Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

arkadaşlar cuma zayıflama yarışmasının sonuçlarını yazdığımız sayfaya baktım da...

urbi-seher
eline sağlık gerçekten uğraşmışsın ilk sefer bende yaparken çok zorlanmıştım yok listedeki isimler kayıyor yok renkler bir türlü olması gerektiği gibi olmuyor falan. bilene kolay olabilir ama bilmeyene gerçekten zor tabi birde yanlış yapacak laf duyacam yada ne bilim sorumluluk taşınıyor ceza falan alınma çekincesi oluyor...emeğin için kendim ve takım adına teşekkür ederim.

aaa urbi seher sonuç listelerini hazırlama işini de mi sen yaptın? valla çok kötü zamanda bize sıra gelmiş sılagül yok semo yok ben yok hem ilk defa paylaşımı yapma işini sen yaptın hemde sonuçları tamamen sen yapmışsın. valla gerçekten eline sağlık çok güzel olmuş. ilk defa yapmana rağmen bence çok iyi durumun üstesinden gelmişsin tebrik ederim.

***3. TAKIM 169. ETAP***

Semo ( 64,6 / 00.0 / 0.0 / % )
Nes84 ( 65.0 /64.3 / 0.7 / 1.08 % )
tgull ( 63,7 / 65.1 / -1.4 / -2.2 % )
burakefsa ( 70,0 / 68.7 / 1.3/1.86 % )
hatice_84 ( 62.5 / 61.5 /1,0 / 1.6 %)
urbi_seher ( 97.5 / 96.3 / 1.2 / 1.23 % )
saysaybitmiyor ( 63,4 )geri dönmek üzere ayrıldı
candyelif ( 64.0 / 00.0 / 0.0 / % )

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 487.3 / / / % )

Son düzenleme:
***3. TAKIM 169. ETAP***

Semo ( 64,6 / 67.0 / -2.4 / -3.72% )
Nes84 ( 65.0 / 00.0 / 0.0 / % )
tgull ( 63,7 / 65.1.0 / 1.4 / 2.2% )
burakefsa ( 70,0 / 00.0 / 0.0/ % )
hatice_84 ( 62.5 / 61.5 /1/ %1.6 )
urbi_seher ( 97.5 / 00.0 / 0.0 / % )
candyelif ( 64.0 / 00.0 / 0.0 / % )

tamam tgull cum ben bildirim yaparim opuyorumnanaktan
acelem var simdi cikmam lazim

aaaaa özgeyyy hoşş geldinn çok güzel bir kilo almann özlettin kendini bende bakk bayağ zayıfladımm 64.5 oldumm arasıra giz özletme kendini

hoşbulduk valla süper gidiosunuz yakında mezunsunuz bende inşallah sağ salim atlattıktan sonra bebiş evrelerini dinamik bir anne olmak için burda olacağım...

slm ozgey cim, nerelerdesin kiz, ozledik seni.
Allah bebise'de sanada dert vermesin, allah im sana kolay dogum nasip etsin.
Canim hurma cok yararli, dogumu kolayla$tirir,
lohusa kadinlarin yaralarini cabuk igle$tirir,
sütü artirir haberin olsun, bol bol tuket derim ben opuyorumnanaktan

selam canım sene kapanışı dolayısıyla işler tavan yapmıştı yeni eve taşındığımız içinde evdede netim yoktu işler yeni bitti nefes alıyoruz artık hımm tavsiyeni dinleyeceğim şuan için tatlı hiç bişey yiyemiyorum yersem o kadar çok miğdem bulanıyorki nefes bile alamıyorum

güzel gidiyorsunuz kızlar hepinizi tebrik ederim azme devam vazgeçmek yok

canım bende sahurda az çorba ve az sulu yemek yyorum ekmeksizz ama şusıra sanırım ramazanın etkisiyle wc ye gitmede sorun yaşıyorummmmm

***3. TAKIM 169. ETAP***

Nes84 ( 65.0 / 64.3 / 0.7 / 1.08% )
tgull ( 63,7 / 65.1 / 1.4 / 2.2% )
burakefsa ( 70,0 / 00.0 / 0.0/ % )
hatice_84 ( 62.5 / 61.5 /1.0/ %1.6 )
urbi_seher ( 97.5 / 96.3 / 1.2 / 1.23% )
candyelif ( 64.0 / 00.0 / 0.0 / 0% )

kizlar candyelif bildirim yapmamis, ve kac gundur paylasim'da yapmiyor bilmiyorumkismile

***3. TAKIM 169. ETAP***

Nes84 ( 65.0 / 64.3 / 0.7 / 1.08% )
tgull ( 63,7 / 65.1 / -1.4 / -2.2% )
burakefsa ( 70,0 / 68.7 / 1.3 / 1.86 % )
hatice_84 ( 62.5 / 61.5 /1.0/ 1.6% )
urbi_seher ( 97.5 / 96.3 / 1.2 / 1.23% )
candyelif ( 64.0 / 64.0 / 0.0 / 0% )

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 487.3 / 486.9/ 0.4 / 0.08 % )

evet kizlar buda listemizin son haliiii
control edecek biri varmi?

semocum çok teşekkür ederim. bende sen birşey yazdın mı müsait misin diye bakmaya geldim cevabını görüncede çok sevindim. misafirim 1saat sonra gelecek Allahtan temizlik işi bitti yemekleri onların yanındada yaparım sonuçta iftar 20.10da falan onlar 16.00ı geçerken gelecekler. sabahtan beri alışveriş temizlik öldüm valla acayip susadım. Allah oruç tutan herkeslere sabır versin.

ayrıcaaa beni oruç çarpmış olacakki, kilo bildirimimi listeye eklerken kilo almama rağmen kilo farkını ve yüzdeliği eksi(-) olarak yazmamışım. bildirim yaparken düzeltirmisin?

canım bende sahurda az çorba ve az sulu yemek yyorum ekmeksizz ama şusıra sanırım ramazanın etkisiyle wc ye gitmede sorun yaşıyorummmmm

nes cim ayni sorun bende de var canim, wc ye gidemiyorum her zamanki gibi...
gerci meyve yemeye fazla vaktim olmuyor, yesem duzelir herhalde.

bu aksam iftar dan 1saat sonra 3 tane meyve yicem opuyorumnanaktan

rica ederim canim, evet fark ettim eksi yazmayi unutmu$sun kaydirigubbakcemile3
duzelttim ben, liste taamam degilmi? bildirim yapiyorum o zaman?

ALLAH yardimcin olsun canim, o kadar ko$turmu$sun, biraz dinlen onlar gelene kadar kaydirigubbakcemile2

herkeze iyi haftasonları kızlar şimdii eve gidip uyuycammm ve akşam yemeğe anneme gidicemmm ohhh biraz fazla yiyebilirim annem için torpil yaptımmmkaydirigubbakcemile3

Bu haftanin ilk 3e giren arkadaslar

1. Burakefsa: 1.86% :hooray: a.s.
2. Hatice_84: 1.60% :hooray: a.s.
3. urbi_seher: 1.23% :hooray: a.s.

Tebrik ederim kizlar!!! supersiniz!
Herkeze iyi hafta sonlari dilerim opuyorumnanaktan

Tgull cum naptin misafirleri, nasil gecti?

takımcak hepimizi tebrik ediyorum kızlar opuyorumnanaktan
dün akşam fazla kaçırdım ya börekti fırında tavuktu pilavdı bu sabahta dayanamadım böreğee ama dikkat edicem akşam abartmıcam :)

ay sorma yorgunluğa sonradan birde stres eklendiki evlerden ırak... ana yemekleri hazır ettim sadece salata çorba falan sona bıraktım bekle bekle gelmiyorlar sonra bir duydum arıza yapmış araba Allahtan eve yakın yerde olmuş. gittim o sıcağın altında onları alıp eve getirdim tabi susuzluktan bayılacak gibiydim eve döndüğümde. o susuzluğun üstüne akşam üstü güneş benim mutfağa bakıyor terler içinde yemek işini tamamladım. ama bayanlar evde erkekler arabayla sanayide bayanlardanda tek orçlu benim erkekler oruçlu asıl.iftar 20yi geçerkendi ama ancak 21gibi oturuldu masaya. araba bayağı masraf çıkarmış herkesin moral bozuk güzel olmadı anlayacağın. yorulduğumla kaldım.

bu arada dereceye giren arkadaşları kutluyorum gerçekten güzel kilolar verilmiş oof of böyle kötü bir rakamla kilo alarak dönmeseydim belki takım olarakta dereceye girerdik....

bu arada dün iftarda saat 20gibi ezan okununca 3bardak su içtim. 9gibide 1kase çorba, 3kaşık sebze yemeği, 5kaşık kadar pirinç pilavı ve küçük bir haşlama but. ya bu arada iftarda canım acayip kola çekiyor dün de içtim. sahurdada iftardakilerden yedim sadece tavuk yemedim. iftarda hiç karnım şişmedi çok rahattım ama sahurda iftardan daha az yememe rağmen patlayacak gibiydim şiştim yatamadım evin içinde biraz yürüyüp öyle yattım.

ayy tgull cum, gecmis olsun canim. Tüm aksilik'ler seni bulmu$ CADIARZU
Allah tan araba size yakin yerde bozulmu$ ve gelmi$ler, bide gelmeselerdi
yaptigin o kadar hazirlik bo$a giderdi, yine ona sükür zemuszemus

aynen tgull cum, bende kendimi suclu hissediyorum, kilo alarak takimin puanini baya
bir a$aya cektim bilmiyorumkismileohaoldumsmile:gitme:
neyse inschallah haftaya haftaya iyi kilo vercem opuyorumnanaktan

Selam kızlar Eşim eve iş getirmiş çizim yapıyor Ben de uyumadım sahurdan sonra Karnım o kadar şiş ki Sahurda 3 dilim kepek ekmeği ve menemen yedim Menemenle de ekmek çok yeniyor 3. dilimi doyduğum halde acıkırım korkusuyla zorla yedim sonra da pişman oldum Bir de kavun yedim İftarda biraz buğdaylı yoğurt çorbası ve yarım karnıyarık yedim Üstüne de dondurma Bu arada sabah ve akşam iftardan önce arasında 1 kilo fark ediyor Yemekten hemen önce 60.5 kilo geliyorum Şu 50 ile başlayan sayıları bir görebilsem tartıda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…