Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydin kizlar, bu haftaki kilo bildiririm:

***3. TAKIM 167. ETAP***

Semo ( 64,6/ / /% )
Nes84 ( 65,3/ / / % )
tgull ( 63,7/ / / % ) tatilde
burakefsa ( 70,0/ / /% )
hatice_84 ( 63,0/ / / % )
ayseher ( 100/ / / %)
saysaybitmiyor ( 63,4/ 63.4/ 0.0 / 0.00% )
candyelif ( 63,0/ 63.0/ / %)

3. TAKIM TOPLAM KILO (553,0/ / / % )

ayseher canım ya ben hastayım kilomu falan hesaplayanadımm kafam basmıyo gibi ama yazdım bu haftaki ve geçen haftaki kilomu hesaplarmısın sen lütfennnbilmiyorumkismile

Günaydin kizlar

***3. TAKIM 167. ETAP***

Semo ( 64,6/ / /% )
Nes84 ( 65,3/64.5 / 0.8/1.22 % )
burakefsa ( 70,0/ / /% )
hatice_84 ( 63,0/ / / % )
ayseher ( 100/99.6 / 0.4/ 0.4%)
candyelif ( 63,0/ / / %)

3. TAKIM TOPLAM KILO (553,0/ / / % )

kızlar bildirimlere devam edelim

ayseher canım ya ben hastayım kilomu falan hesaplayanadımm kafam basmıyo gibi ama yazdım bu haftaki ve geçen haftaki kilomu hesaplarmısın sen lütfennnbilmiyorumkismile

yaptım tatlım ne demek yaparım tabi geçmiş olsun neyin var kıss bu arada inş dogrudur ilk bildirimimde kıss semo nerde bu arada hatırlamıyorum bilmiyorumkismile

yaptım tatlım ne demek yaparım tabi geçmiş olsun neyin var kıss bu arada inş dogrudur ilk bildirimimde kıss semo nerde bu arada hatırlamıyorum bilmiyorumkismile

teşekkürler semo tatilde canım onu biliyorum da diğerleri nerde bilmiyorum kimsede neden girmediğini yazmadı,, ben soğuk su içmişim çok sıcak ya bademciklerim şişti ateş ve öksürük var şu anda geçmedi kaç gündürrr

merhaba kizlar,

nasil gidiyor diyetler? ben dedigim gibi tasiniyorum, hazirlik falan diyet su aralar yalan oldu. amaaaaaa bi tanem geliyor askerden. mehtabimiz 8! cok heyecanliyim. kaydirigubbakcemile2

hayırlısıyla gelir asker inşş canım:=) taşın taşın yeni ewin hayırlı olsun tatlım yeni bir ev yeni bir hayat seni bekliyor bu günlerinde bile bizi bırakmadığın için teşekkür ederim opuyorumnanaktan üzülme benimde rejim yalan oldu bu günlerde çoğumuzun sıkı bir programa ihtiyacım var galiba

canım hastayken yapma rejim ballı sirkeli su yap herşeye iyi geliyor bu tarif opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar ben 14. takımın kaptanıyım. listenize bakıyım diye uğradım. herkes bildirim yapmamış ben yine uğrarım. listeyi hazırlayıp bizim takıma mesaj bırakın elimden gelen yardımı yaparım kızlar kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

sagol aynalar ben takımdakileri biraz daha beklicem gelmezlerse eski kilolarıyla yazıcam bitirince mesaj bırakırım tabi sanada kolay gelsinyerimseniben

aysehercim yardım edemiyorum işler hep başına kaldıııcanım kusura bakma yaaa hasta olmasam yardım ederdim ama bu diğer kızlarr keşke haber verselerdi merak ettim inşallah önemli bişey yoktur.

aysehercim yardım edemiyorum işler hep başına kaldıııcanım kusura bakma yaaa hasta olmasam yardım ederdim ama bu diğer kızlarr keşke haber verselerdi merak ettim inşallah önemli bişey yoktur.

canım hiç önemi yok sen iyileşmene bak
son hesaplarımı yapıcam ben artık kızların kilo kayıplarıda haftaya yansır artık

Günaydin kizlar

***3. TAKIM 167. ETAP***

Semo ( 64,6/ / /% ) tatilde
Nes84 ( 65,3/64.5 / 0.8/1.22 % )
burakefsa ( 70,0/70.0 / 0 / 0% )
hatice_84 ( 63,0/ 63.0 / 0/ 0% )
ayseher ( 100/99.6 / 0.4/ 0.4%)
candyelif ( 63,0/ 63.0/0 / 0%)

3. TAKIM TOPLAM KILO (553,0/551.8 / 1.2/0.22 % )

burdan kontrol edebilirsiniz bir yanlışlık varsa lütfen haber verin

Son düzenleme:
***3. TAKIM 167. ETAP***

Semo ( 64,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
Nes84 ( 65,3/ 64.5 / 0.8 / 1.23% )
tgull ( 63,7) geri dönmek üzere ayrıldı
burakefsa ( 70,0 / 70.0 / 0,0 / 0,00% )
hatice_84 ( 63,0 / 63.0 / 0,0 / 0,00% )
ayseher ( 100,0 / 99.6 / 0.4 / 0.40% )
saysaybitmiyor ( 63,4 / 63.4 / 0.0 / 0.00% )
candyelif ( 63,0 / 63.0 / 0,0 / 0,00% )

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 424,7 / 423, 5 / 1.2 / 0.30 % )

çizelgeyi yaptım tatile çıkanlar toplam kiloda eklenmez bi de virgülden sonra 5 ve büyük olan rakamlar bir önceki sayı bir büyük sayıya tamamlar
mesela 1.228 ise 8 sayısı 2 yi 3 e tamamlar 1.23 olur
inş yardımcı olmuşumdur

çok sagol aynalar

kızlar kimseye kızmak haddim değil gelmedi cuma günü diye ama kırıldım
bu gün bildirim yaparken sadece 2 kişi bildirdi kilosunu kalanları 0 kayıpla gösterdim olmuyor böyle cuma günü giremicekseniz perşembeden ölçülmeliyiz hepimiz insanız aksilik çıkabilir tabi
takım olarak çok fazla paylaşımda bulunmuyoruz buda bizi motive etmiyor haliyle grupların amacı birbirine destek olmak neticede yeni üye alımına gitsek mi acaba hareket gelse takıma zaten 2 kişi tatilde bir iki arkadaş gelse fena olmaz

Kizlar merhaba hepinizden özùr dilerim gecen cuma mesaj atmistim telefondan ama gönderememisim galiba su an da telefondan girmeye calisiyorum ins mesajim ulasir size cuma hastahanede oldugum icin bùtùn gùn paylasim yapamadigimi sonra da bir haftalik tatile cikacagimi yazmistim yarin aksam dönecegim oglum iyilesti cok sùkùr tatilde de tahlillerini yaptirdik enfeksiyon varmis atesi yùkseliyordu kilomdan haberim yok burda ama cok yedim umarim almamisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…