merhaba arkadaşlar
hepinize günaydın...
çok sıcak çok bunaldım ve acayip bir sıkıntı var içimde niye bilmiyorum.
bu akşam gidiyorum memlekete bayağı uzundur gidemiyordum.ve beni ağustosun ortası gibi bekliyorlardı süpriz yapacağım...ama eşimde tek kalacak evde onada üzülüyorum. ne kötü bir şey gurbetlik hep bölünüyorsun...
diyete gelim... dün iyiydi kahvaltıyı çok abartmadım zaten öğlenide unutuyordum az kaldı ama sonradan 1çay bir simitle atlattım. eve gidincede ne yemiştim ki yaa.. kahvaltılık gibi bişiler yedim sanırsam ağır değildi. sonra bol bol yeşil çay normal çay içtim karnımın şişi inipte guruldamasın acıktığımı anlamim diye. işte dün böyle geçti büyük ihtimal bu günde benzer olacak. öğlen simitten daha diyet bir seçenek bulamıyorum simitte çok doyurmuyor 5gibi eve gidince çok aç oluyorum erken yiyiorum sonrada eğer kendime sahip olabilirsin meyve çay falan 5de yediğim son yemekle günü kapatabiliyorum. ah hep becerebilsemde bunu gitme kilolar bitse şu diyet ooof of...
kızlarrr kimse yokmu çok sıkıldııım...hadiii gelin laflayalım bakın yoksa gidip yaramazlık yapacam...
kızlar bugünkü menüyü veriyorum
sabah= 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 1 domates, 5 zeytin
öğle= yarım simir 3 kaşık türlü ve kızmızı biber közledim yogurtladım baya ondanda yedim
ara öğün= bir şeftali
akşam= 4 kaşık taze fasulyee
ve bugün doktora gittim şekerim düşmüş biraz doktor aç kalma dedi onun dışında herşey normal ve bu sabah 99.5 i gördüm cumaya 98.5 olurum inş her hafta 1 1.5 kilo kaybı normal dedi kilona göre anneminde şekeri varmış tahlillerde çıktı ortaya kadın çikolata yiyemicem mi ben şimdi die kara kara düşünüo allah kimseye vermesin öyle hastalık sabahtan beri bakıyorumda herşey yasak resmen ömür boyu diyet gibi birşey
uuf taşınma işi çok zor o kadar işin gücün içinde yesende almazsın merak etme ama sen yinede çok kaçırmamaya dikkat et. Allah yardımcın olsun inşallah eşyaların kırılmadan çizilmeden taşınma işini halledersin...
tebrik ederim arkadaşım. çok iyi gidiyorsun. bu arada annene geçmiş olsun. benim ablam 20yaşında bile değildi şeker hastası olduğunu öğrendi çikolata yememek bir yana o kadar yüksekmiş ki şekeri ekmek bile yiyemiyordu 45kiloluk kız hep diyet hep diyet meyvesi bile sayılıydı. tabi günde vurulduğu 4insülin iğneside cabası. beterin beteri var bu günümüze şükür. eminim annen de ilk başta zorlanır ama alışır üzülme.
merhaba kızlar ben dün oruç tutum ya soğuk su içtim iftarda bide dondurmaa sabah hasta oldum bademciklerim şişti öfff yaaaa bu arada diyet falan yapmadım dünnn akşam saldırmışım yiyeceklere
ama bugün dikkat ediyorummmm
allah kabul etsin canım ben tutamadım doktora kan vercektim dün ama bende kara kara düşünüyorum ramazanda nasıl tutucam:) bende feci saldırıyorum pide olsun tatlı olsun elimden kurtulmaz
bu arada oruçluyken tartıldım dün 64.5 dimmm cumaya çenemi tutabilrsemm bu kiloda kalırım belki ama umutsuzum 64 lü birakam görsemm yeter ona şükretcemmm inşallah..
inş canım cumaya 63 olucaksın:)
ayyy çok güzel şeyler söylüyosunn canımm 63 olursamm mezun olurum burdann ama sanmıyorum ya hava sıcakya spor falan hiçç yapamıyorummmmmmm kafamçokkarıştı
spor mu kız yapmasını unutmuşumdur bende yapamıyorum bu sıcakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?