aaa insan baştan söyler kız fizyoterapist olduğunu ne güzel grubumuzda bir fizyoterapist var.... doktorcum ben bel inceltme için hareket yaparken hemen bir acı giriyor dalak şişmesi kramp girmesi gibi bişi neden dir yanlış mı yapıyorum ki?
aramızda uzman varken bana söz düşmez ama hareketi ısınmadan yapıncada bel zorlanabilir kanımca önce yavaş yavaş omuz ve kalça hareketleri yap sonra göğüs kafesini çalıştır en son bele geçebilirsin
ben 103 kilo olduğum için hareketleri yaparken güç oluo ama ısınınca herşey daha rahat oluo :)
ısınmamaktan olacağını sanmıyorum çünkü eski sporcuyum oradan biliyorum kesinlikle ısınmadan böyle hassas bölgeleri çalıştırmam. önce yürüyüş sonra koşu sonrada hareketleri yapıyorum ama belde hep tıkanıyorum dalağım şişiyor gibi oluyor...
Canım fizyoterapistin ne işi olur burda zayıflayamamış mı dersiniz belki diye söylemeyim demiştim :kedi:Bu bel inceltme hareketinden kastın ne yanlış yapıyorsundur mutlaka yasakkelimebeline yük bindiriyorsun bir rahatsızlığın var mı belde tgullcüm
Günaydın kızlar oğlum beni erkenden uyandırıyor ya...
Semo bu Leslie Sansone denilen bayan basenli falan ama iyi yürüyor Hem yürüyor hem de konuşabiliyor Ben de yeni keşfettim bir yürüyüş programı hazırlamış evde yapılabilmesi için olduğun yerde yürüyorsun step hareketleri de var üst ekstremite hareketleri de yürüyüş biraz daha eğlenceli oluyor Benim gibi dışarı çıkamayan çocuklu bayanlar ve evinde koşu bandı olmayanlar için güzel bir program 1 mil yaklaşık 1, 6 kmye denk geliyor 1 mil, 2 mil, 3 mil... aşamalı olarak ayırmış İnternetten bulabilirsin
gurbette olan için en güzel tatil sevdiklerini görebilmek, demek belçikada tatile yer yok, benim coğrafya bayağı zayıflamış bir atlas alıp bakim neredeymiş bu belçika...oooh kayseriden gir istanbuldan çıık gönlünce olur inşallah tatilin tüüm sevdiklerini görürsün inşallah...kilo çizelgesi şimdiye kadar yavaş yavaşta olsa sağa kaydı ama 62yi halüsünasyon gibi görüyorum bir görünüyor bir kayboluyor stres mi yaptım ne 61i görmeyi çok istiyorum.
bu arada hani haftasonu gidiyorum ya tatile geçen seferki tatil kıyafetlerim mayo bikini falan çıkardım ay hiç biri olmuyor zamanda parada az kaldı nasıl yetiştirecem bilemedim yaa... dün üç saat gezdim kafama göre bir şık pareo bulamadım(ama süper spor oldu 3saat zayıflama için yürim desem yürüyemezdim alışverişte nasılda yürünüyorkaydirigubbakcemile3)
Ya benim alıntı yaptığım mesajlar niye alıntı gibi durmuyor ki
ya bizim işyerinde sınırlı internet onun için ben indirmeyim bari zaten işyerinde izlesemde hareketleri yapamıycam,ya senin bi önerin varmı benim sorunun kalça ve basenn üst bacak yürüyüş yapıyorum ama oralar incelmedi vicudumun üst kısmı inceldisositososito
Dünku menum
sabah: pudding ve biskuvi
oglen: 2 pohca
ara: yarim simit
aksam: 5 yemek ka$ik yogurt ve kocaman elma
sonra: bir avuc light chips
yesil cay
2 litre su
çok sıkıldııım eve gitmek istiyoruuummm...
Bölgesel zayıflama istiyorsan daha çok o bölgeye yönelik egzersizler yapmalısın Uzun vadede bir incelme elde edebilirsin Ama armut şeklinde vücut tipin varsa bunda genetik faktörlerin rolü çok fazla Vücut tipini değiştirmek çok fazla mümkün değil Ama en azından bu vücut tipi kardiyovasküler hastalık yönünden daha az riskli Yürüyüşün yanı sıra kalçaya yönelik egzersizler de yapmak gerek
semosun sabah ve öleni okudum tam içimden ne yapmış bu kız pudingler pohçalar derken akşama işi düzelttin tebrik ederimmmmsempatiksalakcinni
Semocum teşekkür ederim bu kez benim bir önceki mesajım da görünüyor ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?