Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

oooo silagul cummmmmmm
nerelerdesin, gozlerimiz yollarda kaldi gel artik

canım bende gelmek istiyorum evimi özledim sizleri özledim valla ama yazlıkta işler uzayınca kalmak zorunda kaldım. evin dışını doğal taş kaplattırıyoruz.ustalar var.eşim olmayınca beklemek bana kaldı.iyide oldu adamcağızlara bu sıcakta bol bol soğuk buzlu su veriyorum seviniyorlar.
bayramdan sonra inşallah canım döneceğim. malum okulda açılacak benim canavar okula başlayacakya.

memnun oldum canım.teşekkür ederim.sorma canım ya valla dikiyorum şişeyi 1 litre buzlu suyu içiyorum sanki hiç içmemiş gibi oluyorum. devamında ne bulursam içiyorum yemeğe yer kalmıyor zaten.

ben çıkıyorum bacular öpüyorum sizleriŞenizŞeniz

kız valla acayip özlettin kendini... iyi olmana sevindim.
tabiki senin yerin her zaman bomboş ve senin gelmeni bekliyor.

bu takım kaptanını çok özlediii hadi bir an önce dümene geç...

19 hehe, pek fark yok aramizda opuyorumnanaktan
boyun iyimi$ kiz, zemuszemus
butun kizlar toplandik toplandik, yolda giderken bu $arkiyi soyleriz artik kaydirigubbakcemile2

sen kaç yaşındasın kız genç yaşta evlenmişsin valla zor iş snnki
hakkınız tabi ya söylersinizzemuszemus

selam kızlar
evde boş boş otururken canım sıkıldı ölçülerime tekrar bakim bir dedim... doğrusu hazirandan beri iki ileri bir geri doğru dürüst kilo veremiyorum ama merak ettim. ha birde en son paylaştığım ölçülerimede baktım karşılaştırma yapim diye...
27-05-2010tarihinde paylaştığım ölçülerim
bel(ince yerden): 67
-bel(kalın yerden):82
-basen(en kalın yerden): 98
-bacak(en kalın yerden): 55

...
vee şimdi,

bel(ince yerden): 67
-bel(kalın yerden):82
-basen(en kalın yerden): 98
-bacak(en kalın yerden): 54.5

maalesef bacaktaki yarım santimcik incelme dışındaa hiç bir fark olmamış mayıstan beri... çok sinir bozucu(
ay aşırı susadıım...

tgull canım ya hiç boşuna dert etme ölçüler degişmedi diye sen mayıstan beri kilonu korumuşsun verdiğin kiloları geri almamışsın bnce bu çok güzel saglıklı kilo verrdiğinin göstergesi
bu arada ezana bir saat kaldı acayip susadım aynen

Günaydın kızlar Nasılsınız
İftar menüm 2 hurma
1 kase mantar çorbası
2 fırında pişmiş baget
Karpuz
Sahur 1 kase çorba çok az ekmek
1 orta boy közlenmiş patates
Kuru incir
Semocum 1.5 yıl evde kaldım çalışmadım çocuk olduktan sonra Fazlasıyla yetti bana evde olunca depresyona giriyorum ben çalışmaya alışığım 2 aydır işe başladım haftada 2 gün ama o bile beni mutlu ediyor Eylül sonu gibi okul açılacak Bu dönem az kredim kaldı 1 gün de okula gitsem 3 gün ne güzel Kalan 4 gün de oğlum için
Amasraya gitmeyi biz balayı için düşünmüştük Düğünden hemen sonra zatüre geçirdiğim için kısmet olmadı o zaman Bayramda 4 günlüğüne gideceğiz bakalım İnş güzeldir
Bölgesel karın egzersizleri dışında sporu ramazandan sonraya erteledim Daha da fazla susamak istemiyorum
Sizin yaşınız hep küçük mü Ben 84lüyüm Kendimi çok yaşlı hissettim aranızda:umursamaz:

merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk benim çocuklar buara çok huzursuz hiç uyumuyolar ben zaten moralim bozuk olduğu zaman kilo alıyprum 11 gibi uyuyolar sabah 7 de ayaktalar kendimi çok mutsuz hissediyorum hayatım sanki çocuk bakmaktan ibaret gibi :çok üzgünüm:

dün biraz iftarda kaçırdım gerçi
2 çatallık patates kızartması
patlıcan salatası
2 kaşık pilav
1 burma kadayıf
1 kase tavuk göğsü
sahurdada hiçbişey yemiyorum birde çocuklar rahat koysa şöyle kendime 1saat olsada zaman ayırabilsem

yaşlı hissetme canım bende 85liyim
amasraya gitmiştim safranbolu amasra gezisi ama turda safranboluda çok zaman geçirildi ve amasraya gittikten 2saat sonra hava karardı doyamadım oraya, oranın manzarasını...insanların henüz mahfedemediğini yerlerden biri bence... benim içinde gez...

Allah Allah acaba niye huysuzluk yapıyorlar ki, kaç yaşındalar...mutsuz hissetme kendini o kadar çok insan varki çocuk sahibi olmak isteyip olamayan, hamile kalabilmek için ilaçlar iğneler dünyanın çilesini çeken, tabi birde benim gibi çok isteyip şartları müsait olmadığı için çocuk yapmaya cesaret edemeyen hatta çok çok istemesine rağmen adeti geçince acaba diye hem sevinip hem eyvah diye ödü kopan....

sahurda yorulduğun için mi kalkamıyorsun çok zor bu sıcakta sahursuz oruç tutmak...

orasıda öyle ama diyorum ya kilo verme mevsimi ilk bahar doğa canlanırken insanda canlanıyor sebzeler yeni yeni çıktığı için taze taze insan bayıla bayıla yiyor. zaten havada serin güzeel güzel esiyor yürüyüşde zevk oluyor yapıyorsun bir güzel....
ramazandan çok beklentim yok ama inşallah şu okullar bir açılsın okul olunca daha düzenli oluyor herşeyim yemek saatim falan hem günlük mecburi yürüdüğüm mesafe var...

oof of kışın kilo aldıım ilkbaharda çoğunu verdiim yaza verdiğimi korudum kalanınıda sonbaharda verirsem bir yılı kilo işi ile tamamlamış oluyorum... inşallah bu kışta kilo almamda seneyede bu sene gibi olmaz...

Canım öyle düşünme çocuklar evet çok yıpratıyor ama annelik dünyanın en güzel duygusu Ben de evde kaldığım günler çok yoruluyorum bunalıyorum Bütün dolapları boşaltıyor masaların üstüne çıkıyor Mutfaktaki eşyaları deviriyor Yiyecekleri yerlere saçıyor Sürekli düşüp bir yerlerini yaralıyor İmdat diye çığlık atasım geliyor bazen Sonra bi şirinlikler yapıyor hepsini unutuveriyorum Sana kendine bir uğraş bul diyeceğim Ama ne kadar zor olduğunun farkındayım Gitar öğreniyordum ebru yapıyordum Düzenli spor yapıyordum bir merkezde Salsa kursuna gidiyordum Arkadaşlarımla geziyordum Sinema tiyatro Şimdi hepsi yalan oldu Ama anne oldum Hayatta böyle bir dönem var yaşamamız gereken Ama ne yalan söyleyim ikinciyi istemiyorum Gözüm korktu

Evet görüntüleri çok güzel yemyeşil Şimdiden bayıldım Şöyle bahçeli bir evim olsa ağaçlar içinde ne güzel olurdu Offff

Kızlar merhabaa sohbet iyi ama ben izinliyim işten onun için nete giremiyorum haberiniz olsun bir yerde intenet bulunca hemen yazıyorum inşallah cuma günü bildirim yaparım ama yapamassam kilomşuan 63.700 geçen hafta 64.300 dü ama yinede girmeye çalışcam daha iki gün var kendinize iyi bakın byeeee

85 liler yaşlımı hissediyomuşşş kendini ben 84 lüyümmm ne yaşlısı gerçi okumadım tam olarak ama benkendimi daha küçük hissediyommm hadi kızlarr byee hepinizee

sen kaç yaşındasın kız genç yaşta evlenmişsin valla zor iş snnki
hakkınız tabi ya söylersinizzemuszemus

hehe bende 22 yasindayim opuyorumnanaktan evet canim 20de evlendim :lepi:
yani pek fark yok aramizda, ama bana abla diyebilirsin hehehe :teytey:

85 liler yaşlımı hissediyomuşşş kendini ben 84 lüyümmm ne yaşlısı gerçi okumadım tam olarak ama benkendimi daha küçük hissediyommm hadi kızlarr byee hepinizee

ya$in ne önemi var demi nes'cim, sen kendini hangi ya$ta hissediyorsan, o ya$tasin bana göre opuyorumnanaktan
ben kendimi 15 li genc kiz gibi hissediyorum hahaha hihoyyyt

inş bir önce dönersin fıstık snde kndine ii bakopuyorumnanaktan

yk kız ne dicem ablaa benden genç senin için baksana 15 falan diyorsun :dance:

kızlaar 1000 inci sayfamız herkese hayırlı uğurlu olsuun...

ay çok susadııım... pazar yapmam lazımdı gittim geldim piştim resmen aslında yrulmim diye acale de etmedim ama eve kendimi attığımda sırılsıklamdım terden ve susuzluktan bayılacak gibi... hemen kendimi banyoya atıp soğuk sus açtım başıma küvette yattım biraz soğuk suda sonra kendime geldiim. birdaha oruçluyken pazara gitmek mi tövbeee....

köyde memlekette elim ayağım bayağı bir şişmişti yüzük takamıyordum hatta terlik olmadı ayağıma yeni terlik aldım ama bu gün farkettim terlik bol geldi hatta yüzükte rahat girdi...kilom geçen haftakinden sanırım daha az olacak...

şimdiden herkese iyi iftarlar...

kızlar hani söylemiştim ya haftasonu eşimin şehir dışı ailesinin yanına gitme planı var diye, oraya yakın bir yere yarın iş için gidecek ve beni oradan gönderecek memleketine. daha doğrusu kesin değil ama fikri bu.

kaynanamlarda en son internet vardı galiba halada var ama kaynımın odasında bazen odasına öyle bir kitleniyorki yemeğe bile çıkmıyor.eğer ondan fırsat bulursam sabah vardiyasındaysa ve bilgisayar bana kalırsa cuma bildirim işlerini ben hallederim uzundur hep size kaldı zaten işler... ama baktınız benden ses çıkmıyor biinki giremiyorum bu haftada hayırsızım.

belki giremezsem diye şimdiden hepinize iyi hafta sonları diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…