Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba kızlar ay bu haftasonu çok yorucuydu oruç bi yandan uykusuzluk açlık susuzluk mahvetti ama ben çok güzel kilo veriyorum acaba kastanmı kaybediyorum bilemiyorum size bugünkü iftarda yediğimi söyleyeyim bi kase çorba yarısını oğluma içirdim
2 tane tavuk but
1 kaşık pilav
1 dilim ekmek soda naneli çay sahuda bişey yiyemiyorum :enbuyukkk:

Kızlar bizim takım niye hiç birinci olamıyor bu hafta ne yapıp yapıp birinci olacağız Aç kalalım zayıflayalım ben anlamamkötükedihüso

inschallah inschallah, ac kalmasak olmazmi kaydirigubbakcemile5

estagfurullah elif cim, bizde merak ettik seni, gecen hafta kilonu ayni yazdim,
gecen hafta kilo verdiysen, ve bu hafta'da verirsen, bu hafta listede daha cok
kilo vermi$ gorunursun

tgull cum, sigarayi birakmana cok sevindim, ah birde ben birakabilsem klava:
evet cizelgeni gorunce aynen soyle dusundum "ay bu ne igrenc, zevksiz bir cizelge"
şakkıdı

evde vakit nasil gecmez yaaa, ben evde yanliz olmayi cok seviyorum...
ama bir turlu yanliz kalamiyorum bilmiyorumkismile kendime eglenceli
ugra$'lar buluyorum kendime, evi de$eliyorum, kendimle ilgileniyorum: manicur, pedicur, epilasyon... ev süslerimi degi$tiriyorum, saglik programlari seyrediyorum i$e yarar
$eryleri not aliyorum zemuszemus
sende dene bunlari tavsiye ederim, cok eglenceli oluyor laelaelaelaelaehihoyyyt

Bayram için tatil planı yaptık eşimle Amasraya gideceğiz Değişiklik olacak benim için de çok seviniyorum

wayyyy super, nerden aklina geldi oraya gitmek

tuba cim, iftar menu guzel olmus, ama senin cizelgende yanli$ var yaaa :umursamaz:

Kizlar yaa, kilo cizelgemi duzelttim, cok kotu gorunuyor cizelgem yaaa... bilmiyorumkismile
nisan ayinda kaynanam, eltim, e$imin teyzesi, e$imin ananesi ve e$imin dayisinin karisiyla
hep beraber tatil koyune gitcez turkiye ye, buyuk bir ihtimal capric veya bera hotel'e gidiyoruz.
bu hotel'lere gidip tavsiye eden arkadaslar varmi?

o zaman'a kadar 59 kilo olmak istiyorum,
ve SIKI bir vücudum olsun istiyorum opuyorumnanaktan

bayram'dan sonra düzenli spor'a ba$licam, bizim spor clubunde grub dersleri var, onlar cok etkili
oluyor SIKILA$MADA. O derslere katilicam manken gibi olucam!
Bana disiplin olmayinca, ben zayiflayamiyorum, kendime spor gunlugu tutucamopuyorumnanaktan

tatlışlar nbr sehercim çooook zor olmasına rağmen iftardan sonra sık sık hareket etmeye çalış ben temizlik yapıyorum bolca fayans ovmak gibi yada oda toparlamak çarşafları değiştirmek üstüne step yapıyorum oooh harika kan ter içinde kalıp banyoya sonra sahur işte yorucu bir gece daha bitti haa bulaşıkları unutmamak gerek

merhaba semo,
o dediğin oteller hakkında birşey duymadım, o kadar kalabalık tatile gitmenizede imrendim ne güzel cümbür cemaat.hadi bakalım inşallah tatile kadar manken gibi olursun. bu arada gerçekten düzenli spor yaparak hele bir disiplin içinde(bir yere bağlı olmayınca insan sıkılıp bırakabiliyor) yaparak kilo vermek süper birşey çünkü kilo vermenin yanı sıra vücutta sıkılaşıyor ve verdiğin kilodan da daha zayıf görünüyorsun şekillleniyorsun. tabi spor benim gibilerde yan etki de gösterebiliyor belki sendede gösterir aman dikkat. yan etkiye gelince çok yemek...ben spor yapınca iştahım bir açılıyorr oooh kimse beni tutmasın spor yaparken daha çayın yanına ne yapacağımı düşünüyor yemeklerdede doymak bilmiyorum...

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
nedense miğdem bu gün çok garip bulanıyor mu kazınıyor mu ağrıyor mu bilemedim ama çok rahatsız ettiği kesin. ya işe gidecek olmasam tatil olmasam uykudan kafamı kaldıramam gecede kalkmama geçde yatmama rağmen sabah hemen açılıyor gözüm, ne var azıcık öğlene kadar uyusam zaman geçsee...

evet neler yedim hemencik paylaşayım...iftarda domates çorbası yedim. pide çok güzeldi ve sanırım biraz fazla yedim. birde eşime o kadar canım birşey istemiyor hayır tatlıda alma istemiyorum dememe rağmen tulumba almış ve ben ne bir ne iki tam 4tane tulumba yedim...
sahurdada fazla yedim dün çok acıkmıştım ondan acıkcam diye korktum yedim... 3küçük sosis iki haşlama yumurta,1kase çorba bol su bol ayran 1bardak erik hoşafı...
işte iftarım ve sahurum böyle geçti.

birde kızlar eşim hafta sonuna plan yapıyor sanırım yine şehir dışına çıkacam.cuma olup olmayacağım belli olunca size bildiririm.

koca lari atip gidiyoruz, degerimizi anlasinlar opuyorumnanaktan
tgull cum ya, ben spor salonuna kayitliyim 2senedir, ama bir turlu duzenli gidip
duzenli spor yapmamiyorum, bende sana cok imreniyorum, super spor yapiyosun
vallah helal sana :lepi:
hehehe bende de i$tah aciliyor, hele spor dan sonra sekerli bi seyler cekiyo insanin
canini, iste o zaman hurma kuru kaysi, kuru eric yenmeli guclubacismile

sagol zalimi iyiyiz sn nasılsın fıstıkopuyorumnanaktan canım bende bi ara kendimi temizlige vermiştim ama annem yaptığım hiç bir işi begenmiyor:) hal öyle olunca temizlikten sogudum bilmiyorumkismile
spor yapmayı denicem bu akşam lesliei açar 2 mile yürürüm inşş

seher cim, spor dan sonra cok su ic. 1 litre den fazla ic, yoksa ertesi gun cok susarsin :lepi:

selam bacular
nassınız görüşmeyeli?
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah istediğiniz kiloya sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz.

ben halen yazlıktayım izmirde.internetim yok cafeden yazıyorum.
burada yazlığın işleri uzadı kaldık. çok sıcak denizede gidemeyince fena oluyor.

hepinize hayırlı ramazanlar bu arada.rabbim tüm dileklerinizi kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah.

canlarım merak eden olursa sağlığım iyi heralde doktora gitmedim ama temiz hava iyi geldi. testlerimi yaptırmadım sonuçları bilmiyorum .

tartımda yok burada ev dubleks in çık iflahım kesiliyor ama kilo verdimmi bilmiyorumkaydirigubbakcemile2

ramazan fena vurdu beni elimde buzlu 1 litrelik suyla bekliyorum iftarı. ezan okununca dikliyorum valla kafama. öyle bardak felan kesmiyor. sonra ayran su içecek derken 2-2.5 litre su içmekten iftarda yameğe sıra gelmiyor.

canlarım özledim sizi bayramdan sonra döneceğim nasipse aranızda halen bana yer kaldıysa geleceğim aranıza.

hepinizi öpüyorum.ŞenizŞenizŞeniz

oooo silagul cummmmmmm
nerelerdesin, gozlerimiz yollarda kaldi gel artik

sılagül hb canım biz senle tanışmamıştık galiba bn seher
inşş saglıgın yerindedir temiz hava yaramıştır :Saruboceq:
aynen dün akşam bende şişeyi diktim kafamakaydirigubbakcemile3
bir an önce biter yazlığın işleride dönersin aramıza inşş canım

semo yaşım 19 boyum 1.67 galiba aranızda en küçük benim bu arada tatil planlarını gördüm canım süper valla bırakın beyleri kız kıza eğleninkaydirigubbakcemile5

19 hehe, pek fark yok aramizda opuyorumnanaktan
boyun iyimi$ kiz, zemuszemus
butun kizlar toplandik toplandik, yolda giderken bu $arkiyi soyleriz artik kaydirigubbakcemile2

gel artik yaaa, ozledik seni...
ALLAH iyilik versin canim, kendine iyi bak. Inschalllah canavarda iyidir opuyorumnanaktan
dua larin icin saol tatlim, ALLAH herkezein gonlune gore versin, ve gunahlarimiz affetsi.
Iyi tatiller canim a.s.
bizde seni optukkkkkkkkk Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…