Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım ben gönüllü olurum inşde yapabilirim iyi yolculuklar bu arada sanada

canım ben gönüllü olurum inşde yapabilirim iyi yolculuklar bu arada sanada

çok teşekkür ederim ayseher... ben salı gününe kadar buradayım salı akşam çıkacağım yola. salı gününe kadar sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum, zaten CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanındaki arkadaşlarada gerektiğinde danışabilirsin. kardeşimiz 14. takımın başkanı aynalar kardeşimizde yanımızda:teselli:
takım arkadaşlarmızında sana yardım edeceğine eminim.
gözüm arkada kalmayacak tekrar teşekkür ederiim...

günaydın arkadaşlar
13. takım kaptanı olarak takımım adına ikinciliğinizi tebrik ediyorum

:içelim: a.s. hihoyyyt

kızlar buğünkü menümü sunuyorum
sabah= omlet ve 1 kk peynir
ara öğün= yarım şeftali
öğle= 1 koca tabak menemen ve 3 dilim kepek ekmeği
akşam= 4 tane sulu köfte ve salata
oturduğum yerden terlediğim için spor yapmaya üşeniyorum ama dün feci yüzmüştüm omuzlarım ağrıyor hala

hekeze günaydın kızlarrr kandiliniz mübarek olsun benim bugünki menümm yokk orucum çünkii akşam için karar vermedim hala...
ama hava çok sıcak umarım dayanabilirimmm

günaydın arkadaşlar,
nasılsınız?
ben diyeti bayağı saldım çünkü aşırı derece bir iştahla uğraşıyorum. yiyorum 2saat sonra hiç yememiş kadar açım, eşim dalga geçiyor benimle. ama aç karnına bol bol su içiyorum çoğunlukla ılık su içiyorum, yeşil çaya başladım.
daha öncede söylediğim gibi yarın memlekete gidiyorum 2hafta yokum artıkın. memlekettede fındık toplanıyor eğer akşam yemeklerini çok kaçırıp karnım şiş yatmazsam bu sıcakta güneşin altında bahçede zaten istemesemde veririm.
hadi bakalım bacılar inşallah 2hafta sonra en fazla 62kilo ile çıkarım karşınıza.

ayrıcaaa
herkesin BERAT KANDİLİ mübarek olsun.
Allah kabul etsin ve yardımcın olsun NEscim.
(rabbim sabrını verir ama çok korkuyom bu seneki ramazandan,yemek değilde susuzluk zor olacak.)

burayı okuyun benceegördüğüm bir şeyi paylaşmak istiyorum.
biber hapı ile ilgili....
bir arkadaşım vardı mart gibi o da benim gibi zayıflamaya karar vermişti, yardımcı birşeyler kullanacam diyordu rahat kilo vermek için. 65kilo falandı. 60lara inmek istiyordu.
nisan da gördüm kilo veriyordu 60lara düşmüş rahat kilo veriyorum diyet yapmıyorum hapa devam dedi. geçende gördüm eski halinden daha kiloluydu şok oldum. "noldu senin diyet "dedim.
kilo vermeye devam etmiş ama vücudunun yumuşadığını sarktığını farketmiş hatta 60olmak isteyen kız 56lara düşmüş. hapı bırakmış ve eski kiloya 65e çıkmış ama eski 65lik halinden daha kilolu görünüyordu çünkü kollarının altı yaşlı kadın gibi sarkıyordu popo bıngıl bıngıl... çok üzüldüm kıza kilolu olsada taş gibiydi en azından şimdi sarkmış hep.
bilemiyorum bu biber hapı herkeste aynı etkiyimi gösterir herkesi böyle mi yapar belki gerçekten işe yaradığı kişiler çok memnun kalanlarda vardır ama benim gördüğüm canlı örneğin başına gelen bunlar...
biber hapı almak gibi bir hata yapmayın işe yarama ihtimali olsada sarkma riski çok kötüüü....

sağol canım evet yemek için insan sabrediyor ama susuzluk kötü bide kendimi çok su içmeye alıştırmıştımm zor oluyor gerçektennn

bencede sonuçta hap başımız arıyıp içtiğimiz hapın bile vicudumuza zararı olduğunu düşünüyorum kaldıki bence bu zayıflama hapları biraz keyfi kullanılıyor bence gerek yok çünki ben de eskiden aaa zayıflıyamıyorum ben derdim ama sporunu yapıp birazda dengeli ve düzenli beslenince herşey oluyorr, zayıflanıyorr hap kullanan arkadaşlar bana kızacak ama bu benim düşüncemm,ayrıca geçen tv de izledim bu zayıflama hapları panik atak ve depresyona sebep oluyormuşş,benim bir arkadaşım vardı bu haplardan kullandı kilo veremedi daha sonra panik atak oldu ben bu haplarla alakası olacağını sanmamıştım ama tvde dinledim demekki arkadaş bu yüzden o panik atağa tutuldu çünki bu haplar beyinde açlık hissini yöneten bi hormon varmış onun azalmasınımı sağlıyomuş ne bide bundan beyindeki kaygı duymayı yöneten hormon etkileniyomuş ve insanı bol bol kaygılı davranmaya son olarak depresyona sürükleyebiliyormuşşş....

ya iş güç dalmışım saat bir buçuk olmuş ne ara öğün yaptım ne yemek yedim tüüüf....hemen gidim bir simit alim bari...

ewet canım çok zararlı paylaşımın için sagol... bende lisedeyken denemiştim birşeyler adını vermiyim 75 kiloydum 85e dogru gittim ve kilo almam böyle devam etti şimdi spor ve diyetle daha mutluyum

Merhaba kizlar,

ben bugün diyet miyet yapmadim, öyle cok bir sey de yemedim ama bu haftasonu tasiniyorum o yüzden biraz gerginim.

hepinizin kandili mübarek olsun.

günaydın arkadaşlar valla bende diyeti iyice saldım ay inşallah ramazanda iyi veririmde çünkü benimde ramazanlıkta iştahım hiç kalmıyo geçen senlerde bakıyodum ki en az 3 kilo gitmiş oluyodu:teytey:bende dün oruç tuttum o akşamda 6 da yemişti gecede yemedim suda öyle içememiştim ay çocuklarda durmadı ezanı unutmuşum bi ayıktım saat 9 ben aç susuz duruyorum ellerim artık titremeye başladı hemen bişeyler yemeye çalıştım sadece 1 dilim ekmek tavuk ızgara o da çok küçük sonra eşim baktı çok kötüyüm bi baktım pasta istemişkafamçokkarıştı ondanda 1 dilim ancak yiyemedim işte benim bünyem oruçluyken fazla bi şey istemiyo bide çocuklar saat 6 da ayaktalar düşünü artık halimi
zayıflama haplarıyla ilgili şunu söyleyeyim yeni kullandım hiçbişey yemediğim halde o hafta veremedim sonrada tansiyonum yukseldi bi de benim bu kadar kilolu olmamın nedeni ben geçen sene kızıma hamile kalmadan önce kullandın inanın 2 kilo fazlam vardı 61 kiloydum hı verdim ama 2 hafta içinde 67 kiloya çıktım kızıma öyle hamle kaldım ve veremedim oğlumda hamilelikte 58 kilodan 80 kiloya çıkmışyım ilk hafta 67 kiloya düştğm ve 3 ay içine 61 düştüm sonra demekki metabolizmayı bozuyo ki bu kadar hareketle ve çocuklardan dolayı bazen yemek yemeyi unutuyorum ama halaen veremiyorum sakın diyorum arkadaşlar kullanmayın benim halim ortada:enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar
hepinize günaydın...
çok sıcak çok bunaldım ve acayip bir sıkıntı var içimde niye bilmiyorum.
bu akşam gidiyorum memlekete bayağı uzundur gidemiyordum.ve beni ağustosun ortası gibi bekliyorlardı süpriz yapacağım...ama eşimde tek kalacak evde onada üzülüyorum. ne kötü bir şey gurbetlik hep bölünüyorsun...
diyete gelim... dün iyiydi kahvaltıyı çok abartmadım zaten öğlenide unutuyordum az kaldı ama sonradan 1çay bir simitle atlattım. eve gidincede ne yemiştim ki yaa.. kahvaltılık gibi bişiler yedim sanırsam ağır değildi. sonra bol bol yeşil çay normal çay içtim karnımın şişi inipte guruldamasın acıktığımı anlamim diye. işte dün böyle geçti büyük ihtimal bu günde benzer olacak. öğlen simitten daha diyet bir seçenek bulamıyorum simitte çok doyurmuyor 5gibi eve gidince çok aç oluyorum erken yiyiorum sonrada eğer kendime sahip olabilirsin meyve çay falan 5de yediğim son yemekle günü kapatabiliyorum. ah hep becerebilsemde bunu gitme kilolar bitse şu diyet ooof of...

Merhaba kizlar,

ben bugün diyet miyet yapmadim, öyle cok bir sey de yemedim ama bu haftasonu tasiniyorum o yüzden biraz gerginim.

hepinizin kandili mübarek olsun.

uuf taşınma işi çok zor o kadar işin gücün içinde yesende almazsın merak etme ama sen yinede çok kaçırmamaya dikkat et. Allah yardımcın olsun inşallah eşyaların kırılmadan çizilmeden taşınma işini halledersin...

kızlar bugünkü menüyü veriyorum
sabah= 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 1 domates, 5 zeytin
öğle= yarım simir 3 kaşık türlü ve kızmızı biber közledim yogurtladım baya ondanda yedim
ara öğün= bir şeftali
akşam= 4 kaşık taze fasulyee
ve bugün doktora gittim şekerim düşmüş biraz doktor aç kalma dedi onun dışında herşey normal ve bu sabah 99.5 i gördüm cumaya 98.5 olurum inş her hafta 1 1.5 kilo kaybı normal dedi kilona göre anneminde şekeri varmış tahlillerde çıktı ortaya kadın çikolata yiyemicem mi ben şimdi die kara kara düşünüo allah kimseye vermesin öyle hastalık sabahtan beri bakıyorumda herşey yasak resmen ömür boyu diyet gibi birşey

kızlarrr kimse yokmu çok sıkıldııım...hadiii gelin laflayalım bakın yoksa gidip yaramazlık yapacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…