Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Seher çok iyi gidiyorsun canım tebrik ederim Çok seviniyorum senin için Yanlış hatırlamıyorsam 19 yaşında olduğunu söylemiştin Gençken kilo vermek daha kolay İlaç falan mı kullandın yoksa hormonal bir bozukluk olduğu için mi aldın bu kiloyu
Tgull geçmiş olsun atlatmışsın misafirleri ben kendime güvenip kimseyi davet edemiyorum Hem oğlanla hazırlık yapmam çok zor hem de öğleden sonraları çok halsiz oluyorum
Bu arada kilo alan arkadaşlar Semo ve tgull iftardan sonra spor yapacakmışsınız diye duydum:dance: Doğru mudur?kötükedihüso

sagol canım inşş böyle devam eder :):)opuyorumnanaktan
yanlış hatırlamıosun canım 19 yaşındayım evet gençken kilo vermenin kolay olduğunun farkındayım ama bir okadarda zor gençken insan kendini zor frenliyor etraf çikolata doluu
canım benim guatrm varmış geç öğrendim şimdi ilacımı düzenli kullanıyorum ama ben ilk bir ayda çok güzel kilo kaybettim 10 kilo kadar şimdi ise sadece 3.7 kaybettim 25 gün oldu yavaşladı baya kilo kaybetme hızım ama ipleri elime aldım bu gün bu hafta kaybım büyük olcak:Saruboceq:

semo kim? tgull spormu yapacak? zemuszemus

Ben itiraf ediyorum, $i$ko pis bogaz, balina nin akrabasi.
ve ayi nin tekiyim bennn. tatilde kilo aldim ohaoldumsmile:kedi:bilmiyorumkismile:uhm:

Ah o çikolatalar yok mu zaten Bir süre sonra vücudun adapte oluyor Beslenme alışkanlığını değiştirmen gerekir Spor için de bu böyle Ev hanımları o kadar iş yapar kilo veremez çünkü ona alışmıştır Artık daha fazlası olmalı
Bak bana yerimde sayıyor gibiyim Ama yine de moralimi bozmuyorum Verecem inş

Son düzenleme:
Kızlar bizim takım niye hiç birinci olamıyor bu hafta ne yapıp yapıp birinci olacağız Aç kalalım zayıflayalım ben anlamamkötükedihüso

günaydın herkeze kızlar ben size demiştim yarışta sonuncu olcam diyeee ama bu hafta daha iyi veririm inşallah yeni bi karışımma başladım dün yağ yakımını ve metebolizmayı hızlandırıyorr

elma limon tarcın karabiber karanfil kaynatıyosun içiyosunnn valla hemen gördüm etkisini wc ye çıkmamı sağladııı

kızlar bide ramazanda çok büyük kilolar vereceğimi düşünmüyorum çünki ben spor yapmadan kilo veremiyorum ramazandada yapamadığım için çookk kilo veremem ama yinede vercem inşallahh

kızlar kusura bakmayın pc ye virüs bulaşmış servise gönderdik dolayısıyla giremiyorum şimdide dükkandan yazıyorum sizlere kalbim hep sizinle ama paylaşım yok..:gitme::gitme:
bir kaç güne gelir inşallah en kısa zamanda yazışmak dileğiyle..
hepinizden tek tek özür dilerim..

Candyelif pek girmiyor sanki bugünlerde paylaşım yapmayı unutmaz inş %leri herkes hesaplayıp yazmıyor mu kızlar

kim biz mi yapacakmışız kim demiş ne zaman demiş niye demişsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni....

benim ev son kat olduğu için sabah akşam sauna gibi. dün biraz kaçırdık eşimle iftarda, çıkalım biraz dedi çıktık aşağı oh bir serindiki iyi yürüdük.(tabi aklıma girip birer max yedik ama)her akşam yapalım böyle dedik. inşallah sonradan oyun bozanlık yapmaz.

selam kızlar nasılsınız,
hafta sonuda bitti çalışanlar işlerine gitti çalışmayanlar koçişlerini yolladı ev işlerine daldı...
ne yedim ne yaptıım...iftarda bir mercimek çorba, yoğurtlu biber kızartması(bu arada çok acıymış hala miğdemde hissediyorum).kola da içtimbilmiyorumkismile...
sahurdada kayısı hoşafı içtim, 1haşlanmış yumurta(tavsiye ederim tok tutuyor), iki küçük sosis, 3kaşık patates yemeği,az da zeytin peynir...ya kahvaltılık çok ekmek yediriyor yaa...

bu arada neyi farkettim biliyor musunuz oruçluyken yediklerimizi yazmak ne kolay oluyor...normal zamanda yazmaktan bayağı sıkılış hatta savsaklamıştım yazma işinden sıkıldığım için

aaa nasıl unuttum söylemeyi 20 gün kadar önce tatile çıkarken sigarayı bırakmaya karar verdim vee o gün bıraktıım. belkide o yüzden bu kadar çok kilo alarak döndüm ama olsun sigara hayatımdan çıktıya er geç kilolarda gider...kilo takip çizelgemi değiştirmemişim hemen değiştirim...

kızlar içinizden bu ne biçim kilo takip çizelgesi nasıl beğenip yapmış diye düşünüyor olabilirsiniz. kesinlikle hiiç beğenmediğim bir şey seçtim kilo verdiğimde hoşuma giden şeyler şeçiyorum kilo alıncada hiç beğenmediğin hoşuma gitmeyen şeyler şeçip çizelgemi yapıyorum...

Nerelerdesiniz kızlar ya evde vakit de geçmiyor Akşama menüm domates çorbası kaşarlı ve kızartılmış balık ekmeksiz Gece için de acayip bişeyler deneyeceğim Patatesi haşlayı ezicem içine rendelenmiş kaşar ve biraz margarin üzerine de garnitür döküp fırına süreceğim bakalım nasıl olacak Evet biliyorum sahur için çok ağır ama ne yapayım canım çekti

Sigarayı bırakmana çok sevindim Nefret ediyorum şu sigaradan ya içenleri de hiç anlayamamışımdır Sakın tekrar başlayım deme

Tamam canım dönmeni bekliyoruzopuyorumnanaktan

kızlar bide ramazanda çok büyük kilolar vereceğimi düşünmüyorum çünki ben spor yapmadan kilo veremiyorum ramazandada yapamadığım için çookk kilo veremem ama yinede vercem inşallahh

Evet canım ben de senin gibi spor yapmaya korkuyorum Zaten susuzluk çekiyoruz bir de terleyip iyice su kaybetmeyi hiç istemem

aynen vucudum rejime alıştı kilo veremiorum oruç degişiklik olcak artık napayım cumaya 95 olmaktı hedefim ama tartıda tık yok spor yapmaya korkuyorum zaten susuzum morel bozcak bişi degil elbet birgün gidicek kilolarımız sadece bu araa naz yapıolaropuyorumnanaktanzemuszemus

kızlar sahur menümü veriorum
menemen 3 dilim kepek ekmeği peynir zeytin ama şimdi kendimi tok hissediyorum yarın ekmeği 2 ye indiricem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…