kızlar kaç gündür iftardı gezmeydi yemek hazırlamaktı falan derken giremedim hepinizi çoooooooook özledimm....
kk olmayınca rejimide salladım güllaça baklavaya saldırdım sanki hiç görmemiş gibi sahurda bile yedim :) ve sonuç 97 çıktım tartıda çoooook pişmanım yaaa
Ben geldim ama sen yoktunyasakkelime
günaydın kızlar nezamandır yazmıyordum valla bende diyeti sallamaya başladım kaçgündür az yiyorum ama tık yok tartı hiç oynamıyo üf yaa
semo kız benimi çatlatıyon yok 1 de uyanıyormuşsunda ya ben sabah 7 de ayaktayım hiç tatilimde yok ben annelikten izne çıkmak istiyorum neyse bayrama annemlere gidecem bi hayır sahibi tutarsa benim bebeleri bende biraz uyurum
Gelelim dün yediklerime
1 kase çorba
3 tane köfte fırında patates
ayran
sahurdada yemiyorun az yemiyomuyum sizcede ama öyle istediğim gibi veremiyorum
kizlar takim olarak 5. olmu$uz
1. tgull acik ara birinci :hooray:a.s.
2. burakefsa ikinci :hooray:a.s.
3. nes'cim ucuncu :hooray:a.s.
tebrikler, hepinize madalyon hihoyyyt
teşekkür ederim. ne oynak kilom var ya bir gidiyor bir geliyor... bakalım bu hafta nasıl olacak, iki hafta üst üste azalmış olmuyor ya bir hafta azalmışsa öbür hafta kesin artıyor. doğrusu bu kadar salmışken ne bekliyorsam...
Kızlar günün hangi saatinde tartılıyorsunuz çok değişiyor benim ya
günaydın
çizelgen gayet güzel semoocum
hastayım midem arıyo bende reflü var ramazanda başlamasından korkuyodum başladı ve bu ağrı beni çoook halsizz yapıyorrr yaaa işe gelmek istemiyorum halbuki daha yeni bitti iznimmm offffffffffffff
günaydın kızlar nezamandır yazmıyordum valla bende diyeti sallamaya başladım kaçgündür az yiyorum ama tık yok tartı hiç oynamıyo üf yaa
semo kız benimi çatlatıyon yok 1 de uyanıyormuşsunda ya ben sabah 7 de ayaktayım hiç tatilimde yok ben annelikten izne çıkmak istiyorum neyse bayrama annemlere gidecem bi hayır sahibi tutarsa benim bebeleri bende biraz uyurum
gelelim dün yediklerime
1 kase çorba
ayran
canım insan az yesede ramazanda çok zor kilo veriyor sanırım bende çok yemememe rağmen veremiyorum bi türlü iki hafta kaldı iki haftada böle devam edip kilo almadan ramaznda sonra yürüyüşüme başlıycam ancak o şekilde verebiliyorumm çünki ramazanda çok halsiz oluyorum sanırım metabolizmam yavaşlıyo hiç hareket edemiyorum gerçi işe gidip geliyom ama, yani ramazanda diyet ve kilo vermek zorr oluyorr
teşekkür ederim. ne oynak kilom var ya bir gidiyor bir geliyor... bakalım bu hafta nasıl olacak, iki hafta üst üste azalmış olmuyor ya bir hafta azalmışsa öbür hafta kesin artıyor. doğrusu bu kadar salmışken ne bekliyorsam...
Selam arkadaşlar işten giriyorum
Gece 2 tane kıymalı börek birazcık peynir yedim ve form çayı içtim Dün iftarda da nohut ve çok az pirinç pilavı Sonra da tatlı yedim Ben de diyet yapmıyorum ama yediklerimi azalttığımı düşünüyorum Kızlar ben daha hızlı kilo vermek istiyorum Ama olmuyor Spor da yapmıyorum ramazanda Off ya gitsin artık şu kilolar
gecmis olsun datlim, ay oruc oruc hap'ta yutamiyorsun, ALLAH yardimcin olsun :Saruboceq:
ba$ladigi zaman uzun mu suruyor?
tuba annelik ten izne cikmakmi istiyorsun laelaelaelaelae sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı
ALLAH yardimcin olsun canim, kaynanan ve annen cokmu uzak sana?
nes cim ya, ben iftarda tatli yemezsem, ve sahurda ekmek yemezsem,
gunde 500 gram gidiyor valla zemuszemus
tgull cum arada oyle olmasi normal, sikma canini.
Vucudun yorulmu$ diyet yapmaktan galiba. bilmiyorumkismile
gece kiymali borek mi dedin, iftarda tatli mi dedin.
ama hemserim bunlari ben yersem bende kilo veremiyorum akannehir
ama sahurda yemezsem veriyorum
istersen sende dene, sahurda meyve ye :teytey:
günaydın
çizelgen gayet güzel semoocum
hastayım midem arıyo bende reflü var ramazanda başlamasından korkuyodum başladı ve bu ağrı beni çoook halsizz yapıyorrr yaaa işe gelmek istemiyorum halbuki daha yeni bitti iznimmm offffffffffffff
gelelim dün yediklerime
1 kase çorba
ayran
canım insan az yesede ramazanda çok zor kilo veriyor sanırım bende çok yemememe rağmen veremiyorum bi türlü iki hafta kaldı iki haftada böle devam edip kilo almadan ramaznda sonra yürüyüşüme başlıycam ancak o şekilde verebiliyorumm çünki ramazanda çok halsiz oluyorum sanırım metabolizmam yavaşlıyo hiç hareket edemiyorum gerçi işe gidip geliyom ama, yani ramazanda diyet ve kilo vermek zorr oluyorr
Selam arkadaşlar işten giriyorum
Gece 2 tane kıymalı börek birazcık peynir yedim ve form çayı içtim Dün iftarda da nohut ve çok az pirinç pilavı Sonra da tatlı yedim Ben de diyet yapmıyorum ama yediklerimi azalttığımı düşünüyorum Kızlar ben daha hızlı kilo vermek istiyorum Ama olmuyor Spor da yapmıyorum ramazanda Off ya gitsin artık şu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?