kızlaar 1000 inci sayfamız herkese hayırlı uğurlu olsuun...
ay çok susadııım... pazar yapmam lazımdı gittim geldim piştim resmen aslında yrulmim diye acale de etmedim ama eve kendimi attığımda sırılsıklamdım terden ve susuzluktan bayılacak gibi... hemen kendimi banyoya atıp soğuk sus açtım başıma küvette yattım biraz soğuk suda sonra kendime geldiim. birdaha oruçluyken pazara gitmek mi tövbeee....
köyde memlekette elim ayağım bayağı bir şişmişti yüzük takamıyordum hatta terlik olmadı ayağıma yeni terlik aldım ama bu gün farkettim terlik bol geldi hatta yüzükte rahat girdi...kilom geçen haftakinden sanırım daha az olacak...
şimdiden herkese iyi iftarlar...
kızlar hani söylemiştim ya haftasonu eşimin şehir dışı ailesinin yanına gitme planı var diye, oraya yakın bir yere yarın iş için gidecek ve beni oradan gönderecek memleketine. daha doğrusu kesin değil ama fikri bu.
kaynanamlarda en son internet vardı galiba halada var ama kaynımın odasında bazen odasına öyle bir kitleniyorki yemeğe bile çıkmıyor.eğer ondan fırsat bulursam sabah vardiyasındaysa ve bilgisayar bana kalırsa cuma bildirim işlerini ben hallederim uzundur hep size kaldı zaten işler... ama baktınız benden ses çıkmıyor biinki giremiyorum bu haftada hayırsızım.
belki giremezsem diye şimdiden hepinize iyi hafta sonları diliyorum...
turkiye hala cokmu sicak? valla belcika 18-20 derece. hava cok serin.
Bende 5 gundur oruc tutmadim, regl oldum, yarin oruc zemuszemus
tgull cum, benimde elim ayagim cok $i$er sicak havalarda mafoldumben
ne yuzuk olur, ne terlik olur bilmiyorumkismile
kaynanan odasina niye kilitleniyor kiz bilmiyorumkismile
sorun degil bildiirimi hallederiz opuyorumnanaktan takma kafana
artik bi dahaki haftaya yaparsin opuyorumnanaktan
sanada iyi hafta sonlari tatlim yerimseniben
merhaba semocum hala burası çok sıcak ama bu gün en azından biraz rüzgar esiyor ve serinletiyor. ramazanın başından beri valla baygınlık gelmişti. bende bu gün ara verdim oruca adetim başlıyorda bu gün...
odaya kitlenen kaynanam değil kız kaynım yani eşimin erkek kardeşi. hep bilgisayarın başında bana sıra gelmiyor aksilik olabilir diye bilgi verim demiştim ama gitmedim dediğim gibi yarın öğleden sonra gidicem yarın öğlene kadar hallederim. yeter dimi kaç zamandır faydasızlığım.
günaydın arkadaşlar dün giremedim benim sıpalar yine hastalar üfff valla ya tgull canım benim büyük 4 yaşında küçükte 9 aylık ben buhafta sıkıntıdan tahmin ettiğim gibi az verdim tam 68 kiloyum
kızlar bende 84 doğumluyum ve 2 tane çocuğum var 21 yaşında evlendim bana göre oyun gibiydim oğlumu hastaydım doktor hemen olsun demişti sonra çocuğun olmaz diyince öyle oldu kızımsa istemedn hazırlıklı değildim onun için hazır olmak lazım tabii eşinle birlikteama haticeninde dediği gibi insan hemen şirinlik yaptıkları gibi kendine geliyo bana doktor sakinleştirici vermişti tabii ben kullanmıyorum acaba başlasammı bilmiyorumkismile
semo dediğin gibi benim çizelge yanlış benim kocada ilk yaptığımda söylemiştide okadar zor yaptımki değiştirmeye cesaret edemedim tekraruğraşayım
bide kızlar ben hiçbişe yemiyorum ama öyle istediğim gibi kilo veremiyorum zaten iftar içeceklerden yemeğe yer kalmıyo sahurda bişey yemiyorum acaba bişeyler atıştırsam fark edermi mesala meyve kompostosu gibi
tgull sen git istersen Semo girmezse akşam üzeri ben yaparım bildirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?