Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. TAKIM 170. ETAP***

Semo ( 67.0 /67.0 /0 / 0% )
Nes84 ( 64.3/63.7 /0.6 / 0.93% )
tgull ( 65.1 / 63.7 /1.4 /2.15 % )
burakefsa ( 68.7/ 68.0/0.7 /1.01 % )
hatice_84 ( 61.5 /61.0 /0.5 /0.81 % )
urbi_seher ( 96.3/96 /0.3 / 0.31% )
candyelif ( 64.0 /64.0 /0 / 0% )

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 486.9 /483.4 /3.5 /0.72 % ) [/B][/QUOTE]

Kızlar listemizin son hali paylaşıyorum

***3. TAKIM 170. ETAP***

Semo ( 67.0 / 66.9 / 0.1 / 0.15 % )
Nes84 ( 64.3/ 63.7 / 0.6 / 0.93 % )
tgull ( 65.1 / 63.7 / 1.4 / 2.15 % )
burakefsa ( 68.7 / 68.0/ 0.7 / 1.02 % )
hatice_84 ( 61.5 / 61.0 / 0.5 /0.81 % )
urbi_seher ( 96.3 / 96.0 / 0.3 / 0.31% )
candyelif ( 64.0 / 64.0 / 0.0 / 0% )

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 486.9 / 483.3 / 3.6 / 0.74 % )

kusura bakmayin kizlar, anca gelebildim. bilmiyorumkismile
listemiz hazir, bildirim yapiyorum ben

Herkeze hayirli cumalar.
Hersey gonlunuzce olsun,
ALLAH im, dertlilere deva, hastalara sifa versin.

tgull sen git istersen Semo girmezse akşam üzeri ben yaparım bildirimi

kiz cadiii, aksama bildirim yaparim yazmi$sin, bende dedimki daha aksam olmadi
ben yapiyim bildirimi dedim zemuszemus sen yapmi$sin opuyorumnanaktan

ellerine saglik hem$erim

hayret bi sey ya, yazdigim mesajlar geri gelmis alsanaalsanasmile

Bendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:

slm kizlar, hafta sonu bitti, ve regl bitti cok sukur...
oruc tutuyorum 2 gundur, ALLAH im sen gozumu doyur ya RABBIM.
Sen kimseyi ac birakma, acta birakma Ya Rabbim,

pakistan da sel felaketi ya$ayan insanlara yardim et.

kizlar bayrama kadar kilo vermem lazim,
idda ya girdim eltimle, azda degil 50euro suna girdik zemuszemus

iftardan sonra spor yapan citirlar varmi?
bana akil verin kizlar, iftardan sonra spor olarak ne yapabilirim?

Selam kızlar dün iftarda annemdeydim tatlı falan yedim haftasonu kendime izin vermiştim ama bugünden sonra toparlayacağım inş Sahurda 1 kase tarhana çorbası minicik ekmek ve 1 köfte yedim
Semo iftardan sonra yüksek yoğunlukta egzersizler zor oluyor Kalça basen karın hareketleri yapabilirsin veya yürüyüş

merhaba kızlar benim iznim bitti şu an işteyimm tatilden sonra şimdi burda çalışmak çok zor geldiii evde uyumak vardı şimdi öfffff

neyse öle arası koşarak eve gidip birbuçuk saat uyuycammm (uykucumuyum neyimmm)

kızlar bu arada 700 gram verince mezun oluyorum onun içinnn bu 700 gramıı vermiycemmm dermişimm delikafadulden yok yok hedefimi 60 a düşürüp devam etmeyi planlıyorum sizinleee

60.7 kilom Şu 50lere bir düşebilsem sonra daha kolay zayıflayacakmışım gibi geliyor Bir daha hamile kalsam bile bu kadar kilo almamaya çalıcam Vermesi çok zor oluyor ya

kızlar kaç gündür iftardı gezmeydi yemek hazırlamaktı falan derken giremedim hepinizi çoooooooook özledimm....
kk olmayınca rejimide salladım güllaça baklavaya saldırdım sanki hiç görmemiş gibi sahurda bile yedim :) ve sonuç 97 çıktım tartıda çoooook pişmanım yaaa

merhaba arkadaşlar,
ben geldim. nasılsınız,
uzundur gitmemiştim kaynanamlara her gören kilo verdiğimi farketiler. hatta bazıları işte şimdi güzel olmuşsun önceden kiloluydun tombuldun şimdi iyisin dediler. tövbe tövbe dedim ya tamam zayıflamışın de ama ne önceden şişmandın falan karıştırıyorsun hem öncedende aşırı kilolu denecek kadar kilolu değildim ki...
bir süredir benim canım çok sıkkın, uzundur diyet yapmasamda en azından yediğime dikkat ediyordum ama canım sıkıldıkça hep yemeğe sarılıyorum. diyet kalmamıştı zaten ama artık yediklerimede dikkat etmemeye başladım.inşallah eski kilomu bulmadan kendime gelirim...acaba diyorum bir süre diyet lafını tamamen hayatımdan çıkartsam ne bilim bayrama kadar ayrılsamda sonra işler yoluna girince(bayağı bir gireceğini sanmıyorum ama) gelip mi devam etsem.

yasakkelimeŞimdi bırakamazsın Hedef kilona ne kalmış şurda pes etme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…