evet başlayınca ağrılar biraz devam ediyor birkaç gün,evet haklısında sahurda da ekmek yemeden duramıyorum çünki kahvaltı yapıyorum sahurda mcbur ekmek yeniyooo
meyve veya cornfleks veya corba cok hafif oluyor sahurda
ve ben bunlardan birini yersem kesin kilo veriyorum,
bayrama kakar 60 olabilirmiyim yaw?
tgull günaydınnn aynı kiloyuzzz canım ama senin boyun uzun vicut kitle endeksimiz farklı
acaba sitede bir sorun mu var diye düşünmeye başlayacağımşimdi.... kızlar nerdesiniz?
günaydın canım evet bende geçen hafta izinliydim hafif şeyler yedim ve kilo verdim ama işe giderken zaten uykusuzum bide hafif yersem zor dayanırım bence onun için birazyiyorum yanii bayrama 2 hafta var bu hesaba göre haftada 3 kilo vermen gerek sporda yaparsan olabilir ama sanki biraz zor gibi semocum inşallah olursun yinede...
ben korkudan tartılamıyorum bu arada sanırım kilo aldımmmm yaaaaaa
evet kilolarımız aynı... ama senin hedefe 700gram kalmış bana daha çook...senin boyun kaç?birde çocuğun var mı?
hmm orasi oyle canim, kac saat caliyorsun gunde?
sanki banda biraz zor gibi geliyor, ama en azindan 62 olsam bari yaaa...
iddaya girdim cunku biriyle mafoldumben
canım sabah 8 akşam 5.30 arası çaılışyorum bide eve gel yemek hazırla falan b,irazz yorucu oluyorr 62 olursunn canımm buna inanıyorummm işteee bu arada benim mide problemim var dedimyaa şiştimm resmen midemm şişti inan tartıya çıkamıyorum korkudan bunun kilo olmadığını biliyorum wc yede gidemiyorumm oruçluyum diye ilaçda alamıyorum ne yapcamm bilmiyomm bakalım yarın kilomu bildircem artıkk ben geçen haftakinden fazla çıkcamm kızlarr çookk üzgünümm kızmayınn banaaaaa yaaaa:bbo:
günaydın kızlar,
oruç tutan arkadaşlar kilonuza bugün iftardan önce bakmanızı tavsiye ediyorum. çünkü normalde sabah tartılıyoruz ama artık sabahları miğdemiz boş değil fazla çıkarız. adetim bitti bu gün oruca devam etmeye başladım. hava sıcak diye her tarafın camını açıp uyuyordum geçende hava gece soğumuş ve çarpmış beni boğazım çok kötü inşallah çok zorlanmadan bu gün geçer.
kız valla acayip özlettin kendini... iyi olmana sevindim.
tabiki senin yerin her zaman bomboş ve senin gelmeni bekliyor.
bu takım kaptanını çok özlediii hadi bir an önce dümene geç...
Günaydın kızlar Nasılsınız
İftar menüm 2 hurma
1 kase mantar çorbası
2 fırında pişmiş baget
Karpuz
Sahur 1 kase çorba çok az ekmek
1 orta boy közlenmiş patates
Kuru incir
Semocum 1.5 yıl evde kaldım çalışmadım çocuk olduktan sonra Fazlasıyla yetti bana evde olunca depresyona giriyorum ben çalışmaya alışığım 2 aydır işe başladım haftada 2 gün ama o bile beni mutlu ediyor Eylül sonu gibi okul açılacak Bu dönem az kredim kaldı 1 gün de okula gitsem 3 gün ne güzel Kalan 4 gün de oğlum için
Amasraya gitmeyi biz balayı için düşünmüştük Düğünden hemen sonra zatüre geçirdiğim için kısmet olmadı o zaman Bayramda 4 günlüğüne gideceğiz bakalım İnş güzeldir
Bölgesel karın egzersizleri dışında sporu ramazandan sonraya erteledim Daha da fazla susamak istemiyorum
Sizin yaşınız hep küçük mü Ben 84lüyüm Kendimi çok yaşlı hissettim aranızda:umursamaz:
selam herkeze a.s. bişey sorucam ben şuan tartıda 64.4 çıkıyorum ve regl min 2.günündeyim,regl birince kilomda bi oynama olurmu?
tabi yorucu olur yaaa, inanirim, mide problemin reflu demi ALLAH yardimcin olsun canim kaydirigubbakcemile2
iftar dan sonra meyve fayda etmiyormu wc ye cikmana?
kizlar ben bu hafta elimden geleni yaptim, bakalim yarina cok heycanliyim :Saruboceq:
eveeet haklisin tgull iftardan once tartilmamiz daha mantikli CADIARZU
biz turkiyedeyken esim'in beli tutuldu, camlar acik yattik, gece soguk olmu$
sabah uyandi hareket edemiyordudogru hastaneye igne vuruldu ohaoldumsmile
gecmis olsun canim, a.s.
Ben kilomu aksamdan yazarim tgull cum, :lepi:
cok israr ettin hadi bu hafta bildirim sen yap vereliniortak
özletme kendi lutfen, rica olunur, bayramda ugra bayramla$alim
***3. Takım 171. Etap***
semo ( 67.0 / / / % )
nes84 ( 63.7/ / / % )
tgull ( 63.7/ / / % )
burakefsa ( 68.0/ / / % )
hatice_84 ( 61.0 / / / % )
urbi_seher ( 96.0/ / / % )
candyelif ( 64.0 / / / % )
3. Takım toplam kılo ( 483.4 / / / % )
evet kızlar bu haftaki çizelgemizde işte böylee... Hadi iftardan önce ekleyin kilolarınızı, oruçlu olmayanlarda yarın sabah eklesinler olur mu bacılar???
EVET CANIM REFLÜM VAR BEN MEYVE SEVMİYORUMM YAA YİYEMİYORUM NEDENSE YESEM MUTLAKA ETKİ EDER AMA YİYEMİYORUM BİTÜRLÜ EŞİM YİNE BİRSÜRÜ MEYVE ALMIŞŞ AMA CANIMMM HİÇ İSTEMİYOR ASLINDA YEYEM LAZIMMMM YAAA HEM KABIZLIK İÇİN HEMDE SONUÇTA VİCUDA ÇOK FAYDASIVAR MEYVENİN
BU ARADA SEN BU HAFTA BAYAĞ AZMETTİN VALLA AFFERİN BAKALIM KİLON KAÇ OLUCAKK HADİ BAKALIM HAFTANIN BİRİNCİSİ OLURSUN İNŞALLAH..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?