Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sehercim o da bişey mi ben önceki gece sahur bile değil oğluma uyanmıştım Dolapta da bisküvili pudingli pasta yapmıştım duruyordu Ona da hiç dayanamam bi güzel yedim yattım Aman canım ara da yemek lazım cokacimcoook

kızlar bende çok diyet yapıyorum sayılmaz şu sıra ama yinede dikkat ediyorumm çoook su içmeye çalıyorum iftar sahur arası ve geçen hafta saat 3-4 e kadar yatmama rağmen yinede kilo verdimm demekki diyet yapsamm daha çok vercemm ama yapamıyorum işde falan bi yerde bayılır kalırım diye özellikle sahurdabiraz çok kaçırıyorumm pideeyii ama bugünden itibaren yine kepekli ekmeime geri döncemm...

bide şöle bişey var kızlar ben porsiyonlarımı çok küçülttümm her yemekten yiyorum ama az azz
eski yediğimin yarısından daha azz öle olunca hepsinden yedim di,ye psikolojik baskı oluyor ama az yediğim için sorun olmuyorrr

slm kizlar,

nes cim bende gec saate kadar yatiyorum zemuszemus
buda hizli kilo vermeme buyuk bir engel.
saat 1-2 gibi uyaniyorum, yarin 11-12 gibi uyanmaya cali$cam.
bahcem'de cok i$im var, biraz bahce de cali$cam yarin.

ayy burası sıcak valla semo öle dışarda falan iş yapılcak gibi değillll susaaadımmmmmmm....

hahaha nes cim senin bilgisayar tamirde degilmiyde, ben oyle hatirliyorum
valla oyle olmu$ cizelgem cok garip gorunuyor bilmiyorumkismile
simdi zamanim yok sonra hallederim
burasi 23 derece, gune$ yok hava biraz biraz bulutlu.
Tam bahcede cali$ma havasi

kizlar takim olarak 5. olmu$uz

1. tgull acik ara birinci :hooray: a.s.
2. burakefsa ikinci :hooray: a.s.
3. nes'cim ucuncu :hooray: a.s.

tebrikler, hepinize madalyon hihoyyyt

günaydın

çizelgen gayet güzel semoocum

hastayım midem arıyo bende reflü var ramazanda başlamasından korkuyodum başladı ve bu ağrı beni çoook halsizz yapıyorrr yaaa işe gelmek istemiyorum halbuki daha yeni bitti iznimmm offffffffffffff

günaydın kızlar nezamandır yazmıyordum valla bende diyeti sallamaya başladım kaçgündür az yiyorum ama tık yok tartı hiç oynamıyo üf yaa
semo kız benimi çatlatıyon yok 1 de uyanıyormuşsunda ya ben sabah 7 de ayaktayım hiç tatilimde yok ben annelikten izne çıkmak istiyorum neyse bayrama annemlere gidecem bi hayır sahibi tutarsa benim bebeleri bende biraz uyurum
gelelim dün yediklerime

1 kase çorba
3 tane köfte fırında patates
ayran
sahurdada yemiyorun az yemiyomuyum sizcede ama öyle istediğim gibi veremiyorum

canım insan az yesede ramazanda çok zor kilo veriyor sanırım bende çok yemememe rağmen veremiyorum bi türlü iki hafta kaldı iki haftada böle devam edip kilo almadan ramaznda sonra yürüyüşüme başlıycam ancak o şekilde verebiliyorumm çünki ramazanda çok halsiz oluyorum sanırım metabolizmam yavaşlıyo hiç hareket edemiyorum gerçi işe gidip geliyom ama, yani ramazanda diyet ve kilo vermek zorr oluyorr

kizlar takim olarak 5. olmu$uz

1. tgull acik ara birinci :hooray: a.s.
2. burakefsa ikinci :hooray: a.s.
3. nes'cim ucuncu :hooray: a.s.

tebrikler, hepinize madalyon hihoyyyt

teşekkür ederim. ne oynak kilom var ya bir gidiyor bir geliyor... bakalım bu hafta nasıl olacak, iki hafta üst üste azalmış olmuyor ya bir hafta azalmışsa öbür hafta kesin artıyor. doğrusu bu kadar salmışken ne bekliyorsam...

bende senin gibiyim yaaa bu hafta bende alcam kesinn midem rahatsızlandıı bi şişlik hissediyorumm kesil alırım 200-300 grammm

Selam arkadaşlar işten giriyorum
Gece 2 tane kıymalı börek birazcık peynir yedim ve form çayı içtim Dün iftarda da nohut ve çok az pirinç pilavı Sonra da tatlı yedim Ben de diyet yapmıyorum ama yediklerimi azalttığımı düşünüyorum Kızlar ben daha hızlı kilo vermek istiyorum Ama olmuyor Spor da yapmıyorum ramazanda Off ya gitsin artık şu kilolar

gecmis olsun datlim, ay oruc oruc hap'ta yutamiyorsun, ALLAH yardimcin olsun :Saruboceq:
ba$ladigi zaman uzun mu suruyor?

tuba annelik ten izne cikmakmi istiyorsun laelaelaelaelae sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı
ALLAH yardimcin olsun canim, kaynanan ve annen cokmu uzak sana?

nes cim ya, ben iftarda tatli yemezsem, ve sahurda ekmek yemezsem,
gunde 500 gram gidiyor valla zemuszemus

tgull cum arada oyle olmasi normal, sikma canini.
Vucudun yorulmu$ diyet yapmaktan galiba. bilmiyorumkismile

gece kiymali borek mi dedin, iftarda tatli mi dedin.
ama hemserim bunlari ben yersem bende kilo veremiyorum akannehir
ama sahurda yemezsem veriyorum
istersen sende dene, sahurda meyve ye :teytey:

evet başlayınca ağrılar biraz devam ediyor birkaç gün,evet haklısında sahurda da ekmek yemeden duramıyorum çünki kahvaltı yapıyorum sahurda mcbur ekmek yeniyooo

gecmis olsun datlim, ay oruc oruc hap'ta yutamiyorsun, ALLAH yardimcin olsun :Saruboceq:
ba$ladigi zaman uzun mu suruyor?

tuba annelik ten izne cikmakmi istiyorsun laelaelaelaelae sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı
ALLAH yardimcin olsun canim, kaynanan ve annen cokmu uzak sana?

nes cim ya, ben iftarda tatli yemezsem, ve sahurda ekmek yemezsem,
gunde 500 gram gidiyor valla zemuszemus

tgull cum arada oyle olmasi normal, sikma canini.
Vucudun yorulmu$ diyet yapmaktan galiba. bilmiyorumkismile

gece kiymali borek mi dedin, iftarda tatli mi dedin.
ama hemserim bunlari ben yersem bende kilo veremiyorum akannehir
ama sahurda yemezsem veriyorum
istersen sende dene, sahurda meyve ye :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…