arkadaşlar kilo bildirimini yaptım.
birşey bildirmem lazım. ağustos ortası memlekete gidecektim ama haftaya salı günü memlekete gitmem gerekti. haftaya kilo bildirimi işini kim yapabilir. sanırsam hepimiz yüzde hesaplamayı biliyoruz, eğer perşembeden liste hazırlayıp herkeste eklerse kendi kilosunu ve hesabını problem olmaz son olarak gönüllü yapmak isteyen biri takımın hesabını yapar ayrıca kardeş takımdan da yardım isterim yardımcı olur size.
hadi bacılar bir gönüllü bekliyorum aksilik yaşama ihtimali düşük yapılan hesapları kontroledecek...
slm ben 14. takımın kaptanıyım. gelecek hafta listeye yardımcı olmamızı istemişsiniz. tabiki yardım ederim. kaydirigubbakcemile5
slm ben 14. takımın kaptanıyım. gelecek hafta listeye yardımcı olmamızı istemişsiniz. tabiki yardım ederim. kaydirigubbakcemile5
canım ben gönüllü olurum inşde yapabilirim iyi yolculuklar bu arada sanada
günaydın arkadaşlar
13. takım kaptanı olarak takımım adına ikinciliğinizi tebrik ediyorum
:içelim: a.s. hihoyyyt
günaydın arkadaşlar,
nasılsınız?
ben diyeti bayağı saldım çünkü aşırı derece bir iştahla uğraşıyorum. yiyorum 2saat sonra hiç yememiş kadar açım, eşim dalga geçiyor benimle. ama aç karnına bol bol su içiyorum çoğunlukla ılık su içiyorum, yeşil çaya başladım.
daha öncede söylediğim gibi yarın memlekete gidiyorum 2hafta yokum artıkın. memlekettede fındık toplanıyor eğer akşam yemeklerini çok kaçırıp karnım şiş yatmazsam bu sıcakta güneşin altında bahçede zaten istemesemde veririm.
hadi bakalım bacılar inşallah 2hafta sonra en fazla 62kilo ile çıkarım karşınıza.
ayrıcaaa
herkesin BERAT KANDİLİ mübarek olsun.
Allah kabul etsin ve yardımcın olsun NEscim.(rabbim sabrını verir ama çok korkuyom bu seneki ramazandan,yemek değilde susuzluk zor olacak.)
burayı okuyun benceegördüğüm bir şeyi paylaşmak istiyorum.
biber hapı ile ilgili....
bir arkadaşım vardı mart gibi o da benim gibi zayıflamaya karar vermişti, yardımcı birşeyler kullanacam diyordu rahat kilo vermek için. 65kilo falandı. 60lara inmek istiyordu.
nisan da gördüm kilo veriyordu 60lara düşmüş rahat kilo veriyorum diyet yapmıyorum hapa devam dedi. geçende gördüm eski halinden daha kiloluydu şok oldum. "noldu senin diyet "dedim.
kilo vermeye devam etmiş ama vücudunun yumuşadığını sarktığını farketmiş hatta 60olmak isteyen kız 56lara düşmüş. hapı bırakmış ve eski kiloya 65e çıkmış ama eski 65lik halinden daha kilolu görünüyordu çünkü kollarının altı yaşlı kadın gibi sarkıyordu popo bıngıl bıngıl... çok üzüldüm kıza kilolu olsada taş gibiydi en azından şimdi sarkmış hep.
bilemiyorum bu biber hapı herkeste aynı etkiyimi gösterir herkesi böyle mi yapar belki gerçekten işe yaradığı kişiler çok memnun kalanlarda vardır ama benim gördüğüm canlı örneğin başına gelen bunlar...
biber hapı almak gibi bir hata yapmayın işe yarama ihtimali olsada sarkma riski çok kötüüü....
burayı okuyun benceegördüğüm bir şeyi paylaşmak istiyorum.
biber hapı ile ilgili....
bir arkadaşım vardı mart gibi o da benim gibi zayıflamaya karar vermişti, yardımcı birşeyler kullanacam diyordu rahat kilo vermek için. 65kilo falandı. 60lara inmek istiyordu.
nisan da gördüm kilo veriyordu 60lara düşmüş rahat kilo veriyorum diyet yapmıyorum hapa devam dedi. geçende gördüm eski halinden daha kiloluydu şok oldum. "noldu senin diyet "dedim.
kilo vermeye devam etmiş ama vücudunun yumuşadığını sarktığını farketmiş hatta 60olmak isteyen kız 56lara düşmüş. hapı bırakmış ve eski kiloya 65e çıkmış ama eski 65lik halinden daha kilolu görünüyordu çünkü kollarının altı yaşlı kadın gibi sarkıyordu popo bıngıl bıngıl... çok üzüldüm kıza kilolu olsada taş gibiydi en azından şimdi sarkmış hep.
bilemiyorum bu biber hapı herkeste aynı etkiyimi gösterir herkesi böyle mi yapar belki gerçekten işe yaradığı kişiler çok memnun kalanlarda vardır ama benim gördüğüm canlı örneğin başına gelen bunlar...
biber hapı almak gibi bir hata yapmayın işe yarama ihtimali olsada sarkma riski çok kötüüü....
Merhaba kizlar,
ben bugün diyet miyet yapmadim, öyle cok bir sey de yemedim ama bu haftasonu tasiniyorum o yüzden biraz gerginim.
hepinizin kandili mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?