aaaaa özgeyyy hoşş geldinn çok güzel bir kilo almann özlettin kendini bende bakk bayağ zayıfladımm 64.5 oldumm arasıra giz özletme kendini
Herkese günaydın arkadaşlar Ya dün neydi öyle susuzluktan bayılacaktım neredeyse Çalışıyordum Çocuklara yüksek sesle konuşuyorum bütün gün boğazım kurudu dudaklarım çatlada Çöllerde kalmış gibiydim
İftarda kocaman bardakla 3 bardak su 2 bardak limonata içtim Kendime çorba koymuştum onun da çoğunu oğlana yedirdim Çok az da tavuk patates yemeğinden yedim
Gece sahurda canım bir dondurma çekti küçük boy magnumlardan bir tane yedim Çorba ve 1 dilim kepek ekmeği yedim
Nes ben iki gündür gece çorba içiyorum hiç açlık hissetmiyorum
tgull hoşgeldin canım özlettin kendini
canım bende sahurda az çorba ve az sulu yemek yyorum ekmeksizz ama şusıra sanırım ramazanın etkisiyle wc ye gitmede sorun yaşıyorummmmm
semocum çok teşekkür ederim. bende sen birşey yazdın mı müsait misin diye bakmaya geldim cevabını görüncede çok sevindim. misafirim 1saat sonra gelecek Allahtan temizlik işi bitti yemekleri onların yanındada yaparım sonuçta iftar 20.10da falan onlar 16.00ı geçerken gelecekler. sabahtan beri alışveriş temizlik öldüm valla acayip susadım. Allah oruç tutan herkeslere sabır versin.
ayrıcaaa beni oruç çarpmış olacakki, kilo bildirimimi listeye eklerken kilo almama rağmen kilo farkını ve yüzdeliği eksi(-) olarak yazmamışım. bildirim yaparken düzeltirmisin?
Bu haftanin ilk 3e giren arkadaslar
1. Burakefsa: 1.86% :hooray:a.s.
2. Hatice_84: 1.60% :hooray:a.s.
3. urbi_seher: 1.23% :hooray:a.s.
Tebrik ederim kizlar!!! supersiniz!
Herkeze iyi hafta sonlari dilerim opuyorumnanaktan
Tgull cum naptin misafirleri, nasil gecti?
ay sorma yorgunluğa sonradan birde stres eklendiki evlerden ırak... ana yemekleri hazır ettim sadece salata çorba falan sona bıraktım bekle bekle gelmiyorlar sonra bir duydum arıza yapmış araba Allahtan eve yakın yerde olmuş. gittim o sıcağın altında onları alıp eve getirdim tabi susuzluktan bayılacak gibiydim eve döndüğümde. o susuzluğun üstüne akşam üstü güneş benim mutfağa bakıyor terler içinde yemek işini tamamladım. ama bayanlar evde erkekler arabayla sanayide bayanlardanda tek orçlu benim erkekler oruçlu asıl.iftar 20yi geçerkendi ama ancak 21gibi oturuldu masaya. araba bayağı masraf çıkarmış herkesin moral bozuk güzel olmadı anlayacağın. yorulduğumla kaldım.
bu arada dereceye giren arkadaşları kutluyorum gerçekten güzel kilolar verilmiş oof of böyle kötü bir rakamla kilo alarak dönmeseydim belki takım olarakta dereceye girerdik....
bu arada dün iftarda saat 20gibi ezan okununca 3bardak su içtim. 9gibide 1kase çorba, 3kaşık sebze yemeği, 5kaşık kadar pirinç pilavı ve küçük bir haşlama but. ya bu arada iftarda canım acayip kola çekiyor dün de içtim. sahurdada iftardakilerden yedim sadece tavuk yemedim. iftarda hiç karnım şişmedi çok rahattım ama sahurda iftardan daha az yememe rağmen patlayacak gibiydim şiştim yatamadım evin içinde biraz yürüyüp öyle yattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?