Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım iyi yolculuklar yalnız bırakma kocanı uzun süre tabi bizide :gitme:

tebrik ederim arkadaşım. çok iyi gidiyorsun. bu arada annene geçmiş olsun. benim ablam 20yaşında bile değildi şeker hastası olduğunu öğrendi çikolata yememek bir yana o kadar yüksekmiş ki şekeri ekmek bile yiyemiyordu 45kiloluk kız hep diyet hep diyet meyvesi bile sayılıydı. tabi günde vurulduğu 4insülin iğneside cabası. beterin beteri var bu günümüze şükür. eminim annen de ilk başta zorlanır ama alışır üzülme.

tesekkür ederim canim. tasinma hakikaten zor hele bir ülkeden baska bir ülkeye :bbo:

merhaba kızlar ben dün oruç tutum ya soğuk su içtim iftarda bide dondurmaa sabah hasta oldum bademciklerim şişti öfff yaaaa bu arada diyet falan yapmadım dünnn akşam saldırmışım yiyeceklere
ama bugün dikkat ediyorummmm

inş böyle devam eder gitsin kilolar
canım ablanada çok geçmiş olsun bizim ailede baya fazla şeker birşey sorcam canım sen bilirsin annem daha sadece ilaç kullanıcak doktor karpuz şeftali şekerli şeyler yok demiş ama vişnedir limondur ekşi erik vs yiyebilir dimi

allah kabul etsin canım ben tutamadım doktora kan vercektim dün ama bende kara kara düşünüyorum ramazanda nasıl tutucam:) bende feci saldırıyorum pide olsun tatlı olsun elimden kurtulmaz

bu arada oruçluyken tartıldım dün 64.5 dimmm cumaya çenemi tutabilrsemm bu kiloda kalırım belki ama umutsuzum 64 lü birakam görsemm yeter ona şükretcemmm inşallah..

allah kabul etsin canım ben tutamadım doktora kan vercektim dün ama bende kara kara düşünüyorum ramazanda nasıl tutucam:) bende feci saldırıyorum pide olsun tatlı olsun elimden kurtulmaz

sağol canım Allah Razı olsun insan saldırıyo gerçekten kendimi tutamadım bendee ama ramazanda da böle yaparsam verdiğim kiloları alırım onun için elimden geldiğince saldırmamaya ve yavaş yemeye çalışıcammmmm ama susuzluk çok zorrrrrrrr Allahım İnşallah kolaylığını verir..

spor mu kız yapmasını unutmuşumdur bende yapamıyorum bu sıcakta

valla bi ay öncesine kadar hergün 1 saat yürüyodum ama şimdi yürüyemiyorum yidede o zaman attığım terin 3 katını atıyorum yani işden eve yürüyorum biryere gideceksem yürümeyi tercih ediyorum evde ev işi yapmaya gayret ediyorummm ama yidede tempolu yürüyüşün yerini tutmuyor anırım koşu bandı alıcammm

herkeze günaydın diycem ama ölen oldu kimsecikler yokkk burda kızlar nerelerdesinizzzz...

ayyy çok sıcak ve gruptan kimselerde yok nerdesiniz kızlarrrr Allah Allah bi sorunmu var yoksa merak ettim sizi hepiniz birden kayboldunuzzz...

Allah Allah hala kimse yokk ya benim haberim olmadan bişeymi oldu neden kimse yok burda valla çıldırcam şimdi ayy ne olur birileri gelsinn artıkkk

kızlar ya kusura bakmayın kaç gündür ihmal ettim topici ama alışveriş falan yapmam gerekti akşamlarıda çok yorgundum şişti ayaklarım resmen tabi gezerken midemde boş durmadı yemediğim kalmadı bu hafta kilo veremicem herhalde vermedimde zaten belki 500 gram verebilirim ama bir ihtimal

***3. TAKIM 167. ETAP***

Semo ( 64,6/ / /% )
Nes84 ( 65,3/ / / % )
tgull ( 63,7/ / / % ) tatilde
burakefsa ( 70,0/ / /% )
hatice_84 ( 63,0/ / / % )
ayseher ( 100/ / / %)
saysaybitmiyor ( 63,4/ / / % )
candyelif ( 63,0/ 63.0/ / %)

3. TAKIM TOPLAM KILO (553,0/ / / % )

kızlar yarın 12den önce kilo bildirimlerinizi yaparsanız sevinirim

merhaba kizlar,

nasil gidiyor diyetler? ben dedigim gibi tasiniyorum, hazirlik falan diyet su aralar yalan oldu. amaaaaaa bi tanem geliyor askerden. mehtabimiz 8! cok heyecanliyim. kaydirigubbakcemile2

herkeze günaydın benim bu haftaki kilom 64.500 geçen hafta 65.300 dünn kızlar çok hastayım ilaçlarla ayaktayım onun sayesindede biraz kilo verdim sanırımmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…