merhaba püüsküt,
bilgiler için teşekkürler. dediğin gibi kaptanlıkta acemiyiz ve ve kurallar hakkında çok bilgisiz olduğum ve araştırmak içinde yeterli zamanımın olmadığı bir döneme geldi denk geldi başkanımız sılagül ün tatili. takıma ilk dahil olduğumda bu kuralları okudum ama kaptanlık gibi bir durum hiç aklıma gelmediğinden sadece üye olarak ne yapmam gerektiğine dikkat ettim diğerlerini okusamda kullanmadığımdan aklımda kalmamış. sılagül tatile gideceğini söyleyince bize teklif sundu ya bir başkan seçin devam edin yada yönetime söylim geçici olarak kapatalım grubu diye... grup olarak hiçbirimiz grubumuzun kapatılmasını istemedik ama bir başkan adayıda çıkaramadık.grup olarak şansımızdan mıdır nedir çoğumuz işi yoğun kişileriz.bende zaten okul bitiyor zamanım olur bir süre elimden geleni yaparım diye başkanlığa cesaret edemesemde başkan yardımcısı olayım dedim. ilk hafta acemiliğime karne günü yoğunluğu eklenince bir sürü hata yapmış bulundum ama şimdi okul bitti işler azaltı hastalık ve benzeri bir sorun olmazsa inşallah aksilik olmaz.
desteğin için teşekkürler...
sağol püüsküt,
bende zaten bu linki verecektim arkadaşlara. detaylıca hazırlanmış bu bilgilerin linkini vermek için tabiki ayrıca zaman ayırmaya gerek yok. benim sırasıyla yazacağım şeyler listenin nasıl hazırlanıp paylaşılacağından çok(zaten eline sağlık çok güzel hazırlamışsın) saat kaça kadar grup üyeleri kilolarını bildirsin, liste en son kaçta hazır olsun ve tabi aksilik olur giremezse süreç nasıl işlesin gibi şeylere karar vermek için. aksilikleri hataları önleme çabaları bir nevi...
kızlar merhaba ben öle yemeğinde çok azzçorba bir tane biber dolma ve salata yedim biber dolma pirinçli falanya ekmek yemedim,ama iki çatalda künefe yedim akşam daha ligh ton balıklı salata yiycem sadece ve yürüyüşş sizce nasılllll biber dolma ve tatlı yediğim için biraz vicdan azabım var ama canımmmistedi......
günaydın kızlar semo düşünce gücüyle zayıflayın diyosun valla bana uyar kaydirigubbakcemile2zaten bende bu gece yoga cd alayım diye düşünüyodum bugün yazdıklarını bi deneyeyim busabah benim koca küsüm ya baktı suçlu gelmiş yanıma özür diliyo falan ama kalp bi defa kırıldı ben yinede kendimi bakıma aldım ne zamandır aldığım kremlerim falan vardı kim bu ürün sıkılıaştırıyo selülitler gidiyo dese almışım hemde 1tane de herbirinden yetmez diye 2şer tane falan almışım e bideneyeyim barisositosositoyürüşüyeşede başladım birazdan çıkarım semiha canım bana okadar güzel moral verdinki birbirimizi görmemiş olsakta inan bana sevdiğim bi arkadaşımla konuşmuş gibi olduma.s.
doğru sılagül bacıdan helallik alalım. orayada yazdım sılagül elinden geleni yaptı benim kötü zamanıma denk geldi falan diye ama yönetim biraz katı sanırım, neyse kuralcılık iyidir. sanırım bundan sonra beceririz.
bu arada ücret meselesi şu, öğretmenlerin hepsi normal maaş alır ayın 15inde sabittir. okula gitmesede tatildede alır ama ücret sadece okula gidilince okulda bulunduğun fazladan saat için alınır. bir nevi mesai gibi ek ders parası. normalde biz okulda durunca bunu vermeleri lazım geçen sene fazladan 4hafta geldim okula ve ücretde verdiler ama bu hafta 4hafta dışında artı 2hafta daha gelecen diyorlar ama ücret vermeyecekler bunun için. tatil kısaldı ama ücret azaldı. öle bişi işte.
evet kızlar bu arada cuma bildirimi kim yapacak hadi belli olsun.
aaa nes de gelmiş ama burakesfa gitmiş.
selam kızlar nasılsınız.
semocum yeni üye davet ettim gruba en fazla kaç kişi alınıyor? bir sınır var mı biliyor musun.
daveti gördüm ve geldim arkadaşlar
geçen cumadan beri burdayım... Yeni keşfettim kulubu iyikide keşfettim:Saruboceq:
hızlı bir şekilde kilo vermem lazım mafoldumben
rejim yaparken motivasyona ihtiyaç oluyor malum onuda bu sitede buluyorum
takımınıza inş dahil olurum kızlar
3 günde sizce 800 gr verebilirmiyimmm ;???????
Ben de davet üzerine geldim. zemuszemus
sayfalarda gezinirken gördüğün daha öncede okuduğum hoşuma giden yazıları paylaştım. hazır öğlen aramdayken bu cuma ne yapabilrizle ilgili fikrimi söylim bir karar verelim olur mu?
1)perşembe akşamdan bir önceki haftaya göre grup listesi yapılsın.
2)herkes cuma en geç 11ekadar kilosunu grup listesinden alıntı yaparak eklesin .(tabi yüzdeliğini falan alarak)
3) nes84 bu hafta gönüllü-->bildirimleri kontrol etsin hesaplarda hata varmı diye...
4) aksilik olmaması amacıyla bende ikinci kontrolü yapim.
5) nescim listeyi cuma zayıflama yarışması üyelerinin paylaşım alanında paylaşsın.
6) semo da orada paylaşılanı kontrol etsin paylaşılırken hata olmuş mu diye. kurallara uygun mu diye?
ne dersiniz bu kadar sistematik ne denetimli yaparsak bir hata olmaz sanırım.
bugünün yemek menüsü
sabah= haşlanmış yumurta, 1 kk köy peyniri 4 zeytin domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği
ara öğün= bir ısırık çikolata (dayanamadım annem yiyor benim çikolatalarımı) yarım dilim karpuz
öğle= bezelye yoğurt salata
akşam=mercimek çorbası yapcam yanında salatayla iyi gider
göbegini eritmek isteyenlerin hareketlerinide yapıyorum birazdanda yürüyüşe çıkıcam
kaybettiğim kilolarımı çok seviyorum opuyorumnanaktan
birde size birşey sormak istiyorum ben eutrox guatr için kullanıyorum aranızda kullanan oldu mu?
kilo vermeme etkisi ne olcak merak ediyorum metabolizmamı hızlandırmam için önerileriniz varmı bu yaptıklarım dışında??
seher cim, su yok ama bu menude?klava:
içiyorum canım onu 3 litre falan :hulya:
yalnız akşam menüm değişti balık var bu akşam balık ve salata yicem ekmeksiz
az öncede 2 sert kayısı yedim meyvaların sertinde az şeker oluyormuş kaydirigubbakcemile2
Keske ben de su icebilsem o kadar.(( icemiyorum bir türlü, unutuyorum vs. Günde 1 litre bile icemedigim oluyor.
yazın sıcakta içmeye alışırsın yaw sabah öğünlerden önce 1 bardak iç bide yanında şişe bulundur suya baglanıcaksınnnkaydirigubbakcemile2
Keske ben de su icebilsem o kadar.(( icemiyorum bir türlü, unutuyorum vs. Günde 1 litre bile icemedigim oluyor.
bende su icmeyi unutuyorum, ama yanimda kucuk pet $i$e su ta$irsam
iciyorum, cogu zaman 1 litre oluyor benim ictigimde bilmiyorumkismile
ama dikkat ettigim zaman ve kendimi zorladigim zaman 2 litre zorla da olsa iciyorum
gelelim bugun yediklerime
sabah: cornflaks yedim
ara: 2 tane kuru kaysi
oglen: yarim salatalik
ara: 5 tane minik biskuvi yedim
aksam: pilav ve fasulye yemegi
1litre su ictim
hayirli aksamlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?