ayseher canım ya ben hastayım kilomu falan hesaplayanadımm kafam basmıyo gibi ama yazdım bu haftaki ve geçen haftaki kilomu hesaplarmısın sen lütfennnbilmiyorumkismile
teşekkürler ayseherrr yanlız diğer kızlar yookk kaç gündürrr
yaptım tatlım ne demek yaparım tabi geçmiş olsun neyin var kıss bu arada inş dogrudur ilk bildirimimdekıss semo nerde bu arada hatırlamıyorum bilmiyorumkismile
merhaba kizlar,
nasil gidiyor diyetler? ben dedigim gibi tasiniyorum, hazirlik falan diyet su aralar yalan oldu. amaaaaaa bi tanem geliyor askerden. mehtabimiz 8! cok heyecanliyim.kaydirigubbakcemile2
teşekkürler semo tatilde canım onu biliyorum da diğerleri nerde bilmiyorum kimsede neden girmediğini yazmadı,, ben soğuk su içmişim çok sıcak ya bademciklerim şişti ateş ve öksürük var şu anda geçmedi kaç gündürrr
canım hastayken yapma rejim ballı sirkeli su yap herşeye iyi geliyor bu tarif opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar ben 14. takımın kaptanıyım. listenize bakıyım diye uğradım. herkes bildirim yapmamış ben yine uğrarım. listeyi hazırlayıp bizim takıma mesaj bırakın elimden gelen yardımı yaparım kızlar kolay gelsin kaydirigubbakcemile5
aysehercim yardım edemiyorum işler hep başına kaldıııcanım kusura bakma yaaa hasta olmasam yardım ederdim ama bu diğer kızlarr keşke haber verselerdi merak ettim inşallah önemli bişey yoktur.
***3. TAKIM 167. ETAP***
Semo ( 64,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
Nes84 ( 65,3/ 64.5 / 0.8 / 1.23% )
tgull ( 63,7) geri dönmek üzere ayrıldı
burakefsa ( 70,0 / 70.0 / 0,0 / 0,00% )
hatice_84 ( 63,0 / 63.0 / 0,0 / 0,00% )
ayseher ( 100,0 / 99.6 / 0.4 / 0.40% )
saysaybitmiyor ( 63,4 / 63.4 / 0.0 / 0.00% )
candyelif ( 63,0 / 63.0 / 0,0 / 0,00% )
3. TAKIM TOPLAM KILO ( 424,7 / 423, 5 / 1.2 / 0.30 % )
çizelgeyi yaptım tatile çıkanlar toplam kiloda eklenmez bi de virgülden sonra 5 ve büyük olan rakamlar bir önceki sayı bir büyük sayıya tamamlar
mesela 1.228 ise 8 sayısı 2 yi 3 e tamamlar 1.23 olur
inş yardımcı olmuşumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?