Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya bizim işyerinde sınırlı internet onun için ben indirmeyim bari zaten işyerinde izlesemde hareketleri yapamıycam,ya senin bi önerin varmı benim sorunun kalça ve basenn üst bacak yürüyüş yapıyorum ama oralar incelmedi vicudumun üst kısmı inceldisositososito[/QUOTE]

Bölgesel zayıflama istiyorsan daha çok o bölgeye yönelik egzersizler yapmalısın Uzun vadede bir incelme elde edebilirsin Ama armut şeklinde vücut tipin varsa bunda genetik faktörlerin rolü çok fazla Vücut tipini değiştirmek çok fazla mümkün değil Ama en azından bu vücut tipi kardiyovasküler hastalık yönünden daha az riskli Yürüyüşün yanı sıra kalçaya yönelik egzersizler de yapmak gerek

aaa insan baştan söyler kız fizyoterapist olduğunu ne güzel grubumuzda bir fizyoterapist var.... doktorcum ben bel inceltme için hareket yaparken hemen bir acı giriyor dalak şişmesi kramp girmesi gibi bişi neden dir yanlış mı yapıyorum ki?[/QUOTE]

Canım fizyoterapistin ne işi olur burda zayıflayamamış mı dersiniz belki diye söylemeyim demiştim :kedi:Bu bel inceltme hareketinden kastın ne yanlış yapıyorsundur mutlaka yasakkelimebeline yük bindiriyorsun bir rahatsızlığın var mı belde tgullcüm

Canım fizyoterapistin ne işi olur burda zayıflayamamış mı dersiniz belki diye söylemeyim demiştim :kedi:Bu bel inceltme hareketinden kastın ne yanlış yapıyorsundur mutlaka yasakkelimebeline yük bindiriyorsun bir rahatsızlığın var mı belde tgullcüm[/QUOTE]

belde önceden bel fıtığı vardı. 3sene kadar önce. bir fizyoterpist arkadaş bana bazı bel güçlendirecek hareketler önermişti ve daha ağrı duymuyorum o zamandan sonra. yaptığım hareket. neydi bişi varya üstüne çıkılıp sağa sola dönülüyor, twistr mıydı neydi onu yapıyorum hemen ağrılar giriyor...
bu arada terzi kendi söküğünü dikemez bacıım. bende psikolojik danışmanım ama çok gitmişimdir psikoloğa psikolojik danışmana.

aramızda uzman varken bana söz düşmez ama hareketi ısınmadan yapıncada bel zorlanabilir kanımca önce yavaş yavaş omuz ve kalça hareketleri yap sonra göğüs kafesini çalıştır en son bele geçebilirsin
ben 103 kilo olduğum için hareketleri yaparken güç oluo ama ısınınca herşey daha rahat oluo :)

ısınmamaktan olacağını sanmıyorum çünkü eski sporcuyum oradan biliyorum kesinlikle ısınmadan böyle hassas bölgeleri çalıştırmam. önce yürüyüş sonra koşu sonrada hareketleri yapıyorum ama belde hep tıkanıyorum dalağım şişiyor gibi oluyor...

Bel için önce gövde germe egzersizleri ile başlayabilirsin daha sonra yan abdominal kasları yana doğru kalkarak mekik şeklinde dizler bükülü çalışabilirsin Egzersizler sırasında burundan derin nefes alıp ağızdan vermeye çalış Nefesini tutarsan karın içi basınç artacağından zorlanabilirsin

belde önceden bel fıtığı vardı. 3sene kadar önce. bir fizyoterpist arkadaş bana bazı bel güçlendirecek hareketler önermişti ve daha ağrı duymuyorum o zamandan sonra. yaptığım hareket. neydi bişi varya üstüne çıkılıp sağa sola dönülüyor, twistr mıydı neydi onu yapıyorum hemen ağrılar giriyor...
bu arada terzi kendi söküğünü dikemez bacıım. bende psikolojik danışmanım ama çok gitmişimdir psikoloğa psikolojik danışmana.[/QUOTE]

O twisterı bir yerden tutarak kontrollü bir şekilde yapmak gerekir Ani ve aşırı hareket ortaya çıkabiliyor Özellikle de bel fıtığı varsa dikkatli olmalısın Bel için ondan çok daha güzel egzersizler var

kızlar bugünkü menüyü veriyorum
sabah=1 tane haşlanmış yumurta, 4 tane yeşil zeytin domates salatalık 1/4 simit
leslie ile yürüyüş.. 2 mile
ara öğün= 1 tane şeftali
öğle= bol yeşilli salata, 4 kaşık yoğurt, 4 kaşık mantarlı tavuk( 4 ü geçmiş olabilirim yaparken az bakmadım tadına:=) az önce yedim o yüzden bugün akşam yemeği yemicem
ara öğün 1 tane form limonlu bisküvi
sonra bir 2 mile daha yürürüm inşş cumaya kadar 102 olmak istiyorum ama bugün sabah gene 103ü gördüm yarın yüzücem bol bol inş işe yararda cuma gününe 1 kilo vermiş olarak girerim

yani oldugun yerde, evde yuruyus programi bu?
ilginc denemek lazim olumunekankayizsmile

belcika nin havasi guzel degil, belcika= almanya ve fransa nin ortasinda kalan cok kucuk
bir ulke. bi kayseri kadar buyuk bile degil, cok ufak bir ülke kaydirigubbakcemile2
burda deniz'de yok, belcika'lilar bile turkiye ye tatile gidiyor, burda 100de 80 belcika'lilar
hayatinda 1-2 kere turkiye ye gitmi$ligi vardir olumunekankayizsmile
hatta bagzilari, turkiye yi benden bile daha iyi biliyor, bizim i$ yerinde bir belcikali var,
sadece bu sene 3kere antalya ya gitti kaydirigubbakcemile2 oyle olunca ben cok
gurur duyuyorum vatanim la opuyorumnanaktan

evet canim inschallah tum sevdiklerimi gorucem kayseri'de, e$imde eskisehir'de gorcek
akrabalarini, bende onlar'la ilk defa tan^$acagim, yani biraz heycan var :kedi:

pareo ney canim?

Ya benim alıntı yaptığım mesajlar niye alıntı gibi durmuyor ki

alinti yapinca, alinti yaptigin yaziya hic dokunma hatice cim, o kopyaladigin
yazinin altina yaz yazini, o zaman dogru oluyor vereliniortak

Dünku menum

sabah: pudding ve biskuvi
oglen: 2 pohca
ara: yarim simit
aksam: 5 yemek ka$ik yogurt ve kocaman elma
sonra: bir avuc light chips
yesil cay

2 litre su

Bölgesel zayıflama istiyorsan daha çok o bölgeye yönelik egzersizler yapmalısın Uzun vadede bir incelme elde edebilirsin Ama armut şeklinde vücut tipin varsa bunda genetik faktörlerin rolü çok fazla Vücut tipini değiştirmek çok fazla mümkün değil Ama en azından bu vücut tipi kardiyovasküler hastalık yönünden daha az riskli Yürüyüşün yanı sıra kalçaya yönelik egzersizler de yapmak gerek[/QUOTE]

canım evet yaa vicut tipim böle benim aileden geniş kalça ablam zayıf mesela bana göre 10kg falşan ala yinede kalçası geniş yapım böle ince bel kalça geniş ama en azından hareketle daha sıkı fit durmasını sağlayabilirim diye düşünüyorum

Dünku menum

sabah: pudding ve biskuvi
oglen: 2 pohca
ara: yarim simit
aksam: 5 yemek ka$ik yogurt ve kocaman elma
sonra: bir avuc light chips
yesil cay

2 litre su

semosun sabah ve öleni okudum tam içimden ne yapmış bu kız pudingler pohçalar derken akşama işi düzelttin tebrik ederimmmmsempatiksalakcinni

canım evet yaa vicut tipim böle benim aileden geniş kalça ablam zayıf mesela bana göre 10kg falşan ala yinede kalçası geniş yapım böle ince bel kalça geniş ama en azından hareketle daha sıkı fit durmasını sağlayabilirim diye düşünüyorum[/QUOTE]

Evet hem karın bölgesindeki yağlanmadan(elma tip ) daha güzel duruyor ama yağ hücrelerini inceltebilirsin Pes etmek yok

Bugün
Sabah Leslie 4 mil
domates, peynir, zeytin, haşlanmış yumurta form çayı
Ara: 4 kayısı,3 badem
Öğle: 5 kaşık makarna 1 tabak kabak yemeği
Akşam bişey yemeyeceğim durabilirsem çok oldu bu kilolar artık
Biraz da karın egzersizleri yapmak istiyorum kendimi iyi hissedersem

Son düzenleme:
semosun sabah ve öleni okudum tam içimden ne yapmış bu kız pudingler pohçalar derken akşama işi düzelttin tebrik ederimmmmsempatiksalakcinni

hehehe evet dun kurtardim pacayi kaydirigubbakcemile2
bugunde aksam yogurtla meyve yicem eyvahedigeldismile

Semocum teşekkür ederim bu kez benim bir önceki mesajım da görünüyor ama olsun

hihihi inschallah bi dahaki mesajda duzelir olumunekankayizsmile

bugunku menum

sabah: 2 kizarmis ekmek, recel ve peynir
ara: lahmacun
oglen: sosis li ekmek
ara: meyve
aksam: 5 kasik yogurt ve meyve

2litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…