Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kııızlar nerdesiniz?
ben gitmedim eşim fikir değiştirdi yarın öğlede sonra gidiyorum...
bu arada bildirimleri lütfen yarın en geç 12.00a kadar yapın olur mu? yok o saate yapamam yetiştiremem kalkamam yada yetiştirememe ihtimalim var diyorsanız lütfen bu akşamdan bildirimlerinizi bekliyorum olur mu?????

turkiye hala cokmu sicak? valla belcika 18-20 derece. hava cok serin.
Bende 5 gundur oruc tutmadim, regl oldum, yarin oruc zemuszemus
tgull cum, benimde elim ayagim cok $i$er sicak havalarda mafoldumben
ne yuzuk olur, ne terlik olur bilmiyorumkismile

kaynanan odasina niye kilitleniyor kiz bilmiyorumkismile
sorun degil bildiirimi hallederiz opuyorumnanaktan takma kafana
artik bi dahaki haftaya yaparsin opuyorumnanaktan
sanada iyi hafta sonlari tatlim yerimseniben

merhaba semocum hala burası çok sıcak ama bu gün en azından biraz rüzgar esiyor ve serinletiyor. ramazanın başından beri valla baygınlık gelmişti. bende bu gün ara verdim oruca adetim başlıyorda bu gün...
odaya kitlenen kaynanam değil kız kaynım yani eşimin erkek kardeşi. hep bilgisayarın başında bana sıra gelmiyor aksilik olabilir diye bilgi verim demiştim ama gitmedim dediğim gibi yarın öğleden sonra gidicem yarın öğlene kadar hallederim. yeter dimi kaç zamandır faydasızlığım.

ben turkiye deyken cok a$iri sicakti ya, insan oturdugu yerde terliyor,
ALLAH yardimciniz olsun canim, o sicaklarda oruc tutmak daha da sevaptir inan bana :Saruboceq:
bende yarin oruca basliyorum, bu hafta fazla kilo veremedim kesin,
ben regl olunca canim sekerli seyler cok cekiyor umarim kilo almami$imdir.
tgull cum ben liste yi hazir yaparim, sen yarin tamam larsin opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar dün giremedim benim sıpalar yine hastalar üfff valla ya tgull canım benim büyük 4 yaşında küçükte 9 aylık ben buhafta sıkıntıdan tahmin ettiğim gibi az verdim tam 68 kiloyum
kızlar bende 84 doğumluyum ve 2 tane çocuğum var 21 yaşında evlendim bana göre oyun gibiydim oğlumu hastaydım doktor hemen olsun demişti sonra çocuğun olmaz diyince öyle oldu kızımsa istemedn hazırlıklı değildim onun için hazır olmak lazım tabii eşinle birlikte ama haticeninde dediği gibi insan hemen şirinlik yaptıkları gibi kendine geliyo bana doktor sakinleştirici vermişti tabii ben kullanmıyorum acaba başlasammı bilmiyorumkismile
semo dediğin gibi benim çizelge yanlış benim kocada ilk yaptığımda söylemiştide okadar zor yaptımki değiştirmeye cesaret edemedim tekraruğraşayım
bide kızlar ben hiçbişe yemiyorum ama öyle istediğim gibi kilo veremiyorum zaten iftar içeceklerden yemeğe yer kalmıyo sahurda bişey yemiyorum acaba bişeyler atıştırsam fark edermi mesala meyve kompostosu gibi

***3. TAKIM 170. ETAP***

Semo ( 67.0 / / / % )
Nes84 ( 64.3/ / / % )
tgull ( 65.1 / 63.7 / 1.4 /2.15 % )
burakefsa ( 68.7/ / / % )
hatice_84 ( 61.5 / / / % )
urbi_seher ( 96.3/ / / % )
candyelif ( 64.0 / / / % )

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 486.9 / / / % )

hepinize günaydın kızlar...
kahvaltı bile yapmadan hemen bilgisayarı açıp sizlere bakim dedim... henüz gelen giden yok.
ben benim kilomu hesplamamı yazdım hadi alıntı yapıp kendinizinkinide ekleyin...
1.4 kilo gitmiş gibi görünüyor ama adetim gecikti şişlik olabilir.
biliyor musunuz tam yedi aydır hiç ama hiç şaşmayan adetim bu ay şaştı. 4haftada bir perşembe günü 12.30-13.30 arası adet görüyordum hep yani saati bile dakikti.geçen adetimde bir iki saat daha erken oldu ama dün adet görmem gerekiyordu görmedim, hatta o kadar emindimki dün oruça bile niyetlenmedim zaten adet görecem diye... hayırdır inşallah....

Allah bağışlasın. hep çocukların arası çok açık olmamalı birlikte büyürler der büyükler ama o büyüme sırasında anneye neler oluyor... tabi biraz da kısmet işi, bende aralarında en az 7,8yaş olsun diye isterim yada ikiz olsun ama çoğu kişininki hiç planladığı gibi olmuyor. bir arkadaşımın ikizleri vardı 3yaşında ikizler ve çok ta yaramazlar, kız tekrar hamile kalmış ve o kadar zor geçiyorki hamilelikleri hep hastanelerde perişan oldu...
neyse hayırlısı sağlıklı olsunlarda...
iftarda dediğin gibi su içmekten yemeğe sıra gelmiyor ama sahurda bence birşeyler yemeye çalış en azından yoğurt ye, yada az şekerli komposto yap iç zaten uzun süre aç kalıyoruz sahuruda yapmazsak metabolizma yavaşlar kaplumbağdan beter olur..
700gram vermişsin bence hiç te kötü bir rakam değil. aklinialirimsmile

Semo ( 67.0 / / / % )
Nes84 ( 64.3/ / / % )
burakefsa ( 68.7/ 68.0/0.7 /1.01 % )
hatice_84 ( 61.5 / / / % )

ama kızlar saat 12.30a geliyor hala gelen giden yok...benim otobüse yetişmem lazım, saat 13 en son bakacam inşallah bildirim yapmış olursunuz. valla bir iki kii sadece bildirmemiş olsa kilolarını aynı yazıp bildirimi yapacam ama iki kişinin var sadece kilosu, semooo oralarda mısın 13e kadar kimse bildirim yapmazsa sana bırakimi işi...

Semo ( 67.0 / / / % )
Nes84 ( 64.3/ / / % )
hatice_84 ( 61.5 /61.0 /0.5 /0.81 % )

[/QUOTE]

Semo ( 67.0 / / / % )
Nes84 ( 64.3/ / / % )
urbi_seher ( 96.3/96 /0.3 / 0.31% )

ben yaparım bildirimi derdim canım ama hemen çıkmam lazım

Kızlar oğluma aşı yaptırdım da sabah ondan giremedim Ya 61 geldim şimdi Bir tuvalete gidebilsem 1 kilo daha inecek ama Çok fena durumdayım Şişkinlik var çok fazla

tgull sen git istersen Semo girmezse akşam üzeri ben yaparım bildirimi

çok teşekkür ederim hatice,
bende ikide bir forma bakmaktan bir türlü hazırlanamadım yarım saat sonra evden çıkmam gerekiyordu. teşekkür ederim ben çıkıyorum o zaman, şey iyi biliyorsun dimi nasıl bildirim yapılacağını? hata yapınca sorun oluyor da geçen haftalarda falanda uyardılar(gerçi bence yapılabilineceğeğin en iyisiydi urbi seher ilk kez yaptı ve en büyük işin olduğu zamana denk gelmişti ) neyse takıldığın yer olursa 14. takım yardım eder.
öpüldünüz....a.s.:1hug:

Kızlar daha yeni girebildim geçen hafta kilom 64 300 dü yeni kilom 63 700 kızlar geç kaldım ama önceden yazmıştım aslında çarşamba günü umarım yetişmişimdirr hoşçakalın kızlarrr

merhaba kızlar inşallah yetişmişimdir ben hala 64 kiloyum off yaa takıldım kaldım kafayı yicem.. oruç aynı anda kilo veremiyorum ... ((

Semo ( 67.0 / / / % )
Nes84 ( 64.3/63.7 /0.6 / 0.93% )
urbi_seher ( 96.3/96 /0.3 / 0.31% )
candyelif ( 64.0 /64.0 /0 / 0% )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…