgull cum, maa$ net ucret ney? ayni degilmi? pek anlamiyorum bu durumlari :kedi:
sende saol canim, beraber ustesinden geldik olumunekankayizsmile

valla tgull cum, oyle oldu silagul bizim yuzumuzden suclu duruma dustu.
neyse gelsinde helallik alalim bacumuzdan
kaydirigubbakcemile5

deva nerelerde bu arada?
biz takim derdine düstuk deva yi unuttuk???
bilmiyorumkismile tatile felan gitmedi dimi, bildigim kadariyla.

Hadi nes, tuba, deva gonullu yokmu gonullu??? bu cuma bildirimi kim yapiyor olumunekankayizsmile

tgull cum, baskan yardimcisi olarak, yeni uye davet et bence yaa...
kizlar cok me$gul galiba, az payla$im oluyor...

ne dersin?

doğru sılagül bacıdan helallik alalım. orayada yazdım sılagül elinden geleni yaptı benim kötü zamanıma denk geldi falan diye ama yönetim biraz katı sanırım, neyse kuralcılık iyidir. sanırım bundan sonra beceririz.
bu arada ücret meselesi şu, öğretmenlerin hepsi normal maaş alır ayın 15inde sabittir. okula gitmesede tatildede alır ama ücret sadece okula gidilince okulda bulunduğun fazladan saat için alınır. bir nevi mesai gibi ek ders parası. normalde biz okulda durunca bunu vermeleri lazım geçen sene fazladan 4hafta geldim okula ve ücretde verdiler ama bu hafta 4hafta dışında artı 2hafta daha gelecen diyorlar ama ücret vermeyecekler bunun için. tatil kısaldı ama ücret azaldı. öle bişi işte.

evet kızlar bu arada cuma bildirimi kim yapacak hadi belli olsun.

günaydın kızlar semo düşünce gücüyle zayıflayın diyosun valla bana uyar kaydirigubbakcemile2zaten bende bu gece yoga cd alayım diye düşünüyodum bugün yazdıklarını bi deneyeyim busabah benim koca küsüm ya baktı suçlu gelmiş yanıma özür diliyo falan ama kalp bi defa kırıldı ben yinede kendimi bakıma aldım ne zamandır aldığım kremlerim falan vardı kim bu ürün sıkılıaştırıyo selülitler gidiyo dese almışım hemde 1tane de herbirinden yetmez diye 2şer tane falan almışım e bideneyeyim barisositosositoyürüşüyeşede başladım birazdan çıkarım semiha canım bana okadar güzel moral verdinki birbirimizi görmemiş olsakta inan bana sevdiğim bi arkadaşımla konuşmuş gibi olduma.s.

aaa nes de gelmiş ama burakesfa gitmiş.
selam kızlar nasılsınız.
semocum yeni üye davet ettim gruba en fazla kaç kişi alınıyor? bir sınır var mı biliyor musun.

günaydın kızlar ben bildirim yapmak için gönüllü olabilirim ama bu konuda kilo hesaplamaktan başka bişey bilmiyorum onun içinde yanlışlık yaparım diye korkuyorum cumaya kadar bana iyice anlatır sanız sanırım örenebilirim,ama benden daha iyi bilen birisi varsa o da yapabilir kızlar örenirsin diyosanız ben yapayım bu hafta ama yardımmmedinnn
zaten moralim bozuk hafta sonu ablamların yanına gitmiştim vede tabi diyete fazla uyamadım yürüyüşde yapamadımm zar zor 66.5 e inmiştim sanırım bikaçyüz gram yaa canım çok sıkkın biraz kendimi saldımm öfff ne yapcam ya

daveti gördüm ve geldim arkadaşlar
geçen cumadan beri burdayım... Yeni keşfettim kulubu iyikide keşfettim:Saruboceq:
hızlı bir şekilde kilo vermem lazım mafoldumben
rejim yaparken motivasyona ihtiyaç oluyor malum onuda bu sitede buluyorum
takımınıza inş dahil olurum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…